ταξίδι.... 6.5 - 7.5 (ή και παραπάνω αν έχεις πολύ βαρύ χερι - το 5τάχυτο σασμάν που έλεγα?)
στις ορεινές διαδρομές, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην κατανάλωση η σχέση που έχεις μέσα.... έχει και πολλή ροπή το ρημάδι και μπορείς να έχεις και 3η και 4η.....
το δικό μου είναι μοντέλο 11ος/2008, για προγενέστερα δεν ξέρω
Μιά χαρά!Ας ελπίσω να είναι στα ίδια επίπεδα που είναι πολύ καλά και στα παλιότερα μοντέλα...
Μα πολλή ροπή... για να βάλεις και τρέιλερ!
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
Spyrakos35 έχεις οδηγήσει παλαιότερο μοντέλο από το '06 και πίσω ?
προσωπική μου άποψη βλέποντας την εξέλιξη της μοτό από τα επίσημα αρχεία και από τα λίγα που έχω διαβάσει σε ξένα φόρα, είναι να είναι μοντέλο (τουλάχιστον) 2006 και μετά. όχι οτι τα παλαιότερα έχουν κάποιο θέμα τόσο αποτρεπτικό αλλά δεν είχαν τις μικροβελτιώσεις των μεταγενέστερων
ξέρω οτι η διαφορά στην τιμή είναι μεγάλη (διπλά λ7 και παραπάνω ίσως) αλλά αισιοδοξώ οτι οι τιμές (στα μεταχειρισμένα) θα πέσουν....
ξέρω επίσης οτι η κ@υλα του να πάρεις αυτό που θες εδώ και τώρα είναι αρρώστια βαριάς μορφής αλλά καμμιά φορά χρειάζεται να φας όλο το γαιδαρο....
για παραπάνω πληροφορίες, υπάρχει λέσχη φουζουρού, μπορείτε πιστεύω να μιλήσετε με τα παιδιά να σας πουν τις απόψεις τους
Άσχετο, μετά από ψάξιμο για διάφορα μηχανάκια και κυρίως για FJR πήγα και πήρα k1200s. Δηλώνω και πάλι μοτοσυκλετιστήςςς.....![]()
καλοτάξιδος!!
υ.γ. τελικά είναι σαν την μπάλα, που στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί πάντα....![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ευχαριστώ! Σπύρο κάτσε να κάνω και τη μεταβίβαση πρώτα για να μπορώ να λέω ότι είναι δικό μου...![]()
καλοτάξιδη...!
άξιζε να περιμένεις!
με την πίσω σέλα πως τα πάει η γυναίκα...?
Ευχαριστώ πολύ !! Μια χαρά, προς μεγάαααααλημου έκπληξη βολεύτηκε... Βέβαια δεν έχουμε πάει ταξίδι ακόμα. Αλλά το ok μου το έδωσε από την πρώτη στιγμή. ...και δε τη λες και μικρόσωμη... 180+
Αλλά! Δε θα την αφήσω ποτέ να ανεβεί σε fjr, k1200gt κτλ...![]()