Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 136

Θέμα: τροχαια

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    me oso ligotero proklitiko mixanaki kikloforate toso kalitera...
    Γιέα ράιτ.

Συνήθως προτιμώ λιγότερο κεντρικούς (ή πολύ κεντρικούς, με πολλά αυτοκίνητα) δρόμους, ώστε να αποφεύγω τις πολλές επαφές με αστυνομικούς παντός είδους. Αλλά σήμερα συνάντησα μπλόκο πίσω από το γήπεδο του Κορυδαλλού, σε ένα στενάκι με συχνότητα 2 αυτοκινήτων την ώρα... Πήγαινα χαλαρά, πίσω από αυτοκίνητο και δεν έδειξαν να θέλουν να με τσεκάρουν. Ίσως όταν τους πέρασα να άλλαξαν γνώμη, αλλά μάλλον ήταν αργά. Σιγά σιγά αποκλείω όλους τους δρόμους που οδηγούν σπίτι μου. Τι στο διάολο... :P
    Life begins at 45°.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Δε λέω το κράτος έχει βγει παγανιά για φράγκα αλλά κι εσείς ρε μάγκες γιατί δε φυλάτε τα πισταδόρικα μονταρισμένα τουμπανοεργαλεία για εκεί που ανήκουν; Για την πίστα;

Κι έξω κυκλοφορήστε προβλεπέ με το κανονικό σας μηχανάκι και όταν σας σταματάνε τα μπατσατσόνια να σκάτε από τα γέλια που θα ψάχνουν το μηχανάκι γύρω γύρω αλλά δε θα βρίσκουν τίποτα μα τίποτα για να σας γράψουν!
    Άμα είναι να μαζέψουν φράγκα για τον ΓΑΠ και τον παχύδερμο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, θα σε γράψουν για έλλειψη πυροσβεστήρα (ιδιαίτερα άμα έχεις ΤΑ 700) ή για έλλειψη ζώνης ασφαλείας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Γιέα ράιτ.

Συνήθως προτιμώ λιγότερο κεντρικούς (ή πολύ κεντρικούς, με πολλά αυτοκίνητα) δρόμους, ώστε να αποφεύγω τις πολλές επαφές με αστυνομικούς παντός είδους. Αλλά σήμερα συνάντησα μπλόκο πίσω από το γήπεδο του Κορυδαλλού, σε ένα στενάκι με συχνότητα 2 αυτοκινήτων την ώρα... Πήγαινα χαλαρά, πίσω από αυτοκίνητο και δεν έδειξαν να θέλουν να με τσεκάρουν. Ίσως όταν τους πέρασα να άλλαξαν γνώμη, αλλά μάλλον ήταν αργά. Σιγά σιγά αποκλείω όλους τους δρόμους που οδηγούν σπίτι μου. Τι στο διάολο... :P
    Να αλλαξεις γειτονια...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Άμα είναι να μαζέψουν φράγκα για τον ΓΑΠ και τον παχύδερμο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, θα σε γράψουν για έλλειψη πυροσβεστήρα (ιδιαίτερα άμα έχεις ΤΑ 700) ή για έλλειψη ζώνης ασφαλείας...
    Ο ΚΟΚ πάντα ήταν σαφής και όριζε το τι και πως προβλέπεται ώστε να κυκλοφορήσει ένα όχημα στο δρόμο! Το ότι τα τελευταία δυο χρόνια ο ΓΑΠ και η τρελοπαρέα του έχουν βγει στο φοροκυνηγητό και διάλυση της χώρας δε μας δίνει άλλοθι και δε σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε να τηρούμε τον ΚΟΚ και τις διατάξεις του όπως και πλήθος κανόνων που εξασφαλίζουν την ομαλή συμβίωση με τους συνανθρώπους μας.

Εσένα σ αρέσει ένα όχημα το οποίο είναι δημόσιος κίνδυνος να κυκλοφορεί έξω ανασφάλιστο με εξατμίσεις ξετάπωτες τρύπιες χωρίς καταλύτη, χωρίς καθρέπτες και φλας; Αλήθεια τι θα πεις άμα στουκάρεις πίσω από όχημα χωρίς καθρέπτες γιατί απλούστατα δε σε βλέπει; Η ακόμα χειρότερα με ανασφάλιστο;
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αλήθεια τι θα πεις άμα στουκάρεις πίσω από όχημα χωρίς καθρέπτες γιατί απλούστατα δε σε βλέπει;

kanis plaka etsi???????

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    kanis plaka etsi???????
    Πας να με περάσεις από δεξιά η αριστερά δε βλέπω την τύφλα μου και με στραβοτιμονιά σε πετάω κάτω! Πες μας ότι δεν παίζει σαν incident!!

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Πας να με περάσεις από δεξιά η αριστερά δε βλέπω την τύφλα μου και με στραβοτιμονιά σε πετάω κάτω! Πες μας ότι δεν παίζει σαν incident!!
    Παίζει αλλά τι σχέση έχει με το προηγούμενο ποστ σου?

Αν κάποιος πηγαίνει σταθερά στη λωρίδα του, είναι δική σου ευθύνη να τον προσπεράσεις με ασφάλεια. Αν συμβεί το παραπάνω, έχουμε τις εξής περιπτώσεις:

1. Προσπερνάς απελπιστικά αργά ώστε να σε βρει η στραβοτιμονιά του. Φταις.

2. Προσπερνάς χωρίς να κρατήσεις απόσταση ασφαλείας. Φταις.

3. Η στραβοτιμονιά σημαίνει και αλλαγή λωρίδας. Φταίει. Αλλά αμφιβάλλω ότι θα το κάνει κάποιος αυτό χωρίς να κοιτάξει πίσω.
    Life begins at 45°.

Παίζει αλλά τι σχέση έχει με το προηγούμενο ποστ σου?

Είναι οι συνέπειες του τι επικρατεί όταν υπάρχει ατιμωρησία για το οποίο όλοι μας παραπονιόμαστε αλλά διαμαρτυρόμαστε όταν μας κόβουν το μπουγιουρντί

3. Η στραβοτιμονιά σημαίνει και αλλαγή λωρίδας. Φταίει. Αλλά αμφιβάλλω ότι θα το κάνει κάποιος αυτό χωρίς να κοιτάξει πίσω.

Οπότε αν το όχημα μας είναι σωστό τότε έχουμε και πολλές περισσότερες πιθανότητες για την αποφυγή του δυσάρεστου περιστατικού

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    epidi lchio les oti nane
    ama karfo8is se kapoion apo PISO exis esi tin apoklistiki ef8ini...
    ama pesi kapoios apo apotomi timonia pano soy(paei na pi oti briskesai dipla toy) o ka8reptis de ton kalipti gt idi briskese sti nekri gonia...se ka8e allagi katef8insis i sira ine flash, ka8reptis, elegxos tiflis gonias ke meta allagi porias...alla apoti fenete de kseris toso kala ton kokokok tou opoioy ise toso ipermaxos...

8a soy po ego pos ginonde ta atiximata...

apo kokkina parabiasi...apo stop paraviasi...apo me8ismenoys...apo edelos aprosektoys poy odigane sa na ine dikos toys o dromos...apo paranomes anastrofes...apo kinita...apo KAKO odostroma...apo parabiasi orioy...apo epikindini odigisi...ke arketa alla fisika

loipon aftoi ine merikoi logoi basiki gia toys opoioys bori na gini atixima...ne bori na klasis medes apo to monokilidro xoris sigastires ke apo ton paniko soy na pesis alla afto de kani epikindines tis elef8eres eksatmisis oyte to an den exis ka8reftes oute apo to an stigmiaia soy dimioyrgisi skepsis ena oxima xoris pinakida ke parasir8is apo to poli skepsimo ke pali pesis.... klp klp klp...

as dior8o8oyn ta parapano prota ke meta as perasoyn se ka8reftes flas pinakides exatmisis...
    aaa ke as ma8oyn prota oi dies na odigane...

ke kati akoma fadazome opote blepis dia na kani soyza me ta stromata(afti poy krataei 3s ke ftani se ipsos diplomeni efimerida) fadazome kanis ke katagelia basi tis pinakidas toy eee?

Οπότε αν το όχημα μας είναι σωστό τότε έχουμε και πολλές περισσότερες πιθανότητες για την αποφυγή του δυσάρεστου περιστατικού
    Γενικά, βάσει ΚΟΚ αυστηρά, είμαι παράνομος, αλλά αν ποτέ συμβεί οτιδήποτε λόγω αυτού, φυσικά δε θα παραπονεθώ. Ξέρω πολύ καλά τι και γιατί το κάνω.

Απλά βρίσκω τρομακτικά αστείο (τίποτα προσωπικό ε) το γεγονός ότι πάντα κατεβάζετε ένα απίστευτο σενάριο στο μυαλό σας για να κράξετε κάθε είδους "παρανομία".

* Δε φοράς κράνος, οπότε θα σε χτυπήσει μυγάκι, θα χάσεις τον έλεγχο και θα σκοτώσεις το 14χρονο κοριτσάκι μου και την παρέα του, απλοί περαστικοί, στο δρόμο τους για στο σχολείο. Τόσο τραγικό

* Δεν έχεις καθρέπτες, οπότε θα σε παρασύρει κάποιος και θα φταις !!!1111

* Δεν έχεις πινακίδα, οπότε όταν σκοτώσεις το παραπάνω κοριτσάκι, θα εξαφανιστείς και θα μετακομίσεις μόνιμα στη Χαβάη, απολαμβάνοντας τους καρπούς της πράξης σου.

* Δεν έχεις φλας, οπότε... χμ... δεν ξέρω, εδώ έχω κενό. Θα πάθεις ηλεκτροπληξία πατώντας κατά λάθος τον διακόπτη?!
    Life begins at 45°.

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Το ειδα με τα ματια μου σημερα. Εξω απο το σπιτι μου, ομαδα διας σταματανε παπι που μολις ξεπαρκαρε και πηγε να φυγει αντιθετα. Του ραψανε κουστουμι κανονικοτατο.
    Μεχρι σημερα δεν ειχα δει να ασχολειται κανεις με τετοια. Εδω αλλα κι αλλα στο δρομο κανουν πως δεν τα βλεπουν.
    Να αρχισουμε κι εμεις να σημειωνουμε πινακιδες απο μπατσους που κανουν σουζες στους δρομους..

Σπεύδε βραδέως..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    τί?

Νυχτερινό μέλος Το avatar του/της chriscrypton
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    Το ειδα με τα ματια μου σημερα. Εξω απο το σπιτι μου, ομαδα διας σταματανε παπι που μολις ξεπαρκαρε και πηγε να φυγει αντιθετα. Του ραψανε κουστουμι κανονικοτατο.
    Μεχρι σημερα δεν ειχα δει να ασχολειται κανεις με τετοια. Εδω αλλα κι αλλα στο δρομο κανουν πως δεν τα βλεπουν.
    Να αρχισουμε κι εμεις να σημειωνουμε πινακιδες απο μπατσους που κανουν σουζες στους δρομους..
    Εξεπλαγην με την περιπτωση
    Σπεύδε βραδέως..

Μαλλον δεν οδηγεις σε αυτη την χωρα
    ή δεν εχεις μοτο.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Λετε οτι ναναι.................

Με λιγα λογια..............

Κυκλοφορα οσο γουσταρεις παρανομα........

Κακο δικο σου αμα..........

Τσακιστεις λογο πχ καθρεφτων ( ας πουμε γαιτι εξαιτιας τους δεν πηρες χαμπαρι τον μαλακα που σε προσπερασε απο δεξια.....)

Η αμα.....

Πληρωνεις μια ζωη καποιον γιατι η αστυνομια σε βγαλει υπευθυνο λογο ελειψεως βασικου εξαρτηματος για την κυκλοφορια του οχηματος ( θελετε δεν θελετε τα δικαστηρια ετσι δουλευουν...)

Το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω με ποιο σκεφτικο τα βαζετε με τους μπατσους οταν σας γραφουν για δικαιολογημενη παρανομια ( οποια να ειναι αυτη, οσο και να ενοχλη η οχι...)

Εχω φαει του κοσμου τις κλησεις για διαφορες μ@λ@κιες κατα καιρους ποτε γιατι ....???

Δεν ρωτησα...!

Παιρνω τα ρισκα μου γιατι γουσταρω και απο εκει και περα δεχομαι τις συνεπειες..!

Να ευχαριστησω που με εγραψαν για αλλη παρανομια ( που δεν υπηρχε ) αλλα μειωνε το ποσο της κλησης μου εχει τυχει....

Να κατσω να τα βαλω με τον οποιο μπατσο γιατι γουσταρα να ξεσηκωνω τον κοσμο με την Ακραπα....

Δεν μου παει να το κανω.....!!

1.000.000 ανασφαλιστα οχηματα κυκλοφορουν γυρω μας παιδες.....!!!

Τι λετε... Να κατηγορησουμε τους μπατσους για φοροεισπραξη...???

Η να πληρωνουμε κανα 2χιλιαρο την ζημια μας...

Που θα επρεπε να πληρωσει η ασφαλιστικη του φταιχτη...???

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Διαμαχη μεταξυ Rc31 & Τροχαία Γλυφάδας
    από rc31 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 15:50
  2. Τι βλέπει η Τροχαία και πως μας πιάνει το Laser Radar
    από Wizard13 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2005, 17:30
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2004, 23:59