Εγώ στα είπα Φωτάκο.. αυτή θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τι χρειαζετε για να καταθεσεις πινακιδα?
![]()
Εγώ στα είπα Φωτάκο.. αυτή θα σε βάλει να ξυρίσεις και το μουστάκι..Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
τι χρειαζετε για να καταθεσεις πινακιδα?
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ξέχασες το Ε9 (ισχύει τουλάχιστον για τα αυτοκίνητα)Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
1 - υπομονη
http://www.youtube.com/watch?v=Pusyd5YMlbw
2 πινακιδες
3 αδεια κυκλοφοριας το πρασινο τριπτυχο
4 δηλωση 105
5 ταυτοτητα - διπλωμα
τα αλλα θα στα πουν εκει...
Άραγε , κάποιες απόλυτες απόψεις ισχύουν και για τις μοτοσικλέτες 1000-1200-1300-1400 cc![]()
όπα...άσε τον θείο πιάσε εμένα,που χρησιμοποιώ τις επιδοτήσεις σαν αγρότης όσο με παίρνει (πρότυπη βιολογική κτηνοτροφική μονάδα)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Οπότε ο θείος αντί να χρησιμοποιήσει τις επιδοτήσεις όπως όφειλε τις έκανε SAAB..
Αντί να είναι φυλακή δλδ έκανε και τον γκόμενο με την κούρσα.
τις χρησιμοποίησα...και ούτε ναβάρα έχω,ούτε μαβάρα...τα επένδυσα σε ζωικό κεφάλαιο και κυκλοφορώ με σουμπαρού 700 και citroen ax και φίατ
ε και??.......νομίζεις πρόκοψα σε σχέση με τον θείο?
οι μεγαλοχασάπηδες και οι γαλακτοβιομηχανίες μου τα τρώνε...
οπότε ο θείος είναι ο μάγκας και εγώ ο μ@λακας...
δεν μου το ζητησαν ... μπηκαν στο συστημα με το ΑΦΜ μου και τα βρηκαν όλα αμέσως...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrakos35
ξέχασες το Ε9 (ισχύει τουλάχιστον για τα αυτοκίνητα)
μου παραπονεθηκαν όμως για την μουργα και την λιγδα ( παρτε σακουλα)
στην εφορία Παλαιού Φαλήρου το θέλανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
δεν μου το ζητησαν ... μπηκαν στο συστημα με το ΑΦΜ μου και τα βρηκαν όλα αμέσως...
μου παραπονεθηκαν όμως για την μουργα και την λιγδα ( παρτε σακουλα)
μαλιστα ενώ στην αρχή τους πήγαμε το ΕΤΑΚ του 2009 το οποίο εκδίδεται από την ίδια την εφορία και γράφει "Ακίνητα που προκύπτουν από την δήλωση των Ε9" δεν το δεχτηκαν....
αντε μετά να δεις προκοπή σε αυτή την χώρα....
πατριωτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
όπα...άσε τον θείο πιάσε εμένα,που χρησιμοποιώ τις επιδοτήσεις σαν αγρότης όσο με παίρνει (πρότυπη βιολογική κτηνοτροφική μονάδα)
τις χρησιμοποίησα...και ούτε ναβάρα έχω,ούτε μαβάρα...τα επένδυσα σε ζωικό κεφάλαιο και κυκλοφορώ με σουμπαρού 700 και citroen ax και φίατ
ε και??.......νομίζεις πρόκοψα σε σχέση με τον θείο?
οι μεγαλοχασάπηδες και οι γαλακτοβιομηχανίες μου τα τρώνε...
οπότε ο θείος είναι ο μάγκας και εγώ ο μ@λακας...
κατεβα λιμνοπουλα και παρτου το κοψοχρονιας..... ( 10 τενκεδες βιολογικη φετα + και 5 κατσικια πιο πολυ αξια θα χουν σε λιγο...)
ακουμε που σε λεω . ΚΑΛΑ ΖΕΙΣ εσυ..........
