Ρε εγω δεν ειμαι που σας "προκαλεσα" και προσκαλεσα εαν θυμασαι για τα Μεγαρα??? εσεις με σουπερντουπερ ιαπωνικα με 120-140-170 αλογα, και γω με το αρχαιο αεροψυκτο μηχανακι μη καταλληλο ετσι οπως ειναι για πιστα, με τελειωμενα λαστιχα δρομου, και γω ακομα αναρωνω και απο εγχειρηση στο γονατο απο κομμενο τενοντα...............Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
e tote eisai enas mesylikas theos afou me prapra kaneis tosa.
exo mpei dyo fores alla kamia den ekatsa na metriso xrono.
o filos mou o blitz pouexei mpei mia se proxiri metrisi gyrnage sto 1.07 fantazome oti eimai konta tou.
epeisis fantazomai ti tha ginei an pareis mixani.
alithia ego odygisa proti fora italida thn kyriaki esy exeis kavalisei giaponezoula;
telos toy minos serres kai poly tha ithela na do enan iatlofilo na yperaspisti tin moto toy otan vriskete mprosta tis kai mprosta seallous se mia pista xoris kamia dikaiologia kai oxi mprosta apo to PC toy.
olla ayta sta grafo fylika kai me to klima pou mou etheses sta megara.
ps.xereis ayto pou eleges leme diafora sto forum gia na peirazomaste.. xexe poly goustaro
εγω μιλαω πισω απο το PC ??? η εσυ που ηρθες Μεγαρα την εκανες γυριστη???..
και τωρα μου λες οτι τοσο ΘΑ... γυρνας... και γω με 749 ΘΑ γυρναω 1:02 .... αυτα θα λεμε?? ...![]()
![]()
αλλωστε και γω 3 φορα ειναι που μπηκα Μεγαρα και 2 με το Μονστερ αυτο......
εγω παρολα τα προβληματα, μπηκα μεσα, και γνωριζουν τα παιδια εαν γυρναγα καποιες στιγμες στο 1:11, μεσα στο 1:12 το σταθερο....
οταν ηταν ολο το χαρμανι με τις 30-35 μοτο μεσα και δεν μπορουσα να προσπερασω.................
μπορω πιστευω και μεσα στο 1:10 με λαστιχακια της προκοπης για πιστα και ενα trackday ακομα, με το Μονστερακι ετσι οπως ειναι τωρα, (που πιθανον γυρισα το απογευμα που ηταν αδεια η πιστα... απλα εαν εχει πολλες μοτοσυκλετες μεσα που πανε πιο αργα, λογο πολυ μικρης ιπποδυναμης, ετσι και δεν προσπερνας αεροπορια, κατι που δεν κανω τοσο εγω, το Μονστερακι δεν μπορει να γραψει χρονους... χανει πολυ, θελει σχετικα αδεια πιστα
ομως για να παει πραγματικα γρηγορα θελει να σηκωθουν οι εξατμισεις και τα μαρσπιε γιατι βρισκει κατω ευκολα και κοβεις ρυθμο με αποτελεσμα να μην πεφτουν οι χρονοι.................................
γιαπωνεζα δεν εχω οδηγηση, αλλα δεν μου κανει κεφι... κυριως για το μοτερ, δεν μου αρεσουν τα τετρακυλινδρα και ο τροπος που βγαζουν την δυναμη.....
οσο για τελος του μηνος, οπως ξερουν και πολλα παιδια απο εδω, ειμαι ναυτικος στο επαγγελμα, ειμαι ανεργος απο τον Φεβρουαριο, και χτυπησα τον Ιουνιο το γονατο μου, βρηκε στα ματια της γατας στα λιμανακια, με πηγε πισω πολυ, και αυτη τη στιγμη ζω σχεδον με δανεικα... το βλεπω χλωμο... αν και ποτε δεν ξερεις, επισης στις 14 νομιζω του μηνος εχει παλι Μεγαρα... ειναι κοντα και κοστιζει 15 ευρω το session, εγω θα προσπαθησω να βρω λαστιχα και πιο καταλληλα για πιστα αυτη τη φορα, και θα ειμαι εκει.......... μπορεις να ερθεις...
![]()
![]()
![]()