Την νέα άδεια , την πήρε μπροστά μου και μάλιστα πήρε το πράσσινο βιβλιαράκι που εγώ δεν ήξερα ότι ξαναβγήκε στην πιάτσα... και είχα ανοίξει και το νήμα που είχες απαντήσει ....
Anyway , φαίνεται πως οι τελευταίες μεταβιβάσεις ..Οι πιο πρόσφατες δεν έχουν περαστεί ακόμα στο σήστημα και το πιθανότερο να γίνει πολύ άμεσα .
Μιας και επαρχία εδώ ,δεν μου κάνει κόπο ..Θα πάω αύριο να δω τί γίνεται .
Done .
Αυτό που λέω έχει γίνει .
Διαβάστε γιατί έχει ενδιαφέρον...
Πήγα και στα αρχεία φαίνεται το σκούτερ στο όνομα του νέου ιδικτήτη κανονικά .
Με το ΑΦΜ του και την πινακίδα όμως δεν είναι δυνατό να εκτυπώσει τα τέλη ακόμα στην ανάλογη φόρμα του υπουργείου...(το εμφανίζει με το δικό μου ΑΦΜ).
Οι τύποι τα έχασαν (έμειναν μ@λ@κες ) Τελικά το πόρισμα είναι πως κάθε τέλος του μήνα γίνονται οι ενημερώσεις μαζικά και όχι αυτόματα από τα συστήματα των αρμόδιων υπηρεσιών ...
Έτσι έπιασαν επι τόπου και μου εκτύπωσαν τα τέλη στα οχήματά μου ...Και λόγω επαρχίας και επειδή είμαι και γείτωνας με τον νέο ιδικτήτη , εκτύπωσα και του σκούτερ και του τα έδωσα στο χέρι όταν τον συνάντησα .
..Πάω στην τράπεζα να πληρώσω ...Κόβω χαρτάκι , περιμένω , έρχεται η σειρά μου και παίρνω απάντηση ¨δεν έχουμε ενημέρωση , δεν γίνεται , πήγαινε σε άλλη τράπεζα ¨
Δεν παίζει με την καμία όμως εγώ να φύγω χωρίς να κάνω δουλειά και επειδή επέμεινα ήρθε και ο διευ/ντης και εξήγησε τα αυτονόητα στην υπάλληλο .
...Απο το διπλανό ταμείο ακούγεται μια φωνή ¨Ήρθε και ένας άλλος το πρωί ,αλλά δεν είχαμε πιεί ακόμα καφέ ¨
Εγώ πούλησα το δικό μου και πήρα άλλο αρχές Νοέμβρη.
Το νέο δεν το βρίσκει στο αφμ μου αλλά βρίσκει το παλιό...
Δεν πειράζει...δε βιάζομαι...![]()
Ξέρω από βέσπα!
Αν έχετε απαλλαγή μη το ψάχνετε και πολύ, εμένα το αυτοκίνητο που είναι υβριδικό δε μου το βγάζει, καθώς δεν έχω υποχρέωση
να πληρώσω ούτε το 5ευρω.
Για να δούμε...
Μια διευκρυνηση ρε παιδια (ειδικα οσοι πληρωσατε μεσω web banking).
Για να ειμαι νομιμος σε τυχον ελεγχο της αστυνομιας, πως παιρνω την αποδειξη οτι εχω πληρωσει τα τελη? Στο συστημα μου εμφανιζει μεν μια αποδειξη, αλλα απο πουθενα δεν μπορει να διαπιστωθει εαν ειναι γνησιο αντιγραφο (καλιστα θα μπορουσα να παραποιησω το pdf αρχειο και να γραψω ο,τι θελω)....
Προς το παρων απλα το εχω εκτυπωσει.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Σε καμια αλλη χωρα μπορει να γινοταν αυτο
ευχαριστω mcgyver.Θα δουμε εαν ερθει η ωρα
Για το περιπολικο πηγαινε το 1ο σκελος της απαντησης![]()
Εκτυπώνεις και την ειδοποίηση πληρωμής και την απόδειξη του web banking. Τα συρράπτεις μαζί και τα έχεις μαζί σου.
Η ειδοποίηση πληρωμής πέρα από τα στοιχεία του οχήματος έχει εκτυπωμένο και την κωδικό (αριθμό) ηλεκτρονικής πληρωμής. Ο ίδιος κωδικός (αριθμός) αναγράφεται και στην απόδειξη πληρωμής. Άρα τα 2 αυτά ταυτοποιούνται και είσαι καλυμένος σε κάθε περίπτωση.![]()