Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: Συλλήψεις μοτοσικλετιστών για «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από libali10 Προβολή μηνύματος
    μαλιστα...δλδ εγω που εχω ψιλοφτιαξει το R1 που θα το στησω?Στην ευθεια τις πιστας των μεγαρων?Τι λυση δινεται για να μην σας σκιαξω στο δρομο εσεις που λετε οτι καλα τους κανανε και τους κατασχεσανε τα μηχανακια?
    Η λύση λέγεται dragstrip.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	DragStrip_Nitrolympics_2005.jpg 
Προβολές:	194 
Μέγεθος:	60,7 KB 
ID:	266001

Έτσι λύνεται το "θέμα" με τις κόντρες στο δρόμο και όχι με κατασχέσεις και άλλες μλκίες...
    Give me fuel, Give me fire

Μανιβελάτο μέλος
    μαλιστα...δλδ εγω που εχω ψιλοφτιαξει το R1 που θα το στησω?Στην ευθεια τις πιστας των μεγαρων?Τι λυση δινεται για να μην σας σκιαξω στο δρομο εσεις που λετε οτι καλα τους κανανε και τους κατασχεσανε τα μηχανακια?
    Δηλαδή επειδή εσύ πήρες μηχανάκι 150-160-170 άλογα, το έστησες, του έβαλες after-burner, τουρμπίνα από FH-12 Globetrotter κτλπ κτλπ έχεις ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ να γίνεις δημόσιος κίνδυνος και να πάρεις κανέναν παραμάζομα (ναι ξέρω συμβαίνει μόνο σε κωλοφτιαγμέννα - με την ίδια ακριβώς λογική - κουτάκια ή σε άλλους άμπαλους/αμάνικους κτλπ)..

Ο άλλος με το Ariel Atom θα πρέπει να στρίβει με 200+ γιατί τόσα λεφτά έδωσε ο παλίκαρος.. Ο μπουγκάτης ο βέυρον έχει συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα να ταξιδεύει με 500 και να γίνουμε όλοι μυγάκια στον προφυλακτήρα γιατί τόσα άλογα να πάνε χαμένα κτλπ κτλπ...

Όσο για τα προηγούμενα.. ας μου εξηγήσει κανείς τι σημασία έχει αν ήταν για κόντρα που έγινε χθες ή πριν 1 έτος και δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν με τα transalp?? Εμπίπτει στον κανόνα της απομάκρυνσης από το ταμείο?? 'Εχουν συμμετάσχει σε κόντρα από την οποία "την έκαναν" ΝΑΙ ή ΟΧΙ? Έχουν θέσει σε κίνδυνο συμπολίτες τους που απλά περνούσαν τον δρόμο, γυρνούσαν κουρασμένοι από τη δουλειά κτλπ κτλπ?

Μεγάλα παιδάκια είναι, τα ρίσκα τους τα παίρνουνε, ας απολάυσουν τώρα την κωλονοσκόπηση γιατί δεν μπορούσαν να ελέγξουν την αβυσαλαία ωμή δύναμη των ΚΤΜ τους και το παγκόσμιο ταλέντο τους χωρίς γκρίνια παρακαλώ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Εχετλαίος Προβολή μηνύματος
    Nαι γειά σας, έχω αγοράσει μια καραμπίνα αλλά δεν είμαι κυνηγός ούτε έχει σκοπευτήριο εδώ κοντά. Θα σας πείραζε να αρχίσω να μπαλωτάρω όπου βρω και όπου μου γκ@βλ... ;
    Ναι;
    Ευχαριστώ!

ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ?ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.... ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ Η ΤΗΝ ΚΑΝΗ?
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

απα πα!!! αυτα τα μιχανακια ειναι του διαολου!!

εγω λεω να μου το δωσεις, να σε βγαλω και απο τον κοπο να ψαχνεις μερος για κοντρες..
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
    Nαι, ήσουνα απόλυτα κατατοπιστικός.
    Και με μαθηματική ακρίβεια άλλη μια στατιστική (απεύχομαι) με τα μυαλά που κουβαλάς.
    Απλά πες μας πότε βγαίνεις βόλτα για να βγαλεις τα σώψυχά σου στο δρόμο ώστε να μαντρωθούμε όλοι οι μη παγκόσμιοι μέσα.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McTalas Προβολή μηνύματος
    απα πα!!! αυτα τα μιχανακια ειναι του διαολου!!

εγω λεω να μου το δωσεις, να σε βγαλω και απο τον κοπο να ψαχνεις μερος για κοντρες..

ΕΣΕΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΩ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Μιας και τα "νέα" παλιώσανε ...

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    από NTEREK στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2008, 22:53
  2. ΦΘΗΝΑ ανταλακτικα για παπια στη Θεσσαλονικη!
    από duckino στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 15:52
  3. Βόλτα για Σκι στη Μακεδονία
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 05/01/2007, 08:42
  4. ΕΠΕΙΓΟΝ: ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΜΟΤ/ΣΤΗ............
    από africanos31 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2006, 14:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF