Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 101

Θέμα: Ό,τι νά 'ναι εντελώς!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Από όσο έχω καταλάβει τον Πλάτο εγώ αποκλείω να έχει κάνει
    «made it up, kind of like how those guys in Georgia made up the story about shooting Bigfoot»

(άμα βρεις καμία πες της αν εχει και φίλη...)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel

Τι σημαίνει κοινή λογική στο κάτω κάτω;

:smilea:
    Κατά τον Αλμπέρτο είναι μια συλλογή προκαταλήψεων που αποκτήθηκαν μέχρι την ηλικία των 18!
    Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Κοινή λογική είναι αυτή που πολύ απέχει από το να είναι κοινή.

Σωστός!!!
    Sent from me using a computer.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επειδή οι συμβουλάτορες και οι managαρέοι της Google (και κάθε άλλης εταιρείας αυτού του μεγέθους), είναι μεγάλες πουτ@νες και σίγουρα δεν είναι τυχαίοι, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να φτιάξαν τέτοιου είδους μαλακιούλες για να υπαρξει ο σχετικός ντόρος...

Καλά , μιλάμε «μπακλαβάς» η Ατλαντίδα….

Οφειλουμε να πουμε παντως, οτι η εξηγηση τους ειναι πιο πειστικη απο οτιδηποτε αλλο περι διαβολων κ τριβολων. (γραμμες πλοιων που χαρτογραφουσαν τον βυθο)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Καλά , μιλάμε «μπακλαβάς» η Ατλαντίδα….

:rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η εξηγηση τους ειναι επισης πουτανι@ρικη... εχει ψηγματα λογικης ωστε να πειστουν αυτοι που θελουν να πειστουν και αφηνει πολλα ερωτηματα ανοικτα για οσους θελουν να πιστεψουν οτι εκει βρισκεται η Ατλαντιδα.

Σε καθε περιπτωση, για οσους θελουν να πιστευουν οτι αυτα ειναι τα ιχνη της Ατλαντιδας, σιγα μην τα δημοσιοποιουσαν φατσα φορα αν εβρισκαν ενδειξεις... απο την αλλη, τα ωκεανογραφικα - χαρτογραφικα πλοια δεν αφηνουν ιχνη στο βυθο... τα παρασυρομενα διχτυα ναι, τα σοναρ οχι.

Τεσπα... και καλα ειναι ιχνη απο πλοια που καναν ερευνες, απλα ετυχε να ειναι απεναντι απο τις Ηρακλειες στηλες, οπου και ο Πλατωνας υποδεικνυε ως τη θεση της Ατλαντιδας... σε ολο το Google Earth δηλαδη, μονο σε εκεινο το σημειο καταγραφησαν ιχνη απο ωκεανογραφικες ερευνες... ετυχε...

Για αυτο σας λεω... μαλακιτσα εχουν κανει και πιανει!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Πάντως εγώ που το καλοκαίρι ήμουν στο σημείο με το φουσκωτό μου, έπεσα για ψαροντούφεκο αλλά δεν είδα τπτ. Συνέβη όμως το εξής περίεργο και όχι μόνο μια φορά αλλά κατ' επανάληψη. Όσο ήμουν σε βάθος περίπου 40 μέτρων έβλεπα κανονικά, μόλις αποφάσιζα να κατέβω παρακάτω ας πούμε 100 - 150 μέτρα, η μάσκα θόλωνε και δεν έβλεπα τπτ. Και μην πει κανείς ότι ήταν τυχαίο γεγονός όσες φορές προσπάθησα να κατέβω κάτω από 50 μέτρα δεν μπορούσα να δω. Ανέβαινα επιφάνεια, έπαιρνα ανάσα, μπλούμ μέσα και μέχρι τα 45 -50 όλα καλά, πιό κάτω όλα θολά. Πιό κάτω από 150 δεν μπόρεσα να κατέβω τελείωνε η ανάσα μου οπότε το άφησα.

Α και από ψάρια όχι και σπουδαία πράγματα, ένα γιγάντιο καλαμάρι κατάφερα να πιάσω αλλά δεν χώραγε στο φουσκωτό και το άφησα.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Πάντως εγώ που το καλοκαίρι ήμουν στο σημείο με το φουσκωτό μου, έπεσα για ψαροντούφεκο αλλά δεν είδα τπτ. Συνέβη όμως το εξής περίεργο και όχι μόνο μια φορά αλλά κατ' επανάληψη. Όσο ήμουν σε βάθος περίπου 40 μέτρων έβλεπα κανονικά, μόλις αποφάσιζα να κατέβω παρακάτω ας πούμε 100 - 150 μέτρα, η μάσκα θόλωνε και δεν έβλεπα τπτ. Και μην πει κανείς ότι ήταν τυχαίο γεγονός όσες φορές προσπάθησα να κατέβω κάτω από 50 μέτρα δεν μπορούσα να δω. Ανέβαινα επιφάνεια, έπαιρνα ανάσα, μπλούμ μέσα και μέχρι τα 45 -50 όλα καλά, πιό κάτω όλα θολά. Πιό κάτω από 150 δεν μπόρεσα να κατέβω τελείωνε η ανάσα μου οπότε το άφησα.

Α και από ψάρια όχι και σπουδαία πράγματα, ένα γιγάντιο καλαμάρι κατάφερα να πιάσω αλλά δεν χώραγε στο φουσκωτό και το άφησα.

να υποθέσω ότι μολύβια δε φορούσες;

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Τελικά μετά από μεγάλο ψάξιμο και αναλύσεις επί αναλύσεων,πιστεύω ότι βρήκα την εξήγηση του φαινομένου:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ij2ss1.gif 
Προβολές:	127 
Μέγεθος:	50,2 KB 
ID:	240981

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    να υποθέσω ότι μολύβια δε φορούσες;

Τι να τα κάνω τα μολύβια ρε, μόλις μπω στο νερό βγάζω ουρά λέμε σαν τη Μερμέιντ την Άριελ ένα πράγμα.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Ήμουνα εγώ ρε πιο κάτω και θόλωνα τα νερά με τα βατραχοπέδιλα για αυτό δεν έβλεπες !
    Το καλαμάρι το πήραμε μετά εμείς στη βάρκα και το τρώγαμε για 6 μήνες σερί !

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Τι να τα κάνω τα μολύβια ρε, μόλις μπω στο νερό βγάζω ουρά λέμε σαν τη Μερμέιντ την Άριελ ένα πράγμα.

είσαι και συ μια σουπια...

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator

Ο Σιδέρης είσαι;

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ό,τι να ναι...
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2012, 21:09
  2. Ό,τι να 'ναι...
    από VANDA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2010, 14:54
  3. Ο,τι να 'ναι