Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 76

Θέμα: Dogo Argentino

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αιώνιο μοτό.

Για σκυλια ρωτάς, σε κοινωνικοπολιτικη αναλυση καταληγεις...
    Εισαι στον ογκο?????
    Αυτο πες μου μονο.... τελλλλλοςςςςςςς........

http://www.youtube.com/watch?v=oXEjfF0fkek

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Γράψτα αυτά σε σκυλοφόρουμ κι εξασφάλισες δια βίου ban.
    Έτσι είναι τελικά όπως τα λες, όπως και οπουδήποτε αλλού έτσι εδώ όπου μπήκε το χρήμα και το πουλ μουρ τα γ@μησε όλα.
    Τα σκυλοφόρουμ έχουν πολλά καλά παιδιά αλλά η ζωοφιλία και ότι περνάει από την καρδιά και το έντονο συναίσθημα εμπορευματοποιείται πολύ εύκολα.
    (νέοι γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ)
    Έχει δίκιο σ αυτά που λέει.
    Το ζώο δεν είναι αξία. Έχει ζωή και χαρακτήρα.
    Ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να λέμε τι σκύλο έχεις αλλά ποιόν σκύλο έχεις.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Το πιο σωστό απ΄όλα είναι "ποιος σκύλος σε έχει;"... δεν εκπαιδεύονται μόνο τα σκυλία, εκπαιδεύεσαι και εσύ μαζί τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Το πιο σωστό απ΄όλα είναι "ποιος σκύλος σε έχει;"... δεν εκπαιδεύονται μόνο τα σκυλία, εκπαιδεύεσαι και εσύ μαζί τους.

Είναι κι αυτό ένα...

Σωτηρη,

Δες μηπως σου δωσουν κανενα κουτάβι απο αυτον

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0B70142826FB0B68C1F47CF5D32F41C8.jpg 
Προβολές:	240 
Μέγεθος:	38,7 KB 
ID:	268333
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Τα σκυλοφόρουμ έχουν πολλά καλά παιδιά αλλά η ζωοφιλία και ότι περνάει από την καρδιά και το έντονο συναίσθημα εμπορευματοποιείται πολύ εύκολα.
    (νέοι γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ)
    Έχει δίκιο σ αυτά που λέει.
    Το ζώο δεν είναι αξία. Έχει ζωή και χαρακτήρα.
    Αγαπάω όλα τα ζώα, ιδιαίτερα τα σκυλιά (τα κανονικά όχι τα σιλικονάτα όπως η Πάολα). Από μικρός κουβαλούσα κουτάβια στο σπίτι και μετά γίνονταν μέλη της οικογένειας. Λατρεύω όμως τα Dobeman και τα Boxer. Τώρα η μεγάλη μου κόρη έχει ένα κοπράκι για συντροφιά και φύλαξη στην πόλη που σπουδάζει. Η μικρή έχει λυσσάξει να πάρουμε ακόμα ένα για να το έχουμε εδώ στην Πάτρα. Ξέχωρα από το ότι πιστεύω ότι η ενασχόληση με τα ζώα σε κάνει καλύτερο άνθρωπο, θα είναι καλό ν' αναλάβει τις ευθύνες ενός σκύλου, θα γίνει πιο υπεύθυνη κλπ κλπ, θέλω κι εγώ και η γυναίκα μου να έχουμε ακόμα ένα σκυλί.
    Το λοιπόν έκανα μια βόλτα σε σκυλοφόρουμ μήπως από συμφορουμίτη βρω μια από τις αγάπες μου. Σε πληροφορώ ότι τι να ήμουν κάπου και να κουβέντιαζα με χρυσαυγίτες τι στο σκυλοφόρουμ, ένα και το αυτό.

Περισσότερα με πμ.

Η λούση μας...

