Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: μπουζι ιριδιου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Sorry κιόλας αλλά λες οτι ναναι. Αν θέλεις πραγματικά να καθαρίσεις μπουζί, γίνεται με αμμοβολή σε χαμηλή πίεση.
    http://www.ngksparkplugs.com/techinf...aqoldplugs.asp

Δηλαδή τα ειδικά μηχανήματα καθαρισμού μπουζί είναι τελείως άχρηστα?
    http://www.amazon.com/AES-Industries.../dp/B002HS8NU2
    Τετοια παραγονται εδω και 30 χρόνια τουλάχιστον πάντως.

Αν καθαρίζεις τα μπουζί σου κάθε 5-6000 χλμ με τον τρόπο που περιγράφεις, απλά εχεις βρεί ενα τρόπο να σπαταλάς τον χρόνο σου άσκοπα.
    και βενζινη
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

ελα και κανενας αλλος για μπουζι...ελα τωρα που γυριζει :P

εγω λεω να να αγορασουμε 200+ ευρω πραγματα για να καθαρισουμε τα μπουζι μας... αυτα τα πραγματα απευθυνονται για επαγγελματιες και για αλλα πραγματα εκτος απο μπουζι
    σε 5-6000 χλμ δεν εχουν προλαβει να κολλήσουν τοσα καταλοιπα και με βενζινη και πανι φευγουν
    τωρα αν εχεις χρημα δεν χριαζετε να παρεις ενα σωρο πραγματα για να κανεις τη δουλεια σου... απλα αλαζεις μπουζι

υπαρχει και πιο φτηνος τροπος αλλα παλι νομιζω πως δεν χρειαζεται
    με Ultrasonic εκτός και αν οδηγάς MTX
    Τελευταία τροποποίηση από pineza; 20/01/2013 στις 00:56.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    Λοιπον, επειδη πρεπει κι εγω να παρω μπουζι και εχω μπει στο τριπακι θελω τη βοηθεια σας.

Τι σκ@τ@ μπουζι να παραγγειλουμε για το bandit? εχω το 650 Κ8 το υγροψυκτο. Το μανιουαλ γραφει NGK-CR9E ή U27ESR-N . Οι πινακες γραφουν τα δικα τους και μπερδευομαι περισσοτερο.

Επισης απο που εχετε παραγγειλει?

Ο φιλος Pineza λεει απο αμερικη http://www.sparkplugauto.com/ Βαζω cr9e και μου βγαζει 2 αποτελεσματα. πΟΙο ειανι το σωστο? http://www.sparkplugauto.com/?subcat...search&x=0&y=0

Υπαρχει καποιο μαγαζι ευρωπη , οπως ειπε και καποιος στην αρχη που πηρε απο αγγλια?
    τελικα ποια μπουζι εβαλες?
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

να επανελθω γιατι νομιζω οτι χαθηκε το τοπι.ιριδιου βαζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τυπο με το μαμα πχ.cr7e το μαμα στο 1250 cr7eix σε ιριδιου,ΔΕΝ πειραζουμε ουτε διακενο ουτε τιποτα και τα βαζουμε πανω.ο λογος που τα εβαλα εγω και εχω κανει 18000 χλμ εως τωρα ειναι απλος,δεν θελω καθε 12000 που λεει η suzuki να τα αλλαζω αλλα ουτε και στις 100000 πο ακουω απο φορουμ αμερικανικα.επειδη σερβις βαλβιδες κανω αν θελει καθε 25 με 30000 χλμ να ειμαι ησυχος σε αυτα τα χλμ.αυτα

Παλαιό μέλος
    μπουζι ιριδιου εξατμιση ελευθερη και φιλτρο με προγραμματακι
    και το bandit αμεσα περναει και hayabussa μιλαμε!!psss

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Στην επομενη αλλαγη θα βαλω και ιριδιου.
    Το κοστος ειναι 14Ε και το απλο κανει 9Ε.
    Το μανουαλ λεει αλλαγη καθε 12000 τα απλα ,αλλα τα εχω βγαλει και σε 15000 και ηταν σε πολυ καλη κατασταση.
    Οποτε θα βαλω ιριδιου και θα τα κραταω καμια 30000.
    Εμενα παιρνει CR8E οποτε σε ιριδιου παω σε CR8EIX

