Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: Αλλος ενας κωλοφαρδος (video)

Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει αν το φορτηγό έκανε κάτι παράνομο ή όχι. Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι αυτά (και χειροότερα) γίονται κάθε μέρα.

Εμένα με ενδιαφέρει η αντίδραση του μοτοσυκλετιστή και αν έκανε σωστά ή όχι. Επιμένω ότι το γεγονός ότι με τον κώλο σερνόμενος σταμάτησε στη ρόδα ακριβώς, σημαίνει ότι αν είχε πλακωθεί στα φρένα (χωρίς να μπλοκάρουν, αφού μάλλον δεν είχε ABS) θα είχε σταματήσει νωρίτερα. Δεν λέω ότι εγώ θα τα κατάφερνα καλύτερα, αφού στον πανικό μπορεί να κάνει κανείς εύκολα τα λάθος, απλά βλέποντας το βίντεο έτσι κρίνω.

Αυτά περί μη χρησιμότητας του ABS δεν μπορώ να τα βλέπω...

Τέλος κάτι που θεωρώ το πιο σημαντικό από όλα.
    Ο εξοπλισμός του τύπου είναι που τον βοήθησε να σηκωθεί σαν να μην έγινε τίποτα. Φανταστείτε ελληνάρα με σαγιονάρα, σορτσάκι και αμάνικο φανελάκι πως θα είχε γίνει με τόσο σύρσιμο...
    πολλα χλμ...με το γκαζι ανοιγμενο...σε πολυ κοντινη αποσταση αντιδρασης....ουτε με αλεξιπτωτο δεν θα σταματαγε...θα εσκαγε φρεναριστος...πρωσοπικη αποψη και απο παρομοια ας πουμε προσωπικη εμπειρια...

Ουτε διαβασες τι λεει η παραθεση..

Η μηχανη "σουρνωντας" διανυει -πολυ- παραπανω μετρα για να σταματησει, απ οτι με φρενα.

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις αυτο.. Τζαμπα μιλαμε

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

και εγω φιλικα στα εγραψα και με παρεξηγησες...

Που είδες να σε παρεξήγησα μωρέ??

...ενώ εγώ στα έγραψα με άσβεστο πύρινο μίσος βγαλμένο από τα μπουντρούμια τη Μόρντορ????

Το θέμα είναι ότι η νταλίκα κάνει οχτάρια σε έναν άδειο δρόμο,έχει οπτικό πεδίο να τον δει και δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι έπεται κίνδυνος..

Να το τελειώσουμε?Αφού τα ίδια λέμε?
    Άντε αν θες την τελευταία κουβέντα πες την εσύ

Χαιρετούρεν
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    de boro na katalabo ti skata sizitate tosi ora....

o fortigatzis ekane mlkia ok ke o tipos epese apo ton paniko....epidi patise ligo parapano freno ke o dromos ine ka8reptis (dite pos gializi stin arxi toy bideo i asfaltos)

fisika ama den epefte apo blokarisma 8a stamatage poli pio noris de boro na katalabo gt to sizitate kiolas afto.....

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ο Τσακ Νόρις πάντως δεν έχει σταματήσει βυτίο με τη φτέρνα του ακόμα.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Σίγουρα το να κλείνεις κάθετα 3 λωρίδες σε τέτοιο δρόμο είναι μικρότερο παράπτωμα. Η "προσπέραση" δεν είχε καμία απολύτως σχέση με το ατύχημα. Μπορούσε απλά να είναι στη δεξιά λωρίδα. Ο νταλικέρης όφειλε να λάβει κάθε μέτρο για την ασφάλεια των υπολοίπων χρηστών της οδού. Λυπάμαι, αλλά δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό.

Το ότι χάζεψε είναι δεδομένο (και, φυσικά, μαλακία του), αλλά το παραπάνω παραμένει.

Αλλο να εισαι στην δεξια λουριδα....

Και αλλο... Να προσπερνας απο αυτην....

( Αυτα που μου λες ειναι επιχειρηματα δικαστηριου.... Μεταξυ μας μιλαμε...)