Όνομα:	λουση.jpg 
Προβολές:	239 
Μέγεθος:	106,1 KB 
ID:	268334
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    οπότε ένα λαμπραντόρ που υποτιθεται ότι είναι καλό με τα παιδιά μπορείς να το κάνεις να βλέπει παιδάκι και να του την πέφτει χωρίς δεύτερη σκέψη
    Κώστα χωρίς να διαφωνώ με το κείμενο σου, έχω τις ενστάσεις μου με το παράδειγμα της συγκεκριμένης ράτσας. Πιο εύκολα εκπαιδεύεις πρόβατο να γίνει λύκος, παρά λαμπραντόρ να γίνει επιθετικό και ιδιαίτερα με παιδιά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

+1000

Το σκυλί θελει 2-3 ΩΡΕΣ για να "καταλάβει" και να εκτελεί μια εντολή ΑΨΟΓΑ
    Ο άνθρωπος για να καταλάβει ΠΩΣ πρέπει να δίνει την εντολή, θέλει στην καλύτερη περίπτωση, μια βδομάδα.
    Τα περισσότερα "εκπαιδευμένα" σκυλιά, μετα απο 2 μήνες ειναι χειρότερα απο οταν ξεκινούσαν την πρώτη μέρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Κώστα χωρίς να διαφωνώ με το κείμενο σου, έχω τις ενστάσεις μου με το παράδειγμα της συγκεκριμένης ράτσας. Πιο εύκολα εκπαιδεύεις πρόβατο να γίνει λύκος, παρά λαμπραντόρ να γίνει επιθετικό και ιδιαίτερα με παιδιά.
    Ευκολάκι... αφήνεις το σκυλο στη μάντρα σου δεμένο και περνάνε παιδάκια για το σχολείο κάθε μέρα και του πετάνε 1-2 πέτρες... καθημερινό πρόβλημα αρκετών.. ιδιοκτητών.. το σκυλί αυτόματα για κάθε παιδάκι εκτος σπιτιου θα είναι επιφυλακτικό.. δλδ επικίνδυνο αν νιώσει φόβο..υπο ορισμένες συνθήκες..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Ο Αργεντίνος έχει λιγότερο "μαλλι" είναι πιο μικρόσωμος και πιστεψε με όσο και να τρωει θα τρώει ΣΙΓΟΥΡΑ λιγοτερο απο τον Ιντυ!!!!

..
    Επειδή εχω καταλάβει οτι το σκύλο τον θες για παρέα και για να σου δίνει χαρά.. σκέψου και για κανα θηλυκό pitbull που είναι σε κιλα.. νορμαλ και πολύ φιλικό με ανθρώπους κτλ.. ακόμα και με ζώα γάτες ανάλογα τον ιδιοκτήτη και πως θα το κοινωνικοποιησει .. (Εσυ βλέπω εχεις εμπειρία θα γίνει αστέρι).
    Εγω τη δικιά μου την έχω μέσα στο σπίτι τα βράδια.. αλλα και το χειμώνα.. γιατι μου βγήκε πολύ κρυουλιάρα.... είναι πανέξυπνη παιχνιδιάρα.. αγαπάει τις γάτες.. εχω 5 ... ειναι με τους ανθρώπους φιλικη και με τα αλλα σκυλια εχω αλλο ενα ημιαιμο ντόπερμαν ... και μιλάμε τα παιχνίδια που κανουν ολη μέρα.. ειναι απίστευτο.. υπάκουη πανέξυπνη.. την παίρνω στο βουνο στα μονοπάτια.. εχει γίνει και ιχνιλατης.. (τυφλα να εχουν τα γκριφον) χεχε

Όνομα:	λολκα.jpg 
Προβολές:	222 
Μέγεθος:	35,7 KB 
ID:	268336

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Άσχετο με τις 2 ρόδες μας αλλά λατρεία.
    Ότι λέει ο τίτλος λοιπόν. Έχουμε κανέναν συνάδελφο στον τομέα; Έχω βρει κουτάβι απο Βουλγαρια σε καλη (πιστεύω) τιμή αλλα πριν το φέρω ας δούμε και μεταξύ μας μπας και υπάρχει κάτι.
    Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας.

Φίλτατε Σωτήρη...

Τα Ντόγκο είναι πανέμορφα σκυλιά, αλλά θα πρέπει να διαβάσεις αρκετά, θέλουν εκπαίδευση κ συ μαζί με αυτά.. Θέλουν αρκετό περπάτημα για εκτόνωση και επίσης μπορώ να σε φέρω σε επαφή με γνωστό που είναι εκτροφέας αλλά και με φίλη κάτοχο της ράτσας. Επίσης αν παρακολουθούσες λίγο το face θα έβλεπες ότι πριν ένα δυο μήνες είχα βάλει για ένα καθαρό αδέσποτο Ντόγκο..

Γενικά δεν είμαι της άποψης να δίνεις χρήματα για να αγοράζεις ένα σκυλί γατί κλπ όταν υπάρχουν τόσα αδέσποτα και μάλιστα πλέον τα περισσότερα είναι και ράτσας!!!! Αν το ψάξεις λίγο θα βρεις είτε ράτσα είτε κοπριτέξ και θα σε εκτιμήσει ακόμα περισσότερο απ΄ οποιαδήποτε άλλο σκυλί.!!!
    Αν μπορούσα θα αγόραζα όλα όσα είναι από παπι μιλς και αν μπορούσα θα τα έκλεινα επίσης, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα..

Όπως και να χει με το καλό ο νέο-α σύντροφος!!!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος

Όλα γίνονται Βύρωνα, δεν λέω ότι είναι εύκολο, κανένα σκυκλί δεν είναι κακό ή επιθετικό από τη φυσή του, δεν υπάρχει αυτό που λένε γεννετική προδιάθεση. Ο σκύλος είναι προγραμματισμένος από τη φύση του να κάνει οικονομία δυνάμεων, οπότε μη νομίζεις ότι τραβάει ζόρια να την πέφτει σε όλους και σε όλα, αυτό είναι σπατάλη. Αν πέσει σε μ@λ@κ@ ιδιοκτήτη όμως, μπορεί και ένα τσιουάουα να γίνει killer από ένστικτα... το θέμα είναι βέβαια ότι δεν πείθει με τη σωματοδομή του.

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Όλα γίνονται Βύρωνα, δεν λέω ότι είναι εύκολο, κανένα σκυκλί δεν είναι κακό ή επιθετικό από τη φυσή του, δεν υπάρχει αυτό που λένε γεννετική προδιάθεση. Ο σκύλος είναι προγραμματισμένος από τη φύση του να κάνει οικονομία δυνάμεων, οπότε μη νομίζεις ότι τραβάει ζόρια να την πέφτει σε όλους και σε όλα, αυτό είναι σπατάλη. Αν πέσει σε μ@λ@κ@ ιδιοκτήτη όμως, μπορεί και ένα τσιουάουα να γίνει killer από ένστικτα... το θέμα είναι βέβαια ότι δεν πείθει με τη σωματοδομή του.
    Τα dogo πάντως, έχουν αυξημένο το αίσθημα του κυνηγού, οπότε οτιδήποτε σε γάτα, πουλί κλπ τα τρελαίνει με την καλή έννοια... θέλω να τα πιάσω και θέλω να τα πιάσω τώρα!!!!

Αλλά το σκυλί είναι όπως το μάθεις, σαν το παιδί ένα πράγμα. Εμείς τα κάνουμε επιθετικά και φονιάδες, εμείς τα κάνουμε επίσης και "γατάκια"..!!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    επεσα τυχαια πανω σε ενα αρθρο και επειδη ειχαν ειπωθει κουβεντες εδω περι καθαροαιμων και μη,και για να μην ανοιγω καινουργιο,οποιος εχει χρονο και διαθεση ας δει λιγο το βιντεακι:
    http://www.youtube.com/watch?feature...=NXfTxLKW_98#!
    edit:Πασχει αρκετα η μεταφραση.
    Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 11/10/2012 στις 20:53.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF