ελα και κανενας αλλος για μπουζι...ελα τωρα που γυριζει :P
εγω λεω να να αγορασουμε 200+ ευρω πραγματα για να καθαρισουμε τα μπουζι μας... αυτα τα πραγματα απευθυνονται για επαγγελματιες και για αλλα πραγματα εκτος απο μπουζι
σε 5-6000 χλμ δεν εχουν προλαβει να κολλήσουν τοσα καταλοιπα και με βενζινη και πανι φευγουν
τωρα αν εχεις χρημα δεν χριαζετε να παρεις ενα σωρο πραγματα για να κανεις τη δουλεια σου... απλα αλαζεις μπουζι
υπαρχει και πιο φτηνος τροπος αλλα παλι νομιζω πως δεν χρειαζεται
με Ultrasonic εκτός και αν οδηγάς MTX
Τελευταία τροποποίηση από pineza; 20/01/2013 στις 00:56.
να επανελθω γιατι νομιζω οτι χαθηκε το τοπι.ιριδιου βαζουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τον ιδιο τυπο με το μαμα πχ.cr7e το μαμα στο 1250 cr7eix σε ιριδιου,ΔΕΝ πειραζουμε ουτε διακενο ουτε τιποτα και τα βαζουμε πανω.ο λογος που τα εβαλα εγω και εχω κανει 18000 χλμ εως τωρα ειναι απλος,δεν θελω καθε 12000 που λεει η suzuki να τα αλλαζω αλλα ουτε και στις 100000 πο ακουω απο φορουμ αμερικανικα.επειδη σερβις βαλβιδες κανω αν θελει καθε 25 με 30000 χλμ να ειμαι ησυχος σε αυτα τα χλμ.αυτα
μπουζι ιριδιου εξατμιση ελευθερη και φιλτρο με προγραμματακι
και το bandit αμεσα περναει και hayabussa μιλαμε!!psss![]()
Στην επομενη αλλαγη θα βαλω και ιριδιου.
Το κοστος ειναι 14Ε και το απλο κανει 9Ε.
Το μανουαλ λεει αλλαγη καθε 12000 τα απλα ,αλλα τα εχω βγαλει και σε 15000 και ηταν σε πολυ καλη κατασταση.
Οποτε θα βαλω ιριδιου και θα τα κραταω καμια 30000.
Εμενα παιρνει CR8E οποτε σε ιριδιου παω σε CR8EIX
θαυματα δεν κανουν τα μπουζι.εγω θα ακουγα οτι λεει ο κατασκευαστης.
πετρος
Τα μπουζί ιριδίου που απαιτούνται από τα specs ορισμένων οχημάτων έχουν και ορισμένες προδιαγραφές. Γιατί για να σου λέει πχ η Honda ότι πχ μπορείς να τα κρατήσεις 48000χλμ ή 100000χλμ προφανώς έχει ζητήσει από τον vendor να του φτιάξει ένα μπουζί συγκεκριμένων προδιαγραφών και για αυτό έχει και ανάλογη τιμή καταλόγου στο θεό...
πχ http://www.globaldenso.com/en/produc...dium/qa_6.html
Εγώ θα σου συνιστούσα σε κάθε σερβις να τα εξετάζεις εξονυχιστικά τα μπουζί ιριδίου καθώς δε θα ήθελες να σπάσει η πολύ λεπτή τους ακίδα και να σου κάνει πιστόνια και χιτώνια κώλ@![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
αφου τα εβγαλες ας τα αλλαζες να τελειωνες....καλα ολα αυτα αλλα τι μπουζι ιριδιου θα εβαζες αν τα αλλαζες !!το εψαξες?
ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
Το έχω ξαναγράψει κάποια στιγμη, δεν βαριέσαι...Όταν κυκλοφορουσα τον ληστή τον εκανα σέρβις όπως λέει η Σουζούκι. Οταν πήρα το fazer έκανα διάφορα πειράματα. Από αφηρημαδα, εμειναν συμβατικά μπουζί μέσα για 30,000 χιλιόμετρα. Η καύση στο fazer είναι "οτι να'ναι" γιατί κάποιος πείραξε τα καρμπιρατέρ κάποτε, καίει και λάδια... Το θέμα είναι πως τα μπουζί ηταν καλό χρώμα, σωστό διάκενο. Μπήκα στον πειρασμό να τα ξαναβαλω μέσα, τελικά υπερίσχυσε η φοβία του μην γίνει καμμιά στραβή. Μάλλον τσαμπα αγχωνεστε τόσο πολύ.