Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 97

Θέμα: Δείτε πως εκπαιδεύονται οι αθλητές γυμναστικής της Κίνας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Αναβολικά ή (και) εξαντλητική προπόνηση... δεν αντέχει πάντα η καρδιά.
    και ομως οι θανατοι απο καρδιακα επεισοδια ειναι ποιο συχνοι σε αυτους που κανουν καθιστικη ζωη
    απλα οι αθλητες που κανουν πρωταθλητισμο ειναι λιγοι και ενας θανατος απο καρδια κανει μπαμ..
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αναβολικά ή (και) εξαντλητική προπόνηση... δεν αντέχει πάντα η καρδιά.
    Ήσουν ποτέ σε κάποια ομάδα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7gibernau Προβολή μηνύματος
    και ομως οι θανατοι απο καρδιακα επεισοδια ειναι ποιο συχνοι σε αυτους που κανουν καθιστικη ζωη
    απλα οι αθλητες που κανουν πρωταθλητισμο ειναι λιγοι και ενας θανατος απο καρδια κανει μπαμ..
    Δεν διαφωνώ αλλά το θέμα είναι η ηλίκια στην οποία συμβαίνει αυτό... ο 50άρης κρεπαλολάγνος, χολιστερινούχος καπνιστής που φεύγει πληρώνοντας το τίμημα μιας γεμάτης μικρές απολαύσεις ζωής, την οποία επέλεξε και ήξερε τις συνέπειες της, δεν συγκρίνεται με τον πιτσιρικά που στα 16 του μετά από πλύση εγκεφάλου πήρε ματζούνια τα οποία τίναξαν τη καρδιά του στον αέρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ήσουν ποτέ σε κάποια ομάδα;
    Καλά πες τι θες να πεις και άσε τις ερωτήσεις αν ήμουν σε ομάδα ή αν έχω αθληθεί....

δεν ανοιγουμε ενα θρεντ λεω γω με τις αθλητικες μας επιδοσεις να σας πατησω ολους κατω....οταν ημουν 16.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Θα πω και εγώ την γνώμη μου...
    Το βίντεο δεν μου προξένησε κάποιο αρνητικό συναίσθημα.Είναι το αντίτιμο για να γίνεις αθλητής επιπέδου.Δυστυχώς για να φτάσεις σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να κοπιάσεις, πονέσεις, κλάψεις, θυσιάσεις πολλά πράγματα.Ο προπονητής, ειδικά σε αυτές τις μικρές ηλικίες, αν δεν επιβάλλει κάποια πράγματα το παιδί απλά δεν θα κάνει τίποτα.Το μόνο που θέλει είναι να παίξει.Μου φαίνεται πως παραγίναμαι μαλθακοί και υπερευαίσθητοι ala USA.
    «Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια, αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης» Stephen Hawking
    You will never be arrested #58

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αν και δεν είναι γονιός ο Χυμαδόρης με κάλυψε 100% σε όλα όσα είπε. Είμαι γονιός 2 υπέροχων κοριτσιών, προέρχομαι από οικογένεια που αγαπάει τον αθλητισμό. Ο πατέρας ούτε και θυμάμαι πόσα χρόνια έπαιζε πόλο. Οι φωτογραφίες του (ασπρόμαυρες) κοσμούν ακόμα τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, είναι ο τερματοφύλακας που σε κάθε εκτίναξη βγάζει όοοολο το μαγιό έξω από το νερό. Η μεγάλη μου κόρη με αρκετά μετάλλια στο πινκ πόνκ (νέων κορασίδων), και μετά αθλήτρια στίβου. Η μικρή λατρεύει το υγρό στοιχείο κι έχει διακρίσεις από τα 5 της χρόνια. Εγώ 10 χρόνια πόλο και μερικά πυγμαχία.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ δεν επέβαλα τπτ, όταν η μεγάλη μου δήλωσε ότι θα σταματήσει το πινκ πονκ και θ' αρχίσει στίβο, κουβεντιάσαμε καμιά ωρίτσα και αυτό ήταν όλο. Κολλητή της ήταν η Τ.Σ. που ήταν από τα φαβορί στο ύψος από το Πεκίνο ακόμα. Ο προπονητής τους κοινός. Η Τ.Σ. άλλο πρόγραμμα η δικιά μου άλλο πρόγραμμα αν και ήταν πολύ καλή. Αυτό έγινε γιατί η δικιά μου δεν θέλησε ν' ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα πρωταθλητών (με όλα όσα αυτό συνεπάγεται), αρκέστηκε στο πρόγραμμα των αθλητών και στόχευε στην εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αν μου ζητούσε πρωταθλητισμό θα προσπαθούσα να την αποτρέψω με επιχειρήματα κάμποσα τρανταχτά ονόματα, αν δεν τα κατάφερνα θα στεκόμουν δίπλα της.

Το βίντεο μου προκάλεσε λύπη και σε πολλά σημεία θυμό. Αδιαφορώ αν οι σκηνές είναι από Κίνα,Ρωσία, ΗΠΑ, τζατζικολάνδη ή ότι άλλο, το δικό μου παιδί δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και θα έσπαγα τα μούτρα αυτού ή αυτής που θα του φερόταν έτσι.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Καλά πες τι θες να πεις και άσε τις ερωτήσεις αν ήμουν σε ομάδα ή αν έχω αθληθεί....
    Αν ήσουν, σε είδε ποτέ γιατρός;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Αν και δεν είναι γονιός ο Χυμαδόρης με κάλυψε 100% σε όλα όσα είπε. Είμαι γονιός 2 υπέροχων κοριτσιών, προέρχομαι από οικογένεια που αγαπάει τον αθλητισμό. Ο πατέρας ούτε και θυμάμαι πόσα χρόνια έπαιζε πόλο. Οι φωτογραφίες του (ασπρόμαυρες) κοσμούν ακόμα τις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, είναι ο τερματοφύλακας που σε κάθε εκτίναξη βγάζει όοοολο το μαγιό έξω από το νερό. Η μεγάλη μου κόρη με αρκετά μετάλλια στο πινκ πόνκ (νέων κορασίδων), και μετά αθλήτρια στίβου. Η μικρή λατρεύει το υγρό στοιχείο κι έχει διακρίσεις από τα 5 της χρόνια. Εγώ 10 χρόνια πόλο και μερικά πυγμαχία.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ δεν επέβαλα τπτ, όταν η μεγάλη μου δήλωσε ότι θα σταματήσει το πινκ πονκ και θ' αρχίσει στίβο, κουβεντιάσαμε καμιά ωρίτσα και αυτό ήταν όλο. Κολλητή της ήταν η Τ.Σ. που ήταν από τα φαβορί στο ύψος από το Πεκίνο ακόμα. Ο προπονητής τους κοινός. Η Τ.Σ. άλλο πρόγραμμα η δικιά μου άλλο πρόγραμμα αν και ήταν πολύ καλή. Αυτό έγινε γιατί η δικιά μου δεν θέλησε ν' ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα πρωταθλητών (με όλα όσα αυτό συνεπάγεται), αρκέστηκε στο πρόγραμμα των αθλητών και στόχευε στην εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αν μου ζητούσε πρωταθλητισμό θα προσπαθούσα να την αποτρέψω με επιχειρήματα κάμποσα τρανταχτά ονόματα, αν δεν τα κατάφερνα θα στεκόμουν δίπλα της.

Το βίντεο μου προκάλεσε λύπη και σε πολλά σημεία θυμό. Αδιαφορώ αν οι σκηνές είναι από Κίνα,Ρωσία, ΗΠΑ, τζατζικολάνδη ή ότι άλλο, το δικό μου παιδί δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και θα έσπαγα τα μούτρα αυτού ή αυτής που θα του φερόταν έτσι.
    Οπότε κι οι δύο είναι ευχαριστημένες... Η κόρη σου που κάνει ότι κάνει σήμερα, κι η ΤΣ που είναι έτοιμη για χρυσά. Απλό.

Αν και δεν είναι γονιός ο Χυμαδόρης με κάλυψε 100% σε όλα όσα είπε.
    Έχω τον Πάρη ρε συ... μέχρι τρεις φορές μου γυρνάει πίσω μπαλάκι ή το ξύλο που του εχω πετάξει, μετά με γράφει στις @@αρες του... μάλλον δεν κάνει για αθλητισμό...

Οπότε κι οι δύο είναι ευχαριστημένες... Η κόρη σου που κάνει ότι κάνει σήμερα, κι η ΤΣ που είναι έτοιμη για χρυσά. Απλό.
    +2.42 1000 μετρα

Ακριβώς

Έχω τον Πάρη ρε συ... μέχρι τρεις φορές μου γυρνάει πίσω μπαλάκι ή το ξύλο που του εχω πετάξει, μετά με γράφει στις @@αρες του... μάλλον δεν κάνει για αθλητισμό...

Δεν κάνει για πρωταθλητισμό, αφού στο γυρνάει πίσω 3 φορές αθλητής είναι.

Αν ήσουν, σε είδε ποτέ γιατρός;
    Nαι και επειδή έχω πρόπτωση μητροειδούς βαλβίδας μου είπε κομμένη η πολύ προπόνηση, κανονική άθληση μόνο (έκανα στίβο για λίγο). Δεν μιλάω για εγνωσμένη παθολογική κατάσταση σαν τη δική μου, προφανώς και σε ξετινάζουν στις εξετάσεις αν είναι να ασχοληθείς σοβαρά. Μιλάω για καθ΄ολα υγιείς και τούμπανους αθλητές μικρής ηλικίας που "μένουν" στον τόπο, αιφνίδιος θάνατος λέγεται αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι από αναβολικά... η υπερ-προπόνηση που απαιτείται από μόνη της, κουράζει πολύ την καρδιά. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι κανόνας, αλλά συμβαίνει. Σε ότι αφορά στα αναβολικά, εγώ δεν συνέχισα και ούτε πρόκειται να συνέχιζα ακόμα και αν ήμουν οκ, αλλά ένας παιδικός φίλος ρίπτης και πολύ καλός που ξεκινήσαμε μαζί, πολύ σύντομα κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θέλει να πάει ένα level παραπάνω... όχι με προπόνηση μόνο βέβαια... τους έκλασε και πολύ καλά έκανε. Το ίδιο και ένας επίσης φίλος μου ποδηλάτης πρωταθλητής στους παίδες εκείνη την εποχή, αυτός είπε το ναι και έκτοτε τον χάσαμε...

Ακριβώς
    Δεν είναι όλοι για να είναι πρώτοι.. βολεύονται μ' ό,τι έχουν..

Μην το πάρεις προσωπικά, πάντα έτσι ήταν.

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως φωτογραφιζουν οι Ιαπωνες...Παρακολουθηστε..
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2007, 16:19
  2. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί
    από free rider στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2004, 09:42
  3. πως βλεπουν οι αθηναιοι τον κοσμο
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2004, 11:32
  4. Απαντήσεις: 2