ναι πρέπει να βγάλω και μια γενική.... ναι δε ξέρω για πιο λόγο μου τις ανεβάζει όπως να ναι... δε θέλω με λινκ ειναι αρκετα σπαστικο πιστευω να ανοιγεις δεκα καρτελες για να διαβασεις μια απαντηση.....
ναι πρέπει να βγάλω και μια γενική.... ναι δε ξέρω για πιο λόγο μου τις ανεβάζει όπως να ναι... δε θέλω με λινκ ειναι αρκετα σπαστικο πιστευω να ανοιγεις δεκα καρτελες για να διαβασεις μια απαντηση.....
ναι όντως το έχει κομμένο. μακάρι να ήταν υποπλαισιο αλλα δεν ειναι... όλος ο σκελετός είναι ένα κομμάτι... θα αγόραζα ενα υποπλαισιο θα το έκοβα θα του κοτσαριζα και ενα κοκοβιο απο πολυεστέρα... και μετα αντε γεια... αλλα....... θα μείνω στο υπάρχων πλαίσιο και κει πάνω θα παίξω με πολυεστέρα....
το 69 μαλλο φορα και τεποζιτο απο Inazuma και κατα την γνωμη μου το χαλα πολυ....
εγω στην θεση σου θα το εκοβα και θα κραταγα το υποπλαισιο στην ακρη (πισω απο τα αμορτιερ) και αν το εκανα ξανα μαμα θα το κολαγα...
ORGIA!!!!!
Επειδη τ ψιλοδοκιμασαμε να δουμε πως θα βγει... Το μανισιο πλαστικο οντως βγαινει πολυ εξω αλλα αν μεινεις στη νοητη γραμμη που τελειωνει το πλαισιο ειναι ισα ισα λιγο πριν το τελειωμα της ροδας οποτε θα κοιταξουμε να το μαζεψουμε ως εκει!!!! Μεταξυ μας αλλα μη του το πειτε απο γυρω γυρω του το φερνω να το κοψει!!!![]()