Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 94

Θέμα: Επισκευή ρωγμής σε ατσάλινο σωληνωτό σκελετό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121
    τι να πω ρε βασκα?μαλακας ειμαι?ποιος μακουει?εχουνε γινει τα συνεργεια σα τους αλβανους.τα ξερουν κ τα κανουν ολα.40 χρονια μαστορας κ ακομα ρωταω να μαθω!τι ψαχνεις να βρης τωρα.γνωστη διαφημιση λεει πως φαρδαινουν τα τεμποζιτα κ δεν σκουριαζουν ποτε κ ο κοσμος το πιστευη.εγω τωρα τι να πω?
    γεροξεκουτης

ο σκελετος δεν ειναι εξατμιση βασκα να κολας κοματακια κ να κανεις γωνιες.δεχεται φορτια κ στρεψεις απο παντου.ακομα κ η βασεις για τον αξονα της πισω ροδας δεχονται πιεσεις κ στρεψεις.
    γεροξεκουτης

Μηπως εχεις να προτεινεις κανενα λινκ με βασικα πραγματα για συγκολησεις γιατι φανταζομαι και αλλοι θα ενδιαφερονται να μαθουν.

Αυτο που για σενα ειναι αυτονοητο για μενα δεν ειναι και δυο τρεις φορες που εχω παει σε μαστορα για να μου κολησει κατι φευγω με την υποσχεση οτι "πρωτα θα χαλασει το υπολοιπο μηχανακι και μετα θα κοπει εκει που το κολησα".

Συνηθως πεφτουν εξω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos121
    τι να πω ρε βασκα?μαλακας ειμαι?ποιος μακουει?εχουνε γινει τα συνεργεια σα τους αλβανους.τα ξερουν κ τα κανουν ολα.40 χρονια μαστορας κ ακομα ρωταω να μαθω!τι ψαχνεις να βρης τωρα.γνωστη διαφημιση λεει πως φαρδαινουν τα τεμποζιτα κ δεν σκουριαζουν ποτε κ ο κοσμος το πιστευη.εγω τωρα τι να πω?

ΑΧ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΕΣ.οση βοηθεια θες να σου δοσω φιλε μου!απλα ρωτα με.σου κολαω κ οτι θες χωρις λεφτα!
    γεροξεκουτης

λινκ δεν υπαρχει.τιποτα δεν μπορει να σε μαθη να κολας σωστα παρα μονο η μακροχρονη εμπειρια.υπαρχουν παντα κ οι καλοι ανθρωποι να σου κανουν τη δουλεια στα σιγουρα κ χωρις να πληρωσης.
    γεροξεκουτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stratospr
    τη ζωνη τη γαμισε το σωματειο νταβατζηδων μεταλου κ το ΚΚΕ με τις μαλακισμενες απεργειες ανευ λογου κ αιτιας Π.Χ μας κλεψανε το γαλα απεργεια.ειναι κερατας ο μητσος απεργεια.δεν βαζης του σωματειου μαστορους-κοπριτες απεργεια κ πολλα αλλα καλα κ ωραια πραγματακια.με τη μονη διαφορα οι του σωματειου κ δουλευουν ολο το χρονο κ δεν τολμαη κανεις να τους διωξη κ ειταν οι πρωτοι που δουλεψαν με 8 ευρω την ωρα στα διυληστηρια ασπρωπυργου ενω στις συγκεντρωσεις διαλαλουσαν οτι ζητουν κ αυξηση κελεγες εσυ ο πικραμενος.να ρε το σωματιο σκιζετε για το μεροκαματο.παπαριες κ μεντολες.ο προεδρακος ειναι εμισθος στα ναυπηγεια ελευσινας+τη περνει πουναι προεδρος.ουγκαντα ταχουνε κανει ολα!φαντασου τι γινεται αλλου!
    off topic: Πέστα Χρυσόστομε!!!
    Μην φοράτε κράνος αν δεν έχετε να προστατέψετε κάτι! (16η Π.Σ.Μ.)

ρε εγω τα λεω κανεις δεν με ακουει γμτ!τωρα που θα γινω κ αφεντικο θα τα λεω πιο χοντρα!εξαλου πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε αφεντικα κ υπαλληλοι κ πελατες!ειμαστε ολοι συνετεροι καποιος δινει τα λευτα για μια δουλεια καποιος την κανει κ καποιος πρεπει να τρεχει για το χαρτομανι!ολοι εχουμε οφελος.αρα ας παψουμε τις μαλακιες κ ας σκεφτουμε λιγακι σοβαρα.παω τη μηχανη στο μαστορα.γιατι ναμαι το κοροιδο κ να με βλεπει σαν ευρω ενω κατουσια εγω θα του πληρωσω μερικες απο τις υποχρεωσεις του μαγαζιου?συνετερος δεν ειμαι κ γω του συνεργειου?αν σταματησω να πηγαινω θα κλειση γιατι παυω να τον πληρωνω!μαλακισμενο τροπο σκεψης εχουμε οι ελληνας απλα πραγματα ειναι παιδια!οφ τοπικ
    γεροξεκουτης

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    κάτι δεν καταλαβαίνω......
    Μάλλον εννοεί ότι κόλλησαν τη φωτο στον τοίχο και την βλέπουν...
    Give me fuel, Give me fire

χαχαχαχαχαχα!στο τοιχο ειναι κολημενη.:rotflmao:
    γεροξεκουτης

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ωραία κουβέντα ρε μάγκες, έτσι να ξεστραβωνόμαστε κι εμείς οι στραβούλιακες και να μαθαίνουμε 3-4 πραγματάκια.

Συνεχίστε παρακαλώ

θα έλεγα και εγώ τη γνώμη μου αλλά μόνο φριτέζες κολλάω
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    θα έλεγα και εγώ τη γνώμη μου αλλά μόνο φριτέζες κολλάω

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

αυτο
    καλα δεν χρηαζετε να κρηνεις... καλο θα ειναι να δουμε και το δικο σου προτζεκτ! παντος αν δεν κανω λαθος ο τυπος που φτιαχνει αυτο ειναι παλιος μαστορας και εχει φτιαξει πολλα μηχανακια πρην απο αυτο...
    ORGIA!!!!!

αστρομαν τι να σου πω τωρα!οτι πεις παντως.εγω προτζεκτ κανω με δικα μου λεφτα.δεν μου τα δινουν αλλοι.εξαλου για τις κολησεις μιλησα κ το τροπο που μονταρησε το πλαισιο!αυτα που ειδα ειναι απαραδεκτα κ αν επροκειτο να μου ζητουσε να του δοσω το οκ για τα κοληματα απλα θα γελαγα!ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΤΗΣ ειμαι!καθε μερα η δουλεια μου περναει απο ποιοτηκο ελεγχο κ υπερηχους αν προκειται για σωληνες πιεσης ατμου.γιαυτα που ξερω μονο μιλαω!για τα υπολοιπα απλα ρωταω!οκ αστρομαν?
    γεροξεκουτης

Δεν ειπα κατι... και αυτο με τα λεφτα δεν το καταλαβα... δεν εχει σημασια τι και πως βρικσεις τα λεφτα αλλα το αποτελεσμα!

ORGIA!!!!!

το αποτελεσμα μετραει παντα αστρομαν!εξαλου το τι αρεσει στο καθενα ειναι υποκειμενικο!εγω μιλησα για τα κοληματα!τιποτα αλλο!το δικο μου το προτζεκτ το ποσταρω να το δεις.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	image015.jpg 
Προβολές:	125 
Μέγεθος:	217,0 KB 
ID:	247608
    γεροξεκουτης

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. επισκευη μοτο σε πυλωτη ?
    από orcinious στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2012, 00:46
  2. Επισκευη/μεταποιηση σε γαντια carbon-kevlar