Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 87

Θέμα: ΒΑΣΙΚΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ "ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ"

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Δεν είναι τόσο διαφορετικό απ' όσο νομίζεις ή φαίνεται...
    βασικα είναι....δεν θελω να πληρωσω διοδια και παω απο τους παραδρομους πχ.
    αλλα δεν θελω να πληρωσω χαρατσι....δεν εχω ρευμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΟΚ
    ο νοών νοείτο...

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εάν είχε κάποιος Γερμανός το δικαίωμα της "περαίωσης" δεν θα άρχιζε να κλέβει την εφορία?
    ξέρω γω; προφανώς εννοείς ότι σαφώς θα έκλεβε και ο Γερμανός, όπως κάνει ο Έλληνας. και ότι ο Γερμανός απλά δεν φοροδιαφέυγει επειδή δεν θεωρεί ότι τον κλέβει και τον αδικεί το κράτος του. μάλιστα, το ίδιο ακριβώς επιχείρημα, όπως και πριν από 20 χρόνια.

Εάν ανά δεκαετία δινόταν στον Δανό το δικαίωμα "νομιμοποίησης" του αυθαιρέτου του δεν θα έχτιζε και αυτός παράνομα?
    εγώ λέω πως όχι, αλλά άσε με εμένα με την «παράξενη» και «εξωγήϊνη» λογική μου. εδώ μιλάει ο Έλληνας.

Εάν ο Γάλλος μπορούσε να κυκλοφορήσει ατιμώρητος με ανασφάλιστο χωρίς πινακίδες και τέλη αυτοκίνητο θα το έκανε.
    στο είπε αυτό ο Γάλλος αυτοπροσώπως;

εσύ δηλαδή για να καταλάβω..

α. φοροδιαφέυγεις συστηματικά λόγω του ότι «σε κλέβει το κράτος»
    β. χτίζεις παράνομα γιατί ξέρεις ότι σε κάποια χρόνια και ίσως με κάποια μίζα, αυτό θα νομιμοποιηθεί και θα βγεις κύριος και κερδισμένος
    γ. κυκλοφορείς με ανασφάλιστο χωρίς πινακίδες και τέλη κυκλοφορίας, επειδή απλά είσαι έλληνας (και ως εκ τούτου δεν συμφωνείς με ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, πινακίδες και λοιπά κουραφέξαλα)

Δεν φταίει ο λαός φταίνε αποκλειστικά τα κόμματα που άφησαν και πάτησαν πάνω στην ανομία για να συντηρηθούν.
    Και είδαμε που φτάσαμε.
    Πόσο ακόμα μας παίρνει να συνεχίσουμε έτσι με έκτακτες εισφορές νομιμοποιήσεις περαιώσεις τέλη κυκλοφορίας, αδικία?
    φυσικά και δεν φταίς εσύ, αλίμονο. δεν φοροδιαφέυγεις εσύ, άλλοι σε φοροδιαφεύγουν. και αυτοί οι «άλλοι» είναι τα κόμματα. εσύ δεν είσαι «κόμματα» είσαι ένας μάγκας πολίτης και όχι κορόϊδο σαν εμένα, που πληρώνει και για πάρτη σου.

το «πόσο ακόμα μας παίρνει να συνεχίσουμε έτσι», εξαρτάται από το πόσο ακόμη θα συνεχίζουμε να φοροδιαφέυγουμε και να κλέβουμε το κράτος κατά συνείδηση και ιδεολογία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    η λογικη σου εστιαζεται στο εξης: "θα μας βιασουν. αν αντισταθουμε θα μας δειρουν και θα μας βιασουν"
    οπότε προφανώς δεν κατάλαβες τη «λογική μου».

εγώ ρωτάω με ποιά λογική διακινείται ένα email και blog post που παρακινεί και προτρέπει σε φοροδιαφυγή (άσχετα για ποιόν φόρο πρόκειται και με ποιούς όρους), μπαίνει ως θέμα στο φόρουμ ως παράδειγμα προς μίμηση και πόσο μάλλον η «επίθεση» εναντίον όσων θέτουν κάποια σοβαρά περί αυτού ερωτήματα.

αυτό που εισπράττω ως απάντηση είναι ούτε λίγο ούτε πολύ «κάνουμε αυτό που κάναμε πάντα, εσύ τι θες τώρα; άει πάαινε στη γερμανία»

παντως ακριβωςτην ιδια επιειρηματολογια χει ο μπενιζελος
    ε και; ας την έχει και ο Διαλάει Λάμπα..

επισης: συμφωνα με τη συμφωνια ιουνιου "ολες οι εκτακτες εισφορες και φοροι κατευθυνονται για την αποπληρωμη και μονο του χρεους"
    δηλαδη δεν ειναι ανταπαδοτικοι φοροι
    α, οπότε γιαυτό φοροδιαφέυγουμε. αν είχαμε διαπιστευτήρια ότι οι φόροι «πιάνουν τόπο» (δηλαδή επιστρέφουν σε εμάς ως κέρδος), τότε θα πληρώναμε όλοι ευχαρίστως. οπότε αν ο φόρος δεν αποτελεί άμεσο κέρδος και εξυπηρετεί δανειακές υποχρεώσεις, είναι άκυρος, άδικος και κατάπτυστος και δεν πρέπει να τον πληρώνουμε, επειδή με αυτή την ενέργεια «τροφοδοτούμε το σύστημα που μας πιέζει».

δεν σου φαίνεται οξύμωρο;

όπως και το άλλο που λένε «να πληρώσουν οι έχοντες» ή «αυτοί που τα έκλεψαν να τα φέρουν πίσω». στην χώρα του παραλόγου, ακούς κάτι τέτοια «λογικά» να δραπετεύουν αβίαστα από τα κατά τα φαινόμενα υγειώς σκεπτόμενα στόματα.

επισηςακολουθωντας την δικη σου λογικη, τιποτα δεν εγγυαται οτι ακομα και εαν πληρωσουν ολοι δεν θα ακολουθησει εκτακτη εισφορα σε κατι αλλο. πχ ιχ ή εισοδημα. να θυμισω: "αν χρειστει να παρουμε νεα μετρα θα παραιτηθω" γ. παπα/νου.
    το να μην πληρώσεις τον φόρο, τι εγγυάται ακριβώς; ούτε εγώ ούτε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι για τους φόρους. επειδή οι έλληνες πολίτες δεν γουσταρουν να πληρώσουν. ο παπακωνσταντίνου δεν κατάφερε ποτέ να εισπράξει όσα ήλπιζε. φταίει ο «χαλασμένος» εισπρακτικός μηχανισμός, όπως μας λένε στις ειδήσεις, να υποθέσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777
    το να μην πληρώσεις τον φόρο, τι εγγυάται ακριβώς; ούτε εγώ ούτε κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι για τους φόρους. επειδή οι έλληνες πολίτες δεν γουσταρουν να πληρώσουν. ο παπακωνσταντίνου δεν κατάφερε ποτέ να εισπράξει όσα ήλπιζε. φταίει ο «χαλασμένος» εισπρακτικός μηχανισμός, όπως μας λένε στις ειδήσεις, να υποθέσω;
    Ακριβώς. Αν αύριο αποφασισθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΑ τονίζω, να φορολογηθούν οι πληρωμές που
    έχεις κάνει στην εφορία, ή το ΦΠΑ πάει στο 40% τι θα κάνεις;

ΑΝ έπιαναν τόπο κάποια από τα χρήματα που δίναμε, τότε πίστεψέ με θα το σκεφτόμουν διαφορετικά.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λοιπον τα βασικα:

οι φοροι ειναι ανταποδοτικοι συμφωνα με το συνταγμα του αστικου κρατους.
    αν δεν το ξερεις ,μαθε το

τη νομιμοποιηση ενας νομος την απολαμβανει απο τον λαο ο οποιος (και παλι συμφωνα με το συνταγμα του αστικου κρατους) ειναι αυτος που προφυλασει το συνταγμα

ο νομος δεν αντλει νομιμοποιηση απο την ψηφιση του απο μια βουλη ανηθικη, αδικη και φυσικα που δεν διαθετει καμια νομιμοποιηση διοτι α)στηριχθηκε στην εξαπατηση ενος λαου (οι λαοι ψηφιζουν με βαση ενα προεκλογικο προγραμμα δεν δινουν λευκη επιταγη να κανει καποιος οτι θελει)
    και β) οι κοινωνικοι συσχετισμοι δεν αντιπροσωπευοιυν ουδολως την αναλογικη εκπροσωπηση των κομματων*

ο παπα/νου δεν εισεπραξε ποτε οσα υπολογιζε διοτι ο ειπρακτικος μηχανισμος-οσα και εαν του καταλογιζουν-κινειται με βαση τους νομους που αυτοι ψηφιζουν. επισης ειναι οξυμωρο να εχει την ευθυνη μη εισπραξης πχ δημοτικου τελους ενας υπαλληλος δημου (ο οποιος κανονικα πρεπει να προβει μεχρι και σε κατασχεση) αλλα ενας που χρωστα 1 εκ, στο ικα να το ρυθμιζει καποτε και να μην το αποδιδει ποτε.

με απλα λογια: με βαση το αστικο συνταγμα ο νομος ειναι παρανομος αλλα πανω απο ολα ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ/ΑΡΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ

*τα περι καλπονοθειας μεσω ενισχυμενων πλειοψηφικων συστηματων τα αφηνω απεξω

για αρχη και επειδη πολλοι αλλοι τα λενε πολλλλλλυ καλυτερα απο μενα σου προτεινω το "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ"
    ΧΕΝΡΙ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΘΟΡΟ
    γραμμενο 150+χρονια πισω

υποψιν δεν το παιζω ηρωας και φυσικα πολλοι που ξερω ενω συμφωνουν μαζι μου πληρωνουν το τελος κανονικα-αλλωστε προφανως καποια στιγμη ισως το παρουν και απο μενα μεσω του εκκαθαριστικου. αλλο αυτο ομως και αλλο να λες αυτα που λες.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Όταν αύτοί οί εύυπόληπτοι καί νομοταγείς βορειογούρουνοι βρεθούν στή χώρα μας
    κάτω άπό τήν Έλληνική χαλαρή κοινωνία κάνουν όλες τίς παρανομίες,καί βγάζουν όλα
    τά άπωθημένα τους...!!
    Τούς έχω δεί νά φέρονται σάν γουρούνια,ένώ στίς χώρες τους τρέμουν τό νόμο.
    Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.............
    Ή κουλτούρα όμως αύτών τών βόρειων ζώων άν δέν ύπήρχε ή τρομοκρατία
    στίς χώρες τους θά τούς όδηγούσε σέ μεγάλες άκρότητες...!!
    Στήν Έλληνική γλώσσα ύπάρχουν λέξεις πού δέν ύπάρχουν πουθενά στόν κόσμο,
    όπως..........ΦΙΛΟΤΙΜΟ κ.λ.π.....
    Μεγάλο θέμα δέν καλύπτεται έδώ μέσα.
    Όλοι οί Εύρωπαίοι αύτή τή στιγμή άπορούν μέ τήν ...........
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..!!
    καί τήν άνικανότητα τών Έλλήνων πολιτικών.
    Ή χώρα καίγεται καί αύτοί τρείς μέρες παίζουν τό...............!!!
    από αυτά που γράφεις, προκύπτει ότι:

οι έλληνες είμαστε σαφώς καλύτεροι και μάλιστα εκ γεννετής. είναι θέμα γονιδίων το φιλότιμο. γιαυτό το έχουν μόνο οι έλληνες και κανένας άλλος λαός. γιαυτό η λέξη αυτή είναι μόνο ελληνική, γιατί κάθε ελληνόπουλο έχει pre-installed by default το filotimo.dll στο dna του.

κατά συνέπεια, εξ'αιτίας του φιλότιμου που μας διακρίνει όλους ανεξαιρέτως, όντες έλληνες, μπορούμε να συγκρατούμαστε από τις ζωώδεις και άνομες συμπεριφορές, ακόμη και όταν αυτές «επιτρέπονται» εξ'αιτίας «χαλαρών νόμων» και της ανεπαρκούς αστυνόμευσης

και ενώ όλοι οι ευρωπαίοι είναι σαν κι εμάς, δηλαδή ζώα ανήμερα, αλλά άνευ φιλότιμου, μπορούν αυτό να το εκφράσουν υπέρ του δέοντος μόνο στην πατρίδα μας, για τους ανωτέρω λόγους

και ότι η φύση των ανθρώπων είναι ίδια ακριβώς, εκτός όμως από τους έλληνες που είναι πιο ίδια. γιατί όπως είπαμε, έχουμε εντελώς διαφορετικό dna από τους υπόλοιπους, δεν καταγόμαστε από τους ίδιους προγόνους. εμείς καταγόμαστε από τους θεούς του ολύμπου, που ήταν μάγκες, γαμιάδες και ξέρανε πως να γλεντάνε τη θεότητα.

και φυσικά φοροδιαφέυγουμε γιατί είναι άδικο να ζητάς από κάποιους με τόσο γαμάτο dna να πληρώνουν και φόρους από πάνω, χάρη τους κάνουμε που υπάρχουμε, θα έπρεπε να προσκυνάνε (και να μας ακουμπάνε και τα ευρώ από ευγνωμοσύνη).

συμφωνώ κι εγώ με αυτά, ειδικά μέσα σε ένα τρελάδικο, τρελή επιτυχία.

όπου γης Το avatar του/της iosif
    αλλα ντα αλλων αυτο που σου λεει ο ανθρωπος ειναι οτι δεν υπαρχει καλος κακος λαος, ευγενικος αγενηςκλπ

οι λαοι -οπως οι ανθρωποι που τους αποτελουν-πλαθονται. εκ"παιδευοντα", καλλιεργουνται

οι γερμανοι εβγαζαν μουσουργους εβγαζαν ταυτοχρονα και σφαηεις

οι ελληνες βγαζουν τον γλεζο βγαζουν και τον βοριδη

απλα
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Ακριβώς. Αν αύριο αποφασισθεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΛΟΓΑ τονίζω, να φορολογηθούν οι πληρωμές που
    έχεις κάνει στην εφορία, ή το ΦΠΑ πάει στο 40% τι θα κάνεις;

ΑΝ έπιαναν τόπο κάποια από τα χρήματα που δίναμε, τότε πίστεψέ με θα το σκεφτόμουν διαφορετικά.
    θα σου έκλεβα το μηχανάκι.

αφού θα ήμουν σίγουρος ότι θα με συγχωρούσες και δεν θα μου κρατούσες κακία μετά. τι είναι ένα μηχανάκι μωρέ, εσύ έχεις να πάρεις κι άλλο. πάνω απ'όλα υγεία.

λοιπον τα βασικα:

οι φοροι ειναι ανταποδοτικοι συμφωνα με το συνταγμα του αστικου κρατους.
    αν δεν το ξερεις ,μαθε το
    το να επικαλούμαστε τη νομοθεσία για να καλύψουμε μια παρανομία, είναι μια πάγια ελληνική τακτική. γιατί όχι κι εδώ; επιβάλλεται άλλωστε.

οπότε μπορούμε να αποφασίσουμε ότι η κυβέρνησή μας είναι «παράνομη», εφόσον δεν κάνει αυτά που έλεγε ότι θα έκανε ή που νόμιζε ο λαός ότι θα έκανε. άρα εφόσον κρίνουμε από μόνοι μας αυθαιρέτως ότι είναι «παράνομοι», εμείς απλά δεν πληρώνουμε φόρους. δηλαδή εγώ ήμουν μαλάκας που τους ήξερα ποιοί είναι, δεν πίστεψα στις ομιλίες τους και στις τηλεοράσεις, τους έκραζα παντού και συνέχεια και φυσικά δεν τους ψήφισα. οπότε αφού δεν τους ψήφισα, αφού δεν τους ήθελα, εγώ είμαι αυτός που δεν πρέπει να πληρώσει. γιατί οι μαλακίες πληρώνονται, αλλά εγώ (και πολλοί άλλοι) δεν συμμετείχαμε σε αυτές. (μπορεί βέβαια να συμμετείχαμε σε άλλες, έτερον εκάτερον)

ο παπα/νου δεν εισεπραξε ποτε οσα υπολογιζε διοτι ο ειπρακτικος μηχανισμος-οσα και εαν του καταλογιζουν-κινειται με βαση τους νομους που αυτοι ψηφιζουν. επισης ειναι οξυμωρο να εχει την ευθυνη μη εισπραξης πχ δημοτικου τελους ενας υπαλληλος δημου (ο οποιος κανονικα πρεπει να προβει μεχρι και σε κατασχεση) αλλα ενας που χρωστα 1 εκ, στο ικα να το ρυθμιζει καποτε και να μην το αποδιδει ποτε.

με απλα λογια: με βαση το αστικο συνταγμα ο νομος ειναι παρανομος αλλα πανω απο ολα ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ/ΑΡΑ ΑΝΗΘΙΚΟΣ
    «ο νόμος είναι παράνομος» καλό :rotflmao:

ο οποίος φυσικά ισχύει εδώ και πολλά χρόνια, όπως και οι φόροι, αλλά και τα επιδόματα, οι αναπηρικές συντάξεις, κλπ. κλπ.

με άλλα λόγια, μου λες ότι κάνεις αυτό που έκανες πάντα, αυτό για το οποίο «αγανακτάς» και παίρνεις τις πλατείες. γιατί πάντα «ο νόμος ήταν παράνομος» ή έστω τα τελευταία 20 χρόνια ας πούμε.

και ρωτάω εγώ τώρα, ένα εύλογο ερώτημα: αν ΟΛΟΙ σκεφτόμασταν έτσι και φοροδιαφέυγαμε, το κράτος δεν εισέπραττε τίποτα, ούτε παρήγαγε τίποτα.. πόσες μέρες ζωής θα μας απέμεναν; για να μην πω ώρες.

δηλαδή πάλι καλά που υπάρχουν εδώ πέρα 5 «μαλάκες» σαν εμένα..

δεν είναι θέμα ηρωϊσμού κλπ.. εδώ πρέπει και μας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία, να δράσουμε συλλογικά και να βγάλουμε από την κρίση όχι μόνο την ελλάδα, αλλά τον κόσμο ολόκληρο. και όχι ποζάροντας σαν ήρωες, αλλά σαν ταπεινοί άνθρωποι με φιλότιμο και συνείδηση.

αλλά να μου πεις, που πας και τα λες αυτά τώρα..

αλλα ντα αλλων αυτο που σου λεει ο ανθρωπος ειναι οτι δεν υπαρχει καλος κακος λαος, ευγενικος αγενηςκλπ
    αυτό που μου λέει «απλά» είναι:

υπάρχουν 2 είδη λαών: οι έλληνες και οι άλλοι.

κωστα θα σου προτεινα να ΞΑΝΑδιαβασεις προσεχτικα τα οσα σου παραθετουν ΟΛΟΙ οι απο πανω.

η λογική σου ειναι τελειως ακυρη.
    ειναι σαν να προσπαθεις να δωσεις σε ενα παιδακι να καταλαβει κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει.

εσυ αυτο που λες με λιγα λογια ειναι οτι ΑΝ αυριο , πχ το εισητηριο γαι τα μεσα μεταφορας παει στα 3 ευρω......και για μισής ώρας διαδρομή.....ΠΡΕΠΕΙ να το πληρωσουμε γιατι είτε θα τα παρουν απο αλλού ή ειανι κάτι που γίνεται για ανάγκη του κράτους.....

καλα κρασια.......

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas777

δεν είναι θέμα ηρωϊσμού κλπ.. εδώ πρέπει και μας δίνεται μια σπάνια ευκαιρία, να δράσουμε συλλογικά και να βγάλουμε από την κρίση όχι μόνο την ελλάδα, αλλά τον κόσμο ολόκληρο.
    ε; :hypnotize
    Give me fuel, Give me fire

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    ε; :hypnotize
    τσάμπα μαστούρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    κωστα θα σου προτεινα να ΞΑΝΑδιαβασεις προσεχτικα τα οσα σου παραθετουν ΟΛΟΙ οι απο πανω.
    όταν λές ΟΛΟΙ, εννοείς αυτά τα 2-3 άτομα;

η λογική σου ειναι τελειως ακυρη.
    ειναι σαν να προσπαθεις να δωσεις σε ενα παιδακι να καταλαβει κατι που δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβει.
    :rotflmao:

σπουδαίο επιχείρημα.. μπορείς να το χρησιμοποιείς παντού και πάντα και να βγαίνεις νικητής στη συζήτηση!

εσυ αυτο που λες με λιγα λογια ειναι οτι ΑΝ αυριο , πχ το εισητηριο γαι τα μεσα μεταφορας παει στα 3 ευρω......και για μισής ώρας διαδρομή.....ΠΡΕΠΕΙ να το πληρωσουμε γιατι είτε θα τα παρουν απο αλλού ή ειανι κάτι που γίνεται για ανάγκη του κράτους.....
    προφανώς δεν κατάλαβες. αυτό που λέω με λίγα λόγια, είναι ότι αν δεν σταματήσουμε από μόνοι μας να είμαστε μαλάκες, θα μας «σταματήσουν» με το ζόρι και θα πονέσει πολύ αυτό.

το εισητήριο για τα μέσα μεταφοράς όπως αυξάνεται, έτσι μπορεί και να μειώνεται. όλοι θα συμφωνήσουν να μειωθεί, κανείς δεν θα συμφωνήσει να αυξηθεί. αν χρειάζεται να αυξηθεί όμως, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα (επειδή μας τα ζητάνε σκέψου, ως προϋπόθεση, εκβιαστικά, με τον πιστόλι στον κρόταφο και ολα αυτά), δεν θα το πληρώνουν μόνο οι μισοί και οι άλλοι μισοί όχι επειδή δεν γουστάρουν τους εκβιασμούς. δηλαδή δεν θα το πληρώνω εγώ για εσένα, ούτε εσύ για εμένα. κατάλαβες τώρα;

δηλαδή αν δηλώσω τώρα εδώ υπευθύνως, ότι από αυτή τη στιγμή σταματώ να πληρώνω κάθε είδους φόρο δια βίου, να βρίσκω «παραθυράκια» για να ξεφεύγω, να χρησιμοποιώ «μέσον» που έχω στο δημόσιο, να δίνω μίζες και φακελάκια για να παίρνω δουλειές από άλλους και για να τη βγάζω καθαρή, τι θα κάνεις, θα μου πεις «μπράβο»; θα με θεωρήσεις τον ρομπέν των δασών του 2011; το λαμπρό μέλλον αυτού του τόπου;

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2004, 17:35
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2004, 22:54
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 14:48
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2003, 14:13
  5. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 10:28