Σελίδα 5 από 29 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 431

Θέμα: παρκάρω όπου γουστάρω? Δεν νομίζω τάκη...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Ψαχνω τοση ωρα (και δεν το βρισκω ) ενα θρεντ που ειχε γινει εδω περα σχετικα με τους γερανους της τροχαιας που σηκωναν μηχανακια , και τα μπινελικια που ριχνατε διαφοροι εαν ειχαν σπασει καποιο φλασακι....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    τις προάλλες ανέβαινα την Αμερικής στο κέντρο. Για όσους δε ξέρουν είναι ενα στενάκι με τιγκα στη κίνηση καθημερινά που ενώνει τη Πανεπιστημίου με την Ακαδημίας.

το συγκεκριμένο στενό με το ζορι χωράει ενάμιση αυτοκίνητο. Το parking σε αυτο το δρόμο απαγορεύεται οπως απαγορεύεται και η στάση

μέρα μεσημέρι πήχτρα η Αθήνα ένας τυπάς έχει παρκάρει ξεκάρφωτα.

ουτε μηχανάκι δε τολμάν να παρκάρουν εκεί και το ξέρουν

που λετε είχε δημιουργήσει το χάος.

περνάει περιπολικό και σταματάει απο πίσω και βάζει τη σειρήνα. πουθενά ο κύριος. εξαφανισμένος. απο τις περιπτώσεις που έρχονται μετα απο μια ώρα και σου λένε με υφος μπλαζέ .. "έλα φιλαράκι 5 λεπτά έκανα" ...

το περιπολικό είχε πάρει τα @@ όσο και να βάραγε σειρήνα.

τι ακολούθησε δε ξέρω, αυτο που ξέρω όμως είναι οτι λίγο πιο πάνω ένα βανάκι αφου πέρασε ξυστά απο το όλο σκηνικο πρώτα (χώραγε και δε χώραγε) και αφου το έχει δει, αφου ..... και αφου ....

ε πάει και παρκάρει λίγο πιο πάνω στην ίδια πλευρά γνωρίζοντας οτι για να τελειώσει το περιπολικό με τον προηγούμενο θα πάρει λίγη ώρα .... ενώ αυτός θα προλάβει να κάνει αυτη τη δουλειά που θέλει για "5" λεπτά. ....

τι το ψάχνεται ρε ....

και λίγα του κάνανε του Audi ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ψαχνω τοση ωρα (και δεν το βρισκω ) ενα θρεντ που ειχε γινει εδω περα σχετικα με τους γερανους της τροχαιας που σηκωναν μηχανακια , και τα μπινελικια που ριχνατε διαφοροι εαν ειχαν σπασει καποιο φλασακι....

τι ψαχνεις τωρα ρε κωστα....

σου ειπα οι περισσοτεροι ειναι ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ ο ανεμος.....

οι ιδιοι που γραφουν εδω τωρα σπαστε το.....οι ιδιοι σε αλλο θρεντακι παρομοιου περιεχομενου θα τους λενε υπανθρωπους καθικια και αλλα τετοια...

οποτε τι ψαχνεις/

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Αν εχεις κι ένα πληκτρολόγιο μαζί ο Stathan είναι μια τρίχα από τα @@ σου..

δεν το 'πιασα αλλά δεν πειράζει δεν είμαι και ο εξυπνότερος του κόσμου

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μα το ίδιο ισχύει και για τις μηχανές, οι τσάμπα μάγκες πρέπει να τελειώνουν κάποια στιγμή.
    Και υπαρχει και το αλλο. Αμα σε πηδανε καθε μερα με ενα σωρο μαλακιες κάπου θέλεις να ξεσπάσεις!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
    Μα το ίδιο ισχύει και για τις μηχανές, οι τσάμπα μάγκες πρέπει να τελειώνουν κάποια στιγμή.
    Και υπαρχει και το αλλο. Αμα σε πηδανε καθε μερα με ενα σωρο μαλακιες κάπου θέλεις να ξεσπάσεις!!!
    Αυτά είναι..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Α, ρε Βύρωνα φωτιές που άναψες….

Έγκλημα και τιμωρία …..

Πάντως , για να λέμε και του στραβού το δίκιο , όταν μας σηκώνουν το μηχανάκι επειδή το έχουμε παρκάρει παράνομα , θα γίνουμε έξαλλοι αν οι ιμάντες τους γερανού έχουν κάνει το ντεπόζιτο ζέβρα…
    Αντίδραση στο να σε θεωρούν μαλάκα είναι ρε φίλε, όχι έγκλημα και τιμωρία. Δεν μιλάει κανείς (ούτε και εγώ) στο να το παίξουμε κρανοφόροι εκδικητές στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα (και αυτό πάει και για τον STOUBI). Tα παράνομα είναι δουλειά άλλων να τα ελέγχουν.

Η άποψη μου αφορά όλους αυτούς τους τρισμάλακες που δεν έχουν ίχνος σεβασμού για τους γύρω τους. Γνωρίζουν μια χαρά, οτι θα το κάνουν όπου γουστάρουν ατιμώρητοι γιατί μέχρι να έρθει η αστυνομία σε 2,5ώρες θα έχουν φύγει, και στα παπάρια τους αν εσύ έχεις φάει τις ταπετσαρίες μέχρι τότε.

Τέλος, και μαλακία που το ΄βαλα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon

μακαρι να ξεσπουσατε εκει που πρεπει....και οχι οπου βολευει. και αυτο δεν παει σε σενα....

θα ηθελα να δω ΠΟΣΟ μαγκες θα ηταν αυτοι που το γυρισαν...αν ηταν μπροστα ο ιδιοκτητης...

επισης....ενας γαυρος περασε μπροστα απο συνδεσμο αεκ, τους εβρισε μανες και πεταξε μεσα μια πετρα.....και βγηκαν και τον γαμισαν στο ξυλο.....

ε καλα εκαναν......τι φταινει αυτοι? ο αλλος προκαλεσε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Δίκιο έχεις, τι να σου χώσω;

Γιατί δεν πήρες έναν γκασμά να το σπάσεις;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    Αντίδραση στο να σε θεωρούν μαλάκα είναι ρε φίλε,

Η άποψη μου αφορά όλους αυτούς τους τρισμάλακες που δεν έχουν ίχνος σεβασμού για τους γύρω τους. .

βυρωνα το χαρατσι το πληρωσες?

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αντίδραση στο να σε θεωρούν μαλάκα είναι ρε φίλε, όχι έγκλημα και τιμωρία. Δεν μιλάει κανείς (ούτε και εγώ) στο να το παίξουμε κρανοφόροι εκδικητές στα παράνομα σταθμευμένα οχήματα (και αυτό πάει και για τον STOUBI). Tα παράνομα είναι δουλειά άλλων να τα ελέγχουν.
    Σωστά

Η άποψη μου αφορά όλους αυτούς τους τρισμάλακες που δεν έχουν ίχνος σεβασμού για τους γύρω τους. Γνωρίζουν μια χαρά, οτι θα το κάνουν όπου γουστάρουν ατιμώρητοι γιατί μέχρι να έρθει η αστυνομία σε 2,5ώρες θα έχουν φύγει, και στα παπάρια τους αν εσύ έχεις φάει τις ταπετσαρίες μέχρι τότε.
    Ακόμα πιο σωστά

Τέλος, και μαλακία που το ΄βαλα.
    Εντελώς λάθος.. Καλύτερα αυτό από διάφορα άλλα..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Χρεοκοπημενο μελος Το avatar του/της taskon
    Αυτά είναι..
    if you can΄t do the time don't do the crime.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    [...]
    αν συμφωνουμε λοιπον στα παραπανω.....μη στραβωσει κανεις αν του γαμισουν το αμαξι...η το μηχανακι....η αν το γρατζουνισουν με κλειδι γιατι ειχε παρκαρει λιγο στραβα και εμποδιζε -δυσκολευε καποιον να στριψει.....ετσι???
    Εγώ δεν θα στραβώσω αν αμολήσω το αμάξι μου όπου να 'ναι και μετά το βρω χτυπημένο. Ή αν το έχω καβαλήσει στο πεζοδρόμιο, έχω κλείσει τους κάδους, τη διάβαση για ανάπηρους, καρότσια κλπ και το βρω χαρακωμένο.

Εκεί που θα στραβώσω πάρα πολύ είναι όταν θα έχω παρκάρει από την απέναντι μεριά του δρόμου που έχει αμολήσει το Audi ο τυπάς, πλήρως νόμιμος, και το λεωφορείο προσπαθώντας να περάσει κάνει ζημιά στο δικό μου.
    Και εκεί δεν θα φταίει ο τυπάς με το Audi αλλά ο οδηγός του λεωφορείου που αντί να πει στα @@ μου δεν χωράω παίρνω το 100, προσπάθησε να περάσει για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που έχει μέσα και όλους τους υπόλοιπους που θα περνούν από εκεί.

Ποτέ μου δεν κατάλαβα το σκεπτικό όσων αμολάνε τα αυτοκίνητα/μηχανάκια τους όπου γουστάρουν. Άμα δεν τους νοιάζει για την περιουσία τους γιατί να νοιάξει εμένα; Άμα ποντάρουν στο ότι θα προσέξει ο άλλος και δεν θα τους χτυπήσει κακώς ποντάρουν.

Η αυτοδικία δεν είναι καλό πράγμα γιατί μπορεί να ξεφύγει αλλά την προτιμώ από την αδικία και την ατιμωρισία.

Για το να έχει τύχει κάτι κλπ, όσες φορές βλέπω στο δρόμο κάποιον να κάνει μαλακία με σταμάτημα απότομο, παρκάρισμα όπου να 'ναι κλπ, πράγματα που εμφανώς δεν είναι φυσιολογικά σκέφτομαι κάτσε Γιώργο κάτι μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Ε, ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν έχει τύχει να έχει κάτι ο άνθρωπος. Τι θα αποφάσισε να κάνει τώρα δεξιά γιατί είδε ένα τυροπιτάδικο, τι εδώ θα σταματούσε ούτως ή άλλως αλλά στα @@ του να πάρει σωστή θέση στο δρόμο από νωρίς κλπ.

Υ.Γ.: μόνο εγώ βλέπω ότι προφανώς είχε άπειρο χώρο να κάτσει πιο αριστερά ώστε να μην ενοχλεί; Πόσο στα @@ του όμως;

Υ.Γ.2: άλλο πράμα το παράνομο παρκάρισμα και άλλο το ενοχλώ. Μην κοροϊδευόμαστε, στην Αθήνα ο ΚΟΚ είναι ανεφάρμοστος. Άλλο πήρα κλήση γιατί είχα παρκάρει στα 18 μέτρα από το φανάρι ενώ ο ΚΟΚ λέει 20 και άλλο πήρα κλήση γιατί είχα κλείσει τη ράμπα αναπήρων. Άλλο πήρα κλήση επειδή είχα βάλει το μηχανάκι μου στο πεζοδρόμιο σε μια γωνία που δεν ενοχλούσε κανέναν και άλλο το παράτησα κάθετα μέσα στη μέση.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Χωματινο μελος Το avatar του/της ADVENTURAZ
    Να πω κι εγω?

Και ο μεν(οδηγος)και οι δε(μποτιλιαρισμενοι) ειναι μεγαλα ΚΑΘΙΚΙΑ

Ο καθενας για τους λογους του...
    Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από ADVENTURAZ
    Να πω κι εγω?

Και ο μεν(οδηγος)και οι δε(μποτιλιαρισμενοι) ειναι μεγαλα ΚΑΘΙΚΙΑ

Ο καθενας για τους λογους του...

το πιο σωστο μεχρι τωρα

Σελίδα 5 από 29 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αυτο το 550(xt)δεν νομιζω να κανει σουζες ...
    από Λευκάδιος στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2011, 20:43
  2. τυχαιο???δεν νομιζω...
    από blackbusa στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 06:44
  3. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2007, 09:43
  4. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων