Σελίδα 5 από 27 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 400

Θέμα: 15ο 36ωρο 2012

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosk2
    ειδησεις-ιστορια-γεωγραφια-κουτσομπολιο-οικονομικα------------ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

ενα πραγμα ,,,σαν το στοιχημα του οπαπ
    Όχι ρε δε γίνεται έτσι.
    Όσο και αν φαίνετε παράξενο το 36ωρο δεν αρχίζει να φτιάχνεται ένα μήνα πριν αλλά δουλεύεται όλο το χρόνο.
    Οι άνθρωποι ακούνε όλες τις ιδέες και στο τέλος αποφασίζουν το καλλίτερο.
    Ο «χασάπης της ασφάλτου» έχει ένα λόγο παραπάνω φυσικά, αλλά όλα είναι ανοιχτά.
    Για φέτος η προσπάθεια είναι να πέσουν τα έξοδα. (με σπόνσορα ξενοδοχεία κλπ)

Υγ
    Άσχετο, ο τουρισμός που υποτίθεται ότι περνάει μεγάλη κρίση και κόβει μισθούς δεν δείχνει να καταλαβαίνει από τέτοια.
    Δεν βλέπουμε δηλαδή καμία προσπάθεια να ρίξουν τις τιμές.
    (για την ιστορία)

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Όχι ρε δε γίνεται έτσι......

Όσο και αν φαίνετε παράξενο το 36ωρο δεν αρχίζει να φτιάχνεται ένα μήνα πριν αλλά δουλεύεται όλο το χρόνο.

Οι άνθρωποι ακούνε όλες τις ιδέες και στο τέλος αποφασίζουν το καλλίτερο.
    Ο «χασάπης της ασφάλτου» έχει ένα λόγο παραπάνω φυσικά, αλλά όλα είναι ανοιχτά.
    .....

ουτε έτσι γίνεται, αλλά δε βαριέσαι, μπρός σε αυτόν τον επικό θεμό τι να σου κάνει η άλήθεια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    ουτε έτσι γίνεται, αλλά δε βαριέσαι, μπρός σε αυτόν τον επικό θεμό τι να σου κάνει η άλήθεια

LES?
    :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Για να ζεσταινόμαστε σιγά σιγά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	36ΩΡΟ.jpg 
Προβολές:	274 
Μέγεθος:	89,2 KB 
ID:	248231

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    καποιος κομπιουτερας να μας πει τι λεει η πινακιδα πισω...η μπλου...
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981

Καλωήρθατε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Άσχετο, ο τουρισμός που υποτίθεται ότι περνάει μεγάλη κρίση και κόβει μισθούς δεν δείχνει να καταλαβαίνει από τέτοια.
    Δεν βλέπουμε δηλαδή καμία προσπάθεια να ρίξουν τις τιμές.
    (για την ιστορία) [/B]
    Όλα είναι θέμα παζαρέματος (σκληρού) και παροχών.

Δηλαδή κι εξηγούμαι: Πέρισυ στα 2 ξενοδοχεία που είχαν κλειστεί είχε πλούσιο πρωινό και πλούσιο βραδυνό. Εγώ προσωπικά δεν πάω στο 36ωρο για να φάω. Άσε που το δεύτερο βράδυ οι περισσότεροι (κι εγώ) φτάσαμε και είχε κλείσει η τραπεζαρία και κάτσαμε στον άξονα..

Έψαχνα για σουβλατζίδικο 1,00 το πρώι..σνιφ

Μπορούν αυτές οι παροχές να είναι προαιρετικές και να βοηθήσουν όποιον θέλει να συμμετάσχει να γλυτώσει κάποια λεφτά απο κει (αφού απο βενζίνη δεν γίνεται εκτός αν έχεις όρεξη για σπρώξιμο, )

Αυτό που δε καταλαβαίνει ο κόσμος κάθε χρόνο (ειδικά τα τελευταία 2 που έχει πέσει η κρίση και μας τσούζει λίγο περισσότερο), τον άγραφο νόμο του 36ωρου.

Τα φαγητό και τα λούσα δεν έρχονται ως σκοπός αλλά ως αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα του γεγονότος ότι μόνο τα 5στερα είναι ικανά ξενοδοχεία να παρέχουν ύπνο & πρωινό (τα βασικά) σε 250-300 άτομα ταυτόχρονα.

Το φαγητό και μπουφές το βράδυ έρχεται ως δώρο

Εδιτ: Με άλλα λόγια τα 5άστερα ξενοδοχεία είναι «αναγκαίο κακό». Δε γίνεται αλλιώς. οπότε αφου πληρώνεις που το πληρώνεις το ριμάδι, ας σε ταϊσουν τουλάχιστον καλά

Πολύ σωστό αυτό δεν αντιλέγω.

΄Ολα όμως τα ξενοδοχεία ή τουλάχιστον τα περισσότερα ακόμα και τα 5-άστερα δεν σε υποχρεώνουν να πάρεις πλήρη διατροφή.

Και τελικώς στις μέρες μας η διαπραγματευση είναι κεφάλαιο. Ακόμα και τα τελευταία προπύργια έχουν πέσει και όποιος είναι στην αγορά το ξέρει αυτό.

Οι περισσότεροι σε όλους τους κλάδους έχουν γυρίσει σε τιμές 5 χρόνια πίσω και σε προσφορές.

Εν ολίγοις όταν έχεις ένα πακέτο 250 ατόμων με εξόφληση μετρητά θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν τον διεθυντή μονάδας που θα ήταν αμετακίνητος στην πολιτική της εταιρείας..

Νομίζω η λέσχη μπορεί να στείλει ΓΡΑΠΤΩΣ ζήτηση για προσφορά στις ξενοδοχειακές μονάδες που ενδιαφέρεται αναφέροντας ρητά πως θα γίνει επιλογή μονάδας βάσει της καλύτερης τελικής τιμής.

Θεωρώ απίθανο να μην μπορεί να επιτευχθει μια τιμή τουλάχιστον 10-15% κάτω απο πέρισυ.

Δεν θα σωθούμε απο αυτά τα λεφτά αλλά δεν μπορώ να ακούω οτι οι ξενοδόχοι είναι αμετακίνητοι. Σε άλλον πλανήτη ζούνε?Εγωγήινους θέλουν για πελάτες ή κάποιους απο μας που τα εισοδήματα μας έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό αντίστοιχα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagXT
    Πολύ σωστό αυτό δεν αντιλέγω.

Οι περισσότεροι σε όλους τους κλάδους έχουν γυρίσει σε τιμές 5 χρόνια πίσω και σε προσφορές.

http://www.madata.gr/epikairotita/economy/174281.html

Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    Saint Petersburg
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

.....
    Σε οποιοδήποτε 5αστερο στην Ελλάδα ο μπουφές (όσο και πλούσιος να ναι) κοστίζει στο ξενοδοχείο 2,5-4 ευρώ ανά πελάτη.

Τους ξενοδόχους δε τους νοιάζει αμα θα φας ή όχι μέσα στο πακέτο. Αυτό που τους νοιάζει είναι να πιάσουν πελάτες απέξω που δε κοιμούνται εκεί και να τους χρεώσουν 50 ευρώ για το μπουφέ (εστιατόριο by the sea και έτσι).

Η διαπραγμάτευση στη τιμή δε φτάνει ποτε στο φαγητό. Η διαπραγμάτευση έχει εξαντληθεί ήδη στη τιμή του δωματίου με πρωινό.

Εάν οι Guzzaiοι μπορούν να διαπραγματευτούν καλά ή όχι δε μπορώ να το κρίνω και δε θέλω να εκφέρω άποψη. Σε αυτό που απαντώ είναι στο κατά πόσο μπορείς να μη έχεις 5άστερο και στο κατά πόσο κερδίζεις τίποτα εάν δεν έχεις μπουφέ το βράδυ.

Εγώ πιθανολογώ ότι στις τιμές που παίρνουν το φαγητό είναι δώρο. Εάν η αντιπρόταση γίνει για χωρίς φαγητό τότε θα γλυτώσουν 5 ευρώ τη Παρασκευή και 5 το Σάββατο το άτομο. Δεν αξίζει για όσους τελικά φτάσουν πρίν της 12 το Σάββατο και σε όλους όσους πάνε από τη Παρασκευή κατά την οποία παίζει και τρελός χαβαλές.

Λοιπόν φιλαράκια, για να μην χαλάμε το καλό κλίμα που μόνο το 36ωρο μας δίνει σε τόσο μεγάλες ποσότητες, εγώ το αφήνω το θέμα του ξενοδοχείου. Εξάλλου είμαι σίγουρος πως τα παιδιά κάνουν (όπως πάντα) απλά το καλύτερο, το έχουν αποδείξει πολλάκις και τους υπερευχαριστούμε απο τώρα!

Στέλνω πολλά χαιρετίσματα σε όλους, προσπαθώ να σας καταλάβω απο τα nicknames γιατί δεν είμαι πολύ συχνός στο moto . Εγώ είμαι ο Βαγγέλης με το μπλέ CBF ή απο αλλού tc-drift. Τον φίλο μου τον Αντώνη (antsoar) τον κατάλαβα! Τώρα ο Σπύρος απο πάνω μου είναι ο φίλος μου ο Σπύρος με το ADV? Άντε να τα πούμε σύντομα παίδες..

.........

Στέλνω πολλά χαιρετίσματα σε όλους, προσπαθώ να σας καταλάβω απο τα nicknames γιατί δεν είμαι πολύ συχνός στο moto . Εγώ είμαι ο Βαγγέλης με το μπλέ CBF ή απο αλλού tc-drift. Τον φίλο μου τον Αντώνη (antsoar) τον κατάλαβα! Τώρα ο Σπύρος απο πάνω μου είναι ο φίλος μου ο Σπύρος με το ADV? Άντε να τα πούμε σύντομα παίδες..

Βαγγέλη εσύ είσαι ρε

καλα ...

να αλλάξεις nick. να ζητήσεις στα παιδιά (Mods) να στ αλλάξουν ... όχι τίποτα άλλο θα στη πέφταμε αδερφάκι μου (πλάκα κάνω αδερφέ).

έγω όσα είπα τα είπα σε καλό κλίμα και παραμένω να τα πιστεύω

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro

Βαγγέλη εσύ είσαι ρε

καλα ...

να αλλάξεις nick. να ζητήσεις στα παιδιά (Mods) να στ αλλάξουν ... όχι τίποτα άλλο θα στη πέφταμε αδερφάκι μου (πλάκα κάνω αδερφέ).

έγω όσα είπα τα είπα σε καλό κλίμα και παραμένω να τα πιστεύω

Ναι ρε Σπύρο σιγά, για τον μπουφέ θα μαλώσουμε?? Τέτοια πείνα δεν την περίμενα..

Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να φάω ότι έχει ο μπουφές και να μην σου αφήσω τίποτα και να δεις μετά εκεί τσαμπουκά..:rotflmao:

Δεν αλλάζω nickname γιατί μετά πώς θα πλακωνόμαστε??

Εντάξει, έτσι κι αλλιώς για τον μπουφέ έχεις δίκιο, απο 5€ δεν σωνόμαστε! Απλά σπάστηκα που δεν πρόλαβα να φάω πέρισυ και έλεγα φέτος μπας και σας πείσω να μην έχουμε να μην τρέχω σαν τον π@στη να προλάβω παλι πριν τα μαζέψουν..

Σελίδα 5 από 27 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 36ωρο +info
    από wild_cat/anima στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2006, 06:15
  2. V-Strom και 36ωρο...
    από Bil στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 08:09
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012!
    από maintenance στο forum Off topic