Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Μπαταρία 990 adv

Λοιπόν περί Ballistic...

Έκανα τις εξής απανωτές γκάφες... παρήγγειλα μπαταρία και ανορθωτή πρίν ελέγξω εξονυχιστικά την τοποθετημένη μπαταρία μου).
    Όταν δεν έπαιρνε μπροστά η φτηνή κινέζικη μπαταρία μου, ηλικίας 2 μηνών, για δεύτερη φορά θεωρησα οτι η περιγραφή του πωλητή "όσο πάει" ήταν ακριβώς 2 μήνες. Την προηγούμενη το βράδυ είχα τοποθετήσει τον ανορθωτή Shindengen. Απελπισία. Σε μιά ύστατη προσπάθεια να δώ αν θα φορτίσει, σύνδεσα την Ballistic χωρίς να βγάλω την κινέζικη και δοκίμασα να μιζάρω. Διαπίστωσα τότε οτι οι πόλοι έκαναν περιστασιακά επαφή. Τους έσφιξα προσεκτικά και πήρε μπρός. Οπότε η κινέζικη παίρνει με τα -1 C της Θεσσαλονίκης, οπότε δεν έβαλα επάνω την Ballistic.
    Το μοντέλο που προτείνεται για εμάς είναι αυτό των 8 στοιχείων. Τα Αμπερώρια δηλώνουν χωρητικότητα και παίζουν ρόλο σε περίπτωση που χρειαστεί να μιζάρεις πολλές φορές απανωτά χωρίς να φορτίσει η μπαταρία στο ενδιάμεσο. Από ότι λένε οι αμερικάνοι, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χρειάζεται να τραβήξουμε ρεύμα για λίγο με φώτα π.χ. για να ζεσταθούν και να λειτουργήσουν καλύτερα. Αλλά αυτοί πάνε για βόλτες με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες οπότε δε φαντάζομαι να χρειαστούν τέτοιες τεχνικές από εμάς. Επίσης υπάρχει μία "κλιμακωτή" εγγύηση.

Η εγγύηση περιλαμβάνει πλήρη αντικατάσταση της μπαταρίας μέσα σε 6 μήνες, 75% έκπτωση για βλάβη της μπαταρίας από 7 έως 12 μήνες, 50% έκπτωση από 13 έως 24 μήνες και 25% έκπτωση από 25 έως 36 μήνες.

Σόρρυ αν δεν μπορώ να σας διαφωτίσω περισσότερο.

Όσο για τον ανορθωτή, ο Shindengen θεωρείται πιό προχώ από τους ΚΤΜ και ανεβάζει λιγότερες θερμοκρασίες. Γι αυτό τον έβαλα. Η τάση στο ρελαντί είναι 14,3V με τα φώτα πέφτει στα 13,8V και με τα 39W θερμαινόμενα grips στα 12,6V. Με το βαντιλατέρ πρόσθετα έχω δεί 11,8V. Πρόσφατα έβαλα βολτόμετρο και παρακολουθώ συνέχεια... το πρωί η μπαταρία έχει συνήθως 12,8V.

μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία?
    Όταν μετράω τη μπαταρία με το βολτόμετρο, μου δείχνει 13,5 - 14 στο ρελαντί.
    Σε 2000-2500 στροφές πέφτει σε 12,8-13,5!
    Από την εταιρία μου είπαν πως έτσι γίνεται!
    Τι λέτε?
    Τι βλέπετε?
    make love not work

Άκυρο!
    έβαλα μια απλή με υγρά Bosch.
    Mετά (σε κανά χρόνο, το πολύ) βλέπουμε για Ballistic!
    make love not work

Παλαιό μέλος

μπαταρια? ανορθωτης? ηλεκτρονικη?

νέος σε lc8 κινητηρα
    με no name μπαταρια μου εδειχνε μετρησεις στο ρελαντι 12, 7v μετα απο λιγο ειδα λιωμενο το βισμα ανορθωτη πινιων και το μηχανακι μου εσβησε στο ρελαντι ξαφνικα,ενωσα προχειρα αλλα προσεκτηκα να μην ακουμπισουν μεταξυ τους τα καλωδια ανορθωτη πινιων και δοκιμασα να το βαλω εμπρος με καλωδια γιατι με τη μπαταρια του δεν επαιρνε αλλα δεν πηρε ουτε και με τη βοηθεια αυτοκινητου
    μετρησα τα πινια ειχαν αντισταση 0, 9Ω
    αν εχει θεμα ο ανορθωτης δεν θα επρεπε να παιρνει μπροστα και μετα να σβηνει?
    λετε να φταινε τα μαυρισμενα βυσματα ( δεν τα αλλαξα γιατι δεν ειχα εκεινη την ωρα)
    μηπως φταιει η μπαταρια που φενεται οτι ειναι δυνατη (12, 7ν) αλλα δεν ειναι οταν ζοριζεται για να παρει εμπρος? δεν θα επρεπε να παρει με τη βοηθεια του αυτοκινητου?
    λετε να εχει γινει καμια ζημια αλλου και να εχω τρεχαματα? εγκεφαλος?
    εχω σκασει απο εχθες γιατι ηταν η πρωτη βολτα μου μαζι της και μου εσβησε και δεν ξαναπηρε!!
    το μηχανακι ειναι suprduke 06 υπαρχει κανενας που να εχει αντιμετωπισει τετοιο προβλημα?
    Τελευταία τροποποίηση από alex k8; 18/02/2015 στις 06:20.

Τα πηνία νομίζω πρέπει να έχουν σχεδόν μηδενική αντίσταση.

Παλαιό μέλος
    το μανουαλ λεει 1,0Ω στους 20C
    εγω οταν τα μετρησα ειχε περιπου 10C

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας