Εδω για να σου βαλουν τα λαστιχα θελουν 50 ευρω![]()
Μου φαινεται εχουμε χασει το μετρο, 50 ευρω ειναι 2 ημερομισθια πλεον...
Εδω για να σου βαλουν τα λαστιχα θελουν 50 ευρω![]()
Μου φαινεται εχουμε χασει το μετρο, 50 ευρω ειναι 2 ημερομισθια πλεον...
Ρε φίλε είναι σαν να πηγαίνεις σε εστιατόριο με το φαγητό σου και να τους ζητάς να στο σερβίρουν και μάλιστα να περιμένεις και οτι δε θα σε σε χρεώσουν πολλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
1ον >Δεν πήγα από εκεί, πήρα τηλέφωνο (οπότε δεν παίζει, το -ήθελε να με αποφύγει )![]()
Πίστεψε με, κι εγώ αν είχα συνεργείο θα σου έδινα τέτοια τιμή ώστε να πας αλλού!
Γιατί να μην εξυπηρετήσω κάποιον άλλο που θα πάρει ανταλλακτικά από ‘μένα και θα επωφεληθώ και την προμήθειά τους;
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Για να κερδίσεις ενα νεό πελάτη, και αρκετούς άλλους εν δυνάμει..Γιατί να μην εξυπηρετήσω κάποιον άλλο που θα πάρει ανταλλακτικά από ‘μένα και θα επωφεληθώ και την προμήθειά τους;
Εχει χαθει τελειως η μπαλα στο θρεντ....![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ρε συ Χαρη τι λες???Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Ρε φίλε είναι σαν να πηγαίνεις σε εστιατόριο με το φαγητό σου και να τους ζητάς να στο σερβίρουν και μάλιστα να περιμένεις και οτι δε θα σε σε χρεώσουν πολλά!
Πίστεψε με, κι εγώ αν είχα συνεργείο θα σου έδινα τέτοια τιμή ώστε να πας αλλού!
Γιατί να μην εξυπηρετήσω κάποιον άλλο που θα πάρει ανταλλακτικά από ‘μένα και θα επωφεληθώ και την προμήθειά τους;![]()
επειδη εγω μπορει να εχω κολλητο στην DID και να μου φερνει τις αλυσιδες για το μηχανακι και καδενες για τον λαιμο μη σου πω, τσαμπα ΠΡΕΠΕΙ να μην στις φερω για να βγαλεις εσυ κερδος απο το ΙΔΙΟ ανταλλακτικο??![]()
το παιδι ηθελε να τον πληρωσει για την εργασια του. οχι για το ανταλλακτικο.
ηθελε παροχη υπηρεσιων με λιγα λογια...την εξειδικευμενη εργασια του για να μην κανει ο ιδιος καμια ζημια...
πρεπει να του πει υψηλη τιμη για να τον διωξει επειδη δεν θα βγαλει ΚΑΙ απο το ανταλλακτικο?
και καλα ο αλλος να πνιγεται απο την δουλεια και να μην θελει να δουλεψει για καποιον που δεν ξερει και δεν θελει ουτε γι'αυτο το μισαωρο να απασχολησει την ραμπα του...αλλα υπαρχει κοσμος που δεν εχει πελατεια...
πραγματικα εχει χαθει η μπαλα...![]()
τιποτα. φετος (εννοω το 2012) θα διαχωριστουν οι σοβαροι επαγγελματιες απο τα λαμογια που θα πεινασουν. και καλα θα κανουν να πεινασουν. αν δεν ειναι σωστοι και δεν σεβονται το επαγγελμα τους και τον πελατη τους, δεν τους λυπαμαι καθολου....
![]()
Ανοιξτε κανα μαγαζι ρε παιδια να φερνουμε να μηχανακια μας να τα φτιαχνετε τζαμπα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Ανοιξτε κανα μαγαζι ρε παιδια να φερνουμε να μηχανακια μας να τα φτιαχνετε τζαμπα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέστα.
Για την ίδια δουλειά , ο ένας ζηταει 30 κι ο άλλος 50 ….
Είναι όμως «φθηνότερος» αυτός που ζηταει 30 ? μπορεί και όχι….
Εκτός από την τιμή , ρόλο παίζει (ίσως τον πρώτο) και η ποιότητα ….
Δυστυχώς , την ποιότητα της εργασίας , που είναι και το ζητούμενο , δεν μπορούμε να την αξιολογήσουμε από πριν….
Θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εκμεταλλευτούμε τις εμπειρίες των μελών του φόρουμ από διάφορα συνεργεία με σκοπό όχι να δυσφημίσουμε τα κακά (για να μην έχουν και οι υπεύθυνοι του φόρουμ πρόβλημα) αλλά να αναδείξουμε τους σωστούς επαγγελματίες …
Φυσικά , το αποτέλεσμα δεν θα είναι απόλυτο ,αλλά σίγουρα θα είναι ενδεικτικό όταν για ένα συνεργείο θα έχουν θετική γνώμη 3-5-10 συμφορουμιτες…
Υπήρχε ένα ποστ «ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ» που αξιολογούσαν με θετικές – αρνητικές ψήφους συνεργεία για KTM …. Γιατί να μην γίνει κάτι αντίστοιχο για άλλες μάρκες καθώς και για μη εξουσιοδοτημένα συνεργεία…
Τα συνεργεία πουλάνε εργασία και ανταλλακτικά μαζί, αν κάποιοι αυτά τα διαχωρίζουν είναι καθαρά θέμα πολιτικής τους, εγώ δεν κατακρίνω καμιά από τις δύο πολιτικές (είτε δλδ κάνει την δουλειά με ανταλλακτικό που θα του πας είτε όχι) το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε συ Χαρη τι λες???![]()
επειδη εγω μπορει να εχω κολλητο στην DID και να μου φερνει τις αλυσιδες για το μηχανακι και καδενες για τον λαιμο μη σου πω, τσαμπα ΠΡΕΠΕΙ να μην στις φερω για να βγαλεις εσυ κερδος απο το ΙΔΙΟ ανταλλακτικο??![]()
το παιδι ηθελε να τον πληρωσει για την εργασια του. οχι για το ανταλλακτικο.
ηθελε παροχη υπηρεσιων με λιγα λογια...την εξειδικευμενη εργασια του για να μην κανει ο ιδιος καμια ζημια...
πρεπει να του πει υψηλη τιμη για να τον διωξει επειδη δεν θα βγαλει ΚΑΙ απο το ανταλλακτικο?
και καλα ο αλλος να πνιγεται απο την δουλεια και να μην θελει να δουλεψει για καποιον που δεν ξερει και δεν θελει ουτε γι'αυτο το μισαωρο να απασχολησει την ραμπα του...αλλα υπαρχει κοσμος που δεν εχει πελατεια...
πραγματικα εχει χαθει η μπαλα...![]()
τιποτα. φετος (εννοω το 2012) θα διαχωριστουν οι σοβαροι επαγγελματιες απο τα λαμογια που θα πεινασουν. και καλα θα κανουν να πεινασουν. αν δεν ειναι σωστοι και δεν σεβονται το επαγγελμα τους και τον πελατη τους, δεν τους λυπαμαι καθολου....
![]()
Το πως θα βρει πελατεία το κάθε συνεργείο είναι καθαρά πρόβλημά του.
Το δικό μας πρόβλημα είναι αν θα πάμε και σε ποιο!
edit: Στο εστιατόριο πας με το δικό σου φαγητό;;;
Με λίγα λόγια θα συνεχίσουν να μας πιάνουν το κώλο όπως οι γιατροί και οι δικηγόροι.![]()
καθιστε και ασχοληθειτε με το μηχανακι σας κυριοι.δεν φανταζεστε ποσα χρηματα θα γλυτωσετε.οσες δουλειες φανταζουν βουνο πανω στο μηχανακι με λιγο ψαξιμο και βοηθεια λυνονται.![]()
Τι παραδειγμα ειναι αυτο ρε συ Χαρη? Ο μηχανικος ειναι μηχανικος και ο εμπορος ανταλλακτικων εμπορος ανταλλακτικων. Αν δηλαδη η μηχανη μου τρακαρει (φτου φου) και βρω πηρουνια, ψαλιδια, κι οτι αλλο μου χρειαζεται απο ebay στο σχετικο τσαμπα, ο μηχανικος για να τα περασει θα πρεπει να μου δωσει αστρονομικο κουοτ επειδη θα χασει την προμηθεια απο την αντιπροσωπια? Κι αν το κανει αυτο, εγω θα πρεπει να ντρεπομαι να τον πω αλητη?Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Εχεις ακουστα για την νοοτροπια του ραγια?
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
κανεις λαθος γιατι στο εστιατοριο πωλειται ΜΟΝΟ φαγητο.Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Τα συνεργεία πουλάνε εργασία και ανταλλακτικά μαζί, αν κάποιοι αυτά τα διαχωρίζουν είναι καθαρά θέμα πολιτικής τους, εγώ δεν κατακρίνω καμιά από τις δύο πολιτικές (είτε δλδ κάνει την δουλειά με ανταλλακτικό που θα του πας είτε όχι) το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς.
αλλα στα συνεργεια γινονται εργασιες οχι μονο αποκλειστικα αντικαταστασης ανταλλακτικων. μπορει να σου φτιαξει κατι ΧΩΡΙΣ να χρησιμοποιησει καινουργιο ανταλλακτικο...
δεν τα εχω με τα "καλους" μαστορους... ουτε με τους πελατες που δεν ειναι σπαγγοι....
το ξαναγραφω αλλη μια:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το κακο με αυτη την χωρα ειναι οτι ο καθε ελευθερος επαγγελματιας επειδη "δεν εβγαινε", ξεκινησε καπου στις αρχες του 2000 να χρεωνει οτι ηθελε για την παροχη υπηρεσιων του...
και δεν αναφερομαι μονο στους μηχανικους μοτο κλπ...η λιστα ειναι μεγαλη...ηλεκτρολογοι, υδραυλικοι, αλουμιναδες κ.ο.κ...
καλ(κ)ομαθαν επειδη υπηρχε χρημα και ο κοσμος τους τα εδινε και τωρα που εχουν αναθεωρηθει καποια πραγματα, βλεπουμε να υπαρχουν αυτα τα thread, που πιο πολυ διαπιστωτικα ειναι παρα οτιδηποτε αλλο.
δεν τα εχω με τον φιλο που ανοιξε το νημα...
ουτε με τους ελευθερους επαγγελματιες και μαστορατζες-συνεργειατζηδες...
τα εχω με την νοοτροπια που εχουμε και την κοινωνια γενικοτερα...
που θες να κανεις την δουλεια σου και κλαιγεσαι για το 50αρικο του μαστορα που θα φτιαξει το μηχανακι που εξαρταται η ζωη σου, αλλα δεν σε νοιαζει το 180αρι στα μπουζουκια...
που θες να βγαλεις απο τα ανταλλακτικα πουλωντας τα στον πελατη με καπελο 50% και για μια εργασια που κανεις μαξ 30 λεπτα (καθ'οτι εισαι μαστορας και το εχεις κανει εκατονταδες φορες και εχει γινει αυτοματισμος πια) χρεωνεις ενα μεροκαματο που ο αλλος το βγαζει σε 2 μερες πλεον...
καλως ή κακως ελευθερη αγορα ειναι και ο καθενας οφειλει να κανει ερευνα αγορας για το που θα δωσει τα λεφτα του καθως και να κρινει για τις υπηρεσιες που του προσφερθηκαν...
μια φουσκωμενη τιμη της ταξεως του 10-15%, σε σχεση με την υπολοιπη αγορα, προκειμενου να γινει σωστα η δουλεια μας ειμαστε (νομιζω) ολοι διατεθειμενοι να την δωσουμε και ειναι δικαιολογημενη...(αλλα να ξερουμε οτι θα γινει σωστα η δουλεια μας)...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Τι παραδειγμα ειναι αυτο ρε συ Χαρη? Ο μηχανικος ειναι μηχανικος και ο εμπορος ανταλλακτικων εμπορος ανταλλακτικων. Αν δηλαδη η μηχανη μου τρακαρει (φτου φου) και βρω πηρουνια, ψαλιδια, κι οτι αλλο μου χρειαζεται απο ebay στο σχετικο τσαμπα, ο μηχανικος θα πρεπει να μου δωσει αστρονομικο κουοτ επειδη θα χασει την προμηθεια απο την αντιπροσωπια? Κι αν το κανει αυτο, εγω θα πρεπει να ντρεπομαι να τον πω αλητη?
Εχεις ακουστα για την νοοτροπια του ραγια?Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Τα συνεργεία πουλάνε εργασία και ανταλλακτικά μαζί, αν κάποιοι αυτά τα διαχωρίζουν είναι καθαρά θέμα πολιτικής τους, εγώ δεν κατακρίνω καμιά από τις δύο πολιτικές (είτε δλδ κάνει την δουλειά με ανταλλακτικό που θα του πας είτε όχι) το ίδιο πρέπει να κάνετε κι εσείς.
Δεν παμε καλα μου φαινεται...Καποιοι ζουνε σε αλλο κοσμο!!Για να μην πω συμπαν!!
50 ευρω για να περασει αλυσιδα??Αυτος ηθελε να βγαλει τα σπασμενα της εβδομαδας με μια δουλεια.Κ μετα σου λεει γιατι μενει ο κοσμος χωρις δουλεια κ τα κλεινουνε...
Να σου πει 20 ευρω και να την βαλεις οκ!Να δουλεψει κ αυτοε κ εσυ μην σκιστεις...
Αλλα με 50 παρε ενα καλο σετ με 150 ευρω και βαζε την δικη σου και ολων των αλλων(μη σου πω κ με ενα 10αρικο θα σωσεις κοσμακη)
Ξυπνατε ρε πλεον τα 50ευρω για τετοιες εργασιες δεν υπαρχουν...Χαλαμε 12 ωρες την ημερα απο την ζωη μας για να τα βγαλουμε αυτα τα χρηματα!!
Ride(s) the wind of change...