Ο μοτοσυκλετιστης εχει ηδη πιασει την δεξια και λιγο πριν τον στουκο με την νταλικα εχει ηδη προσπερασει παρανομα το ΙΧ .....

Φυσικα.... Την ιδια τυχη θα ειχε και με το ιχ (αν ολα γινοταν μισο δευτερολεπτο αργοτερα και το ιχ εστρβε και αυτο δεξια....)

Κοιταξε .... Εκανα ολοκληρο θρεντ για την ηλιθιοτητα ( και οποιος θελει ας κραξει οσο γουσταρει για τον χαρακτηρισμο ) πολλοι οδηγοι γενικα να χρησιμοποιουν την ΛΕΑ και το προσπερασμα απο δεξια στην εθνικη οδο....

Γιατι και στην μ@λ@κια η οχι του αλλου ...

Εισαι απο κατω και θεωρητικα ( βαση νομου ) και πρακτικα....

Ο τυπακος στην προκειμενη περιπτωση δεν ηξερε να "διαβαζει "

( Το ιχ και τα φρενα του στα καλα καθουμενα .....Νταλικα στην αριστερη ....)

τα επομενα 1-2 sec που οφειλεις να ξερεις να διαβαζεις οταν οδηγεις...!

Ειχε πολλα περιθωρια ασφαλους αντιδρασης αρκετα μετρα πριν...!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αλλο να εισαι στην δεξια λουριδα....

Και αλλο... Να προσπερνας απο αυτην....

( Αυτα που μου λες ειναι επιχειρηματα δικαστηριου.... Μεταξυ μας μιλαμε...)

Ο μοτοσυκλετιστης εχει ηδη πιασει την δεξια και λιγο πριν τον στουκο με την νταλικα εχει ηδη προσπερασει παρανομα το ΙΧ .....

Φυσικα.... Την ιδια τυχη θα ειχε και με το ιχ (αν ολα γινοταν μισο δευτερολεπτο αργοτερα και το ιχ εστρβε και αυτο δεξια....)

Κοιταξε .... Εκανα ολοκληρο θρεντ για την ηλιθιοτητα ( και οποιος θελει ας κραξει οσο γουσταρει για τον χαρακτηρισμο ) πολλοι οδηγοι γενικα να χρησιμοποιουν την ΛΕΑ και το προσπερασμα απο δεξια στην εθνικη οδο....

Χαρας το κουραγιο σου, που εξηγεις τα αυτονοητα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Ετσι ακριβως.Ολα τα αλλα ειναι παπαριες,abs κλπ.Κοιταζε αλλου,πανικοβληθηκε και δεν αντεδρασε ψυχραιμα με αποτελεσμα καθυστερημενη αντιδραση.Μπηκε δεξια για να προσπερασει το ιχ και δεν ειδε ολοκληρο βυτιο.
    Μαλλον για απειρια μου κανει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εκανα ολοκληρο θρεντ για την ηλιθιοτητα ( και οποιος θελει ας κραξει οσο γουσταρει για τον χαρακτηρισμο ) πολλοι οδηγοι γενικα να χρησιμοποιουν την ΛΕΑ και το προσπερασμα απο δεξια στην εθνικη οδο....

Μαζί σου σε όλα αυτά.

Ναι, ο τύπος δεν αντέδρασε σωστά (το είπα από το πρώτο ποστ), αλλά επιμένω ότι το μεγαλύτερο μέρος βαραίνει τον νταλικέρη.

Η προσπέραση (που δεν ήταν προσπέραση, απλά αλλαγή λωρίδας προς αποφυγή εμποδίου) δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο ατύχημα. Πολλοί θα αντιδρούσαν με τον ίδιο τρόπο βλέποντας μια νταλίκα να κόβει τέρμα αριστερά.

Για να καταλήξω, πολύ κακή εκτίμηση του μοτοσυκλετιστή, αλλά δεν κλείνεις έτσι ολόκληρο δρόμο χωρίς τα απαραίτητα μέτρα (ένας τύπος στην άκρη του δρόμου, όπως φάνηκε, δεν αρκεί). Καλή συνέχεια :P
    Life begins at 45°.

(ένας τύπος στην άκρη του δρόμου, όπως φάνηκε, δεν αρκεί).
    Αν το μόνο που ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν ήταν ένας τύπος με γιλέκο να κουνάει μια σημαία, τότε αρκεί δεν αρκεί χεστήκανε. Αυτοί είναι καλυμμένοι. Ο άλλος χάζευε.

Αν δεν έκαναν όσες κινήσεις απαιτούνται σε τέτοιες περιπτώσεις τότε φταίνε.

Τα υπόλοιπα τα λύσανε πιο πάνω :rotflmao:
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    κανεις λαθος.η νταλικα δεν στριβει οπως το αυτοκινητο,οποτε αυτονοητα ανοιγεται.εχω δει πολλες φορες ετσι μηχανες στους δεξιους καθρεπτες ενω εχω ανοιχτει να στριψω.και πιστεψε με καλυπτομαι νομικα.αφου δεν χτυπησε παλι καλα
    Μου έχει συμβεί εμένα σε δρόμο με 3 λωρίδες και καταλήξαμε στα δικαστήρια με τον νταλικίερη γιατί είχε την ίδια εντύπωση με εσένα.
    Το ότι δεν μπορείς να στρίψεις χωρίς να ανοιχτείς, λόγω μεγέθους του οχήματος σου, δεν σου επιτρέπει επουδενί να ανακόψεις την πορεία των άλλων οχημάτων.
    Πρέπει να βεβαιωθείς ότι ο δρόμος είναι άδειος πριν κάνεις τέτοια μανούβρα.

Σαφώς και κέρδισα το δικαστήριο.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από klab

Ποσα χιλιομετρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από klab
    Μου έχει συμβεί εμένα σε δρόμο με 3 λωρίδες και καταλήξαμε στα δικαστήρια με τον νταλικίερη γιατί είχε την ίδια εντύπωση με εσένα.
    Το ότι δεν μπορείς να στρίψεις χωρίς να ανοιχτείς, λόγω μεγέθους του οχήματος σου, δεν σου επιτρέπει επουδενί να ανακόψεις την πορεία των άλλων οχημάτων.

Σαφώς και κέρδισα το δικαστήριο.
    οπως ειπα και πριν και μαλλον δεν το προσεξες σε τετοιους δρομους με πολλες λωριδες οι εξοδοι ειναι μεγαλοι οποτε δεν ανοιγεσαι.σε μικροτερους ομως αν εχω προειδοποιησει με φλας και μπει μηχανη η αυτοκινητο απο κατω δεξια μου τον ηπιε κρυο νομικα.ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
    οπως ειπα και πριν και μαλλον δεν το προσεξες σε τετοιους δρομους με πολλες λωριδες οι εξοδοι ειναι μεγαλοι οποτε δεν ανοιγεσαι.σε μικροτερους ομως αν εχω προειδοποιησει με φλας και μπει μηχανη η αυτοκινητο απο κατω δεξια μου τον ηπιε κρυο νομικα.ελπιζω να εγινα κατανοητος.
    Τι λες, ρε μεγάλε, που θα κάνεις ελιγμό, θα προκαλέσεις ατύχημα και θα δικαιωθείς κιόλας επειδή άναψες φλας? Σε ποιο πλανήτη ζεις?

Α ξέχασα. Είσαι ο νταλικέρης.
    Life begins at 45°.

Τι λες, ρε μεγάλε, που θα κάνεις ελιγμό, θα προκαλέσεις ατύχημα και θα δικαιωθείς κιόλας επειδή άναψες φλας? Σε ποιο πλανήτη ζεις?

Α ξέχασα. Είσαι ο νταλικέρης.
    ο.κ,καθε φορτηγο που στριβει πρεπει να βλεπει τελεια καθε οπτικη γωνια πισω,η πριν στριψει να κατεβαινει να κοιταει...τι λες ΡΕ????

α,ξεχασα,εισαι Ο ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΗΣ...:a16:

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Άλλος ένας...
    από KAWASAS στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 09:27
  2. Άλλος Ένας
    από xtrm600 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 20:56
  3. Αλλος ενας νεκρος , μεσογειων 9.10 το πρωι