Καλημέραααααα..........!
Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά.............
Τα λέμε από κοντά!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έρχονται και τα allen![]()
Καλημέραααααα..........!
Άντε να ξεκινάμε σιγά σιγά.............
Τα λέμε από κοντά!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έρχονται και τα allen![]()
Επιστροφη λοιπον απο τα βουνα,χωρις κανενα παρατραγουδο(Ειναι και αυτα τα ιερα μαρμαρα της Πεντελης που μας προστατευουν)![]()
Η διαδρομη ηταν τελεια,σχεδον χωρις αυτοκινητα!
Φανταζομαι ολοι να περασαν τοσο καλα οσο και εγω, και ραντεβου για την επομενη φορα.
Και για φωτογραφιση οπως υποσχεθηκα....![]()
Υ.Γ. Παρακαλειται ο κυριος Θρασυβουλας οπως μαζεψει τα μεταλα και τα πλαστικα που αφησε κατα μηκος των στροφων στην ασφαλτο, καθως διαταρασει το οικοσυστημα της περιοχης....![]()
![]()
Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά καθώς με παραπήρε ο ύπνος και πρέπει να ετοιμαστώ για Μαλακάσα (παίζουν οι koRn σήμερα…..) αλλά να πω με δυο λέξεις ότι και για μένα ήταν πάρα πολύ καλά, η διαδρομή ήταν μια χαρά, λίγη σχετικά κίνηση το πρωί που κάναμε και τα περισσότερα πάνω κάτω και όαση ο καφές 100 μέτρα από το σημείο που τελείωνε η διαδρομή. Α να πω ότι ο After εννοεί για τον Θρασύβουλα ότι έξυνε τα πάντα, μην μπερδεύστε…….![]()
Έχω να πω πολλά ρε γμτ αλλά θα επανέρθω αύριο! Επίσης και φωτό αύριο!
Τα λέμε παίδες…..
ΥΓ. Πάρτε δυο για ορεκτικό.....
![]()
ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ..... ΔΥΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ .... ΤΡΙΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ....Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Τα λέμε παίδες&#ΥΓ. Πάρτε δυο για ορεκτικό.....
ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ .....
ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ????? ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΟ ????
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ... ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ....ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ... ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ...
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
2
XM ..... OK .... TVRA KATALABA .... EMEMNA OMVS GIATI DEM MOY ANOIGEI ????
περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..