Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: YMHA WR 250 X or KWSAKI KLX 250?

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Καθήστε ρε παιδιά....στα 16000χλμ και τρόμπα βενζίνης....σε τέτοιο μοτέρ και γενικότερα μοτοσικλέτα τέτοιας ποιότητας...μήπως να το ψάξετε αλλού, διότι η τρόμπα βενζίνης πολύ μόδα έχει γίνει.
    οι 3 εκδοχές που μου είπαν είναι οι παρακάτω,

1.κακή-νοθευμένη βενζίνη,
    2.επειδή το άφηνα να καίει και την ρεζέρβα,η τρόμπα δούλευε με κατάλοιπα και υπερωρίες με αποτέλεσμα να καεί
    3.δεν είχα καθαρίσει το φιλτράκι της τρόμπας,το οποίο ήταν πεντακάθαρο.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis

2.επειδή το άφηνα να καίει και την ρεζέρβα,η τρόμπα δούλευε με κατάλοιπα και υπερωρίες με αποτέλεσμα να καεί
    4. Όπως αναφέρει και ο γιατρός πιο πάνω, οι τρόμπες των πρώτων μοντέλων παίζει να ήταν και προβληματικές

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis

Εσύ τι πιστεύεις ότι έφταιξε...εκτός από αυτές τις εκδοχές διότι φυσικά η όλη πρεμούρα είναι οι δικαιολογίες της αντιπροσωπίας κι ας έχουν βάση. Λοιπόν κατά την άποψή σου τι μπορεί να έφταιξε?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Καλά τα λέτε παιδιά και sorry για το σπαμ αλλά έχω μια απορία, στον τίτλο του thread γιατί να πρέπει να λείπουνε τα μισά φωνήεντα;
    Φιλε μου εγω το εγραψα ετσι...Λογω συντομιας...
    Πιστευα οτι θα φαινοταν τεραστιος ο τιτλος ολοκληρος...
    Ετσι οπως το εκανα ομως δεν ειναι χρηστικο στην ευρεση...
    Hi & Hello!

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Εσύ τι πιστεύεις ότι έφταιξε...εκτός από αυτές τις εκδοχές διότι φυσικά η όλη πρεμούρα είναι οι δικαιολογίες της αντιπροσωπίας κι ας έχουν βάση. Λοιπόν κατά την άποψή σου τι μπορεί να έφταιξε?
    προσωπικά πιστεύω ότι όλες οι παραπάνω εκδοχές είναι αστείες και

θα συμφωνήσω με το επιχείρημα ελαττωματικές τρόμπες από yamaha.

Παλαιό μέλος
    Στα 7000+ Ε που κάνει το WR πληρωνεις:

-νέας σχεδίασης μοτέρ με επιδόσεις σχεδόν καθαρόαιμου αλλά με κανονική συντήρηση
    -αναρτήσεις ιδιες με των αγωνιστικών ΥΖ - ΥΖF μέχρι το 2006 που φορούσαν μπροστινό 46ρι
    -σύγχρονη θέση οδήγησης
    -εμφάνιση +++

και πολλές δυνατότητες εντός και εκτός δρόμου ανάλογα το μοντέλο.

Προσωπικά πιστεύω ότι το πολιτικό WR άνετα θα τερμάτιζε σε αγώνα εντούρο και με τον κατάλληλο οδηγό θα πήγαινε και καλά.

Τα καθαρόαιμα 250 4τ έχουν πάνω από 9.000 Ε οπότε θεωρώ ότι τα 7.000 είναι λογική τιμή για αυτή τη μοτοσυκλέτα.

Για τον φίλο που συγκρίνει το GSF 650s με το WR θα ήθελα να τον ρωτήσω ότι αν το Bandit είχε ανάποδο πιρούνι και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις αλλά και την αναλογία κιλών ανα ίππων του WR πόσο θα κόστιζε;

Το ΚLX θα μπορούσε να το προσέξει λίγο παραπάνω η Κawa. Μα είναι δυνατόν να βγάζεις σύγχρονο μηχανάκι με πλαίσιο του 1990 και θέσης οδήγησης εκείνης της εποχής;

Μανιβελάτο μέλος
    Όχι ο ληστής δεν έχει ανάποδο μπροστινό.. Το hornet όμως, με 6300 είναι 1400 ευρώ φτηνότερο και έχει ανάποδο μπροστινό, έχει ABS, έχει immobilizer, έχει μοχλικό (νομίζω) πίσω, είναι 600cc τετρακύλινδρο, έχει δύο δισκόφρενα μπροστά, 4 πιστόνια κτλπ κτλπ.. όπως και να το κάνουμε έχει μεγαλύτερο κόστος κατασκευής..

6990 αν είδα καλά στο car.gr κάνει και το husqvarna te/sm 630.. που δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση..

Το wr 250r/x είναι πολύ ωραίο και καλό.. Ίσως το καλύτερο στην κατηγορία του..
    *καλό μοτέρ
    *αλουμινένιο πλαίσιο
    *καλές αναρτήσεις

Και δέχομαι ότι πρέπει να κοστίζει παραπάνω από το klx.. αλλά όταν το πρώτο κοστίζει 4600 και το wr 7690.. ξεφεύγει..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Όχι ο ληστής δεν έχει ανάποδο μπροστινό.. Το hornet όμως, με 6300 είναι 1400 ευρώ φτηνότερο και έχει ανάποδο μπροστινό, έχει ABS, έχει immobilizer, έχει μοχλικό (νομίζω) πίσω, είναι 600cc τετρακύλινδρο, έχει δύο δισκόφρενα μπροστά, 4 πιστόνια κτλπ κτλπ.. όπως και να το κάνουμε έχει μεγαλύτερο κόστος κατασκευής..

