Φιλαρακι το ΖΧ να πάρεις ειναι το πιο αλητικο και το πιο δυνατο!!!Ας τους να λένε...απλα το νου σου γιατι θα σου φανει πυραυλος στην αρχη![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
το r6 γιατι το αποκλειεις? και το cbr?
πολυ ομορφα μηχανακια και γκαζιαρικα
αν δεν κάνεις πλάκα , που αμφιβάλλω , περίμενε το cbr600f .
Respect mah authoritah!!!!
να σου πω ρε μανούλα μου. ποιό σ'αρέσει εσένα περισσότερο??Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
Ποιο απο τα 3?..(προστυχο)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Από το Κ9 και μετά ναι, τα προηγουμενα ήταν πιο πιστάδικα.
Μάλλον ανάποδα τα είπες...
εφοσον εισαι απειρος απο μεγαλες μοτο παρε αυτη που θα σε προστατευσει περισσοτερο.
Ποιο απο αυτα βγαιενι με abs? το gsxr 750 Νομιζω βγαινει, και βγαινει και με προγραμμα για μειωση ιππων ωστε να το οδηγεις πιο ανετα χωρις να πεταγονται οι στροφες στις 10.000 καθε φορα που ξεπαρκαρεις στην ανηφορα.
Με abs θα βγει και το καινουριο cbr600f το οποιο θεωρω ιδανικο για τα δεδομενα σου. Ειανι ουσιαστικα ενα hornet με κοστουμι ss. και βγαζει 100 αλογα που σιγουρα σου φτανουν. Πολυ φοβαμαι ομως πως δε θα σου αρεσει εμφανισιακα...
Βασικη ερωτηση: ss εχεις οδηγησει ποτε? η εστω 600αρι street γυμνο?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
γραφουμε χωρις να διαβαζουμε ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
............Βασικη ερωτηση: ss εχεις οδηγησει ποτε? η εστω 600αρι street γυμνο?
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το διαβασα ολο το τοπικΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
γραφουμε χωρις να διαβαζουμε ε?
![]()
αλλα απ οσο διαβασα δεν το χει αναφερει πουθενα το παιδι![]()
βασικα λεει το πρωτο του μεγαλο μηχανακι μετα απο παπι αλλα δεν αναφερει τι αλλο εχει οδηγησει... επισης δεν εχει κανειποτε ταξιδι με σσ κλπ κλπ που κανω λαθος?
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι αυτο το κοματι δεν το ειχες δει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
..........βασικα λεει το πρωτο του μεγαλο μηχανακι μετα απο παπι αλλα δεν αναφερει τι αλλο εχει οδηγησει... επισης δεν εχει κανειποτε ταξιδι με σσ κλπ κλπ που κανω λαθος?
σορυ![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ετσι οπως το εγραψες καταλαβα οτι αυτο το κοματι δεν το ειχες δει.
σορυ![]()
![]()
![]()
Mια ζωη τα ιδια...:a16: ανοιγει ενας ενα τοπικ τι ss να διαλεξει και στο τελος θα καταληξει στους διαξιφισμουςαφου θελει ss ας το παρει και ειδικα τωρα με τις βροχουλες και μετα απο ενα 2μηνο θα το δωσει για κατι α)που θα βολευει περισοτερο και δεν θα τον τρομαζει β)γιατι θα χει αφορητα εξοδα συντηρησης σε σχεση με το παπι παντα και γ)γιατι η κοπελα θα αντεχει απο δω μεχρι την καφετερεια.......καθομαστε και αναλονομαστε στα ιδια..ας πατησει ενα search να δεις ποσοι τα χουν ρωτνησει αυτα....φιλε μου οπως σου παν cbr600f και παλι κουτσομετρανε τα απο πανω..
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Το πιο "χαλαρο" σε θεση οδηγησης SS ηταν και ειναι το GSX-R. Η θεση του ειναι πιο ψηλα σε σχεση με τα υπολοιπα και η πισω σελα του αρκετα μεγαλυτερη για να βολευει και τον συνεπιβατη (οσο μπορει να βολεψει ενα SS δηλαδη).
Γνωμη μου να πας για το 750. Τα εχει ολα και πολυ περισσοτερη δυναμη απο ενα ΖΧ636 η ενα 675 Daytona. Επισης εχει και αρκετα περισσοτερη ροπη και δυναμη στα χαμηλομεσαια κατι που θα σε βοηθησει υπεραρκετα στην πολη.
Αν εχεις το μυαλο σου στο πανω κεφαλι και οχι στο κατω βουρ για το 750. Δεν θα παθεις τιποτε αν οδηγεις με συνεση και μπορεις να ελεγχεις τον δεξι σου καρπο.
Αστους να λενε![]()
![]()
Ciao Super Sic...
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosNio
Χαχα :rotflmao: μιλαμε για μοντελα 09+ του κουτιου..(ZX6R vs GSXR 750 vs Daytona 675) το θελω για δρομο αποκλιστικα,για ταξιδακια με την κοπελια κτλ..οχι για πιστες-κοντρες..θα ειναι το πρωτο που θα αποκτησω κ ειμαι αναμεσα σε αυτα..
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧ
Κοιτα κατι αλλο ρε φιλε![]()
αυτο που ειπε ο Sniper δηλαδη...