:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ε μα αφου βλεπεις οτι εισαι εκτος κλιματος σημερα! αυτα παθαινεις οταν γραφεις τετοιες ωρες!αααααααααααα παω να πιω....!![]()
![]()
![]()
πολλες!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ε μα αφου βλεπεις οτι εισαι εκτος κλιματος σημερα! αυτα παθαινεις οταν γραφεις τετοιες ωρες!αααααααααααα παω να πιω....!![]()
![]()
![]()
πολλες!!!!
οταν αναγκαστικα μενεις ξυπνιος λογω δουλειας θα γραψεις κ τετοιες ωρες.πιστευω αυριο ολο κ καποιος να βοηθησει με το cbf η ακομη κ να προτεινει κατι αλλο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ ...σε συναστηση... αααααααααααα παω να πιω....!Το σχολιο για την ωρα πηγαινε στον εαυτο μου που γραφω οτι να ναι (βλ συναστηση αντι για συναναρτηση αλλα και σε αλλα θρεντ παρατηρειται ενα γλωσσεμα της μπερδας τετοια ωρα) και οχι σε σενα. Λεπτομερειες για το cbf δεν ξερω αφου δεν ημουν κατοχος ποτε αλλα θα σε κατατοπισουν φανταζομαι. Τωρα εναλακτικες εχεις πολλες,σου προτεινε καποιος φιλος το kawasaki er 6 για παραδειγμα που το βρισκεις και πολυ οικονομικοτερα (την f εκδοση με το φαιρινγκ, το suzuki bandit με το φαιρνγκ επισης, ή το versys που ειναι λιγο πιο συμαζεμενο...)-οτι και να προτιμησεις καλο ειναι να εχει abs... :ρακομελα: :ρακομελα:quote:αααααααααααα παω να πιω....! ε μα αφου βλεπεις οτι εισαι εκτος κλιματος σημερα! αυτα παθαινεις οταν γραφεις τετοιες ωρες! πολλες!!!!
εντιτ: δωσε κανα στοιχειο ακομα, τι λεφτα θες να δωσεις περιπου, απο αυτα που γραφεις βγαινει το συμπερασμα οτι ψαχνεις κατι με ταβανι τα 6000 περιπου αν καταλαβα καλα;
ελα ρε μαλακα....!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
Το σχολιο για την ωρα πηγαινε στον εαυτο μου που γραφω οτι να ναι (βλ συναστηση αντι για συναναρτηση........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οκ,οκ,οκ ....
εντιτγιατι το αλλαξες, παραδεχομαι σηκωνω χερι,δεν το χω...ελα ρε μαλακα.....!!
οσο για το σχολιο σορι φιλος λαθος καταλαβα.οσο για την τιμη απο τη μια δεν θελω να περασω τα 6000 χιλ αντε 6500 απο την αλλη το καινουριο στην εκδοση sport touring εχει 8500 χιλ(πανακριβο) κ τελος εχω κ το beverly 300 ie μαιος 2011 μοντελο με 8000 χιλ χλμ που πρεπει να ξεφορτοθω.οποτε καταλαβαινεις οτι ενας συνδυασμος σε ολα αυτα κ εφοσον βρεθει κατι καλο θα ειναι αυτο που θελω εγω.
...δεν ηθελα να παρεξηγηθεις (εγω σε φιλικη φαση το ειπα βεβαια αλλα μια και δεν γνωριζομαστε...ξερω γω...).Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: οκ,οκ,οκ ....
εντιτ γιατι το αλλαξες, παραδεχομαι σηκωνω χερι,δεν το χω...
![]()
![]()
καμια παρεξηγηση,ελιωσα στο γελιο λεμε ! Ηταν πετυχημενο,εβγαζε απογνωση!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οκ...το χεις οπως ητανεΑρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
καμια παρεξηγηση,ελιωσα στο γελιο λεμε ! Ηταν πετυχημενο,εβγαζε απογνωση!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
φίλος , το Μπέβερλι που έχεις είναι ότι πρέπει αυτήν τη στιγμή για ανταλλαγή . Όλοι τέτοια ψάχνουν
εκει πονταρω κ εγω φιλε γιαυτο θα ξεκινησω σιγα σιγα το ψαξιμο...
Παρακαλούμε, υποχρέωσίς μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL ZARA
σας ευχαριστω πολυ ολους καταρχας.
Εδώ κάνεις λάθος. Τα ξέρουμε ΟΛΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL ZARA
παντως ηθελα κ τις αποψεις σας επειδη σιγουρα ξερετε πιο πολλα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Βλέπω ότι η εκπαίδευση πιάνειΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...δεν ηθελα να παρεξηγηθεις (εγω σε φιλικη φαση το ειπα βεβαια αλλα μια και δεν γνωριζομαστε...ξερω γω...).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δες και το bandit, βρισκεις ευκολα του 08-09-10 σε καλες τιμες και με abs.
ειναι πιο βαρυ αλλα πολυ τιμιο μηχανακι
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!