Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 69 από 69

Θέμα: Στριφτερός δρόμος πολύ κοντά στην Αθήνα???

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Τωρα να σας πω οτι σας εχω ολους με το ποδηλατο μου (EXS, 24 ταχυτητες, 2 δισκους, διπλες αναρτησεις....) οπου και να πατε???

Παιζουμε και τις αδειες εαν θελετε.....:rotflmao: :rotflmao::a029:
    Ε όχι και οπουδήποτε........... Είπαμε, υπάρχουν και τα εσάκια της Καλιρρόης..............

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Guys

Το Ymittos Ring (οπως λέμε Nirburg-ring) είναι ότι πρέπει. Δίνεις 1 ευρώ μπαίνεις από Κατεχάκη στη ζόρικη δεξιά και συνεχίζεις σχιζοφρενώς μετά τα διόδια μέχρι την αττική οδό. Βγαίνεις ΑΟ, κάνεις αναστροφή στην ΕΚΟ μετά την Καντζα και επιστρέφεις χωρίς να πληρώσεις διόδια πάλι από Ymittos Ring. (two times plesure). Απλά άμα (χτύπα ξύλο) τσακιστεί κανένας με 200+ και μας πάρουνε χαμπάρι ότι το κάναμε λούνα παρκ, μετά θα μας κυνηγάνε όλους και πάει και αυτό.

Βέβαια η διαδρομή προσφέρεται για τύπους με πολλά cohones και πολλά κυβικά διότι μπορείς να παίρνεις τα τούνελ με 220+. Λέω 220 γιατι εμένα δεν πάει παραπάνω.
    Αν είχα 1000αρι μπορεί να έλεγα 240+:a12:

Πας Μη Ελλην Βαρβαρος
    Ευτυχώς ακόμη μέσα στο Υμμητό Ring δεν έχω δει μπλόκα τροχαίας ούτε καν στα διόδια.Ελπίζω να μην μας πάρουν χαμπάρι τελικά.Αντε λιώστε την ασφαλτο για να ξαναβάλουν καινούργια.

Για μενα, πιο πολυ ευχαριστηση δινουν στροφες των 100-120 χιλιομετρων που να μπορεις να παιξεις, παρα των 200+ που προσεχεις αλλα πραγματα!

Επειδη οταν ειχα παρει το Ζ αυτο ακριβως εκανα και εγω σε μεγαλους δρομους(εστριβα με 220+),αλλα πλεον το βαρεθηκα!(ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να σε γραψουνε ετσι....)

Βεβαια δεν λεω οχι ΚΑΙ σε αυτο

edit:Ξεχασα να αναφερω οτι μολις γυρισαμε με τον STAKO απο την ιδιωτικη πιστα του moto.gr στην Πεντελη!
    Φανταζομαι μολις γυρισει και εκεινος θα γραψει εντυπωσεις

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    Για μενα, πιο πολυ ευχαριστηση δινουν στροφες των 100-120 χιλιομετρων που να μπορεις να παιξεις, παρα των 200+ που προσεχεις αλλα πραγματα!

Επειδη οταν ειχα παρει το Ζ αυτο ακριβως εκανα και εγω σε μεγαλους δρομους(εστριβα με 220+),αλλα πλεον το βαρεθηκα!(ασε που δεν υπαρχει περιπτωση να σε γραψουνε ετσι....)

Βεβαια δεν λεω οχι ΚΑΙ σε αυτο

edit:Ξεχασα να αναφερω οτι μολις γυρισαμε με τον STAKO απο την ιδιωτικη πιστα του moto.gr στην Πεντελη!
    Φανταζομαι μολις γυρισει και εκεινος θα γραψει εντυπωσεις
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ , ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ 80-100 km ΠΑΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ 200+.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ bye bye.

Καλημέρα σε όλους,

αρχικά να συμφωνήσω κι εγώ ότι όλα τα λεφτά είναι στις σφιχτές διαδρομές με στροφές από 50-120 πάνω κάτω.

Μια από τις οποίες είναι και η ιδωτική πίστα του Moto.gr (Πεντέλη την λένε οι ντόπιοι.... ) στην οποία, όπως έγραψε και ο After, πήγαμε χτες απογευματάκι! Τι να πω, προσωπικά μου λύθηκε η απορία για την οποία έκανα αρχικά αυτό το post..... Η διαδρομή είναι super, η άσφαλτος είναι όσο καλή μπορεί να είναι για δημόσιο δρόμο, για να μην σας μπερδεύω η άσφαλτος είναι μια χαρά! Αν και δεν τα πιέσαμε πολύ χτες καθώς ο Γιώργος δεν είχε στρώσει ακόμα πλήρως τα λάστιχα κι εγώ πρώτη φορά πήγα, δεν ένιωσα πουθενά να γλιστράω ή κάτι τέτοιο, ούτε ένιωσα φόβο λόγω της ποιότητας της ασφάλτου όπως συνήθως μου συμβαίνει αλλού...... Είναι περίπου 11 χλμ διαδρομής. ΄Ισως για κάποιους να φαίνεται λίγο αλλά εγώ το προτιμάω έτσι καθώς μπορείς και να την μάθεις και πιο εύκολα. Ξέρετε τώρα, πάνω-κάτω όλη μέρα κτλ..........

Εγώ πάντως θα είμαι πολύ τακτικός επισκέπτης της "πίστας Moto.gr", 100% θα πάω και το Σάββατο, ίσως και σήμερα μάλιστα ή και αύριο! (Παίζουν δουλίτσες το απόγευμα αλλά αν μου τη δώσει θα τα παρατήσω όλα και θα πάω.

Κανείς για Σάββατο μήπως? (Βρε κάτι μου λέει ότι ο After θα είναι μέσα )

PS. Πολύ προσεγμένο, κουκλί το Ζ του After! Κρίμα που δεν ήρθε ο φίλος μου που σκέφτεται τι να πάρει να το δει να ψηθεί και να σταματήσει να με "πρήζει" με το θέμα της απόφασης δλδ!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Καλημέρα σε όλους,

αρχικά να συμφωνήσω κι εγώ ότι όλα τα λεφτά είναι στις σφιχτές διαδρομές με στροφές από 50-120 πάνω κάτω.

Μια από τις οποίες είναι και η ιδωτική πίστα του Moto.gr (Πεντέλη την λένε οι ντόπιοι.... ) στην οποία, όπως έγραψε και ο After, πήγαμε χτες απογευματάκι! Τι να πω, προσωπικά μου λύθηκε η απορία για την οποία έκανα αρχικά αυτό το post..... Η διαδρομή είναι super, η άσφαλτος είναι όσο καλή μπορεί να είναι για δημόσιο δρόμο, για να μην σας μπερδεύω η άσφαλτος είναι μια χαρά! Αν και δεν τα πιέσαμε πολύ χτες καθώς ο Γιώργος δεν είχε στρώσει ακόμα πλήρως τα λάστιχα κι εγώ πρώτη φορά πήγα, δεν ένιωσα πουθενά να γλιστράω ή κάτι τέτοιο, ούτε ένιωσα φόβο λόγω της ποιότητας της ασφάλτου όπως συνήθως μου συμβαίνει αλλού...... Είναι περίπου 11 χλμ διαδρομής. ΄Ισως για κάποιους να φαίνεται λίγο αλλά εγώ το προτιμάω έτσι καθώς μπορείς και να την μάθεις και πιο εύκολα. Ξέρετε τώρα, πάνω-κάτω όλη μέρα κτλ..........

Εγώ πάντως θα είμαι πολύ τακτικός επισκέπτης της "πίστας Moto.gr", 100% θα πάω και το Σάββατο, ίσως και σήμερα μάλιστα ή και αύριο! (Παίζουν δουλίτσες το απόγευμα αλλά αν μου τη δώσει θα τα παρατήσω όλα και θα πάω.

Κανείς για Σάββατο μήπως? (Βρε κάτι μου λέει ότι ο After θα είναι μέσα )

PS. Πολύ προσεγμένο, κουκλί το Ζ του After! Κρίμα που δεν ήρθε ο φίλος μου που σκέφτεται τι να πάρει να το δει να ψηθεί και να σταματήσει να με "πρήζει" με το θέμα της απόφασης δλδ!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΑΝΙΑΚΟ ΜΕ SUZUKI GS500 ΜΑΥΡΟ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ.

.
    Μαλλον θα περασω και εγω μια βολτα Σαββατο ή Κυριακη (με φορμα) για λιγη εξασκηση (το εχω ριξει στο διαβασμα τελευταια )

Προσοχη, μερικες φορες στην περιοχη κυκλοφορουν στρουμφακια.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Μαλλον θα περασω και εγω μια βολτα Σαββατο ή Κυριακη (με φορμα) για λιγη εξασκηση (το εχω ριξει στο διαβασμα τελευταια )

Προσοχη, μερικες φορες στην περιοχη κυκλοφορουν στρουμφακια.......
    Ε αν δεις το Σάββατο κανά GSXR 600 να ανεβοκατεβαίνει ή να είναι στην άκρη, να διαβάζει to "twist of the wrist 2" και να τρώει πατατάκια (έχουν πολύ ενέργεια!).....................εγώ θα είμαι.........

Πάντα με φόρμα σε τέτοιες περιπτώσεις, νιώθεις και μια σχετική ασφάλεια και βγαίνει ένα πράμα από το μυαλό σου.

Βέβαια αν θες pm σχετικά με το Σάββατο.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2009, 15:08
  2. Παραλία κοντά στην Αθήνα(Αττική)
    από manhunter στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2009, 14:59
  3. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 09:05
  4. πόσοι εχουμε μείνει στην αθήνα???