Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 74 από 74

Θέμα: Kαινουργιος με aventure

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Παιδες εγω παντως πηρα το μηχανακι μετα το σερβις των 30.000 και μετα απο τοποθετηση SAS plates, βγαλσιμο EPC και ρυθμισμα καρμπυρατερ και σε συνδιασμο με το εξατμισωνι 2 σε 1.............το θηριο ξυριζει λεμε!!! Δεν στεκεται........ωστοσο ακομα δεν εχω δει τι κανει απο αποψη τελικης, αλλα απο χαμηλα, μεσαιες και ειδικα ψηλα το μοτερ τρελενεται!!!! Να ναι καλα ο μαστρο-μητσος!!!!

Δεν βλεπω την ωρα να δοκιμασω πως παει το 2-1
    Τι γραναζωμα εχεις?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    16-42, μιας κ θεωρω οτι ειναι το ιδανικοτερο ολων για την χρηση που κανω εγω. Το 2 σε 1 δεν φανταζεσαι ποσο ωραιο δειχνει στο ματι, μιας κ παραπεμπει κατευθειαν σε Dakar κατασταση, αλλα κ ποσο αριστα δουλευει.........απο ηχο αντε γεια............θα σηκωσω φωτο συντομα............:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    απο που πηρες τη gpr?
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Εκατσε καλη κεντα.......την πηρα απο το KTMtwins (USA), αλλα ηταν απο τα τελευταια 3 κομματια που τους ειχαν μεινει κ τα ξεπουλαγαν......γιατι κανενα δεν ειχε σιγαστηρα κ αυτο για τους αμερικανους.........ειναι καταστροφη! Για εμενα ηταν ενα mail στους Ιταλους, οπου ενω δεν πουλαει κατευθειαν λιανικη, εκαναν την καλη μεσω paypal και σχετικα, κ με 20$, το συστημα ηταν πλεον κομπλε, με σιγαστηρα κ ρεστα (ανεξαρτητα αν χρησιμοποιηθηκε μονο για 2 βδομαδες.......)

Η τιμη συνολικα ηταν 550γιουρια, με παραδοση στο σπιτι που. Ο εδω αντιπροσωπος ζηταει 950 γιουρια για το συστημα χωρις καταλυτη, 1050Λιρες τα Αγγλακια.......κ παει λεγοντας.

Επισης μου στειλαν δωρο κ carbon το δεξι προστατευτικο που προστατευει ολο τον λαιμο μεχρι το ψαλιδι........με αγνωστο κοστος για αυτο το aftermarket. .......

Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Αρχικά δημιουργήθηκε από crfouras
    Το 2 σε 1 δεν φανταζεσαι ποσο ωραιο δειχνει στο ματι, μιας κ παραπεμπει κατευθειαν σε Dakar κατασταση, αλλα κ ποσο αριστα δουλευει.........απο ηχο αντε γεια.......... θα σηκωσω φωτο συντομα ..............:wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
    Περιμενουμεεεεεε!!!
    ALWAYS A V2

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από george''italian
    απο καποπιον γιωργο το πηρα,αλλα το ειχε δευτερο χερι απο το 2006 νομιζω...
    παντως το μηχανακι ηταν απο την αρχη πουλημενο στην κρητη....νομιζω τυμπακι
    φιλε καλησπερα,νεο μελος και εγω στο φορουμ και νεος κατοχος ktm adventure 950 επισης,το μηχανακι σου υπαρχει πιθανοτητα να ηταν καποιου φιλου μου απο αγιο νικολαο(γειτονικη πολη με το ηρακλειο)ο οποιος το πουλησε στο ηρακλειο.φορουσε τις acrapovic οταν το πηρες?,αν ειναι το συγκεκριμενο ειναι καθαρο επαιζε να το παρω και εγω αλλα τελικα δεν εκατσε η φαση.αληθεια το εχεις ακομα?το ειχα δει στο car.gr πριν αγορασω το δικο μου.see you!

Toυ Σταύρου απο το μπρίκι λες ;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Toυ Σταύρου απο το μπρίκι λες ;
    ναι ρε john ετσι μου φαινεται,αυτο πρεπει να ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από miltiadis950s
    φιλε καλησπερα,νεο μελος και εγω στο φορουμ και νεος κατοχος ktm adventure 950 επισης,το μηχανακι σου υπαρχει πιθανοτητα να ηταν καποιου φιλου μου απο αγιο νικολαο(γειτονικη πολη με το ηρακλειο)ο οποιος το πουλησε στο ηρακλειο.φορουσε τις acrapovic οταν το πηρες?,αν ειναι το συγκεκριμενο ειναι καθαρο επαιζε να το παρω και εγω αλλα τελικα δεν εκατσε η φαση.αληθεια το εχεις ακομα?το ειχα δει στο car.gr πριν αγορασω το δικο μου.see you!
    sory για την καθυστερηση.....μολις βρηκα προσβαση σε ιντερνετ..
    το μηχανακι ηρθε απο τυμπακι σιγουρα....δεν θυμαμαι επιθετο του παιδιου,αλλα το μικρο του ηταν Γιωργος.
    φοραγε τις ακραπες και μου εδωσε τις μαμα στο χερι.αν σου λεει κατι εχουν βαψει τα φλασακια φιμε.
    αποτι θυμαμαι απο την αδεια το παλικαρι πρεπει να το ειχε αρκετα χρονια (απο το 2006 νομιζω) και πριν το ειχε καποιος μαλλον παλι απο τυμπακι...
    ALWAYS A V2

Δεν είναι αυτό .

Anyway ,εσύ γιατί το πουλάς ρε italian ?

Λάθος επιλογή φίλε μου....πολυ ωραίο μηχανάκι αλλα δεν μου κάνει...Θελω πιο ασφαλτινο...
    ALWAYS A V2

Παλαιό μέλος
    sory για την καθυστερηση.....μολις βρηκα προσβαση σε ιντερνετ..
    το μηχανακι ηρθε απο τυμπακι σιγουρα....δεν θυμαμαι επιθετο του παιδιου,αλλα το μικρο του ηταν Γιωργος.
    φοραγε τις ακραπες και μου εδωσε τις μαμα στο χερι.αν σου λεει κατι εχουν βαψει τα φλασακια φιμε.
    αποτι θυμαμαι απο την αδεια το παλικαρι πρεπει να το ειχε αρκετα χρονια (απο το 2006 νομιζω) και πριν το ειχε καποιος μαλλον παλι απο τυμπακι...
    πασοοο!!!

Λάθος επιλογή φίλε μου....πολυ ωραίο μηχανάκι αλλα δεν μου κάνει...Θελω πιο ασφαλτινο...
    Ανταλλάζουμε ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Ανταλλάζουμε ???

Αμε!!!!! τι εχεις????????
    ALWAYS A V2

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Kαινουργιος...με ερωτησεις (πρωτοτυπο ε?)
    από Titos2117 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2008, 19:00
  2. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4