Υπάρχει αρκετή οικονομική διαφορά ανάμεσα σε cbf kai ybr. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος;
Το kawasaki ninja 250 εντυπωσιακότατο και οικονομικό. Θα μπορέσω πιστεύεις να το κουμαντάρω;
Υπάρχει αρκετή οικονομική διαφορά ανάμεσα σε cbf kai ybr. Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος;
Το kawasaki ninja 250 εντυπωσιακότατο και οικονομικό. Θα μπορέσω πιστεύεις να το κουμαντάρω;
Θα μπορέσεις, μη μασάς και είναι πολύ πιο "μοτοσυκλέτα" απ' τα άλλα για εκτός πόλης. Το μόνο θέμα είναι τα πολλά πλαστικά που στην πρώτη χαζοπτώση (ακόμα και απ' το σταντ) ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ! Πέρα από αυτό δεν θα έχεις θέμα.Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος;
Και ένα άλλο μηχανάκι που, για μένα, ήταν ΠΟΛΥ όμορφο (και πολύ καλό) είναι το VTR250 της Honda. Δυστυχώς, όμως, ήταν πολύ ακριβό για τα κυβικά του και πούλησε ελάχιστα---οπότε δεν ξέρω τι, και σε τι τιμές θα βρείς.
Εγω πάντως, αν ήμουν στη θέση σου, θα έπαιρνα αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2356497/
Πολύ πιθανό και το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (μετά από έλεγχο πάντα, έτσι).
Απείρως καλύτερο από όσα κοιτάς.
Ρε κοπελιά χωρίς πλάκα είσαι μέλος της παρέας μερικές ώρες και ήδη διανύουμε την 5η σελίδα μηνυμάτων για πάρτη σου κατάλαβες νομίζω και συ ότι στις μέρες μας οι ιππότες δεν καβαλάνε πια άλογα...
αυτο το εμοτικον ειναι για μενα ετσι?? εξηγουμαι να μην παρεξηγουμαι! μη φουσκωνετε σαν τα κοκορια μερικοι!!!
η διαφορα τιμης του cbf και του ybr εχει να κανει αφ'ενος μεν οτι σαν καινουρια το γιαμαχα ηταν πανω απο 500 ευρω ακριβοτερο, (λογω καλυτερης τεχνολογιας)
και αφ'ετερου δε οτι το χοντα κυκλοφορει απο το 2002 ενω το γιαμαχα απο το 2007 οποτε υπαρχουν πιο πολλα και παλαιοτερα cbf στην αγορα απ'οτι ybr!!