Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 71 από 71

Θέμα: Πρωτη μηχανη!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miaoulis1986 Προβολή μηνύματος
    Αν παρω μοτοσυκλετα το πολυ να φτανω μεχριι τα 110χλμ. πιστευετε οτι τελικα αξιζει καποιος να αγορασει μοτο και να πηγαινει με τετοια ταχυτητα ή πρεπει καποιος να το εχει στο αιμα του το γκάζι για ν παρει μοτο;

Μια χαρά θα είσαι, μοτοσυκλέτα δεν σημαίνει μόνο τέρμα γκάζι αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Προτείνω Honda CBF 250.
    Give me fuel, Give me fire

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από miaoulis1986 Προβολή μηνύματος
    Καλημέρα σε ολους σας. ειμαι νεος στο φορουμ και κάνω το πρώτο μου ποστ. Ειμαι 26 χρόνων και εδω και μεγαλο διαστημα θελω να αγορασω μοτοσυκλέτα, διπλωμα ομως δεν εχω βγαλει ακομα και μπηκα εδω για να με διαφωτισετε.
    με 100-110 χ.α.ω θα σε προσπερνάνε τα παπάκια και όλα τα σκούτερ και θα σου φαίνεται ότι σέρνεσαι.

όπως έχουμε ξαναπεί σε άλλα θέματα, ο κίνδυνος δεν είναι ανάλογος της ταχύτητας με την οποία κινείσαι. το να κινείσαι με 200+ χ.α.ω. σε άδεια εθνική είναι πολύ πιο ασφαλές από το να κινείσαι με 80 χ.α.ω. στο κέντρο της Αθήνας. αναφέρουμε μόνο ταχύτητα χωρίς να αναφέρουμε συνθήκες δρόμου, κυκλοφορίας, περιβάλλοντος και πολλά άλλα, άρα ο συσχετισμός είναι εντελώς άκυρος (άμα ήταν έτσι, όλοι όσοι οδηγούν supersport θα είχαν αποδημήσει εις κύριον ένας ένας ή θα είχαμε 5 νεκρούς τη μέρα). το μόνο που κρατώ είναι ότι μετά τα 100 χ.α.ω. αρχίζεις να φοβάσαι λόγω μιας υποβόσκουσας φοβίας για το ότι δεν θα καταφέρεις να σταματήσεις. αλλά όταν ξεκινάς να μαθαίνεις, δεν θα πας κατευθείαν να δοκιμάσεις τελικές ταχύτητες, θα το κάνεις με αργά και σταθερά βήματα, όπως σε βολεύει. είναι θέμα ψυχολογίας καθαρά. αυτό φαίνεται και από την αναφορά σου στο ατύχημα. σίγουρα έχεις δει πολλά και με αυτοκίνητα, που οι άνθρωποι έχουν γίνει ένα με τις λαμαρίνες ή που καίγονται ζωντανοί, όμως το αυτοκίνητο συνεχίζει να φαντάζει ασφαλές.

το 250 δεν θα το βαρεθείς γρήγορα, ή αν το βαρεθείς, θα σημαίνει ότι έχεις ξεπεράσει τη φοβία και ότι σε αυτό σε βοήθησε το συγκεκεριμένο μηχανάκι. αν πάρεις π.χ. ένα γρήγορο 600άρι, μπορεί να μην το βαρεθείς καθόλου γιατί κάθε φορά θα σε τρομάζει και θα σου φαίνεται ότι θες πολλά χρόνια ακόμη για να εξοικειωθείς μαζί του, άρα δεν πετυχαίνεις τον σκοπό σου.

αν σκέφτεσαι τα λεφτά (το ότι ίσως σύντομα χρειαστεί να αλλάξεις μηχανάκι, επειδή θα έχεις μάθει και το 250 θα σου φαίνεται «λίγο»), μπορείς να ξεκινήσεις με ένα μεταχειρισμένο 250-400cc.

