Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Δεν διαφωνώ αλλά το θέμα είναι η ηλίκια στην οποία συμβαίνει αυτό... ο 50άρης κρεπαλολάγνος, χολιστερινούχος καπνιστής που φεύγει πληρώνοντας το τίμημα μιας γεμάτης μικρές απολαύσεις ζωής, την οποία επέλεξε και ήξερε τις συνέπειες της, δεν συγκρίνεται με τον πιτσιρικά που στα 16 του μετά από πλύση εγκεφάλου πήρε ματζούνια τα οποία τίναξαν τη καρδιά του στον αέρα.
δεν ανοιγουμε ενα θρεντ λεω γω με τις αθλητικες μας επιδοσεις να σας πατησω ολους κατω....οταν ημουν 16.....![]()
Θα πω και εγώ την γνώμη μου...
Το βίντεο δεν μου προξένησε κάποιο αρνητικό συναίσθημα.Είναι το αντίτιμο για να γίνεις αθλητής επιπέδου.Δυστυχώς για να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να κοπιάσεις, πονέσεις, κλάψεις, θυσιάσεις πολλά πράγματα.Ο προπονητής, ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες, αν δεν επιβάλλει κάποια πράγματα το παιδί απλά δεν θα κάνει τίποτα.Το μόνο που θέλει είναι να παίξει.Μου φαίνεται πως παραγίναμαι μαλθακοί και υπερευαίσθητοι ala USA.
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
You will never be arrested #58
Αν και δεν είναι γονιός ο Χυμαδόρης με κάλυψε 100% σε όλα όσα είπε. Είμαι γονιός 2 υπέροχων κοριτσιών, προέρχομαι από οικογένεια που αγαπάει τον αθλητισμό. Ο πατέρας ούτε και θυμάμαι πόσα χρόνια έπαιζε πόλο. Οι φωτογραφίες του (ασπρόμαυρες) κοσμούν ακόμα τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, είναι ο τερματοφύλακας που σε κάθε εκτίναξη βγάζει όοοολο το μαγιό έξω από το νερό. Η μεγάλη μου κόρη με αρκετά μετάλλια στο πινκ πόνκ (νέων κορασίδων), και μετά αθλήτρια στίβου. Η μικρή λατρεύει το υγρό στοιχείο κι έχει διακρίσεις από τα 5 της χρόνια. Εγώ 10 χρόνια πόλο και μερικά πυγμαχία.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ δεν επέβαλα τπτ, όταν η μεγάλη μου δήλωσε ότι θα σταματήσει το πινκ πονκ και θ' αρχίσει στίβο, κουβεντιάσαμε καμιά ωρίτσα και αυτό ήταν όλο. Κολλητή της ήταν η Τ.Σ. που ήταν από τα φαβορί στο ύψος από το Πεκίνο ακόμα. Ο προπονητής τους κοινός. Η Τ.Σ. άλλο πρόγραμμα η δικιά μου άλλο πρόγραμμα αν και ήταν πολύ καλή. Αυτό έγινε γιατί η δικιά μου δεν θέλησε ν' ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα πρωταθλητών (με όλα όσα αυτό συνεπάγεται), αρκέστηκε στο πρόγραμμα των αθλητών και στόχευε στην εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Αν μου ζητούσε πρωταθλητισμό θα προσπαθούσα να την αποτρέψω με επιχειρήματα κάμποσα τρανταχτά ονόματα, αν δεν τα κατάφερνα θα στεκόμουν δίπλα της.
Το βίντεο μου προκάλεσε λύπη και σε πολλά σημεία θυμό. Αδιαφορώ αν οι σκηνές είναι από Κίνα,Ρωσία, ΗΠΑ, τζατζικολάνδη ή ότι άλλο, το δικό μου παιδί δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και θα έσπαγα τα μούτρα αυτού ή αυτής που θα του φερόταν έτσι.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Nαι και επειδή έχω πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδας μου είπε κομμένη η πολύ προπόνηση, κανονική άθληση μόνο (έκανα στίβο για λίγο). Δεν μιλάω για εγνωσμένη παθολογική κατάσταση σαν τη δική μου, προφανώς και σε ξετινάζουν στις εξετάσεις αν είναι να ασχοληθείς σοβαρά. Μιλάω για καθ΄ολα υγιείς και τούμπανους αθλητές μικρής ηλικίας που "μένουν" στον τόπο, αιφνίδιος θάνατος λέγεται αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι από αναβολικά... η υπερ-προπόνηση που απαιτείται από μόνη της, κουράζει πολύ την καρδιά. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι κανόνας, αλλά συμβαίνει. Σε ότι αφορά στα αναβολικά, εγώ δεν συνέχισα και ούτε πρόκειται να συνέχιζα ακόμα και αν ήμουν οκ, αλλά ένας παιδικός φίλος ρίπτης και πολύ καλός που ξεκινήσαμε μαζί, πολύ σύντομα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θέλει να πάει ένα level παραπάνω... όχι με προπόνηση μόνο βέβαια... τους έκλασε και πολύ καλά έκανε. Το ίδιο και ένας επίσης φίλος μου ποδηλάτης πρωταθλητής στους παίδες εκείνη την εποχή, αυτός είπε το ναι και έκτοτε τον χάσαμε...