Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 125

Θέμα: Μεγαρα διαμαχη

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    e tote eisai enas mesylikas theos afou me prapra kaneis tosa.
    exo mpei dyo fores alla kamia den ekatsa na metriso xrono.
    o filos mou o blitz pouexei mpei mia se proxiri metrisi gyrnage sto 1.07 fantazome oti eimai konta tou.
    epeisis fantazomai ti tha ginei an pareis mixani.
    alithia ego odygisa proti fora italida thn kyriaki esy exeis kavalisei giaponezoula;
    telos toy minos serres kai poly tha ithela na do enan iatlofilo na yperaspisti tin moto toy otan vriskete mprosta tis kai mprosta seallous se mia pista xoris kamia dikaiologia kai oxi mprosta apo to PC toy.

olla ayta sta grafo fylika kai me to klima pou mou etheses sta megara.

ps.xereis ayto pou eleges leme diafora sto forum gia na peirazomaste.. xexe poly goustaro
    Ρε εγω δεν ειμαι που σας "προκαλεσα" και προσκαλεσα εαν θυμασαι για τα Μεγαρα??? εσεις με σουπερντουπερ ιαπωνικα με 120-140-170 αλογα, και γω με το αρχαιο αεροψυκτο μηχανακι μη καταλληλο ετσι οπως ειναι για πιστα, με τελειωμενα λαστιχα δρομου, και γω ακομα αναρωνω και απο εγχειρηση στο γονατο απο κομμενο τενοντα...............
    εγω μιλαω πισω απο το PC ??? η εσυ που ηρθες Μεγαρα την εκανες γυριστη???..

και τωρα μου λες οτι τοσο ΘΑ... γυρνας... και γω με 749 ΘΑ γυρναω 1:02 .... αυτα θα λεμε?? ...
    αλλωστε και γω 3 φορα ειναι που μπηκα Μεγαρα και 2 με το Μονστερ αυτο......

εγω παρολα τα προβληματα, μπηκα μεσα, και γνωριζουν τα παιδια εαν γυρναγα καποιες στιγμες στο 1:11, μεσα στο 1:12 το σταθερο ....
    οταν ηταν ολο το χαρμανι με τις 30-35 μοτο μεσα και δεν μπορουσα να προσπερασω.................

μπορω πιστευω και μεσα στο 1:10 με λαστιχακια της προκοπης για πιστα και ενα trackday ακομα, με το Μονστερακι ετσι οπως ειναι τωρα, (που πιθανον γυρισα το απογευμα που ηταν αδεια η πιστα... απλα εαν εχει πολλες μοτοσυκλετες μεσα που πανε πιο αργα, λογο πολυ μικρης ιπποδυναμης, ετσι και δεν προσπερνας αεροπορια, κατι που δεν κανω τοσο εγω, το Μονστερακι δεν μπορει να γραψει χρονους... χανει πολυ, θελει σχετικα αδεια πιστα

ομως για να παει πραγματικα γρηγορα θελει να σηκωθουν οι εξατμισεις και τα μαρσπιε γιατι βρισκει κατω ευκολα και κοβεις ρυθμο με αποτελεσμα να μην πεφτουν οι χρονοι.................................

γιαπωνεζα δεν εχω οδηγηση, αλλα δεν μου κανει κεφι... κυριως για το μοτερ, δεν μου αρεσουν τα τετρακυλινδρα και ο τροπος που βγαζουν την δυναμη.....

οσο για τελος του μηνος, οπως ξερουν και πολλα παιδια απο εδω, ειμαι ναυτικος στο επαγγελμα, ειμαι ανεργος απο τον Φεβρουαριο, και χτυπησα τον Ιουνιο το γονατο μου, βρηκε στα ματια της γατας στα λιμανακια, με πηγε πισω πολυ, και αυτη τη στιγμη ζω σχεδον με δανεικα... το βλεπω χλωμο... αν και ποτε δεν ξερεις, επισης στις 14 νομιζω του μηνος εχει παλι Μεγαρα... ειναι κοντα και κοστιζει 15 ευρω το session, εγω θα προσπαθησω να βρω λαστιχα και πιο καταλληλα για πιστα αυτη τη φορα, και θα ειμαι εκει.......... μπορεις να ερθεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Bladerunner
    Να ρωτήσω κάτι άσχετο;

....Τους χρόνους σας.... στην πίστα... πώς τους γνωρίζετε;;
    Από τα λίγα που κατάλαβα .... οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ηλιακό ρολόϊ. Οι tech freaks έχουν αναβαθμιστεί με κλεψύδρα.
    Εξαίρεση ο Ζαν, που μετράει γυρολόγιο σύμφωνα με τις Ολυμπιάδες.
    Δημ.: Έλα Ζαν .... πόσο έγραψες Σέρρες;
    Ζαν : 1 Αθήνα 2004 και μισό Μουντιάλ.

