Σελίδα 5 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 301

Θέμα: Γιατι δεν ειναι στη φυλακη οι ταριφες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ΟΚ
    Ταξί λοιπόν... έχετε δει πως είναι τα ταξί στην Ιαπωνία;
    Με το γαντάκι τους, την καθαρή στολή τους (ή κουστούμι) τα άσπρα καθίσματα (για να φαίνεται αν είναι καθαρό), ευγένια μέχρι τελικής πτώσεως;
    Υπήρχε περίπτωση αυτό να το δούμε Ελλάδα;
    Υπάρχει περίπτωση να το δούμε ακόμη και μετά την απελευθέρωση;
    Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Κρόνο;
    Ειπαμε....400 χρονια ηταν αυτα.
    Δεν φευγει ετσι ευκολα η ρετσινιά.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ΟΚ
    Ταξί λοιπόν... έχετε δει πως είναι τα ταξί στην Ιαπωνία;
    Με το γαντάκι τους, την καθαρή στολή τους (ή κουστούμι) τα άσπρα καθίσματα (για να φαίνεται αν είναι καθαρό), ευγένια μέχρι τελικής πτώσεως;
    Υπήρχε περίπτωση αυτό να το δούμε Ελλάδα;
    Υπάρχει περίπτωση να το δούμε ακόμη και μετά την απελευθέρωση;
    Υπάρχει ζωή στον πλανήτη Κρόνο;
    Έχεις όμως πόσο θα κόστιζε σε τιμές Ιαπωνίας το Σύνταγμα-Αεροδρόμιο;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Taxis in Tokyo are usually found very expensive when compared to other cities. The fares start at ¥710 for the first two kilometers, and the taximeter then adds ¥90 every 275 meters. Smaller taxis might be slightly less expensive.
    At night, from 11pm, another 30% is added to the total fare. All major credit cards are expected, but a minimum fare might apply.
    In the taxis, as everywhere else in Japan, tipping is not expected. A luggage fee might however be added.
    Airport taxi fares in Tokyo
    Tokyo - Haneda Airport: Approx ¥6200.

Narita Airport - Tokyo: Approx ¥20-30,000
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Γιατί τα κουνάβια της κυβέρνησης Τζέφρι αποφάσισαν πάλι μες το καλοκαίρι να ανοίξουν τέτοια ζητήματα ??? Πέρυσι με τους φορτηγατζήδες και φέτος με τους ταρίφες ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ειπαμε....400 χρονια ηταν αυτα.
    Δεν φευγει ετσι ευκολα η ρετσινιά.
    Ξέρεις τι με κρατάει σκεπτικό;
    Ο Ρωμαίος πολιτκός/στρατιωτικός Μόμμιος, πριν λάβει την διαταγή ξεθεμελίωσης της Κορίνθου και εδραίωσης της κυριαρχίας στην ηπ. Ελλάδα, ομιλεί για παρόμοιες συμπεριφορές στην τότε εποχή.
    Κουτοπονηριά, τραμπουκισμό ως προς τους αδύναμους από την άρχουσα τάξη, παθογένεια παρόμοια με τη σημερινή σε μεγάλο βαθμό...Αργότερα σαν τοπικός άρχων προσπάθησε πολύ για ισονομία και ισοδικία αλλά πάλι αναφέρει τις συντεχνίες που του πήγαιναν κόντρα σε οτιδήποτε...
    Σίγουρα ο τούρκικος παράγων βοήθησε στην εξάπλωση μιας "για την πάρτη μου και μόνον" συνείδησης, αλλά όπως λένε και σε ένα χωριό εδώ παραπέρα "αν δεν το 'χει η κούτρα σου να κατεβάζεις ψείρες..."
    Συντεχνίες, συμπαιγνίες, το κέρατό μας/τους το τράγιο...
    Εξαποανέκαθεν.
    Που και που κάνας "κίνδυνος" ή "ανάγκη" για ομόνοια και ομοψυχία αλλά κατά τα λοιπά @@ μυρωλέικα και κόκκινο γαρύφαλλο...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ξέρω πολλούς που ευχαρίστως θα τα πλέρωναν προκειμένου να έχουν υπηρεσίες ποιότητος. Και εγώ μέσα.
    Αλλά η Ιαπωνία είναι πολύ-πολύ ακριβή γενικά, όχι μονάχα τα ταξί της...

