Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 189

Θέμα: Ποσο ?

Νυσταγμένο μέλος Το avatar του/της mariosich
    Μενέλαε, μπας και πρέπει τότε να κοιτάξουν τί λάθος κάνουν και όποιος είναι σάπιος να διωχθεί σαν απόστημα? Αν το προσέξεις ακόμα δεν βγήκε κάποιος από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει για κάτι συγνώμη, ακόμα θεωρούν πως έκαναν σωστά τη δουλειά τους, άρα δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές στις τακτικές τους και εκεί πρέπει να ανησυχούμε...

Για να κερδίσει κάποιος το σεβασμό του άλλου πρέπει να μη τον κερδίσει λόγω στολής αλλά λόγω κινήσεων και αποφάσεων! Άλλωστε το έχω ξαναπεί, είμαστε οι επιλογές μας...

Παλαιό μέλος
    Μενέλαε, μπας και πρέπει τότε να κοιτάξουν τί λάθος κάνουν και όποιος είναι σάπιος να διωχθεί σαν απόστημα? Αν το προσέξεις ακόμα δεν βγήκε κάποιος από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει για κάτι συγνώμη, ακόμα θεωρούν πως έκαναν σωστά τη δουλειά τους, άρα δεν υπάρχει λόγος για αλλαγές στις τακτικές τους και εκεί πρέπει να ανησυχούμε... Για να κερδίσει κάποιος το σεβασμό του άλλου πρέπει να μη τον κερδίσει λόγω στολής αλλά λόγω κινήσεων και αποφάσεων! Άλλωστε το έχω ξαναπεί, είμαστε οι επιλογές μας..
    Σίγουρα είμαστε οι επιλογές μας αλλά χρεωνόμαστε και τις επιλογές των άλλων μερικοί.Συγνώμη ζήτησε κάποιος συνδικαλιστής σε ένα παράθυρο εκείνες τις μέρες (το αν ήταν ειλικρινές δε μπορώ να το γνωρίζω) αλλά πέρασε στα ψιλά...
    Γενικότερα δε διαφωνούμε σε αυτό που λες.Απλώς εγώ πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να αλλάξει ο λαός και μετά όλοι οι άλλοι διότι η γραμμή της εξουσίας πάει ως εξής...

χωροφύλακας->αξιωματικός->διοικητής->αρχηγός->πολιτικός->βουλευτής->πρωθυπουργός->λαός (όλοι οι απλοί ανθρώποι που ζούνε στην Ελλάδα)

τετοια περιστατικα πως τα αντιμετωπιζουμε ?
    Οταν γινεται μια καταγγελια σαν αυτη του πρωτου post, πρωτα ψαχνουν ΑΝ και ΤΙ βιντεο υπαρχει για το θεμα, και μετα ετοιμαζουν την απαντηση, δεν τους απασχολει να τιμωρηθει καποιος.

μη γελιεστε, σε ολες τις περιπτωσεις σχεδον, ειναι ο λογος του αστυνομικου εναντια στον πολιτη, και με αυτην την υποθεση φυσικα.

Το youtube ξεχειλιζει απο περιπτωσεις που ... ΕΤΥΧΕ να υπαρχει ενας χριστιανος, και να τραβηξει βιντεακι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Εγώ δε μίλησα συγκεκριμένα για κάποιον ούτε για το περιστατικό αυτό. Μίλησα γενικότερα και θεωρώ ότι είναι χρέος μας να μην είμαστε άδικοι.
    Σχόλια του τύπου "βρες μία αξιοπρεπή δουλειά" είναι για μένα πέρα από κάθε λογική και πραγματικότητα και λέγονται μόνο για να καλύψουν κόμπλεξ.
    Είναι άδικο για νέους ανθρωπους που μπαίνουν στην αστυνομία 20 χρονών και προσπαθούν η έχουν τη θέληση να αλλάξουν κάτι να αντιμετωπίζουν την τόση προκατάληψη του κόσμου. Βοηθείστε κι εσείς που θέλετε να αλλάξει κάτι γιατί μόνο με νέους ανθρώπους θα αλλάξει και μετά από πολύ χρόνο και θέληση.
    Ποιος έχει τη θέληση να αλλάξει κάτι?? Γιατί εγώ άλλα βλέπω στους νέους αστυνομικούς??? Τεσπα πες ότι κάνω λάθος, στο χέρι τους είναι να το αλλάξουν, αλλά μέχρι να δω κάτι να αλλάζει κάτι να με συμπαθας αλλά απέναντι σε αυτό το συνάφι θα έχω προκατάληψη.

Και όσο θα βλέπω μπάτσους να το παίζουν εξουσία βαρώντας πολίτες, βλέποντας τους σε μπαρ εκτός υπηρεσίας με την κουμπούρα στο πλάι παίζοντας το ιστορίες και δείχνοντας την αστυνομική ταυτότητα στον φουσκωτό όλο καμάρι και άλλα 100 παραδείγματα μπορώ να σου φέρω, ΟΧΙ συγνώμη δεν βλέπω καμία θέληση για αλλαγή και θα συνεχίσω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μπάτσων είναι αμόρφωτα όντα που δεν μπορούσαν να βρουν άλλη δουλειά και το μόνο που είναι στο μυαλό τους να το παίξουν εξουσία όπου τους παίρνει, γιατί όπου δεν τους παίρνει είναι ΑΔΕΡΦΕΣ ψυχές. Υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά δυστυχώς είναι ελάχιστες

πάρε μερικά παραδείγματα όρεξης αλλαγής από νέους αστυνομικούς:

http://www.youtube.com/watch?v=cmJjnZTMtvA

http://www.youtube.com/watch?v=q13Mf...eature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tl8r4EP95Zc

http://www.youtube.com/watch?v=NMWaw4IAUzo

άσε μας ρε φίλε τι να συζητήσουμε, τι αλλαγή μου λες?

βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά φημες λένε ότι κάποιοι μπάτσοι την έχουν σκοτώσει και αυτή

Εγώ δε μίλησα συγκεκριμένα για κάποιον ούτε για το περιστατικό αυτό. Μίλησα γενικότερα και θεωρώ ότι είναι χρέος μας να μην είμαστε άδικοι.
    Σχόλια του τύπου "βρες μία αξιοπρεπή δουλειά" είναι για μένα πέρα από κάθε λογική και πραγματικότητα και λέγονται μόνο για να καλύψουν κόμπλεξ.
    Είναι άδικο για νέους ανθρωπους που μπαίνουν στην αστυνομία 20 χρονών και προσπαθούν η έχουν τη θέληση να αλλάξουν κάτι να αντιμετωπίζουν την τόση προκατάληψη του κόσμου. Βοηθείστε κι εσείς που θέλετε να αλλάξει κάτι γιατί μόνο με νέους ανθρώπους θα αλλάξει και μετά από πολύ χρόνο και θέληση.

πες μου βρε μενελαε την προσφορα αυτων των σωματων Γ.Α,ΜΑΤ,ΥΜΕΤ,ΟΠΚΕ,ΔΕΛΤΑ, για το κοινωνικο συνολο!
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Παλαιό μέλος
    πάρε μερικά παραδείγματα όρεξης αλλαγής από νέους αστυνομικούς:
    Ναι φίλε μου γιατί τα άλλα παραδείγματα δε βγαίνουν ποτέ στον αέρα γιατί απλώς δε ΠΟΥΛΑΝΕ

άσε μας ρε φίλε τι να συζητήσουμε, τι αλλαγή μου λες? βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, αλλά φημες λένε ότι κάποιοι μπάτσοι την έχουν σκοτώσει και αυτή
    Θα γίνει ΕΔΕ.....

πες μου βρε μενελαε την προσφορα αυτων των σωματων Γ.Α,ΜΑΤ,ΥΜΕΤ,ΟΠΚΕ,ΔΕΛΤΑ, για το κοινωνικο συνολο!
    Γ.Α. δε ξέρω τι είναι όσο για τις άλλες μερικές είναι πιο χρήσιμες μερικές ίσως καθόλου μερικές γίναν λόγο πολιτικού κόστος... (ο λαός που λέγαμε) νομίζω δεν είναι αυτό το νόημα όμως αυτό είναι θέμα διοίκησης.
    Το θέμα είναι ο αστυνομικός να είναι αστυνομικός και όχι μπράβος του κράτους και αυτό είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Απαιτεί εκπαίδευση και παιδεία αλλά και θέληση πάνω απ'όλα από όλους εμάς.
    Γενικότερα νομίζω ότι αν δε πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να γίνει δε θα γίνει ποτέ.
    Πολύ το ζορίσαμε και είναι και καλοκαίρι, ίσως απλώς δε θέλω να πεθάνει η ελπίδα...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Για μενα μονο που γραφει εδω μεσα και ασχολειται ο g_m900 και ο μενελαος, υπαρχει φως και ελπιδα να αλλαξει κατι.

Ναι φίλε μου γιατί τα άλλα παραδείγματα δε βγαίνουν ποτέ στον αέρα γιατί απλώς δε ΠΟΥΛΑΝΕ

Θα γίνει ΕΔΕ.....

Απαιτεί εκπαίδευση και παιδεία αλλά και θέληση πάνω απ'όλα από όλους εμάς.
    Πολύ το ζορίσαμε και είναι και καλοκαίρι, ίσως απλώς δε θέλω να πεθάνει η ελπίδα...
    ναι δεν βγαίνουν στον αέρα, χμ, Μήπως να λέγαμε και πόσα ακόμα υπάρχουν που δεν τα καταγράφει καμία κάμερα ποτέ και δεν βγαίνουν στον αέρα και δεν μαθαίνονται ποτέ.

είναι αστείο και γελείο να κάτσω να επιχειρηματολογήσω για το αυτονόητο, οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει αυτή την ιδέα στον κόσμο όχι τα ΜΜΕ όπως ισχυρίζεσαι εμέσως πλην σαφώς. Σε παρακαλώ έχουμε δει όλοι παραδείγματα μπροστά στα μάτια μας μη με βγάζεις τρελό. Για αυτό και αναφέρω ότι υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί. ΚΑΙ αυτό το έχω δει αλλά είναι μειοψηφία φίλε μου, μεγάλη μειοψηφία δυστηχώς.

για την ελπίδα απλά αστειεύτηκα ελπίζω να το κατάλαβες

στο τελευταίο συμφωνούμε.

και γω δεν θέλω να πεθάνει η ελπίδα αλλά δεν βλέπω κάτι που να με κάνει να ελπίζω σε αυτό το θέμα δυστηχώς

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

Σ

Παιδια ξερω τι δουλεια κανω.
    Δεν ντρεπομαι για αυτην και δεν απολογουμαι.
    Απαντησα στο αρχικο ποστ χωρις την υπαρξη φωτο γιατι παντα κοιταω και την αλλη μερια της ιστοριας.
    Εκανα λαθος και το παραδεχθηκα.
    Απο κει και μετα δεν απολογουμαι και φυσικα δεν παραιτουμαι.
    Ημουν στην ομαδα πεζης περιπολιας που καληνυχτησε τον Κορκονεα πριν πυροβολησει.
    Πρεπει να απολογηθω για τον Βλακα;
    Κοντψανε να με καψουνε πανω στη μηχανη μου. Ειχα την ψυχραιμια να φυγω χωρις να παθω το παραμικρο η χωρις να εγκλωβιστω απο καμμια 30ρια αλανια που με θελανε σακατεμενο η νεκρο.
    Συμφωνω οτι πρεπει να εισαι σε ψυχικη κατασταση καλης κρισης ακομα και σε επεισοδια αλλα στην πραξη δεν γινεται απο κανεναν στον κοσμο αυτο. Οποιος το λεει ειναι απλα ο Τσακ.
    Ειμαστε η μονη χωρα που ο πολιτης θελει τον αστυνομικο διπλα του αλλα τον θελει και να παιζει σκοποβολη με πετρες και τροχισμενα μαρμαρ οποτε γουσταρει.
    Επισης ειμαστε η μονη χωρα οπου η επιθεση με μολοτωφ τιμωρειται με αναστολη ενω ειναι επιθεση με οπλο απο δολο. Αποπειρα δολοφονιας δηλαδη. Αλλα βεβαια...ο αστυνομικος ας καει ζωντανος και ο πολιτης ας το γλεντησει το κατορθωμα του!
    Σιγουρα μεγαλη πλειοψηφια του σωματος...ειδικα αυτοι που ειναι στην πρωτη γραμμη εχουν γινει οι μπατσοι που λετε.
    Δεν διαφωνησα πουθενα.
    Αλλα δεν δεχομαι την προκαταληψη προς το προσωπο μου απο κανεναν που νομιζει οτι με ξερει και με κρινει βαση δουλειας!
    Ποσο μαλλον οταν ευχεται να πληγει η σωματικη μου ακεραιοτητα!

Βλεποντας και ακουγοντας τ 2008 στα Δεκεμβριανα το κεντρο να διαβιβαζει " καμμια αντιδραση αφηστε τους να ξεσπασουν" καταλαβα οτι ποτε δεν θα δουλεψει τιποτα σε αυτη τη χωρα.
    Επιασα μια σκοπια και δινω λογαριασμο μονο στον ΑΞΥΠ και οχι στον καθε ενα που θελει να ξεσπασει πανω μου!
    Σε οτι εχει να κανει με αστυνομευση θελω να ελπιζω οτι τα πηγα και τα παω καλα.
    Οτι εχει να κανει με καταστολη δεν γνωριζω παρα μονο λιγα απο την εμπειρια μου στα Εξαρχεια.

Σιγουρα ειναι πολλες οι κατηγοριες σας και δεν μπορω να απαντησω σε ολες μαζι.

Θα επιμεινω ομως στο εξης...
    Αν 100-200 ατομα δεν μπορουνε να απομακρυνθουνε...βιαια αν χρειαστει απο 200000-300000 κοσμο τοτε απλα δεν φταιει η αστυνομια που αμυνεται.
    Εκει παει το οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα και οχι στην ερμηνεια του καθε προκατελημενου.
    Τελοσπαντων αυτη ειναι η θεση μου γιατι ετσι ειναι απο τη δικη μου μερια καινδεν προσπαθω να κερδισω τη αυμπαθεια κανενος!

Re: Σ

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900

Βλεποντας και ακουγοντας τ 2008 στα Δεκεμβριανα το κεντρο να διαβιβαζει " καμμια αντιδραση αφηστε τους να ξεσπασουν" καταλαβα οτι ποτε δεν θα δουλεψει τιποτα σε αυτη τη χωρα.

καλα, εσυ εισαι περιπτωση.. :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900

Re: Re: Σ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    καλα, εσυ εισαι περιπτωση.. :hypnotize
    Και συ κομματι απο τα λιγα!!!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρε γαμωτο... σορρυ κιολας για το σπαμ... αλλα οταν οδηγουσα το κρυπτον (ακριβως αυτο που εχει και η αστυνομια) μετακινουσα το σωμα μου ποιο αριστερα αν οδηγουσα πολυ ωρα και πηγαινε βαρκα στο γυαλο το μηχανακι, ποσο κουλαδι ειμαι ποια που αυτοι κλοτσανε , ριχνουν μπουνιες , βαρανε γκλοπιες , ριχνουν ρουκετες με το κρυπτον 2ΚΑΒΑΛΟ και δεν πεφτουν?

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    ρε γαμωτο... σορρυ κιολας για το σπαμ... αλλα οταν οδηγουσα το κρυπτον (ακριβως αυτο που εχει και η αστυνομια) μετακινουσα το σωμα μου ποιο αριστερα αν οδηγουσα πολυ ωρα και πηγαινε βαρκα στο γυαλο το μηχανακι, ποσο κουλαδι ειμαι ποια που αυτοι κλοτσανε , ριχνουν μπουνιες , βαρανε γκλοπιες , ριχνουν ρουκετες με το κρυπτον 2ΚΑΒΑΛΟ και δεν πεφτουν?
    Αυτά της αστυνομίας έχουν πιο χαμηλό κέντρο βάρους.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

εδωσες μονη σου την απαντηση

Re: Σ

Αρχικά δημιουργήθηκε από g_m900
    Δεν ντρεπομαι για αυτην και δεν απολογουμαι.
    Μην ντρέπεσαι για την δουλειά σου ούτε να απολογήσαι καθότι δεν κατηγορούμε εσένα, ούτε ξέρουμε αν κάνεις καλά ή όχι την δουλειά σου, είπαμε από την αρχή ότι υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί, λίγοι αλλά υπάρχουν, μακάρι να είσαι και συ ένας από αυτούς.

Αλλά φαντάζομαι μια χαρά θα ντρέπεσαι για πολλούς συναδέλφους σου, αν όχι θα έπρεπε.

Υ.Γ. Πάντως το να πετάς δακρυγόνα μέσα στο μετρό και σε κάποιες περιπτώσεις να δέρνεις πολίτες που δεν έκαναν κανένα κακό ΔΕΝ είναι ΑΜΥΝΑ είναι τραμπουκισμός και είναι δουλειά σας να ξεχωρίζεται αυτές τις περιπτώσεις χωρίς να βαράτε όποιον βρεθεί στο διάβα σας!!!!!

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πόσο "βρώμικο" μυαλό έχετε;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2004, 22:01
  2. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30