Re: Re: Re: hi

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Θα σε διορθώσω για μια λεπτομέρια. ο Μιμικος γύρναγε 1.05.500 για την ακρίβεια και έχοντάς σε δει να οδηγείς το 1.06-1.07 το έχεις αν ψάξεις λίγο ακόμα τις γραμμές σου γιατί από κλίσεις είσαι άντε γεια.
    Ανυπομμονώ να παίξουμε την επόμενη φορά. Τι λές θα είσαι Σέρρες στις 24 Σεπτέμβρη?
    Γιωργο, εφυγες ρε το απογευμα που καπως αδειασε η πιστα... και ηθελα να ειμαστε παρεα να δειξεις τιποτις ρε μπαγασα..........

ααα... και επειδη για κανα γυρο ψιλοστεκομουν πισω σου επροχτες χανοντας ομως εδαφος, προλαβα και σε παρακολουθησα ομως... κανεις απιθανες προσπερασεις πολυ ηρεμος και σταθερα... και οπως ειδα, και πολυ ασφαλης μαλιστα.......................

μακαρι να εχω δουλεψει σε μια συγγενικη εταιρια να εχω κανα φραγκακι, και θα το προσπαθησω......
    ανεργος ρεεε............

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Ρε εγω δεν ειμαι που σας "προκαλεσα" και προσκαλεσα εαν θυμασαι για τα Μεγαρα??? εσεις με σουπερντουπερ ιαπωνικα με 120-140-170 αλογα, και γω με το αρχαιο αεροψυκτο μηχανακι μη καταλληλο ετσι οπως ειναι για πιστα, με τελειωμενα λαστιχα δρομου, και γω ακομα αναρωνω και απο εγχειρηση στο γονατο απο κομμενο τενοντα...............
    εγω μιλαω πισω απο το PC ??? η εσυ που ηρθες Μεγαρα την εκανες γυριστη???..
    Εσύ ρε δρομέα, μη κουράζεσαι τσάμπα σε κάθε ποστ.
    Βάλε μόνιμα για υπογρφή σου:

Σέρρες 1.30
    Μέγαρα 1.10
    με ιταλική καφετιέρα των ΄70s, μισό γόνατο και αναβάτη μειωμένης εμπειρίας. Άμα βρείτε κανένα τένοντα στα Λιμανάκια, μεζέψτε τον γιατί τον θέλω.

..... και ξεμπερδεύεις.

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis

Re: Re: Re: Re: hi

Γιωργο, εφυγες ρε το απογευμα που καπως αδειασε η πιστα... και ηθελα να ειμαστε παρεα να δειξεις τιποτις ρε μπαγασα..........

ααα... και επειδη για κανα γυρο ψιλοστεκομουν πισω σου επροχτες χανοντας ομως εδαφος, προλαβα και σε παρακολουθησα ομως... κανεις απιθανες προσπερασεις πολυ ηρεμος και σταθερα... και οπως ειδα, και πολυ ασφαλης μαλιστα.......................

μακαρι να εχω δουλεψει σε μια συγγενικη εταιρια να εχω κανα φραγκακι, και θα το προσπαθησω......
    ανεργος ρεεε............

Είχα λιώσει, το ίδιο και τα λάστιχά μου που είχαν ήδη κάνει 6.000χλμ στην Αττική όδο και πρέπει να κρατήσω πάνω και όλο το Σεπτέμβρη μέχρι τις Σέρρες (Εκεί λέω να παίξω με slick είναι φτηνότερα από τα Supercorsa και γραφουν εύκολα γρήγορους γύρους, απλά θα πάρω και κανά Diablo για το δρόμο τον Οκτώβρη με το μηνιάτικο)

Όσο για τις ασφαλείς προσπεράσεις αυτά πες τα στο Θάνο που με πήρε με κακό μάτι επειδή ο μα...ας με το GSXR νόμιζε οτι χωρούσε πίσω μου. (μη ξεράσω)

Όσο για δουλειά ο χώρος βαράει κρίση, και για που να μπαρκάρεις τώρα. Μετά ξεχνάς μηχανάκια και πίστες.

hi

xeraito fazeraki
    poly mas xananoigeis ase na tou kanoume thn ekplixi kai na arxisei na mas leei gia ilikies, xronos, adynama moter, dialymena lastixa, akatalili moto, akatalilos anavatis, poly kalos xronos 1.10 xexe kai oti eimai kai kyria pou irtha me ta teleia elastika mou (kapou yparxei miaphoto me to telios slick piso racetech) kai tin parea na min kanei kefi na mpei sto MOURDELLO pou legete megara kai tha to xanataisete se dyoi evdomades.

fille runner sorry pou sou exoun katsei olla strava.
    an olla ayta ta les gia na dimiourgithei fagoura kai gia xavale tote min stravoneis kai min pairneis tis metriths osa grafonte.
    an paly ta pisteveis elpizo otan xanavrethoume na ypostirixeis tis apopsis sou kai na min arxiseis ta peri adynmias......,,,,......,,,,,....
    opos sosta leei o stokos (an thimame kala pio pano)

gia sou stoke
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Re: hi

Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    xeraito fazeraki
    poly mas xananoigeis ase na tou kanoume thn ekplixi kai na arxisei na mas leei gia ilikies, xronos, adynama moter, dialymena lastixa, akatalili moto, akatalilos anavatis, poly kalos xronos 1.10 xexe kai oti eimai kai kyria pou irtha me ta teleia elastika mou (kapou yparxei miaphoto me to telios slick piso racetech) kai tin parea na min kanei kefi na mpei sto MOURDELLO pou legete megara kai tha to xanataisete se dyoi evdomades.

fille runner sorry pou sou exoun katsei olla strava.
    an olla ayta ta les gia na dimiourgithei fagoura kai gia xavale tote min stravoneis kai min pairneis tis metriths osa grafonte.
    an paly ta pisteveis elpizo otan xanavrethoume na ypostirixeis tis apopsis sou kai na min arxiseis ta peri adynmias......,,,,......,,,,,....
    opos sosta leei o stokos (an thimame kala pio pano)

gia sou stoke

Οχι... οχι... την επομενη που θα μπω Μεγαρα... ελα... σε 15 μερες... θα εχω καλα λαστιχα και θα ειμαι καλυτερα... θα εχουμε και βιντεοκαμερα... για να ανεβουν στο νετ... οχι να λεμε οτι θεμε... με ντοκουμεντα................................

και δεν στραβωνω... συζητηση στις διαμαχες κανουμε.......

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Δεν ξέρω τι λέτε αλλά Πάχη γυρνάω 1.02 και θέλω να το ρίξω στο 1.01.300 και Σέρρες 1.24 σταθερά...

και όλα αυτά με άρτιο οργανισμό, ένα ταπεινό Ρ1 του λαού, χωρίς ούτε σωληνακια υψηλής, πλήρως εργαζόμενος με μέτριο λογαριασμό στην τράπεζα και εμπειρία λιγότερο από χρόνο...
    Ban 'em all

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Δεν ξέρω τι λέτε αλλά Πάχη γυρνάω 1.02 και θέλω να το ρίξω στο 1.01.300 και Σέρρες 1.24 σταθερά...

και όλα αυτά με άρτιο οργανισμό, ένα ταπεινό Ρ1 του λαού, χωρίς ούτε σωληνακια υψηλής, πλήρως εργαζόμενος με μέτριο λογαριασμό στην τράπεζα και εμπειρία λιγότερο από χρόνο...
    Παχη???... κοντα στα Μεγαρα δεν ειναι???
    καλα ποσες πιστες εχει εκει???...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak

1.02!!!!! Που ήσουν την κυριακή στα μονά γιατί στα ζυγά δεν σε είδα.

Να σου πω αγόρι μου, δεν πας να βγάλεις και μια αγωνιστική άδεια να μπεις στους νέους και θα κρατάω πανό με το όνομά σου αν γυρνας 1.02 και 1.24 αντίστοιχα.

Δεν μου παραχωρεί κάποιος τη θέση του για τα CSS την άλλη βδομάδα στα Μέγαρα; Προηγούμαι βάση χρόνων

Μαλακία διαμάχη το κάνατε, ούτε ένα καντήλι δεν έχει πέσει...

γαμώ το σπίτι μου....
    .H

Νεότατο μέλος Το avatar του/της Zanzibar
    Nαι ρε στην Πάχη είναι η καινούρια πίστα αλλά εκεί μπαίνουν μόνο γρήγοροι κάτω του 1:00΄

Κορυφαία ασφρλατος και είναι και 5,1 χλμ σχεδόν διπλή δηλ από των Μεγάρων.

Για ελεύθερα η είσοδος είναι 600?

Έχω μια φίλη που όποτε τρώει μπανάνα τη φτύνει πρώτα. Μυστήρια πράματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    γιαπωνεζα δεν εχω οδηγηση, αλλα δεν μου κανει κεφι... κυριως για το μοτερ, δεν μου αρεσουν τα τετρακυλινδρα και ο τροπος που βγαζουν την δυναμη.....
    Γι'αυτό και μένα δεν μου αρέσουν τα ιταλικά... είναι πολύ απότομα! Αν και δεν έχω οδηγήσει κανένα...
    Θάνος..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Re: Re: Re: Re: Re: hi

Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
    Όσο για τις ασφαλείς προσπεράσεις αυτά πες τα στο Θάνο που με πήρε με κακό μάτι επειδή ο μα...ας με το GSXR νόμιζε οτι χωρούσε πίσω μου. (μη ξεράσω)
    Γιατί το λες αυτό; Εγώ είμαι καλός άνθρωπος...
    Θάνος..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: hi

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Γιατί το λες αυτό; Εγώ είμαι καλός άνθρωπος...
    Οι κακοί είναι στη φυλακή

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα Μεγαρα Ειναι Για ΜηΧανεσ?
    από sly139 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2004, 09:04
  2. Μεγαρα 28/10
    από 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2004, 04:14
  3. Απαντήσεις: 21