edit. 18-25.000€ ετήσιος βασικός μισθός ανειδίκευτου 2010 Ιαπωνία
    edit2. Το αεροδρόμιο του Τοκυο (Narita) είναι σχεδόν 60 χλμ από Τόκυο, οπότε τα 160-200€ που κοστίζει (προκειμένου για τιμές Ιαπωνίας) δεν είναι υπερβολή...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Taxis in Tokyo are usually found very expensive ....
    ....
    Airport taxi fares in Tokyo
    Tokyo - Haneda Airport: Approx ¥6200.

Narita Airport - Tokyo: Approx ¥20-30,000
    Ξέρω πολλούς που ευχαρίστως θα τα πλέρωναν προκειμένου να έχουν υπηρεσίες ποιότητος. Και εγώ μέσα.
    Αλλά η Ιαπωνία είναι πολύ-πολύ ακριβή γενικά, όχι μονάχα τα ταξί της...

edit. 18-25.000€ ετήσιος βασικός μισθός ανειδίκευτου 2010 Ιαπωνία
    Έναν μισθό θες για ένα δρομολόγιο.. Μου θυμίζει τις μέρες μου στο Λονδίνο που μόνο σε επείγουσες καταστάσεις πέρναμε μαύρα ταξί..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Έναν μισθό θες για ένα δρομολόγιο.. Μου θυμίζει τις μέρες μου στο Λονδίνο που μόνο σε επείγουσες καταστάσεις πέρναμε μαύρα ταξί..
    Μολις γινει μονοπωλιο οι τιμες θα γινουν ιδιες με της Αγγλιας.Ε ρε γλεντια.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μολις γινει μονοπωλιο οι τιμες θα γινουν ιδιες με της Αγγλιας.Ε ρε γλεντια.
    Ναι αλλά στην Αγγλία δεν είναι μονοπώλιο.. Κι επίσης, έχεις καμιά ιδέα τι εξετάσεις δίνει ένας οδηγός μαύρου ταξί στο Λονδίνο για να πάρει την άδεια; Μία από αυτές είναι η ακόλουθη (με ελληνικές τοποθεσίες):

"Επιβιβάζεται πελάτης στην Οδό Χαρ. Τρικούπη 42, Εξάρχεια και σας ζητάει να πάει στην οδό Μπουμπουλίνας 2 στον Πειραιά. Περιγράψτε μας την διαδρομή και το δρομολόγιο ακριβώς."

Το ότι πάει πάνω, πας κάτω και του κάνεις νόημα και γυρίζει και σε πάει εκει που θες και δεν αρχίζει τα "που πας φιλαράκι, μπα δεν με βολεύει" δεν παίζουν..

ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ρε μλκ;;;;;;

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    σκατα τα εκαναν (παλι) και την πληρωνουμε ολοι...

θλιβομαι που βλεπω τετοιο μισος για τον κλαδο στον οποιο ειμαι μελος...

επρεπε να ειχε γινει εδω και 20 χρονια ,τωρα αντε να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα...

το ασχημο ειναι και φαινεται κιολας ξεκαθαρα ,οτι η απελευθερωση αυτη θα γινει "αρπακολατζιδικα" και πολυ φοβαμαι οτι ουτε εμας θα οφελησει ουτε και τον πελατη ,που ειναι ο βασικος κρικος της αλυσιδας ,μιας και απο αυτον "τρωμε ψωμι"...

ψυχραιμια παιδια,πολλοι εδω μεσα δεν με ξερετε φατσικα και αν τυχον και συναντηθουμε στο δρομο ,δωστε τοπο στην οργη και μην κανετε τπτ "ασχημο"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    σκατα τα εκαναν (παλι) και την πληρωνουμε ολοι...

επρεπε να ειχε γινει εδω και 20 χρονια ,τωρα αντε να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα...

το ασχημο ειναι και φαινεται κιολας ξεκαθαρα ,οτι η απελευθερωση αυτη θα γινει "αρπακολατζιδικα" και πολυ φοβαμαι οτι ουτε εμας θα οφελησει ουτε και τον πελατη ,που ειναι ο βασικος κρικος της αλυσιδας ,μιας και απο αυτον "τρωμε ψωμι"...

ψυχραιμια παιδια,πολλοι εδω μεσα δεν με ξερετε φατσικα και αν τυχον και συναντηθουμε στο δρομο ,δωστε τοπο στην οργη και μην κανετε τπτ "ασχημο"...

Λες τυχαία ρε συ να βγαίνει αυτό το "μίσος"; Βασικά αγανάκτιση είναι..

Ξέρεις τι είναι να βγαίνεις έξω με ταξί (για να πιεις και να μην οδηγήσεις πχ) και να μην σε πηγαίνει κανένας σπιτι σου γιατί δεν τον βολεύει το δρομολόγιο (επειδή θα γυρίσει άδειος);

Και μιλάμε κυρίως για την Αθήνα.. Επαρχία δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ταξί..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε κάνουν απεργία τα Ταξί & ηρέμησαν κάπως οι δρόμοι. Λιγότεροι κίνδυνοι ειδικά για εμάς τους μοτοσυκλετιστές.
    & για πάμε τώρα σε λίγο ψητό.

Δε μου λέτε ρε παλικάρια, δήλωσε ποτέ κανένας ταρίφας ότι αγόρασε άδεια 200000 euros? Θα τον γ@μουσε η εφορία στα 4 χωρίς σάλιο, ή μήπως δήλωσε ποτέ κανένας ότι πούλησε μια άδεια ταξί τόσο?
    Στα @@ μου λοιπόν πόσο έκανε η άδεια, αφού είναι καραμαύρα λεφτά, αδήλωτα. & στη τελική όποιος θέλει τα δίνει, όποιος θέλει όχι. Δεν ανάγκασε κανένας κανένα να γίνει ταρίφας.

Πάμε παρακάτω, εδώ στη Κρήτη, γιατί δε κόβουν αποδείξεις? Πάνε κούρσες τα τουρίστας, του ζητάνε ότι θέλουν και όλα μαύρα.

Τις προάλλες έσπασαν λεφωρείο που προσπάθησε να αποβιβάσει κόσμο κοντά στο αεροδρόμιο.

Έχουν αναρτήσει πανό, εδώ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου που γράφει : "Ποιος είναι αυτός, που τόλμησε να τα βάλει μαζί μας??"

Ποιοι είστε εσείς ρε καργιόλια δηλαδή? Παρκάρετε όπου γουστάρετε, αποβιβάζεται και επιβιβάζεται κόσμο όπου γουστάρετε, κλείνετε με το έτσι θέλω δρόμους, εδώ την εφορία τόσες μέρες και άλλα.

Συγνώμη αλλά στα @@ μου αν χάσετε τη δουλειά σας. Εδώ τη χάνουν πολλοί, περισσότερο αξιόλογοι και εργατικοί άνθρωποι, με ήθος και συμπόνοια.

***** Τα γραφόμενα μου δεν έχουν ως στόχο να προσβάλλουν τους φίλους από εδώ μέσα που εργάζονται στο τιμόνι, ούτε τους σωστούς επαγγελματίες, αλλά τη μάζα δυστυχώς του κλάδου****

& ένα tip : Να ξέρετε ότι εδώ συζητιέται να βγαίνουν κάποιοι παγανιά το βράδυ να καίνε μερικά ταξί.. Ξέρετε αντίποινα, μου κάνει πορεία σημειωτών από Χερσόνησο Ηράκλειο και προκαλείς μποτιλιάρισμα 8 χιλιομέτρων, ε θα στο σπάσω το κουτί..

Φιλάκια, από τη βόρεια Αίγυπτο.

edit : & μια σχετική συζήτηση http://www.moto.gr/forums/showthread...F1%FC%EC%E9%EF

Ρε'σύ ειλικρινά τώρα, πριν απ'όλο αυτό κυκλοφορούσες στον δρόμο και κάθε που σταμάταγες σε φανάρι σου έλεγαν όλοι από δίπλα "καλή σας μέρα κύριε ταξιτζΑ";

Ανέκαθεν ο κλάδος είχε ένα θεματάκι με τους υπόλοιπους χωρίς να σημαίνει ότι συμμερίζομαι το τσουβάλιασμα προσωπικά..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Και μιλάμε κυρίως για την Αθήνα.. Επαρχία δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ταξί..
    το ξερω ρε νικολα οτι η αγανακτηση σας ειναι για τα ταξι της πρωτευουσας...

οντος αρκετοι συναδελφοι εκει πανω ειναι "απαραδεκτοι " σε πολλα...

εδω επαρχια λειτουργουν καπως καλυτερα τα πραγματα...το βλεπω και απο τον κοσμο,απο τους πελατες που ειναι ευχαριστημενοι...

το βασικο ειναι οτι παλι κανουν συνδικαλισμο και αντιπωλιτευση στις πλατες μας...

και ο ραγκουσης ειναι καλα δασκαλεμενος απο τον ΓΑΠ,για την νεα ταξη πραγματων...

το ξερω ρε νικολα οτι η αγανακτηση σας ειναι για τα ταξι της πρωτευουσας...

οντος αρκετοι συναδελφοι εκει πανω ειναι "απαραδεκτοι " σε πολλα...

εδω επαρχια λειτουργουν καπως καλυτερα τα πραγματα...το βλεπω και απο τον κοσμο,απο τους πελατες που ειναι ευχαριστημενοι...

το βασικο ειναι οτι παλι κανουν συνδικαλισμο και αντιπωλιτευση στις πλατες μας...

και ο ραγκουσης ειναι καλα δασκαλεμενος απο τον ΓΑΠ,για την νεα ταξη πραγματων...
    1. Δεν εξυπηρετούν όπως πρέπει.
    2. Αναβουν το τσιγάρο τους κι ας απαγορεύεται
    3. Κανένας τους δεν σου λέει βάλε ζώνη
    4. Δεν ανάβουν a/c γιατί καιει παραπάνω κι αρχίζουν τα "έχω αυχενικό"
    5. Οι κουβέντες που σου ανοίγουν είναι σαν να μιλάς με τον Καρατζαφέρη ή τον Μπέο.
    6. Κοιτάνε τις γυναίκες και τους τρέχουν τα σάλια
    7. Είναι άπλυτοι από τότε που τους βάφτισε παπάς.
    8. Το γαμοσταυρίδι και το καντήλι είναι εφάμιλο Αναστάσιμης λειτουργίας
    9. Ο ένας Ταρίφας γαμοσταυρίζει τον άλλο και τούμπαλιν.
    10. Φέρονται στους τουρίστες σαν βαλίτσες
    11. φτάνει ή να βάλω κι άλλο;

Σελίδα 5 από 21 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί
    από panagiotispapa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 17:55
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 20:08
  3. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ - ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΑ
    από TATAR στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 18:18
  4. Γιατί custom δεν ειναι μόνο ΜΟΤΟ!!!!!
    από xlntstay στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 09:24
  5. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 13:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