Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 77

Θέμα: στρωμα υπνου.....τα φωτα σας...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Και το'ριξες στον υπνο;
    δεν γ@μιετ@ι λεω,μπας και δω κανα ονειρο!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος

ασε με γιατι εχω απελπιστει.δεν καθεται με τιποτα το μηχανακι λεμε...
    Κοιτα εχουμε ακουσει πολλα για το στρωμα και ειναι γεγονος οτι τα αλογα δεν κρυβονται.................
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Ψάχνοντας και διαβάζοντας πολλά άρθρα και αναφορές σε sites και forums, αποφάσισα να σηκωθώ από τον καναπέ και να επιδοθώ σε όσο το δυνατών περισσότερα test sleep μπορούσα. Οφείλω να ομολογήσω ότι οι καλές επιλογές ήταν αρκετές. Οι 2 καλύτερες ήταν το στρώμα Πρωτέας και το στρώμα Ποίημα (διαφορετικών εταιρειών). Η ποιότητα αλλά και η αξία αγοράς ήταν το βασικό τελικό κριτήριο. Χαίρομαι που αφιέρωσα χρόνο για τη σωστή επιλογή του στρώματός μου, πλέων ο ύπνος μου είναι ποίημα…

Marios

Παλαιό μέλος
    Εγω 350 έδωσα για 2πλό με ανεξαρτητα ελλατιρια και ειναι μια χαρά..
    vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Έδωσα κάτι παραπάνω, αλλά είναι άντε γειάαα….

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	200px-Shoei.jpg 
Προβολές:	325 
Μέγεθος:	5,3 KB 
ID:	337283;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Νέο μέλος
    Καλησπέρα επειδή όλοι μας πλέον έχουμε καταλάβει την σημασία του ύπνου και θέλουμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο στρώματος έχω να προτείνω τα καλύτερα χειροποίητα Ελληνικά στρώματα της εταιρείας NATURAL STROM (http://www.naturalstrom.gr/), στις καλύτερες τιμές της αγοράς για όποιον ενδιαφέρεται παιδιά αξίζει. Με γραπτή εγγύηση και πραγματικά τα καλύτερα με διαφορά.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από starst Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα επειδή όλοι μας πλέον έχουμε καταλάβει την σημασία του ύπνου και θέλουμε να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο στρώματος έχω να προτείνω τα καλύτερα χειροποίητα Ελληνικά στρώματα της εταιρείας NATURAL STROM (http://www.naturalstrom.gr/), στις καλύτερες τιμές της αγοράς για όποιον ενδιαφέρεται παιδιά αξίζει. Με γραπτή εγγύηση και πραγματικά τα καλύτερα με διαφορά.
    Μέτοχος της εταιρίας; υπάλληλος; διαφημιστής;
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Μέτοχος της εταιρίας; υπάλληλος; διαφημιστής;
    Ιδιοκτήτης;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγγύηση ότι δεν θα έχει μέσα εφημερίδες και κουρέλια έχουμε;
    ή θα βάλω πάλι τον ευαγγελάτο να ψάχνει;

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    επειδη ψαχνομαι αυτον τον καιρο γιατι το στρωμα μου εχει κλεισει 15 ετια και πλεον γκλακ γκλουκ ακους και μονο που γυρναω πλευρο,γυρισα ολα τα καταστηματα σχεδον.
    πηγα στα media strom και στα λεφτα που μπορω να διαθεσω 300-350 ευρω ειχε μονο την φτηνη σειρα η οποια,ακομα και το πιο σκληρο της ειναι πολυ μαλακο για μενα.ειχε ενα φανταστικο μαξιλαρι με λατεξ στα 60 ευρω και το σκεφτομαι γιατι πρεπει να καταργησω τ δευτερο που χρησιμοποιω.
    bed and bath μονο ενα ειχε στα 340 αν θυμαμαι καλα,τιποτα το ιδιαιτερο.κοκο ματ δεν πηγα πηρε προσφατα ενας ξαδερφος και μου ελεγε για διπλες τιμες + απο το μπατζετ μου.κατεληξα στην φινοστρωμ,πατρινη επιχειρηση,απο εκει ειναι και τα προηγουμενα στρωματα που εχουμε στο σπιτι.διαφορες σκληροτητες(εχει και πιο καλα-ακριβα)με 320 ευρω,απο 430 αρχικη τιμη ηταν το καλυτερο σε αισθηση και ειναι αυτο:http://www.finostrom.gr/index.php/or...er-fino-detail
    by the way
    1 χρονο μετα μονο καλα λογια εχω να πω για το φινοστρωμ που πηρα παντως!!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Ας γράψω τη δική μου ιστορία μιας και βλέπω ότι υπάρχει έλλειψη πληροφορίας σε Ελληνικά forum σε ότι αφορά την αναζήτηση στρώματος. Θα είναι μακροσκελές καθώς πρέπει να γίνουν και διευκρινήσεις.
    Επισημαίνω ότι είμαι ιδιώτης, δεν προμοτάρω κανέναν και επένδυσα τόσο χρόνο online για γνώμες όσο και offline με επισκέψεις στα καταστήματα στα οποία αποφάσισα ότι θέλω να δοκιμάσω. Το παρόν κείμενο θα αναρτηθεί αυτολεξή σε όσα forum βρήκα στο πλαίσιο της δικής μου αναζήτησης και επειδή σε πολλά από αυτά δεν ήμουν μέλος, απλά θα κάνω εγγραφή μόνο για να ποστάρω τη δική μου εμπειρία, οπότε το πιθανότερο είναι να μη ξαναμπω.

Επιπλέον, να επισημάνω ότι όταν κάποιος είναι σε αναζήτηση και έχει το χρόνο να ψάξει online, όπως εγώ, για γνώμες και ευχαριστημένους πελάτες τότε είναι πολύ εύκολο να αναγνωρίσει τα posts-διαφήμιση από τα πραγματικά ποστς. Παρόλαυτα, ακόμη και αυτά τα “διαφημιστικά” είπα να μη με επηρεάσουν αρνητικά και να επισκεφθώ κάποιες βιοτεχνίες.

Off topic ON [Online Marketing έτσι ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ κύριοι.. ξέρετε ποιοι είστε. ]Off topic OFF

Πάμε λοιπόν,

24/09/09 και πραγματοποιώ αγορά από IKEA σε διάσταση 160x200 το SULTAN FLOKENES (MEMORY FOAM) με 10 χρόνια εγγύηση το οποίο αγοράστηκε στα 689€. Στην αρχή ήμουν υπέρευχαριστημένος! Τους τελευταιούς όμως μήνες το στρώμα είχε εμφανή σημάδια προβλημάτων και η ποιότητα του ύπνου είχε πάει περίπατο. Δυστυχώς ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΑ την απόδειξη αγοράς (λάθος μου το ξέρω!). Επικοινωνία με IKEA όπου και μου λένε το αυτονόητο ,ότι χωρίς την απόδειξη αγοράς δεν γίνεται επιστροφή (στο τέλος υπήρξε βέβαια τρόπος, τον εξηγώ στο τέλος!)

Τα χρήματα που ήθελα πλέον να διαθέσω ήταν σχετικά λίγα (500€) αλλά δεν ήμουν εντελώς αρνητικός αν έβρισκα αυτό που ήθελα σε υψηλότερη τιμή. Οπότε έβλεπα στρώματα για όλα τα βαλάντια σε κάθε εταιρία. Όπως έχει αναφερθεί ήδη, και θα συμφωνήσω απόλυτα, το κάθε σώμα έχει και διαφορετικές ανάγκες οπότε δε σημαίνει ότι αυτά που προτίμησα εγώ κάνουν για όλους. Όπως και να χει, αφιερώστε χρόνο για την αγορά ενός στρώματος και εννοώ όχι μόνο να πάτε να τα δείτε αλλά και να αφιερώσετε χρόνο ξάπλα! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να κάνετε και συγκρίσεις.

Κατόπιν online αναζήτησης λοιπόν αποφασίζω να επισκεφθώ τα παρακάτω ( τα παραθέτω με σειρά επίσκεψης!):

- Media Strom
    - Relax Strom
    - Dunlopillo
    - Klino Strom
    - Bed&Bath (King Koil)
    - Candia Strom

Media Strom
    Σχέση τιμής/αίσθησης καταλήξαμε στο Premium Feel. Τιμή κάπου στα 850+€. Ένιωθες τη στήριξη χωρίς ωστόσο κάποιο wow effect. Στα optimum υπήρχε μεγάλη διαφορά αίσθησης αλλά και τιμής αλλά ήταν και αρκετά μαλακά για τα γούστα τόσο τα δικά μου όσο και της κοπέλας μου. 10 χρόνια εγγύηση.

Relax Strom
    Δεν την ήξερα πριν την αναζήτηση αλλά παρά τη διαφήμιση είπα να της δώσω μία ευκαιρία. Καλή βιοτεχνία και έχει κάποιες συσκευές (AcarZero) που σκέφτομαι να δοκιμάσω σχετικά με ακάρεα και αλλεργίες, καθώς αντιμετωπίζω τέτοια θέματα. Τιμές σαφώς πιο προσιτές με το Vivere Gold να είναι μονόδρομος για εμάς στα 560€. 10 χρόνια εγγύηση.

Dunlopillo
    Εδώ, αν και δυνατή εταιρία, τα στρώματα που θα μας έκαναν να τα πάρουμε ξέφευγαν αρκετά σε τιμή. Αν και δεν θυμάμαι 100% τα μοντέλα (την απέρριψα σχετικά άμεσα λόγω κόστους) πρέπει να δοκιμάσαμε και να μας άρεσαν τα Celsion Plus και το Fine Ivory αλλά έφταναν μέχρι και 1500€+ για τη διάσταση που έψαχνα (160x200). Δε θυμάμαι πόσα χρόνια εγγύηση αλλά νομίζω 10 και εδώ.

Klinο Strom
    Αναφορές βρήκα ελάχιστες (πριν την έρευνα δεν την ήξερα ούτε αυτή), παρόλαυτα οφείλω να ομολογήσω ότι είναι τίμια βιοτεχνία με οικονομικά στρώματα γι αυτό που προσφέρουν και κατα καιρούς βγάζουν και προσφορές απ’ ότι κατάλαβα. Μας έκανε το απλό BodyFlex που έβγαινε στα 430€.
    Μοναδικό μελανό σημείο τα 5 Χρόνια Εγγύηση. Αν ποτέ το αλλάξουν θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν δυνατά και ας μη το γνωρίζουν. Αν τελικά προχωρούσα σε αγορά μόνος μου, αυτή ήταν η τελική μου επιλογή.

Bed&Bath (King Koil)
    Πολύ δυνατά στρώματα και αν το χρηματικό δεν ήταν παράγοντας τότε πήγαινα κατευθείαν για το Manhattan (με δύο ενσωματωμένα ανωστρώματα) στα 850-900€. 10 χρόνια εγγύηση.

Candia Strom
    Στρώματα που περίμενα παραπάνω γι αυτό και δεν έδωσα μεγάλη βάση σε κωδικούς γιατί και αυτή την απέρριψα από την αρχή καθώς έπρεπε ν’ ανέβω ψηλά οικονομικά για κάτι ποιοτικό. Παρόλαυτα μας έβαλε στο τέλος και δοκιμάσαμε ένα ανώστρωμα που είχε (βγήκε πολύ πρόσφατα) όπου και ήταν το κάτι άλλο... άλλαζε εντελώς την αίσθηση και τη στήριξη. Στη διάσταση 160x200 βέβαια το κόστος πήγαινε στα 650€. 10-15 χρόνια εγγύηση και το ανώστρωμα 5 χρόνια.
    Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες δοκιμάσαμε και αντίστοιχα ανωστρώματα αλλά άξιο αναφοράς και σκέψη αγοράς υπήρξε (και υπάρχει) μόνο γι αυτό της Candia.

ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ, κάτι με έτρωγε να κυνηγήσω το θέμα με το IKEA και τη χαμένη (θεωρητικά) εγγύηση. Έτσι και μου έσκασε φλασιά να μιλήσω με τη μεταφορική (Δελατόλας) που υπήρχε στο αεροδρόμιο και μου είχε φέρει το στρώμα μήπως από κει βγάλω κάποια άκρη. Να’ ναι καλά οι άνθρωποι έψαξαν και βρήκαν το αριθμό αναφοράς και ουσιαστικά μου βρήκαν την απόδειξη όπου σε εκ νέου επικοινωνία με τα IKEA με ενημέρωσαν ότι αυτό τους κάνει και η εγγύηση ισχύει κανονικά! Μου ζήτησαν κάποιες φωτογραφίες και αφού τις έλαβαν, με κάλεσαν να μου πουν ότι η εγγύηση έχει εγκριθεί και θα πρέπει να πάω πίσω το παλιό για να κοπεί το πιστωτικό.

Μεγάλο Χ για τα IKEA καθώς:

1.θα μπορούσαν να μου το προτείνουν οι ίδιοι από το 1ο τηλεφώνημα αλλά προφανώς και η γραμμή είναι να μη το πολυσκαλίζουν οι ίδιοι... δε θα βάλουν τα χεράκια τους να βγάλουν τα ματάκια τους, σωστά;
    2. έπρεπε να βρω τρόπο να μεταφέρω με δικά μου έξοδα το στρώμα στο ΙΚΕΑ αεροδρομίου προκειμένου να κοπεί το πιστωτικό. Η εγγύηση καλύπτει μόνο το στρώμα και όχι τη μεταφορά του.

Δοκίμασα λοιπόν και τα στρώματα του ΙΚΕΑ μετά από 6 χρόνια όπου και κατέληξα να πάρω στρώμα (HOVAG), ανώστρωμα (TROMSDALEN) και νέες τάβλες (LONSET) καθώς είχα τις απλές και έδωσα επιπλέον 80€. Η συνολική υλοποίηση είναι παραπάνω από ικανοποιητική και στο μόνο που ελπίζω είναι ν αντέξει στο χρόνο. Μπορεί προσωπικά να μην αγόρασα στρώμα αλλά τουλάχιστον είπα να μη πάει εντελώς χαμένη η όλη αναζήτηση το τελευταίο διάστημα.

Καλημέρα σε όλους .

Καταρχήν θα ήθελα να αναφέρω εξαρχής πως οτι γράψω είναι μια περίληψη όλων των ενημερώσεων που μου έχουν κάνει κατά καιρούς διάφορες εταιρίες στρωμάτων ελληνικές και του εξωτερικού λόγο επαγγέλματος ( ιδιοκτήτης καταστήματος επίπλων ).
    Για ευνόητους λόγους δε θα αναφέρω ούτε το δικό μου κατάστημα αλλά ούτε και τις εταιρίες με την επωνυμία τους για να μη θεωρηθεί το post διαφημιστικό προς κάποια κατεύθυνση.

Έχουμε και λέμε λοιπόν :

1) Πως επιλέγουμε στρώμα ; Πως κάνουμε έρευνα αγοράς για να επιλέξουμε στρώμα ;
    Δυστυχώς δεν επιλέγουμε στρώμα με την αίσθηση όπως πολύς κόσμος θεωρεί .
    Στρώμα επιλέγουμε με τα χαρακτηριστικά του .
    Αφού πρώτα καθορίσουμε το budget που διαθέτουμε για ένα στρώμα εξετάζουμε κάθε στρώμα όποιας εταιρίας θέλουμε - μέσα στο budget - μας και συγκρίνουμε τα χαρακτηριστικά του.
    Αυτονόητο θα μου πείτε , μπορεί και να είναι αλλά για να αποφύγουμε σύγχυση θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.

Η αίσθηση που σου δίνει ένα στρώμα στο 1΄ ή στα 5 λεπτά που θα ξαπλώσεις πάνω του δυστυχώς δεν είναι η αληθής αίσθηση για τη δουλειά που κάνει ένα στρώμα μέσα σε ένα 8ωρο ύπνου .

2) Τα υλικά ενός στρώματος και τι θεωρείτε πλέον εκ τον ουκ άνευ για να προχωρήσουμε στην αγορά του .

Στη μέση οικονομική κατάσταση - όπου μέση θεωρούμε budget 650 € - 1500 € - ένα στρώμα θα πρέπει να έχει

α) Ανεξάρτητα ελατήρια τουλάχιστον 5 διαφορετικών ζωνών σκληρότητας ( αυτό είναι απαραίτητο διότι το βάρος του σώματός μας δεν είναι το ίδιο σε κάθε σημείο καμπύλης. Άλλο βάρος έχει το κεφάλι μας , άλλο ο θώρακας , άλλο η μέση μας , άλλο τα πόδια μας )
    Αν επιθυμούμε λοιπόν την σωστή στήριξη το στρώμα θα πρέπει να παρέχει αυτές τις δυνατότητες .
    Εξυπακούεται πως όσο πιο πολλές ζώνες τόσο καλύτερη στήριξη αλλά και πιο υψηλή τιμή .

β) Απαραιτήτως αφαιρούμενο / πλενόμενο εξωτερικό κάλυμμα ( Ενδεικτικά θα αναφέρω πιο καλό αερισμό χωρίς το κάλυμμα και όποιος έχει παιδιά καταλαβαίνει αμέσως πως οι κιτρινίλες στο στρώμα δε φεύγουν ποτέ αν δε το πλύνεις )

γ) Κανένα μα κανένα στρώμα ανωτέρου επιπέδου δεν είναι σκληρό , συνήθως δεν είναι ούτε καν ημίσκληρο . Όλα αυτά τα στρώματα είναι μαλακά . ( Οι λόγοι είναι πάλι πολύ απλοί , για να μπορούν πολύ πιο εύκολα να παίρνουν τις καμπύλες του σώματος από οτι ένα σκληρό στρώμα.)

δ) Δυστυχώς τα πιο πολλά στρώματα ελληνικών εταιριών δεν έχουν προσαρμοστεί σε αυτά τα δεδομένα . Τα πιο πολλά στρώματα ακόμα και στις πιο υψηλές κατηγορίες δεν διαθέτουν αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτό γίνεται διότι οι δικές μας εταιρίες πλην κάποιον ελαχίστων εξαιρέσεων ( οι οποίες όμως και πάλι έχουν προτιμήσει να στοχεύσουν στην οικολογική συνείδηση του αλλοδαπού καταναλωτή και όχι στην τεχνολογική εξέλιξη του στρώματος ) δεν είναι εξαγωγικές όπερ σημαίνει πως το μέγεθος της αγοράς δεν επιτρέπει την αγορά προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού .

Μονόδρομος λοιπόν είναι τα στρώματα του εξωτερικού , ενδεικτικά θα αναφέρω για να σας δώσω το μέγεθος της διαφοράς μεταξύ των τεχνολογικών διαφορών πως τα δικά μας στρώματα με τα bonel ελατήρια σε σοβαρές εταιρίες του εξωτερικού δεν υπάρχουν απλά στη γκάμα τους . Και πως να υπάρχει άλλωστε μια και το ελατήριο bonel είναι τεχνολογία του 1970 .

Ένα άλλο ζήτημα είναι με τις εγγυήσεις που δίνει η κάθε εταιρία . Υπάρχει κοινοτική οδηγία πως η ανώτερη εγγύηση που μπορεί να έχει ένα στρώμα ορίζεται στα 7 χρόνια , οπότε αν ακούτε για 10 ή και 15 χρόνια εγγύηση είναι απλά marketing .
    Ένα δεύτερο κομμάτι αλλά πολύ σημαντικό στο θέμα των εγγυήσεων είναι ο τρόπος που λειτουργούν οι εγγυήσεις . Αυτός αλλάζει από εταιρία σε εταιρία, εννοώντας αν η εταιρία κάνει αντικατάσταση στρώματος ολική χωρίς καμία επιβάρυνση στο καταναλωτή , ή αν η εταιρία προχωράει σε απομείωση λόγο παλαιότητας και χρήσης του στρώματος και σου ζητάει να πληρώσεις ένα ποσό για να σου κάνει αντικατάσταση . Δηλαδή έχεις το στρώμα 2 χρόνια στη κατοχή σου και δίπλωσε ένα ελατήριο ; Πολύ καλά , στείλτο μας να στο επισκευάσουμε , φυσικά με το κόστος δικό σου στα μεταφορικά και φυσικά για όσο χρόνο χρειαστεί θα μείνεις χωρίς στρώμα ή πλήρωσέ μας το 40 % της αξίας ενός νέου ίδιου στρώματος στην τιμή που έχει σήμερα και θα στο αντικαταστήσουμε .
    Εδώ βέβαια έχει να κάνει αν αγοράσατε το στρώμα από συνεργαζόμενο κατάστημα ή από την ίδια την εταιρία . Συνήθως να συνεργαζόμενα καταστήματα καλύπτουν την αλλαγή - επισκευή - αντικατάσταση του στρώματος μόνα τους για να έχουν ευχαριστημένους τους πελάτες τους ενώ οι εταιρίες ακολουθούν την πολιτική τους , όποια κι αν είναι αυτή.
    Σε γενικές γραμμές πάντως τέτοιου είδους είναι οι πολιτική με τις εγγυήσεις .

Ελπίζω να βοήθησα και για οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί και ξέχασα να αναφέρω με χαρά μπορώ να απαντήσω .

Υ.Γ Έχετε δίκιο η ενημέρωση που υπάρχει στο διαδίκτυο σχετικά με το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς είναι ελλιπής και συνήθως στηρίζεται μόνο στη προσωπική εμπειρία του αγοραστή η οποία δυστυχώς δεν έχει τις πιο πολλές φορές τεχνική κατάρτιση για μπορέσει να εξηγήσει τα δεδομένα .

Με τιμή

Κουτσούκος Χρήστος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από koutsouk Προβολή μηνύματος
    Ένα άλλο ζήτημα είναι με τις εγγυήσεις που δίνει η κάθε εταιρία . Υπάρχει κοινοτική οδηγία πως η ανώτερη εγγύηση που μπορεί να έχει ένα στρώμα ορίζεται στα 7 χρόνια , οπότε αν ακούτε για 10 ή και 15 χρόνια εγγύηση είναι απλά marketing .
    Αν δεν σας κανει κοπο μπορειτε να δωσετε ενα μπουσουλα για τις βασικες κατηγοριες στρωματων που υπαρχουν απο αποψη υλικων.. Εννοω, αν η τεχνολογια bonel οπως λετε ειναι πλεον ξεπερασμενη τι υπαρχει νεοτερο στην αγορα και αποδεδειγμενα ειναι ανωτερο..

Επισης δεν καταλαβαινω το θεμα που αναφερετε ως μαρκετινγκ σχετικα με τις εγγυησεις... Αν δηλαδη η εταιρια το πλασσαρει με 10 χρονια εγγυηση τοτε στα πλαισια αυτης της εγγυησης στα 8 χρονια δεν οφειλει να προβει σε αλλαγη ασχετως κοινοτικης οδηγιας? (προφανως δεν ανφερομαι στις επεξηγησεις που δωσατε παρακατω αλλα για θεμα που η εταιρια θα προβει σε αλλαγη οταν προκυψει ειτε στα 3 ειτε στα 8 χρονια)
    Quod me nutrit... me destruit.....

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παρακαλω τα φωτα σας!!..
    από delichoussein στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2004, 22:07
  2. Ρε παιδιά τα Φώτα σας......
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 13:12
  3. Τα φώτα σας