Να τη χαίρεσαι τη τζατζόγρια (ο δικός μου είναι μόνο 3 άρα η δικιά σου είναι μιλφ για αυτόν)
Αυτό εννοώ όταν λέω όταν εμείς κρίνουμε. Εξάλλου, άλλο ρίσκο έχει όταν οδηγάει μόνο του και έχει
να αντιμετωπίσει τον εαυτό του και τις δυνατότητές του
και άλλο όταν το βάζουμε στη καθημερινή ζούγκλα που δε ξέρεις τι θα κάνει ο κάθε τρελαμένος....
Μονο στην Ελλαδα ισως σε μερικες ανατολικοευρωπαικες χωρες και Ασια, Αφρικη το βλεπεις αυτο εκει που η ζωη δεν στηχηζει τιποτα και οι νομοι φτιαχτηκαν για να εχουμε να λεμε... δοκιμασε να οδηγησεις χωρις κρανος ιταλια η Αγγλια... ιδικα να εχεις παιδι πανω στο μηχανακι...
Πρην κανα χρονο καλοκαιρι παλι ειδα μια ολοκληρη οικογενια πανω σε μηχανακι φισικα η μονη προστασια που ειχανε ειτανε σαγιοναρες και σορτς.. τους εβγαλα και φοτο...
ORGIA!!!!!
Ρε συ Λώρενς τι βλέπουν τα μάτια μου (να μου πεις εσένα και η γυναίκα σου είναι των μηχανών οπότε φυσιολογική εξέλιξη η πιτσιρίκα) να την χαίρεσαι !
Δε μου λες να στείλω στην κόρη σου για ένα session την δικιά μου την πιτσιρίκα που είναι τώρα οκτώ γιατί μ' εμένα δεν βλέπω εξέλιξη...
ΥΓ Τώρα για την φωτό του Astro με τον ανεκδιήγητο και τις 4 ψυχές πάνω στο σκούτερ τι να σχολιάσω...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Buckley αν θέλεις να στείλεις την κόρη σου να μαθητεύσει δίπλα στην δικιά μου
ετοιμάσου να ξηλωθείς αεροπορικά εισητήρια μιάς και βρισκόμαστε οικογενειακώς
στην Σ. Αραβία........
Και γιά να επανέλθουμε στο θέμα μας θα ήθελα να ήξερα ποιός θα ήθελε να βρίσκεται
στην θέση αυτού του πατέρα που (πιθανόν) πήγε και μάζεψε το κορμί του παιδιού του
από κάτω............ Που πιθανόν να το πήγαινε (η να το έπαιρνε) από μιά γιαγιά, γιά να πάει
αυτός και η γυναίκα του γιά μεροκάματα.......
Και ναι, στην Ξάνθη και στα χωριά της, τώρα ξεκινάει το μετρό, ο προαστιακός και το τράμ....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
[QUOTE=bulmont;2208510]
Και γιά να επανέλθουμε στο θέμα μας θα ήθελα να ήξερα ποιός θα ήθελε να βρίσκεται
στην θέση αυτού του πατέρα που (πιθανόν) πήγε και μάζεψε το κορμί του παιδιού του
από κάτω............ Που πιθανόν να το πήγαινε (η να το έπαιρνε) από μιά γιαγιά, γιά να πάει
αυτός και η γυναίκα του γιά μεροκάματα.......
κανενας δεν θα το ηθελε,γι'αυτο και δεν ανεβαζουμε τα μικρα παιδια μας στην μοτοσυκλετα...
δεν εννοουσα αυτο,αλλα δεν θα ανεβασω την κορη μου 9 χρονων επανω στη μοτοσυκλετα..ενα απλο παραπατημα ακομη και στατικα μπορει να εχει πολυ δυσαρεστες συνεπειες.δεν ειμαι απο τους υπερπροστατευτικους γονεις που θελουν τα παιδια τους αποστειρωμενα,απλα κατα την γνωμη μου ειναι λαθος.
Να μην τα ανεβάσετε, δικά σας είναι κάντε ότι γουστάρετε σε τελική.
Εξάλλου η επιβολή της γνώμης είναι και η πιο καλή παιδαγωγική.
Κι αν αύριο πάρει το μηχανάκι του φίλου κρυφά, θα είναι καλλίτερα έτσι σίγουρα !
Άι ρε σας έχω βαρεθεί…
Γιαλαντζί μηχανόβιοι είστε τελικά !
Πάτε πάρτε κανά σμαρτ και αφήστε μας ήσυχους
![]()