Terens![]()
καποιος κανει πλακα σε καποιον
πριν λιγους μηνες βρισκω στο car ενα CR500 λουλουδι και τιμη 700 ευρο!!!!!!!!!!!!
τον παιρνω και παρολιγο να με βρισει καθως του σπασανε τα πα@@ρια με αυτο,καποιος αντεγραψε την αγγελια του και του εκανε πλακα,κατι τετοιο παιζει και εδω,με μια αναφορα στο car ως υποπτη,την κατεβαζουν γρηγορσα
Αν προσεξεις απο πισω φαινεται πως ειναι μοτομαγαζο και ειναι και τσιπης γιατι δεν ε ει καταχωρηθει σαν εμπορος στο καρ...κοστιζει κανα 150~200αρι το χρονο .
Συνηθες τακτικη να λυνουν τα μη ανακια και να τα πουλανε κοματι κοματι ...Με λιγο υπομονη βγαζουν πολλαπλασια απο αν πουλιοταν ολοκληρη και συνηθως η τιμη ειναι 50 τα εκατο κατω απο οζο το δινει η αντιπροσοπεια για τα ΟΕΜ .Για τα αλλα οπου τον πιασεις και οπου σε πιασει .
Εχω παρει πραμστα ετσι . Δεν ειναι κατι υποπτο ,αλλα θα επρεπε να ειναι καταχωρημενος εμπορος για μενα .
Αν δεν κανουν πλακα σε καποιον,
πολυ αμφιβαλω αν ειναι οντως μαγαζι ή κατι αλλο αυτος ο χωρος. Εμενα μου μοιαζει περισσοτερο με γκαραζ που εχει μετατραπει σε συνεργειο.
Εκτος του οτι δεν ειναι καταχωρημενος σαν εμπορος δεν εχει ουτε ενα ονομα.
Επιπλεον τα μηχανακια εξωτερικα φαινεται να ειναι σε καλη κατασταση..
![]()
Kαι αυτά σε καλή κατάσταση είναι , αλλά τα κόψανε http://www.car.gr/parts/view/1788636/
Δεν είναι κλεμπένα ...Αλλά αν ένα μηχανάκι πουλάει 4.000 και η εξάτμιση κάνει μόνο 500 , το κοματιάζουνε και το πουλάνε με το κομάτι . Τα ΚΤΜ της αγγελίας που δείχνω δεν υπάρχουν πια . Είναι λυμένα . Έχω πάρει τα κάγκελά μου από εκεί. Γενικά πολύ εξυπηρετικό το παληκάρι .
Ο Άλλος μάλλον θα λυπήθηκε να δώσει λ7 στο καρ . Ο χώρος που βρήσκονται τα μηχανάκια είναι συνεργείο .
Απο τον τελευταίο εχω πάει εγώ απο το μαγαζί. Τα παίρνουν απο ασφαλιστικές και τα πωλούν κομμάτια. Εχω και κάρτα. Τα περισσότερα εχουν πάρει πλαίσιο και κάποια έχουν βγει ασύμφορη επισκευή. Πολλοί απο συνεργεία ψωνίζουν ανταλλακτικά απο αυτόν μιας και έχει πολλά μηχανάκια. Βέβαια τα καλά κομμάτια φέυγουν απο την πρωτη ημέρα σε συνεργεία.
Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!