δεν εχει να κανει με τις ικανοτητες, ειναι καθαρα θεμα τυχης δυστυχως. κουραγιο στην γυναικα του κ την οικογενεια του![]()
δεν εχει να κανει με τις ικανοτητες, ειναι καθαρα θεμα τυχης δυστυχως. κουραγιο στην γυναικα του κ την οικογενεια του![]()
Δεν το ηξερα το παιδι αλλα ευχομαι κουραγιο σε αυτους που αφηνει πισω...
Δυσκολο πραγμα να αδειαζει τοσο αποτομα η ζωη σου.
Ας ειναι γεροι και δυνατοι οι δικοι του ανθρωποι να τον θυμουνται.
Παοκ να ΄σαι και να μη φοβασαι
Συνταξιδιώτης, προσέφερε χαμόγελο πάντα εκεί στα χιονισμένα βουνά κάποτε.. τώρα...
Ο δεύτερος μου φίλος, συνοδοιπόρος, που πάει αλλού... Όχι ρε με τέτοιο τρόπο, όχι στο μήνα του μέλιτος, όχι μπροστά στη γυναίκα του...Όχι άλλος, κανείς.. Ποτέ..
![]()
![]()
![]()
![]()
έτυχε να είμαι ο τελευταίος από εδώ που τον είδε.
Η δική μου παρέα GR2SCO έτυχε να οργανώσει σχεδόν το ίδιο πρόγραμμα με τον Νώντα και μάλιστα αστειευόμαστε στο bmwbikers .
Είχα λοιπόν κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού, ότι μπορεί και να βρεθούμε [μετά από κοινό μας ταξίδι στο Ιράν] και στην μακρινή Σκοτία ....
Φεύγοντας από το κάστρο του Stirling [έξω από το Edinburgh] συναντάμε δύο GS, μία βαλιτσωμένη κλασικά ως τριβάλιτσο Adventure και μία στενότερη, απλή GS εκλεπτυσμένης εμφάνισης [χωρίς κάγκελα και χωρίς πλαϊνές βαλίτσες, όλο το φόρτωμα επί μήκος]. Και φυσικά και χαιρετιόμαστε, όπως άλλωστε με όλες τις μηχανές, αλλά εδώ κιόλας φρέναρα, γιατί κάτι μου έλεγε, ότι πρέπει. Η διαίσθηση. Λέω λοιπόν στην γυναίκα μου συνοδηγό "Κοίτα πίσω, μήπως είναι Έλληνες?" Και όταν μου απαντάει θετικά, άμεσα της λέω [χωρίς να ξέρω, χωρίς να έχω το παραμικρό οδηγό, ότι έτσι είναι, αλλά ταυτόχρονα με απόλυτη βεβαιότητα, ότι έτσι είναι, χωρίς να ξέρω γιατί....]
" Είναι ο Νώντας, που πήγαμε μαζί στο Ιράν!!!"
Και πράγματι ήταν και σταμάτησε και αυτός.
Ξεκαβαλήσαμε όλοι και μαζευτήκαμε μέσα στην βροχή ένα τσούρμο Έλληνες, που? Κάπου βόρια του Εδινβούργου....
Είπαμε τα προγράμματά μας, αυτοί πήγαν 2 μέρες πριν από εμάς, αλλά πέρασαν από το Colmar, κάτι, που είχα σκοπό να κάνω εγώ με την επιστροφή......
Και όντως η σημερινή διαδρομή μου ήταν Colmar - Bologna, επιστρέφουμε λοιπόν και εμείς, για να πάρουμε το καράβι την αύριο, όπως και τα παιδιά, ο Νώντας με την γυναίκα του δηλαδή...
Έξω από την Bologna, ενώ σταματάω για καφέ λαμβάνω ένα κακό sms......
Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω πως κατάφερα να φτάσω Bologna, όλο αυτό το συμβάν σκέφτομαι.... μόλις έφτασα στο δωμάτιο και συνδέομαι.....
"Αϊ στο διάλο ΓΜΤ", κρίμα βρε παλικάρι, γιατί βρε Νώντα?![]()
GR2IR
πάμε με τον άλλον δρόμο, μπορεί να είναι πιο μακριά, αλλά από την άλλη είναι ..... χειρότερος
τι να πει κανεις.......![]()
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
σκατα...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εφυγε το παληκαρι.... λυπαμαι πολυ...
J.T.R
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κουράγιο στους δικους του ανθρώπους ...![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..