θαυματα δεν κανουν τα μπουζι.εγω θα ακουγα οτι λεει ο κατασκευαστης.
    πετρος

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TONYBANDIT Προβολή μηνύματος
    να επανελθω γιατι νομιζω οτι χαθηκε το τοπι.ιριδιου βαζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τυπο με το μαμα πχ.cr7e το μαμα στο 1250 cr7eix σε ιριδιου,ΔΕΝ πειραζουμε ουτε διακενο ουτε τιποτα και τα βαζουμε πανω.ο λογος που τα εβαλα εγω και εχω κανει 18000 χλμ εως τωρα ειναι απλος,δεν θελω καθε 12000 που λεει η suzuki να τα αλλαζω αλλα ουτε και στις 100000 πο ακουω απο φορουμ αμερικανικα.επειδη σερβις βαλβιδες κανω αν θελει καθε 25 με 30000 χλμ να ειμαι ησυχος σε αυτα τα χλμ.αυτα
    Τα μπουζί ιριδίου που απαιτούνται από τα specs ορισμένων οχημάτων έχουν και ορισμένες προδιαγραφές. Γιατί για να σου λέει πχ η Honda ότι πχ μπορείς να τα κρατήσεις 48000χλμ ή 100000χλμ προφανώς έχει ζητήσει από τον vendor να του φτιάξει ένα μπουζί συγκεκριμένων προδιαγραφών και για αυτό έχει και ανάλογη τιμή καταλόγου στο θεό...

πχ http://www.globaldenso.com/en/produc...dium/qa_6.html

Εγώ θα σου συνιστούσα σε κάθε σερβις να τα εξετάζεις εξονυχιστικά τα μπουζί ιριδίου καθώς δε θα ήθελες να σπάσει η πολύ λεπτή τους ακίδα και να σου κάνει πιστόνια και χιτώνια κώλ@
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalamaria Προβολή μηνύματος
    τελικα ποια μπουζι εβαλες?
    μιας και τωρα το ειδα...

τα καθαρισε ο μηχανικος και μου πε να τα αφησω. τα εβγαλε και τα ειδε πολυ καθαρα, μετρησε και το διακενο τους.

πιθανον θα τα αλλαξω στα 60.000.

το μηχανακι παει οπως οταν το πρωτοπηρα σε αποδοση-καταναλωση. ισως να χει δικιο ο μηχανικος.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    μιας και τωρα το ειδα...

το μηχανακι παει οπως οταν το πρωτοπηρα σε αποδοση-καταναλωση. ισως να χει δικιο ο μηχανικος.
    τι σχεση εχουν τα μπουζι με την καταναλωση?...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pektis Προβολή μηνύματος
    τι σχεση εχουν τα μπουζι με την καταναλωση?...
    φθαρμενο και εκτος προδιαγραφων μπουζι μπορει να σημαινει κακη καυση με οτι αυτο συνεπαγεται
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    φθαρμενο και εκτος προδιαγραφων μπουζι μπορει να σημαινει κακη καυση με οτι αυτο συνεπαγεται
    Να μου ελεγες απο τα injection ok, αλλα απο τα μπουζι θα μιλαμε για μιδαμινες διαφορες!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    αφου τα εβγαλες ας τα αλλαζες να τελειωνες....καλα ολα αυτα αλλα τι μπουζι ιριδιου θα εβαζες αν τα αλλαζες !!το εψαξες?
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Το έχω ξαναγράψει κάποια στιγμη, δεν βαριέσαι...Όταν κυκλοφορουσα τον ληστή τον εκανα σέρβις όπως λέει η Σουζούκι. Οταν πήρα το fazer έκανα διάφορα πειράματα. Από αφηρημαδα, εμειναν συμβατικά μπουζί μέσα για 30,000 χιλιόμετρα. Η καύση στο fazer είναι "οτι να'ναι" γιατί κάποιος πείραξε τα καρμπιρατέρ κάποτε, καίει και λάδια... Το θέμα είναι πως τα μπουζί ηταν καλό χρώμα, σωστό διάκενο. Μπήκα στον πειρασμό να τα ξαναβαλω μέσα, τελικά υπερίσχυσε η φοβία του μην γίνει καμμιά στραβή. Μάλλον τσαμπα αγχωνεστε τόσο πολύ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπουζί Ιριδίου για Daytona 675
    από m1ke στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2007, 16:33
  2. Μπουζι Ιριδιου Denso - Ngk - Bosch - Champion
    από vaskunito στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2007, 01:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα