Στα 'χω μαζεμένα γενικώς,γιατί το συνηθίζεις να γενικεύεις και μην το αρνηθείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
ασε τα ξεκολλα και μιλα σαν ανθρωπος.
μιλαω για τους σαπιους,δε μιλαω για ολους τους ΔΥ.
αν δε μπορεις να παρακολουθησεις τη συζητηση,μην σχολιαζεις ασχετα.
Συγγνώμη,αν μίλησα απότομα,μιλάω και σαν άνθρωπος,απλώς νευριάζω κιόλας.
Δεν ξέρω γιατί το χαρακτηρίζεις ρομαντικό,εγώ θα το έλεγα απλά πιο υγιές.Δεν μπορείς να είσαι μονίμως καχύποπτος,γιατί τότε θα βλέπεις παντού εχθρούς και θα φέρεσαι ανάλογα χωρίς να αξίζει σε όλους.Καλύτερα να ξεκινάς ανάποδα επομένως.Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Κάνεις πολύ καλά και κανείς δεν σου αφαιρεί ποτέ το δικαίωμα να είσαι ρομαντικός.
Κάνεις λάθος αν νομίζεις οτι όσοι μιλαμε είμαστε βολεμένοι,μέχρι να έρθει η ώρα μας.Πίπα τρώμε όλοι μαζί.Μπορώ όμως να αναγνωρίζω τα πράγματα που θέλω ν αλλάξουν ακόμα και σε εμένα την ίδια πόσο μάλλον τριγύρω μου.
![]()
Πλέον κανένας δεν είναι βολεμένος.Ούτε οι δημόσιοι ούτε οι ιδιωτικοί ούτε οι ελευθεροι επαγγελματίες.Αλλά και κανένας επίσης δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.Και μας φταίνε όλοι,δημόσιοι υπάλληλοι,μετανάστες,το κακό μας το χάλι κ.ο.κ. και τρωγόμαστε μεταξύ μας,όπως είπε και κάποιος.Αντί να κοιτάξουμε την αιτία που μας έφτασε εδώ κοιτάμε το διπλανό λες κι αυτός μας δημιούργησε το πρόβλημα.