6990 αν είδα καλά στο car.gr κάνει και το husqvarna te/sm 630.. που δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση..

Το wr 250r/x είναι πολύ ωραίο και καλό.. Ίσως το καλύτερο στην κατηγορία του..
    *καλό μοτέρ
    *αλουμινένιο πλαίσιο
    *καλές αναρτήσεις

Και δέχομαι ότι πρέπει να κοστίζει παραπάνω από το klx.. αλλά όταν το πρώτο κοστίζει 4600 και το wr 7690.. ξεφεύγει..
    Νομίζω οτι συμφωνούμε σε γενικές γραμμές. Κοίτα γενικώς η Υamaha στην Ελλάδα τα εχει πολύ ακριβά τα χωμάτινα μηχανάκια της αλλά αυτό που ήθελα να γράψω είναι οτι το WR αξίζει να είναι λίγο πιο φτηνό από τα καθαρόαιμα και αρκετά πιο ακριβό από το ΚLΧ.

Ασε που είχα την εντύπωση πως έκανε 7000 και όχι 7690. Πάντως με καλύτερη τιμή ίσως να πήγαινε καλύτερα γιατι σαφώς δεν πούλησε όσο θα έπρεπε.

Προσωπικά θα χτύπαγα ένα 690 με τόσα λεφτά

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    οταν πρωτοβγηκε ειχε 6390 αν ενθυμουμαι καλως...
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Και το xtx660 έκανε τότε 5990 Εντάξει ασύγκριτα μηχανάκια για να είμαι δίκαιος.. Τα 6+ παλεύονται...
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    νομίζω είχε 6290,
    μετρητοίς το είχα πάρει 6000 ευρώ και δώρο μία κουλούρα abus,μέτριας ασφάλειας.

το είχα παραγγείλει τον Απρίλιο του 2008 και με τσακωμό το είχα παραλάβει 1 Ιούνη,
    είχε η yamaha παραπάνω παραγγελίες από τις προ παραγγελίες που είχε δώσει και έγινε λίγο μπάχαλο το θέμα ποιος θα πάρει το μηχανάκι,ιδίως σε λευκό.

Μου πρότειναν να πάρω μπλε και τους είπα οκ αλλά 5500 ευρώ.

Τώρα όσον αφορά την σύγκριση,
    πιστεύω ότι δεν μπορεί το Kawasaki να είναι "αρκετό" ακόμα και σε αρχάριο οδηγό,παραπάνω από ένα 6μηνο,
    αντίθετα το wr είναι ολοκληρωμένη σύγχρονη μοτοσυκλέτα,με τρομερές εκτός δρόμου ικανότητες καθώς και ένα απόλυτο παιχνίδι για μέσα στην πόλη.

Τα 19 αλογάκια του Kawasaki είναι τουλάχιστον αστεία για οποιαδήποτε χρήση.

Καλησπερα παιδια..!

Ακουσα απο φιλους μου να μιλανε για τις κατασχεμενες απο την αστυνομια μηχανες οι οποιες βγαινουν σε δημοπρασιες και (απο οτι μου ειπαν) οι τιμες ειναι ακομη πιο χαμηλες απο οτι σε μια τυχαια αγγελια ιδιωτη στο ιντερνετ, και οτι μπορεις να βρεις καλα εργαλεια σε αυτες τις μαντρες... Ισχυει?
    Εχει κανεις γνωση να μου πει? Αξιζει, δεν αξιζει κτλ?

(Ρωταω γιατι δυστυχως το οικονομικο ειναι ενα θεματακι αυτην την περιοδο...)
    Hi & Hello!

Μανιβελάτο μέλος
    Δεν θα βγάλεις άκρη με ΟΔΔΥ.. καλύτερα να το ξεχάσεις.. όταν υπάρχουν ευκαιρίες, αυτές πάνε στα χέρια κυκλωμάτων..

Αρχικά δημιουργήθηκε από bibero2006
    Καλησπερα παιδια..!

Ακουσα απο φιλους μου να μιλανε για τις κατασχεμενες απο την αστυνομια μηχανες οι οποιες βγαινουν σε δημοπρασιες και (απο οτι μου ειπαν) οι τιμες ειναι ακομη πιο χαμηλες απο οτι σε μια τυχαια αγγελια ιδιωτη στο ιντερνετ, και οτι μπορεις να βρεις καλα εργαλεια σε αυτες τις μαντρες... Ισχυει?
    Εχει κανεις γνωση να μου πει? Αξιζει, δεν αξιζει κτλ?

(Ρωταω γιατι δυστυχως το οικονομικο ειναι ενα θεματακι αυτην την περιοδο...)
    http://www.oddy.gr/main.php?cat=4
    Μπορεις να δεις εδω τις δημοπρασιες αλλα απο τις 3 φορες που εχω παει κατι αξιολογο δεν εχω βρει,στα μηχανακια τουλαχιστον.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sx 125,klx 250,sm 125,wr 125
    από thomasiotos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2009, 17:59
  2. Wr 250 X Or R.ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ?
    από ΤΑΖ στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2008, 08:16
  3. Για Kawasaki Klx 250-300- D-tracker
    από ondrift στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2006, 22:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα