Ντεν ασκολούμαι με λαντιέρες..Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εσύ ρε τραγανοβλαχε τι γελάς λέμε ;; θες και εσύ καμιά ψιλή με δίχρονο ;;;![]()
Ντεν ασκολούμαι με λαντιέρες..Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
εσύ ρε τραγανοβλαχε τι γελάς λέμε ;; θες και εσύ καμιά ψιλή με δίχρονο ;;;![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λαδακι Motul 710 (λόγω τρόμπας), άλλος το λεει καλό, άλλος μάπα, ακόμα δεν έχω καταλήξει κάπου πλην οτι εμένα μου κάθεται καλά και από τιμή και από κάπνα και όταν χρειάστηκε να ανοίξω το μοτέρ για helicoil είδα ότι όλα μέσα ήταν γυαλί. Ακόμα και όταν έπεσε παραπάνω λόγο κολλήματος στην τρόμπα δεν δημιούργησε πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μια χαρά είναι το υψηλής μπροστά ... πίσω δεν θέλει θα χάσεις την αίσθηση και θα μπλοκάρει για πλάκα ...
Δεν κολλάει το μηχανάκι αυτό εύκολα μην το φοβάσαι ... το δικό μου κόλλησε γιατί πήγα 300 χλμ τελικιασμένος δικάβαλο και γενικά του έπινα το αίμα όλη μέρα ... όταν κόλλησε είχα γράψει 50000 χλμ χωρίς να ανοίξω μοτέρ καθόλου ...
το βασικό είναι να βάζεις καλό λαδάκι ...
![]()
Επίσης παρατήρησα στην βόλτα χθές κοσκίνισμα από τα 120 και πάνω αλλά δεν ξέρω άν έφταιξε η μπαγαζιέρα (που του χαλάει τη μόστρα και την αεροδυναμική) η ζελατίνα ή τα λάστιχα που στάνταρ είναι ξεφούσκωτα.... (μέγιστη μου έβγαλε 148 γιατί δεν το άνοιξα ιδιαίτερα, είχε αρκετό ακόμα + μία ταχύτητα που δεν έβαλα)![]()
2 stroke Sport Touring
Βγάλε την μπαγκαζιέρα, φούσκωσε τα λάστιχα κι άνοιξε το γκάζι. Παει σχεδόν αλλα 50 χλμ. το πράμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Johnny_Nik
Επίσης παρατήρησα στην βόλτα χθές κοσκίνισμα από τα 120 και πάνω αλλά δεν ξέρω άν έφταιξε η μπαγαζιέρα (που του χαλάει τη μόστρα και την αεροδυναμική) η ζελατίνα ή τα λάστιχα που στάνταρ είναι ξεφούσκωτα.... (μέγιστη μου έβγαλε 148 γιατί δεν το άνοιξα ιδιαίτερα, είχε αρκετό ακόμα + μία ταχύτητα που δεν έβαλα)![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτό υποπτεύομαι και εγώ, είχα βγάλει περίπου 175 με μπαγαζιέρα πάλι, στο δρόμο για Καρδίτσα, αλλά τα λάστιχα ήταν σίγουρα φουσκωμένα και κυνηγούσα ένα ssΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βγάλε την μπαγκαζιέρα, φούσκωσε τα λάστιχα κι άνοιξε το γκάζι. Παει σχεδόν αλλα 50 χλμ. το πράμα!![]()
, ενώ κίνηση δεν έπαιζε στα πέριξ. Χωρίς μπαγαζιέρα δεν το είχα ανοίξει όταν ήταν φτιαγμένο γιατί μπήκε μαζί με τη γενική επισκευή. Σε επόμενη βόλτα θα την πετάξω να δουμε
Τώρα που το θυμήθηκα ήμουν και φορτωμένος λόγω εκδρομής.... Αλλά πολύ κοσκίνιζε, δεν θέλω όμως να ξυλώσω το τζαμάκι στο φέρινγκ. Παίζει καμια άλλη πατέντα?
2 stroke Sport Touring
+1 ... βγάλε το κουτί από πίσω το σκοτώνεις το μηχανάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Βγάλε την μπαγκαζιέρα, φούσκωσε τα λάστιχα κι άνοιξε το γκάζι. Παει σχεδόν αλλα 50 χλμ. το πράμα!![]()
@ Sapilas ... πουλάει γνωστός μου ένα TDR ΧΑΡΤΙ ...
ψήνεσαι να το πάρουμε μαζι ρε χάλια ;;;![]()
(α και βάρος είμαι 87,4 κιλά και 1,856 ύψος ... θα μου δώσεις λίγα μέτρα που δικαιούμαι στην κόντρα γιατί εσύ είσαι τσίρος ... )![]()
![]()
Σαν πολλα μηχανακια δεν ψηνεσαι να παρεις εσυ τωρα τελευταια;Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
+1 ... βγάλε το κουτί από πίσω το σκοτώνεις το μηχανάκι
@ Sapilas ... πουλάει γνωστός μου ένα TDR ΧΑΡΤΙ ...
ψήνεσαι να το πάρουμε μαζι ρε χάλια ;;;![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σαν πολλα μηχανακια δεν ψηνεσαι να παρεις εσυ τωρα τελευταια;
σσσσ
(ο Sapilas θα το αγοράσει και εγώ θα του το πατσίσω με το σέρβις):ZZZ:
Kαι ξερεις τι παίρνει στο τέλος ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Σαν πολλα μηχανακια δεν ψηνεσαι να παρεις εσυ τωρα τελευταια;![]()
Ακη, εγω ρε φίλε δεν είμαι ακόμα για ψηλόφτερα μηχανακια, ισως μετα απο αλλα 10 χρόνια να το σκεφτώ.
Προς το παρόν είμαι sapila racing, αμα γίνω sapila σκετο το βλέπουμε.
Εγω κοίταγα αλλο, που πουλιέται εδω μέσα κιόλας, αλλά εχει ξεχαστεί και δεν το ξανανεβαζω μην το θυμηθεί καμμια κουφάλα και το πάρει.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ντεν ασκολούμαι με λαντιέρες..
...ειπεν ο γκύφτος και λούφαξε πάλι πίσω στο datsun![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Τελικά δεν έφταιγε ούτε το τζαμάκι ούτε ο αέρας στα λάστιχα που κοσκίνιζε. Είχε ξεσφίξει η πάνω τιμονόπλακα (εξ ού και ένα τακ που έκανε στα απότομα φρεναρίσματα και νόμιζα οτι πήγαινα για ρουλεμάν λαιμού....)
Αλλάζω τιμονόπλακα (στην παλιά ήταν κομμένη η μιά βάση που βιδώνει η κλειδαριά από αποτυχημένη απόπειρα κλοπής), ευθυγραμμίζω τον τροχό που επίσης έβλεπε λίγο αλλού και το ρίχνω στην τρεχάλα.. Μέχρι τα 150 δεν κοσκίνισε καθόλου (+μπαγαζίερα) αλλά δεν είχα αρκετό ανοιχτό δρόμο να δοκιμάσω. Επί τη ευκαιρία ξανατοποθέτησα την βάση του GPS αφού ήδη είχα εγκατάσταση αναπτήρα να φορτίζει, και δεν έβρισκα χώρο λόγω του οργάνου που άλλαξα.
Το μόνο που απέμεινε είναι να βιδώσω σωστά και τα φέρινγκ που έβαλα όπως να ναι από τη βιασύνη μου για βόλτα![]()
![]()
![]()
(άντε ίσως και να κάνω κανα πλαστικάκι να κρύψω λίγο τα καλώδια που φαίνονται απο την πάνω πλευρά του τιμονιού)
2 stroke Sport Touring