Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 233

Θέμα: Καμερες ασφ. Αττικής Οδού 4/1/13

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kostas2B Προβολή μηνύματος
    Δε μπορω να πω δυστυχως απο που το ξερω...Αλλα επειδη εχω περασει και εχω κανει ολη την Αττικη οδο παντου με ταχυτητες πανω απο το οριο,δε μου ηρθε ποτε τιποτα. Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο με το αμαξι ειχα δει μεχρι 242 και με το TDM καποτε 230.
    Γνωριζω επισης οτι οι καμερες γραφουν μετα τα 160 χαω παρολο που τα ορια ειναι πολυ χαμηλοτερα σε καποια σημεια. Ειναι και το ποσοστο που σας λεω,αυτο το 25% που λογω αυτου δεν εχω δει κληση ουτε εγω ουτε και καποιοι αλλοι ενδεχομενως!
    Αυτα τα λεω με σιγουρια γιατι καθε φορα που εκανα τη μ@λακια,επαιρνα τηλ να ρωτησω κατα ποσο κινδυνευω (!!!),ενω οταν οδηγουσα τα ξεχνουσα τελειως και τα ορια και τις καμερες!
    Δε λέμε για το τί γινόταν κάποτε. Αυτά που λες ΙΣΩΣ ίσχυαν κάποτε. Κάτι παρόμοιο είπα κι εγώ πριν. Δε λέμε όμως αυτό.
    Κι εγώ περνάω από Α.Ο. τα τελευταία 5-6 χρόνια μίνιμουμ 2 φορές τη βδομάδα και μέχρι και κάθε μέρα. Και ποτέ δεν πήγαινα με τα όρια. Και ποτέ μα ποτέ δεν είχα αντιληφθεί να με φλασάρουν ούτε είχα δει φλας στο αντίθετο ρεύμα (που αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το διακρίνεις).
    Για να μην αρχίσω να μετράω, χοντρικά και χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν να μου έχουν έρθει πάνω από 1.000 κλήσεις. Μία μου ήρθε όλη κι όλη κι αυτή από παράβαση που έγινε το καλοκαίρι που μας πέρασε. Αυτά όμως πριν την αλλαγή που παρατηρήσαμε όλοι. Λέμε για το τί γίνεται τώρα που αστράφτει ο τόπος.

Η κουβέντα λοιπόν εστιάζεται στην κατάσταση που επικρατεί από την αρχή του έτους. Όχι στο τί γινόταν πριν.

Ας μιλήσουμε γι'αυτά που ξέρουμε. Στην Αττική Οδό κάτι έχει αλλάξει. Ανάβουν συνεχώς τα φλας των καμερών. Αυτό ξέρουμε. Από εκεί και πέρα η λογική λέει ότι τα φλας ανάβουν γιατί τραβάνε φωτογραφίες, και τις τραβάνε όχι από χόμπυ γιατί έτσι τους ήρθε ξαφνικά, αλλά γιατί θα τις στείλουν. Αλλιώς ποιος ο λόγος που ανάβουν τα φλας?
    Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι είναι άσφαιρα κι απλά φλασάρουν για να μας τρομάξουν χωρίς να βγαίνουν φωτογραφίες, αν εσύ επιμένεις ότι βγαίνουν οι φωτό αλλά τις πετάνε στα σκουπίδια κι επιλέγουν ποιες θα στείλουν, αν κάποιος νομίζει ότι κάνουν τα μάτια μας πουλάκια, θα το δείξει ο καιρός. Σε λίγους μήνες θα λυθούν όλες οι απορίες.

Για να μην τρελαθούμε όμως κιόλας νομίζω ότι το πιο λογικό σενάριο είναι το: φλας->φωτογραφία->"περάστε από το τμήμα για τα σχετικά".

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marios8 Προβολή μηνύματος
    Εμένα με όριο τα 80 με γράψανε για 87
    Στην Α.Ο. με κάμερα? Και σου ήρθε ειδοποίηση για τέτοια παράβαση?

Το Μητσοτάκη τί τον έχεις?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ecobill Προβολή μηνύματος
    Eχουμε , έχουμε...
    Πάντως να ξέρετε ότι στην περιφερειακή Υμηττού και στα ΣΕΑ στον Αλφα, αστράφτει συνεχώς
    στον Αλφα την εφαγα...
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Δε μπορω να πω δυστυχως απο που το ξερω...Αλλα επειδη εχω περασει και εχω κανει ολη την Αττικη οδο παντου με ταχυτητες πανω απο το οριο,δε μου ηρθε ποτε τιποτα. Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο με το αμαξι ειχα δει μεχρι 242 και με το TDM καποτε 230.
    Γνωριζω επισης οτι οι καμερες γραφουν μετα τα 160 χαω παρολο που τα ορια ειναι πολυ χαμηλοτερα σε καποια σημεια. Ειναι και το ποσοστο που σας λεω,αυτο το 25% που λογω αυτου δεν εχω δει κληση ουτε εγω ουτε και καποιοι αλλοι ενδεχομενως!
    Αυτα τα λεω με σιγουρια γιατι καθε φορα που εκανα τη μ@λακια,επαιρνα τηλ να ρωτησω κατα ποσο κινδυνευω (!!!),ενω οταν οδηγουσα τα ξεχνουσα τελειως και τα ορια και τις καμερες!
    κανε μου μια χαρη.μπορεις να ξαναπερασεις αλλη μια με 230 απο τον αλφα να ειμαστε σιγουροι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Ειδικα στον ALPHA που εχει την μεγαλη κατηφορικη ευθεια προς αεροδρομιο
    Μόνο που στον Alpha προς αεροδρόμιο στο σημείο που είναι οι κάμερες είναι ανηφόρα.
    Όταν πιάνεις την κατηφορική ευθεία που λες, ούτε που βλέπεις τις κάμερες στον καθρέφτη σου (έχεις περάσει και κανά δυο καμπές).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    κανε μου μια χαρη.μπορεις να ξαναπερασεις αλλη μια με 230 απο τον αλφα να ειμαστε σιγουροι?
    Ωραιος...!
    Λοιπον,εντος των ημερων θα εχω νεα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από McGyver Προβολή μηνύματος
    Μόνο που στον Alpha προς αεροδρόμιο στο σημείο που είναι οι κάμερες είναι ανηφόρα.
    Όταν πιάνεις την κατηφορική ευθεία που λες, ούτε που βλέπεις τις κάμερες στον καθρέφτη σου (έχεις περάσει και κανά δυο καμπές).
    Ε, είναι στην κορυφή της ανηφόρας ας πούμε πριν αρχίσει η κατηφόρα
    Αλλά δεν είναι ότι είναι και καμιά κλειστή στροφή ή ότι η ανηφόρα είναι τέτοια που πρέπει να βάλεις 1η για να την ανέβεις. Ναι μεν στην κατηφορική ευθεία και στη συνέχειά της μπορείς να τελικιάσεις ό,τι κι αν οδηγείς αλλά δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις με όσα κάτω από τον πίνακα που είναι οι κάμερες του alpha. Εκεί την έφαγα κι εγώ και πήγαινα με 190 χωρίς να κάνω ούτε κόντρες ούτε "προσπάθεια". What I consider as νορμάλ οδήγηση για το σημείο αυτό ήταν. Μόνο που η κάμερα είχε διαφορετική άποψη

Ωραιος...!
    Λοιπον,εντος των ημερων θα εχω νεα...
    Κι εντός των επόμενων μηνών δε θα έχεις δίπλωμα...

Εσύ για να καταλάβω σκοπεύεις να περάσεις από κάτω με όσα τέλος πάντων πάνω από το όριο, θα δεις το φλας και μετά θα πάρεις το γνωστό σου στο τμήμα να τον ρωτήσεις αν βλέπει στις φωτό που έφτασαν την τάδε μέρα, κάποια που να έχει τη δική σου πινακίδα κι αν είναι δρομολογημένο να σου έρθει πακετάκι? Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Αν η "άκρη" σου έχει τη δυνατότητα να σου τη σβήσει κιόλας έχει καλώς. Αν όμως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να σου πει τα μαντάτα....
    Καλή επιτυχία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kostas2B
    Οχι ρε συ,εισαι καλα?
    Μαλλον καταλαβες λαθος αυτο που εγραψα...Απλα εστειλα ενα μηνυμα για να μαθω τι παιζει και περιμενω απαντηση!

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    εχω ακουσει(χωρις να το ξερω σιγουρα) οτι για να βγει η φωτο το φλας πρεπει να αναψει 2 διαδοχικες φορες. απο τη στιγμη που αναβει μια ειναι μονο για εκφοβισμο. δεν ξερω αν ισχυει καπου το ειχα ακουσει ομως παλιοτερα.
    ..without engineers, science is just philosophy..

Η μεγάλη απόδραση των 12! Το avatar του/της vasboot
    Γινεται κάποιος να σκαναρει τη φωτο και την κλήση να ξερουμε και οι υπόλοιποι...;
    ΞΕΕΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ ;;;

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Παίδες, πριν από λίγο ήμουν Περιφερειακή Υμηττού με κατεύθυνση προς Κατεχάκη. Λίγο πριν τη διχάλα για Κατεχάκη-Καισαριανή, στο ύψος των διοδίων του άλλου ρεύματος όπου έχει κάμερες από πάνω με όριο 70, πήγαινα με 80-85, κοιτάζω στον καθρέφτη την κίνηση από πίσω μπας και με καρφώσει κανείς γιατί ελάττωνα ταχύτητα, βλέπω την αριστερή κάμερα να φλασάρει 2 φορές σε 2 συνεχόμενα οχήματα τα οποία υπολογίζω ότι ήταν γύρω στα 100....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vasboot Προβολή μηνύματος
    Γινεται κάποιος να σκαναρει τη φωτο και την κλήση να ξερουμε και οι υπόλοιποι...;
    αν πας να την πληρώσεις..

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Και στο γυρισμό το ίδιο πράγμα...Η συγκεκριμένη κάμερα πυροβολούσε...

Με ενημέρωσαν ότι συχνά πυκνά "πυροβολάει" και ένας τσοσμπα λίγο πριν τις "αναχωρήσεις/αφίξεις". Δε τους φτάναν οι κάμερες βάλανε και μπλόκο.

Το νου σας στο συγκεκριμένο σημείο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Βρες μου και για το αυτοκίνητο να σε κάνω εικόνισμα

Η μηχανή μου και να θέλω δεν πάει τόσο
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=h0RFw6xI1Do

Σελίδα 5 από 16 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι κάμερες της Αττικής Οδού
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2012, 17:38
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2009, 19:44
  3. Ο κομπλεξικός Bmwδάκιας της Αττικής Οδού.
    από georgef στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 23:57
  4. Σχετικα με e-pass Αττικής Οδού
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2007, 11:25
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2003, 10:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε