ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καλησπερα σε ολους μιας και ειναι το πρωτο μου ποστ.Ειμαι καινουριος στον κοσμο των μηχανων και οπως και ο φιλος που ξεκινησε την κουβεντα,ψαχνομαι για κρανος.Ηθελα να ρωτησω το εξης : Ειναι φυσιολογικο σε ενα κρανος (AGV συγκεκριμενα) ενω στο site του κατασκευαστη να λεει οτι εχει το πιστοποιητικο ασφαλειας ECE 22.05 στο καταστημα που το κοιτουσα και το δοκιμαζα να μην το εχει???Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου,αλλα τωρα μαθαινω και δεν θελω να παρω γουρουνι στο σακι.
τελικά παραγγέλνω σήμερις από το helmeticity το XR 1100 σε αρκετά καλή τιμή, αφού το φόρεσα 5-6 φορές για να σιγουρέψω το μεγεθος
ημι - off topic, θέλει να το πάρει και φίλος που οδηγεί XR400, μήπως πετάει τα λεφτά του ??
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Υπάρχει και η λύση ενός κράνους όπως το SHOEI Hornet DS ή τα ARAI TOUR που σε καλύπτουν και για εντουράδες αλλα και καθημερινή κίνηση
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Απο εμπειρειες γνωστων με τον συγκεκριμενο τυπο κρανους εχουν μεινει τοσο ευχαριστημενοι με την μικτη χρηση που κανουν (ασφαλτος-χωμα) που δεν σκεφτονται την χρηση δευτερου κρανους.
Οσο για την τιμη τους, παιζουν καλες προσφορες ειδικα σε λίγο παλιαοτερα μοντελα (πχ arai tour X3)