Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
(γιατί όντως θέλω να κατέβω Παλαιόχωρα το ΣΚ)
:wacko:
Αν είσαι Παλιόχωρα το ΣΚ πάρε με τηλ. Μάλλον θα είμαι και εγώ.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αν είσαι Παλιόχωρα το ΣΚ πάρε με τηλ. Μάλλον θα είμαι και εγώ.![]()
Πα να καθαρίσω το γκρά τότεσές!Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
55
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ PC ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ!!!!!!!!!!!!!! :a015:
Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις
http://www.aegeantimes.gr/article.as...&type=1&kata=0
Όσο για πόλεμο οτι είπε ο THEOD.. θερμό επεισόδιο για επίδειξη/απόδειξη ισχύος στην περιοχή. Οι Τούρκοι θα φάνε διπλωματικό ξύλο μεν... αλλά οχι απο εμάς. Απο Ισραήλ και ΗΠΑ.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Το Ισραήλ ρίχνει και πραγματικό ξύλο άμα χρειαστεί......ρώτα 170 εκατ. 'Αραβες γύρω-γύρω...δεν τσαμπουκαλεύεσαι μ'αυτούς.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://www.aegeantimes.gr/article.as...&type=1&kata=0
Όσο για πόλεμο οτι είπε ο THEOD.. θερμό επεισόδιο για επίδειξη/απόδειξη ισχύος στην περιοχή. Οι Τούρκοι θα φάνε διπλωματικό ξύλο μεν... αλλά οχι απο εμάς. Απο Ισραήλ και ΗΠΑ.
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
....ρε κοπέλι....ποιον θα καθαρίσεις ???.... ήρεμα.... μέχρι να φωνάξουν την κλάση μας....έχει ακόμα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Πα να καθαρίσω το γκρά τότεσές!
![]()
![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Άσε, θα βάψω τα μαλλιά (περισσότερο) άσπρα και θα υποκριθώ ότι υπάρχει λάθος 2 δεκαετιών στη ταυτότητα....Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ρε, η εφεδρία στο στρατό μέχρι πότε μας πιάνει;
![]()
(λέμε και καμμιά μλκ να περάσει η ώρα)
και μου το λέγανε, "πάρε άφρικα", κάπου στη γειτονιά πούλαγε ένας μια με χρώματα παραλλαγής....Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Πάω να βάλω τα χακί πλαστικά στο TA...
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Τα μοτοσακά σας τα έδιναν για να φτάνετε γρήγορα σε συμβάντα;Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.