Νέο μέλος
    Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και για το χρόνο σας.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thanos30 Προβολή μηνύματος
    καλησπερα σε ολους. Με λενε θανο ειμαι 30 χρονων και αποφασισα να βγαλω το διπλωμα για απεριοριστο στην μηχανη. Και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο σκεφτομαι να παρω το kawasaki versys 650 καθαρα για ταξιδια. οδηγαω απο τα 18 μου αμαξι μεχρι και τωρα. Μηχανες οδηγουσα που κ που απο φιλους μονο γτ δν ειχα δικια μ. Και θα ηθελα να ακουσω τς γνωμες σας πανω σε αυτο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
    μια χαρα ειναι παρτο

καλησπερα σε ολους. Με λενε θανο ειμαι 30 χρονων και αποφασισα να βγαλω το διπλωμα για απεριοριστο στην μηχανη. Και θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο σκεφτομαι να παρω το kawasaki versys 650 καθαρα για ταξιδια. οδηγαω απο τα 18 μου αμαξι μεχρι και τωρα. Μηχανες οδηγουσα που κ που απο φιλους μονο γτ δν ειχα δικια μ. Και θα ηθελα να ακουσω τς γνωμες σας πανω σε αυτο. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
    Καλησπέρα Θάνο, καλως ήρθες. Νομίζω το Versys 650 είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να κάνει τα πάντα με μια μηχανη. Πάρτο με κλειστά τα μάτια
    The R is for Respect.

Νέο μέλος
    καλησπερα Vice πιστευεις οτι ειναι αρκετα κυβικα για πρωτη μηχανη. επειδει οπως ειπα και ποιο πανω οδηγουσα που και που φιλων και τωρα εχω αρκετα χρονια να οδηγησω μηχανη και περιμενω να ξεκινησω στην σχολη για να οδηγησω ξανα.

καλησπερα Vice πιστευεις οτι ειναι αρκετα κυβικα για πρωτη μηχανη. επειδει οπως ειπα και ποιο πανω οδηγουσα που και που φιλων και τωρα εχω αρκετα χρονια να οδηγησω μηχανη και περιμενω να ξεκινησω στην σχολη για να οδηγησω ξανα.
    Στην ίδια περίπου φάση πήγα και εγώ για versys 650. Προσεκτική οδήγηση πάντα.
    done.

Νέο μέλος
    Καλησπέρα Ναι σωστό αυτό που λες απλα εχω και την εμπειρία στον δρόμο με το αμάξι που ξερω οτι δν προσέχουν τς μηχανές οποτε νομιζω μου ειναι +αυτο.

Νέο μέλος
    Δεν ήξερα που να γράψω για να πώ καλησπέρα και καλώς σας βρήκα χαχαχαχα.

Δημήτρης Κύριοι είμαι ήδη άντα, και καινούργιος αναβάτης με ¨δική μου" πλέον κ όχι δανεική όπως συνήθιζα παλαιότερα να παίρνω φίλων.

Η πορεία μου απο δικές μου είναι Beverly 125, Sym GTS 250, και τώρα είμαι υπερήφανος κάτοχος ενός mister all around CBF s 600 '08.

Καλές βόλτες σε όλους μας κ πάντα ορθοί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της YianPep
    Καλωσόρισες Δημήτρη
    Πάντα όρθιος

Νέο μέλος
    Thanx Yian, επειδή βλέπω την πιο πάνω κουβέντα σχετικά με το Versys παιδιά να δηλώσω ότι έχει να κάνει κ με το πόση "ασφάλεια" νιώθεις και με το ύψος σου.

Το Versys Για εμένα που είμαι 1,69( μην ακούσω σχόλια ) είναι ψηλό το Cbf με 75cm σέλα με βολέυει παρα πολύ.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 08:29
  2. Πρώτη μηχανή Gs500 ερωτήσεις
    από filtatos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 10:58
  3. Πρώτη μηχανή...?Δίλλημα...
    από Horhito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 12:04
  4. πρώτη μηχανή..?
    από Ksames στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2006, 00:56
  5. Fazer 600 για πρώτη μηχανή?
    από the_passenger στο forum Yamaha Fazer