Κ αυτο περιττο ειναι, μη το ψαχνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
edit:
Μολις συνειδητοποιησα οτι το παραπανω κειμενο ειναι περιττο και [...]![]()
Κ αυτο περιττο ειναι, μη το ψαχνειςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
edit:
Μολις συνειδητοποιησα οτι το παραπανω κειμενο ειναι περιττο και [...]![]()
+αυτα που προσθεσε ο Vaskas.πλεον πολλοι απο εμας εχουν οικογενειες κ περισσοτερες υποχρεωσεις,αλλοι πιθανον να ειναι ανεργοι με οτι αυτο συνεπαγεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οταν γράφτηκες Μάικ, η βενζίνη είχε 0.70 και οσοι είχαμε δουλεια παίρναμε καλούς μισθους![]()
μετα απο 20+χρονια μοτοκαψουρας ισως η μπογια εχει ξεθυμανει ολιγο κ εχει αντικατασταθει με αλλες πιο δυνατες αξιες για τον καθενα μας....ισως λεω ετσι?
επισης αρκετοι κανουμε κ κανενα 10ημερο ταξιδακι περα απο τα συνορα κ αυτο για να γινει θελει 2 χηνες απο ευρωπαικα.ποσο ευκολο ειναι να μαζευτουν αν καθε μηνα κανεις 2 βολτες των 100 ευρω η καθεμια (βενζινες/φαγητο/καφες)?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
θα χωρισω ρε πουστη μου ,παει και τελειωσε![]()
αν νομίζεις ότι γλυτώνεις έτσι, κούνια που σε κούναγε......ΤΟΤΕ είναι που θα ξεχάσεις τι εστί μηχανή![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
E ναι, μετά δουλεύει το χέρι...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
αν νομίζεις ότι γλυτώνεις έτσι, κούνια που σε κούναγε......ΤΟΤΕ είναι που θα ξεχάσεις τι εστί μηχανή![]()
![]()
Nα πω και την αποψη μου στο θεμα....φρεσκοπαντρεμενος (δεν θα το αλλαζα με τιποτα,τουλαχιστον τωρα),φρεσκοαποχωρισμενος απο το σπιτι που τα ειχα ολα ετοιμα (φαι τσαμπα και σπιτι),χωρις δανεια μεν αλλα με ενα ενοικιο δε,εξοδα σπιτιου,τηλεφωνα,ιντερνετ,δεη,ευδαπ,κοινοχρηστα κτλ κτλ....αυτο ηταν και ο λογος που με εχει τσακισει οικονομικα.Η γυναικα μου δουλευει τετραωρη και παιρνει πολυ λιγοτερα απο οτι δουλευει (6 ωρες πανω κατω) οποτε δεν μπορει και να βοηθησει εκτος απο ψωνια για το σπιτι.Μελ ιγα λογια εχει πεσει το βαρος ολων των υπολοιπων σε εμενα....
Θεληση υπαρχει,παω καμμια βολτα που και που ισα ισα να φορτιζω την μπαταρια της και τις δικες μου,αλλα για πιο πολλα κολπα οπως πιστα,βολτες μακρυνες σε Επιδαυρους-Αγιους και λοιπες ιστοριες για αγριους σχεδον κομμενα....θελω πολυ να ξαναγινω οπως παλια με βολτες χωρις λογο,ανεμελια και δικαβαλο με την γυναικα μου και ωπου μας βγαλει αλλα ειναι πολυ δυσκολο....την υγεια μας να εχουμε και μη χειριοτερα να λεμε....![]()
Keep spamming!!!:a13:
ε γι'αυτό δεν χρειάζεται να πας και πολύ μακρυά ρε μλκ.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
,παω καμμια βολτα που και που ισα ισα να φορτιζω την μπαταρια της και τις δικες μου
το κάνεις και σπίτι σου:rotflmao:
Σπαμμερ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ε γι'αυτό δεν χρειάζεται να πας και πολύ μακρυά ρε μλκ.
το κάνεις και σπίτι σου:rotflmao:
![]()
Η αληθεια είναι ότι ο tronic με εχει καταστρεψει....κουμπωμα και τσουπ φορτιση,που λεφτα για βολτα να φορτιζει?![]()
![]()
τρόνικ? ίντανεδαύτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Σπαμμερ!![]()
Η αληθεια είναι ότι ο tronic με εχει καταστρεψει....κουμπωμα και τσουπ φορτιση,που λεφτα για βολτα να φορτιζει?![]()
![]()
http://img.ps2netdrivers.net/img/eb/...er/man1big.jpgΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
τρόνικ? ίντανεδαύτο?
![]()
Έλεος..απλά....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ασε που οι περισσότεροι φοβούνται πλέον τη βροχή κι αν δουν στο μετεό 5 μερες πριν υποψία συννεφου ακυρώνουν![]()
![]()
![]()
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........
Αρχικά δημιουργήθηκε από μπουφος
![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........![]()
![]()
![]()
Κυριακη πρωι.Σηκωνωμαι.Βγαινω εξω και τη κοιταζω.Ειναι παντα εκει και περιμενει.Βαζω κατι πανω μου και με ενα βρεγμενο πανι την καθαριζω βιαστικα.Κοιταζω τον ουρανο .Ειναι μουντος.Επιστρεφω στο σπιτι.Μποτες,γαντια μπουφαν,κρανος....Η μικρη κορη σηκωνεται,τρεχει και με αγγαλιαζει.Ενα φιλι και πισω στο κρεββατι της.Κοιταζω το πορτοφολι μου.....10 ευρω.'Δε γαμ...ται οπου φτασω'.Βγαινω εξω.Ψιχαλιζει.'Ρε μπαγασα.........'Βαζω μπρος και καβαλαω.Σκεφτομαι τη διαδρομη.Λιγες επιλογες.Δεν με πειραζει....... χαιρομαι που ακουω το μουγκριτο της.Κανω τον σταυρο μου.Περιμενω.......τα χερια μου στο ντεποζιτο.Ξερω οτι παλι θα ειμαι μονος.Τα παιδια δεν μπορουν.......Περιμενω.....λες και αυτη θα ειναι η τελευταια μου βολτα.Οι ψιχαλες δυναμωνουν. Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........
![]()
![]()
Σαν διαφημιστικό του V-strom ακούγεται...
EDIT: Με 10 ευρά άντε να φτάσεις 25-30 χλμ από το σπίτι σου![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Δε σε φοβαμαι ουρανε.Περιμενω.........θα περιμενω,θα ερθει και η λιακαδα,δε μπορει.Βαζω πρωτη.........![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.