Για το Gladius αυτα; :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
Για το Gladius αυτα; :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι να πω και γω......Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Καλός ο καναπές, αλλά άμα συνηθίσεις το σκαμπΩ δε θα θες να το αλλάξεις!![]()
![]()
Τι γελατε ωρε....
Εδω ειναι σοβαρα τα πραγματα ...ειμαι και πανω στον ογκο σε αυτη τη φαση βλεπετε....ακουμπαει και το κολονουρι πισω και με εχει ξεσκισει,εχω και το πισω που μου τραβαει κουτουλιες με το κρανος τα εχω δει ολα μιλαμε :rotflmao:
Αλλα απο οτι καταλαβα σας εφτιαξα το κεφι.....εχετε να ακουσετε ακομη.....
ααα...ασε που εχει γλυτωσει κανα 3αρι φορες ο κουνιαδος μου που πηγα να τον αδειασω...χαχαχαχα
Και ...να σοβαρευτουμε και λιγακι...γαντια βρηκα και καλα!!! για jacket ζητανε οσα τους λοιπουν στο ελλαδοκουρδισταν και villagecyprus...οποτε θα το φερω απο αγγλια απο μια ακρη που εχω και ολα οκ.
Επισης μια ερωτησουλα μπορω να της βαλω ενα νουμερο ποιο πλατυ λαστιχο πισω ? δεν εχω παραπονο απλα για να γεμισει λιγακι ο κολος της..![]()
Οταν τον αδειάσεις δε θα γελάς, οποτε δες το λιγο πιο σοβαρά το ζήτημαΑρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
[...]ααα...ασε που εχει γλυτωσει κανα 3αρι φορες ο κουνιαδος μου που πηγα να τον αδειασω...χαχαχαχα[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις αλλά να ξέρεις πως τέτοιες αλλαγές επιφέρουν πολύ μεγαλύτερες αλλαγές στην συμπεριφορά μιας μηχανής απ' ότι αν γίνουν σε ένα οποιοδήποτε τετράτροχο. Η γεωμετρία του ελαστικού επηρεάζει καταρχήν το πως στρίβει η μηχανή σου (τι προσπάθεια απαιτεί κτλ κτλ κτλ).Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
...
Επισης μια ερωτησουλα μπορω να της βαλω ενα νουμερο ποιο πλατυ λαστιχο πισω ? δεν εχω παραπονο απλα για να γεμισει λιγακι ο κολος της..![]()
Οι αλλαγή που μπορείς να κάνεις χωρίς να επηρεαστεί δραματικά η συμπεριφορά της είναι τόσο μικρή που δεν αξίζει.
Sent from me using a computer.
Tσκ, τσκ, τσκ, μη μας ξενερώνεις ρε αδερφέ.... μια χαρά το πάει μέχρις στιγμής ο φίλος μας, αμέσως εσύ σαν την κακιά πεθερά..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οταν τον αδειάσεις δε θα γελάς, οποτε δες το λιγο πιο σοβαρά το ζήτημα![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Τι'ν το στρίψιμο μπρος στα κάλλη βρε σουπιά... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Η γεωμετρία του ελαστικού επηρεάζει καταρχήν το πως στρίβει η μηχανή σου (τι προσπάθεια απαιτεί κτλ κτλ κτλ).
Dura lex, sed lex.
ακομα δεν το πηρες και πας να το καγκουρεψεις νομιζοντας οτι ειναι subaru...Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
![]()
βασικα οτι σου απαντησε ο daz...
οσο για το πωπουδακι σου καλυτερα να βρεις αλλο hobby γιατι τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα σε ταξιδι...
εισαι και σε ηλικια που τα κοκκαλα κολανε δυσκολα...οποτε προλαβαινεις να το πουλησεις και να βαλεις μεγαλυτερη τουρμπινα στο σουμπαρου...![]()
Ωπα ρε παιχτη πως μας τη λες ετσι δλδ.....¨) ?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ακομα δεν το πηρες και πας να το καγκουρεψεις νομιζοντας οτι ειναι subaru...![]()
βασικα οτι σου απαντησε ο daz...
οσο για το πωπουδακι σου καλυτερα να βρεις αλλο hobby γιατι τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα σε ταξιδι...
εισαι και σε ηλικια που τα κοκκαλα κολανε δυσκολα...οποτε προλαβαινεις να το πουλησεις και να βαλεις μεγαλυτερη τουρμπινα στο σουμπαρου...![]()
ηλικια,κοκκαλα...
ελα να σε παω μια αναβαση και το πατινη σου να δεις γλεντια.....
γιατι απο οτι ειδα στις φωτο σου για πατινι μιλαμε
Λιγακι ποιο χαλαρα στις συνομιλιες.....να παρακαλεσω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Ωπα ρε παιχτη πως μας τη λες ετσι δλδ.....¨) ?
ηλικια,κοκκαλα...
γιατι απο οτι ειδα στις φωτο σου για πατινι μιλαμε
Λιγακι ποιο χαλαρα στις συνομιλιες.....να παρακαλεσω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ειδες για να μην ξερεις??![]()
δεν εχω ορεξη να σε "μαθω" γιατι παρ'οτι εισαι 39 εισαι μαθητουδι στο θεμα μοτοσυκλετα.
παντως οτι σου ειπα, στο ειπα αρκετα φιλικα και χιουμοριστικα γι'αυτο εβαλα και το![]()
και επειδη εχει προηγηθει το δικο μου ποστ στην 2η σελιδα:
αν την παμε την "βολτιτσα" με το πατινι και εχεις αντερα μετα να οδηγησεις, θα την κανουμε και την αναβαση...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
πρεπει να σε παω μια βολτιτσα εσενα να αναθεωρησεις...![]()
![]()
![]()
τη ξεχασες
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Ωπα ρε παιχτη πως μας τη λες ετσι δλδ.....¨) ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να μην εννοεις με το gladius...![]()
περα απ την πλακα τωρα μπορει να σου φαινονται "καπως" αυτα που σου λεμε αλλα για το δικο σου καλο ειναι,διοτι με την μηχανη ειναι σιγουρο οτι θα πεσεις....το θεμα ειναι να εισαι τυχερος και εξοπλισμενος![]()
![]()
Greeksniper ευκαιρία ψάχνουμε για πλακίτσα, μην τα παίρνεις σοβαρά! Άσε που πολλοί από εδώ μέσα είναι κρυφοκουτάκιδες.![]()
Όσο για τον κύριο που προκάλεσες, ανακάλεσε όσο είναι ακόμα νωρίς και ότι και αν σου πει από δω και πέρα να του λες ναι!![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
κύριο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()