Ναι. Αν θες μηχανή SS1000 θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το υποστηρίξεις κιόλας.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Άραγε , κάποιες απόλυτες απόψεις ισχύουν και για τις μοτοσικλέτες 1000-1200-1300-1400 cc![]()
Βέβαια θα πρέπει όλα να τεθούν σε μια λογική. Δλδ δεν θα πρέπει αυτός που έχει ένα 4λιτρο Τσερόκι να πληρώνει τα ίδια τέλη μ' εναν που έχει μια 4λιτρη Φερράρι.
Θα πρέπει τα τέλη να συνδέονται ΚΑΙ με το κόστος απόκτησης του οχήματος. Αλλά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που η τεχνολογία είναι ακόμα άγνωστη λέξη, αυτά είναι φιλοσοφικές συζητήσεις.
@tsompanis: Θα πρέπει κάποτε να μάθουμε να κάνουμε ο καθένας την δουλειά μας χωρίς να κοιτάμε τον δίπλα. Αν το καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς της σωστή κατεύθυνση.
σε πολλες ευρωπαικες χωρες το ΤΕΛΟΣ κυκλοφοριας ΜΠΕΝΕΙ στο τελος καυσιμων ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑ
εμεις και 40% πληρωνουμε φορο τελους καυσιμων και το ΣΗΜΑ ΤΟ ιδιο
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ δηλαδη.....
ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;Αρχικά δημιουργήθηκε από lc8ergr1
για μπες στο car.gr να δεις το barometro τιμων .... και θα παθεις ήτα!!!
Ότι πολύ το ψάχνεις και μάλλον βαρέθηκες την καρούτα που καβαλάςΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
ξέρεις κάτι που δεν ξέρω;
ΑΣΕ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ο καθενας (ειδικα ο μαντρας....)
η ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ σε σχεση με την ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ της ΖΗΤΗΣΗΣ φτιαχνουν την τιμη
γαργαλα την μυτη τους με ενα τριπτυχο κασερι και θα δεις......
sniper δίκιο έχεις και προσπαθώ να μην τον κοιτάω τον δίπλα,αλλά πάντα φάτσα κάρτα μου βγαίνει![]()
lc8erg1
σε θυμάμαι απο τότε με την νίλα που σου έκατσε με την πυρκαγιά στην πυλωτή
αν ανέβεις προς τα πάνω,κόπιασε να σε κεράσουμε τσιπουράκι και κουμούτσι...![]()
Όλοι το θυμόμαστε αλλά δεν μιλάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsompanis
...
lc8erg1
σε θυμάμαι απο τότε με την νίλα που σου έκατσε με την πυρκαγιά στην πυλωτή
...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ναι. Αν θες μηχανή SS1000 θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το υποστηρίξεις κιόλας.
Βέβαια θα πρέπει όλα να τεθούν σε μια λογική. Δλδ δεν θα πρέπει αυτός που έχει ένα 4λιτρο Τσερόκι να πληρώνει τα ίδια τέλη μ' εναν που έχει μια 4λιτρη Φερράρι.
Θα πρέπει τα τέλη να συνδέονται ΚΑΙ με το κόστος απόκτησης του οχήματος. Αλλά σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που η τεχνολογία είναι ακόμα άγνωστη λέξη, αυτά είναι φιλοσοφικές συζητήσεις.
![]()
Κατά τα λοιπά , είναι δικαίωμα του καθενός να καταθέσει πινακίδες και να ΠΑΡΟΠΛΙΣΕΙ το όχημα του ….
Δηλαδή , να του βάλει κουκούλα και να ΜΗΝ το ξανακουνήσει ….
Όταν όμως βλέπω την κουτοπονηριά του ελληναρα που λέει «εγώ θα κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες και ασφάλεια γιατί μπορώ και σας γράφω όλους στα @@ μου» τότε μιλάμε για τον ΑΠΟΛΥΤΟ Μ@Λ@ΚΑ που είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ Μ@Λ@ΚΑΣ από κάθε πρωθυπουργό – υπουργό – βουλευτή που βρίζει…