Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 93

Θέμα: Ερώτηση περί κατάσχεση άδειας οδήγησης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μακη ευτυχως που δεν γεννηθηκες στη Γαλλια.
    Χτες το φοβήθηκα ότι θα συνέβαινε αυτό και έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό σχετικά με την περίπτωσή μου για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, μ@λακίστηκα βέβαια και είπα να μην το στείλω τελικά γιατί μάλλον νέο θέμα θα άνοιγα και δεν είχα άλλο ελεύθερο χρόνο..

Τέλος πάντων και χοντρά χοντρά, τις μαλακίες μου τις πληρώνω και δεν τις διαπραγματεύομαι κιόλας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση -πέραν του ότι το δίπλωμα το χρειαζόμουν εκείνο το διάστημα ασυζητητί- θεώρησα ότι η παράβαση που μου χρέωσαν είχε καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. Μην μπω σε λεπτομέρειες, θα γράφω μια ώρα.. δεν μπαίνω καν στο "στην τελική οι ίδιοι μου το πρότειναν"..

Πιστέψτε το, τις μαλακίες μου τις πληρώνω

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Χτες το φοβήθηκα ότι θα συνέβαινε αυτό και έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό σχετικά με την περίπτωσή μου για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, μ@λακίστηκα βέβαια και είπα να μην το στείλω τελικά γιατί μάλλον νέο θέμα θα άνοιγα και δεν είχα άλλο ελεύθερο χρόνο..

Τέλος πάντων και χοντρά χοντρά, τις μαλακίες μου τις πληρώνω και δεν τις διαπραγματεύομαι κιόλας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση -πέραν του ότι το δίπλωμα το χρειαζόμουν εκείνο το διάστημα ασυζητητί- θεώρησα ότι η παράβαση που μου χρέωσαν είχε καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. Μην μπω σε λεπτομέρειες, θα γράφω μια ώρα.. δεν μπαίνω καν στο "στην τελική οι ίδιοι μου το πρότειναν"..

Πιστέψτε το, τις μαλακίες μου τις πληρώνω
    Ρε μλκ εγω λεω για τα γαλλικα που δεν μιλας. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ρε μλκ εγω λεω για τα γαλλικα που δεν μιλας. :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Quel abruti...:rotflmao: :rotflmao:

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Quel abruti...:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=Qh00c7IoLeU
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Tι συμβαίνει στη Γαλλία που δεν ξέρω; Να την έχουμε στα υπόψιν τώρα που πάμε κάθε μέρα και χειρότερα..
    Στην Γαλλία πουλούσαν -μέχρι και τον χειμώνα που μας πέρασε - πόντους από point system μέσα στο ebay.....

Είχε κάτι παπούδια, που τα είχαν μπριζώσει τα εγγόνια τους, και βγάζαν πόντους σε δημοπρασία ...

...""είσαι επαγγελματίας οδηγός και έφαγες φλασάκι..???
    ...εγώ είμαι ο ανθρωπός σου....πάω και δηλώνω ότι εγώ οδηγούσα το όχημα, τρώω εγώ τους πόντους και εσύ είσαι τζετ.....""

μέχρι και 1300 ευρό ο πόντος λέμε.........:

Ψαχνότανε τα όργανα να δουν πως θα το βγάλουν παράνομο..........
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

http://www.youtube.com/watch?v=Qh00c7IoLeU
    Aυτό!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Από προσωπική εμπειρία ...... η τροχαία Χανίων είναι καθαρά και μόνο για να εφαρμόζει εισπραχτικά μέτρα !!!
    Ενδεικτικά θα σας πω ότι η μεγάλη ευθεία πάνω από τα Χανιά μόλις τελειώνουν οι στροφές τις Σούδας, παρά το ότι έχει 2 λωρίδες (ανα ρευμα κυκλοφοριας) + Λ.Ε.Α. και ενδιάμεσο τσιμεντένιο διάζομα ...... έχει όριο ταχύτητας 60 χ.α.ω. !!!
    Η δε πινακίδα με το όριο είναι κρυμμένη μέσα σε δέντρα και δεν την βλέπεις !!!
    Με βάση τις προδιαγραφές του δρόμου θα έπρεπε να έχει όριο 120 χ.α.ω. (άντε 90) και την στήνουν εκεί και έχουν ξεκολ..... τους ανυποψίαστους στα πρόστιμα !!!
    Πήγαινα εντελώς μα εντελώς χαλαρά με 120 και βρέθηκα στο δικαστήριο .....
    Ο τύπος έγραψε 120.08 χ.α.ω. και πέρναγα το διπλάσιο του ορίου ........ αν έγραφε 119,99 δεν θα πήγαινα στο δικαστήριο ...... (με τους τότε ισχύοντες νόμους)
    Να τονίσω ότι θεορούμαι από όλους όσους με γνωρίζουν, συντηρητικός οδηγός !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Στην Γαλλία πουλούσαν -μέχρι και τον χειμώνα που μας πέρασε - πόντους από point system μέσα στο ebay.....
    Όχι ρε'σύ πρόεδρε με αδικείς, μια παρανομία έκανα ο έρμος και κοντεύω να βγω Μπόνι και Κλάιντ στο ίδιο σώμα λέμε

Και να πω πως δεν την πλήρωσα κιόλας..

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Όχι ρε'σύ πρόεδρε με αδικείς, μια παρανομία έκανα ο έρμος και κοντεύω να βγω Μπόνι και Κλάιντ στο ίδιο σώμα λέμε

Και να πω πως δεν την πλήρωσα κιόλας..
    Με αυτά που γράφεις ότι έγιναν, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο (με το συμπάθειο ) κ@λ@φαρδος είσαι...........

μην αρχίσω να γράφω για τμήματα τροχαίας που κάνουν ελέγχους μόνο μέσα στα όρια συγκεκριμένων Δήμων.....και ποιανού είναι το διαμέρισμα που μένει ο διοικητής ...και πόσο ενοίκιο πλερώνει.......ασταδιάλα με τους νενέκους......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Με αυτά που γράφεις ότι έγιναν, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο (με το συμπάθειο ) κ@λ@φαρδος είσαι...........
    Όπως μου φέρθηκαν μπορεί ή μάλλον ναι, συμφωνώ! Αν βρισκόσουν όμως στο σημείο τη στιγμή που έγινε το "κλικ" και που μ'έφερε τελικά σ'αυτή την "κωλοφαρδία".. τι κωλοφαρδία δηλαδή με 175 μείον..

Τεσπά (που λένε κι οι τσατ-άκηδες), ξεφύγαμε τελείως απ'το αρχικό θέμα και το χειρότερο είναι ότι βρίσκομαι εγώ στο επίκεντρο..ξουτ!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ντροπη σου Μακι504 ,να ξερεις οτι στο φορουμ διαβαζουν και μικροι μοτοσυκλετιστες και τους δινεις το κακο παραδειγμα.

Προτεινω να μπαναριστεις τουλαχιστον για 2 μηνες και προστιμο 300€ ,εκτος αν τα δωσεις στο 10ημερο.:rotflmao:

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ντροπη σου Μακι504 ,να ξερεις οτι στο φορουμ διαβαζουν και μικροι μοτοσυκλετιστες και τους δινεις το κακο παραδειγμα.

Προτεινω να μπαναριστεις τουλαχιστον για 2 μηνες και προστιμο 300€ ,εκτος αν τα δωσεις στο 10ημερο.:rotflmao:
    Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι..

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι..
    Δεν φταίτε εσείς παρά εγώ που δεν το παίζω Παναγίας

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Το να περάσεις φανάρι με κόκκινο είναι απλά παράνομο και αν το κάνεις είσαι έτοιμος να δεχθείς και τις τυχόν συνέπειες...

Προσωπικά καμιά φορά με τη μηχανή "τρώω" κανένα κόκκινο όταν πρόκειται για δεξιά στροφή, δηλαδή χωρίς να χρειαστεί να διασχίσω τη διασταύρωση...

Πάντως να έχουμε κατά νου ότι ένα λάθος τοποθετημένο φανάρι είναι πολύ πιο επικύνδυνο από μία διασταύρωση χωρίς φανάρι (π.χ. να έχει μόνο σήμα STOP).

Αν ψάξετε λίγο στον Googlη θα βρείτε από το Αμερικάνικο Υπουργείο Μεταφορών, το Manual on Uniform Traffic Control Devices.
    Στο συγκεκριμένο γίνεται αναφορά για 8 κριτήρια που εξετάζονται και πρέπει κάποιο από αυτά να πληρείται κατ’ ελάχιστο πριν τοποθετηθεί ένας φωτεινός σηματοδότης σε μία διασταύρωση. Ενδεικτικά αναφέρω τον πρώτο που λέει "σε διάστημα 8 ωρών από τον κύριο δρόμο διέρχονται 600 αυτοκίνητα την ώρα, ενώ από τον διασταυρούμενο 100 αυτοκίνητα την ώρα". Το δεύτερο κριτήριο αναφέρει "σε διάστημα 8 ωρών από τον κύριο δρόμο διέρχονται 900 οχήματα την ώρα, ενώ από τον διασταυρούμενο 100 οχήματα την ώρα". Αντίστοιχα κριτήρια υπάρχουν και για διαστήματα 4 ωρών, για διασταυρώσεις κοντά σε σχολεία κ.λπ. κ.λπ.

Βέβαια να ξαναπώ, πως από τη στιγμή που κάποιος φουτάνας γιος αποφάσισε να μπει το φανάρι σε μία διασταύρωση είσαι υποχρεωμένος να το σεβαστείς, ότι ώρα και να είναι! Αν όχι, απλά παίρνεις τα ρίσκα σου, μικρά ή μεγάλα...
    "Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"

Κ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Από προσωπική εμπειρία ...... η τροχαία Χανίων είναι καθαρά και μόνο για να εφαρμόζει εισπραχτικά μέτρα !!!
    Καμία αντίρρηση. Αλλά είναι θέμα διοικητού. Υπήρξε διοικητής κέρβερος με τα Οκτάβια να κάνουν αναστροφές στην "εθνική" και να κυνηγάνε για πάτημα΄διαχωριστικής, υπήρξαν και διοικητές "καληνύχτα σας".

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ενδεικτικά θα σας πω ότι η μεγάλη ευθεία πάνω από τα Χανιά μόλις τελειώνουν οι στροφές τις Σούδας, παρά το ότι έχει 2 λωρίδες (ανα ρευμα κυκλοφοριας) + Λ.Ε.Α. και ενδιάμεσο τσιμεντένιο διάζομα ...... έχει όριο ταχύτητας 60 χ.α.ω. !!!
    Το όριο είναι στην ευθεία αυτή είναι 90χλμ/ώρα. Οι δυο ταμπέλες με το 60άρι είναι και οι δυο πριν τον κόμβο της Σούδας (μια σε κάθε κατεύθυνση) και έχουν μείνει εκεί από τότε που ήταν καρόδρομος. Κατά το δοκούν χρησιμοποιούνται αναλόγως με τα έσοδα-έξοδα του κράτους και την περασμένη νύχτα που επέρασε το εκάστοτε "όργανο".
    Τώρα!
    Θα πει κανείς ότι 90χλμ/ώρα είναι ολίγα προκειμένου για την ευθεία αυτή.
    Ναι.
    Θα ήταν ολίγα αν ήμασταν άνθρωποι. Αλλά άνθρωποι δεν ήμαστε! Ξέρεις πόσες φορές έχω δει πεζούς να περνάνε απέναντι καβαλώντας το τοιχείο; Μπάρεμου 1-2 κάθε εβδομάδα και μονάχα στο δικό μου πέρασμα.
    Έχω δει κατσίκια, προβατίνες, σκύλους να διέρχονται κάθετα, να συναντούν το τοιχείο και ξανά πίσω ή απίκο στη μέση του δρόμου. Φίλος με Fazer φιλήθηκε έτσι με ένα σκύλο και είναι τυχερός που ζει. Πριν κάνα μήνα γυναίκα (προφανώς τρελή, δεν εξηγείται) με καροτσάκι σούπερ μάρκετ περπατούσε στην αριστερή λωρίδα αγέρωχη ενώ το κορνάρισμα και η μούντζα έπεφτε βροχή.
    Για εμένα, και τα 90χλμ/ώρα πολλά είναι! Και έχω τύχει και σε μερικά τρισάθλια splatter δυστυχήματα στον εν λόγω δρόμο.
    Και τα 90, πολλά είναι...

edit 31/7/2011 : η πινακίδα στο ρεύμα προς Σούδα ερχόμενοι από Ρέθυμνο και πριν τον κόμβο είτε εξανδραποδίστηκε είτε έχει καλυφθεί τόσο πολύ από τις σφάκες ώστε να μην φαίνεται πουθενά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερώτηση περί AutoRoute
    από da_z_bro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 01:52
  3. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks