Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 83

Θέμα: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ 09:00-17:00

Exw paratirisi akoma oti ta koritsia 9-5 den goustaroun tis mhxanes.Goustaroun na einai mesa se z3,z4,slk,206cc,307cc k.t.l. alla otan einai mesa se ayta kai skaw dipla tous me tis remus kai ton v2 na antixoun sta trizomena zontia tou florou pou odigei to cabrio se keitane kala kala

αρχιζετε να με χαλατε...

βρικαμε μια ταμπελιτσα (9-17) για τις γυναικες που δεν μας καθονται γιατι δεν εχουμε λευτα, δεν εχουμε ακριβο καμπριο, δεν δουλεβουμε σε γραφειο και γενικα δεν ειμαστε οσο κυριλε μας θελουν και βγαζουμε το αχτη μας προσαπτοντας τους τα πανδυνα και τα ακατανομαστα...

χαζογκομενες, χαζογκομενοι, φλοροι και φλορες υπαρχουν παντου και θα υπαρχουν...

δεν λεω η κοπελιτσα 9-5 οπως περιγραφετε αρχικα υπαρχει ακριβος ετσι αλλα μην κανουμε την τριχα τριχια και ας μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο τσουβαλι...

και τελικα περι ορεξεος ... οπως βολευετε κανεις...

υ.γ. και οχι οι κοπελιτσες 9-5 δεν ειναι οτι χειροτερο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    ...δεν εχουμε λευτα, δεν εχουμε ακριβο καμπριο, δεν δουλεβουμε σε γραφειο και γενικα δεν ειμαστε οσο κυριλε μας θελουν...
    Δε χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά, αρκεί να πληρώνεις πάντα εσύ όταν βγαίνετε έξω (κι ας είναι ένας απλός καφές)...
    Ούτε ακριβό cabriolet χρειάζεσαι, ένα αυτοκίνητο τριετίας (το πολύ), 1.4+ και να το παίζεις χεράς (βλ. το Opel Corsa 1.4 Twinport Sport που σκότωσα)...
    Δουλειά γραφείου κάνω...
    Κυριλέ είσαι αν φοράς πουκάμισο και κρατάς τσάντα από notebook, κι ας έχει σκατά μέσα...

Έχουν δίκιο οι άνωθεν γράψαντες...

Α, το θέμα δεν είναι αν μας κάθονται...
    Αν συνδυάσεις όλα τα παραπάνω, δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερο πρόβλημα...

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    ...τι μηχανη εχεις (αν δεν ειναι cbr δε γινεται τιποτα..)

Αχ ρε παλαβιαρα που θες και ΣιΜπιΑρ

Θα σοβαρευτεις επιτελους? Για κοιτα με καλα

Ειπαμε, ΥΑΜΑΗΑ κοριτσι μου, παλι τα ιδια θα λεμε?

(μη σε κανω μπαν μεσημεριατικα )
    Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Δε χρειάζεται να έχεις πολλά λεφτά, αρκεί να πληρώνεις πάντα εσύ όταν βγαίνετε έξω (κι ας είναι ένας απλός καφές)...
    Ούτε ακριβό cabriolet χρειάζεσαι, ένα αυτοκίνητο τριετίας (το πολύ), 1.4+ και να το παίζεις χεράς (βλ. το Opel Corsa 1.4 Twinport Sport που σκότωσα)...
    Δουλειά γραφείου κάνω...
    Κυριλέ είσαι αν φοράς πουκάμισο και κρατάς τσάντα από notebook, κι ας έχει σκατά μέσα...

Έχουν δίκιο οι άνωθεν γράψαντες...
    Όπα ρε παιδιά....
    Κάνε δεξια....
    Πολύ ισοπέδωση έπεσε

Ρούλης μπορεί να είναι και αυτός που πάει με τα πόδια.

Το ΑΡΧΙΚΟ κείμενο είναι άψογο !!!
    Ό συγγραφέας του (ή αυτός που το αναδημοσίευσε) είχει την αμέριστη μου συμπάθεια
    Hard core φιλε μου . Ετσι είναι.

Αλλά

Το ότι κάποιος έχει κάνει κάποιες σπουδές, δουλεύει στο γραφείο, έχει laptop και φοράει πουκάμισο δεν μπορεί να τον χαρακτηρίσει ρούλη ,φλώρο , αμερικανάκι , λάκη κλπ. Ο αγρότης που πάει και τα σκάει στα μπουζούκια και οδηγάει bmw δεν είναι ρούλης?

Αυτό τον χαρακτηρίζει η στάση που έχει επιλέξει απέναντι στην ζωή την ίδια.
    Δεν χρειάζετε κάποιος να έχει duke ή cbr ή δεν ξέρω τί άλλο για να μην είναι ρούλης...

Μπορεί να έχει και ένα παπί ή να πηγαίνει με το λεωφορείο. Γενικά να κάνει ότι αυτός θέλει και όχι να το κάνει επειδή το προστάζει η μόδα ή η οικογένεια του κλπ.

Δηλαδή όποιος είναι απο πλούσια οικογένεια είναι ρούλης? ενώ αυτοί που είναι απο φτωχή δεν είναι???

Έχετε δεί παιδιά που να έχει η οικογένεια τους ΤΑ λεφτά και να προσπαθούν να στηριχθούν στις δικές τους δυνάμεις? Να δουλεύει στην δουλειά που βρήκε αυτός/αυτή και να σπουδάζει ταυτόχρονα?

Αγοράκια και Κοριτσάκια 9-5 (saab είναι?) υπάρχουν παντού. Στην Εκάλη ,στα Καμίνια , στο πέραμα και στη φιλοθέη.

Η στάση ζωής είναι το θέμα και όχι απο ποιά οικογένεια προερχόμαστε, που μένουμε, τι οδηγάμε, τι σπουδές έχουμε κάνει. Να είσαι ο εαυτός σου.

Δηλαδή αν έβγαινε μόδα να έχουμε XT ή ότι άλλο ή να παίρνουμε τα βουνά με τις σκηνές ποιοί θα ήταν οι Ρούληδες?

Σήμερα αυτό που βλέπουμε να γίνετε είναι μια ομογενοποίηση λόγω των Mass Media. Τα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα. Ούτε και οι μπαμπάδες - μαμάδες τους ώς ένα βαθμό. Βομβαρδιζόμαστε με Μαλακίες όλη μέρα για το πώς πρέπει να είσαι in κλπ. Κάποιοι φωνάζουν για αυτά αλλά η φωνή τους είναι μικρή και το χρήμα απο την άλλη είναι πολύ.:a025: ::a24:

Δεν βλέπετε ότι έχουν κάνει τον κόσμο να δουλεύει και να μην κάνει τίποτα στην ζωή του? Χρεώνετε για να πάρει ρούχα μοδάτα ή cabrio ενώ με τα λεφτά αυτά θα δημιουργούσε κάτι ή θα ανοίγανε τα μάτια του με χίλιες δύο ασχολίες??:a12: :a029:

Το μήνυμα μου δεν έχει στόχο την αντιπαράθεση. Απλά να ακουστεί και κάποια άλλη άποψη.

Άντε γειά μας

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    Αχ ρε παλαβιαρα που θες και ΣιΜπιΑρ

Θα σοβαρευτεις επιτελους? Για κοιτα με καλα

Ειπαμε, ΥΑΜΑΗΑ κοριτσι μου, παλι τα ιδια θα λεμε?

(μη σε κανω μπαν μεσημεριατικα )
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μου ειχε κανει εντυπωση που δεν το σχολιασες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το original α-μηχανο™ μελος

Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: και μου ειχε κανει εντυπωση που δεν το σχολιασες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ματακια μου!

Basika to problhma einai to gnosto tou fainomenou ton probatwn.Otan pas se ena mantri kai blepeis oti ola ta probata einai idia.Etsi exoyn katantisei kai oi gomenes eidika oi 9-5.Oles me sortsakia sandali alysida mesi-podi (se ligo tha baloun kai kana kriptonite) kai gyalia 16/9 Widescreen Plasma.

HTHIKO DIDAGMA:
    PENTE MERES TROS AGGOURI KAI STA CLUB TO PAIZEIS MOURI

Κωνσταντίνε (Palios-neos), sorry αλλά το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε...
    Με το δίκιο του, αφού ξαναδιαβάζοντάς το κατάλαβα πως το ύφος μου είναι τελείως λάθος...
    Γ@μώ το μυαλό μου, γ@μώ...
    Φυσικά και οι άνθρωποι με σπουδές, δουλειά γραφείου και laptop δεν είναι ρούληδες...
    Αλοίμονό μας τότε!

Το πρώτο μου post στο thread δεν αναφέρεται σε κάποιον τρίτο, αλλά σε μένα...
    Υπήρξα floufli boy, προσπαθώντας να ταιριάξω σε έναν κόσμο που δεν ήταν για μένα...
    Ξέρεις, το αυτοκίνητο χρησιμεύει ως γκομενοπαγίδα, είμαι τύπος κυριλέ και σας γ@μάω όλους, κλπ...
    Το μόνο που κατάφερα ήταν να πληγώσω δύο καλούς φίλους και τον εαυτό μου γιατί δεν ήμουν αληθινός...
    Δε λέω ότι πάνω στη μηχανή μου είμαι...
    Ακόμα το ψάχνω, αλλά νομίζω πως είμαι σε καλό δρόμο...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    HTHIKO DIDAGMA:
    ΑΝΠΕΧΤΑΜΠΛ!!!!!!!!!!!!!!!!

Basika to problhma einai to gnosto tou fainomenou ton probatwn.Otan pas se ena mantri kai blepeis oti ola ta probata einai idia.Etsi exoyn katantisei kai oi gomenes eidika oi 9-5.Oles me sortsakia sandali alysida mesi-podi (se ligo tha baloun kai kana kriptonite) kai gyalia 16/9 Widescreen Plasma.

HTHIKO DIDAGMA:
    +1

HTHIKO DIDAGMA:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αψογος, ολα τα λεφτα η ατακα

HTHIKO DIDAGMA:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι ειπε το ατομο :rotflmao: :rotflmao: τι τυπος!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΟΚΤΑΝΙΟ
    ματακια μου!

:hypnotize :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2008, 01:00
  2. Παρασκευή 21/09 Ciao 21:00 η ώρα ...
    από Tropeas στο forum Συναντήσεις & βόλτες