Χαχα αν είναι για ντιζα λίγο τ κακό εγώ απο τα νεύρα έσπασα το πλαστικό
Καλή συνέχεια.
Πολύ λάσπη , σε βάλτο ήταν παρατημένο!!!
Χαχα αν είναι για ντιζα λίγο τ κακό εγώ απο τα νεύρα έσπασα το πλαστικό
Καλή συνέχεια.
Πολύ λάσπη , σε βάλτο ήταν παρατημένο!!!
Oxι μετα φταιω εγω ρε Πανο με αυτο το κατασκευασμα?Εδω εσυ με δαυτο αρχισες το καπνισμα!
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
το καπνισα το αρχισα με την ΑΕΚ.....παλι στο 90φευγα βαλαμε γκολ
είναι ένα μπλε πολυκαθαριστικό υγρό κάνει απολύμανση μέχρι και άλατα βγάζει. πολύ καλό αδερφέ
http://www.commyl.gr/eshop/polukatharistika/65.html
Προσπάθησε να μην γίνεις ένας άνθρωπος της επιτυχίας, αλλά ένας άνθρωπος της αξίας.
Το πρόβλημα με την λάσπη, την ''μάκα'' και την βρωμιά, το έχουν όλες οι βέσπες.......
Υπεύθυνη γι' αυτό ειναι η εξάτμιση η οποία γεμίζει με καπνό (ο οποίος ειναι αρκετά ''λαδερός'')
τα πάντα γύρω από τον κινητήρα και την πίσω ρόδα............
Με ένα σπεσιαλάκι και καλύτερα λάδια μειώνεται το πρόβλημα αλλά δεν εξαφανίζεται.
Χρειάζεται δυστυχώς συχνό πλύσιμο με πίεση γιά να είναι σχετικά καθαρό εκείνο το σημείο....
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
η πισω ροδα βγηκε πολυ ευκολα
το ιδιο και το πισω αμορτισερ.ψεκασμα με WD 40 τα κινουμενα μερη
το καρμπυρατερ εχει ενα προστατευτικο καπακι.το εβγαλα και κατω απο αυτο υπαρχει το φιλτρο αερα και το περιεργο καρμπ της βεσπας
μπροστινη ροδα και αυτη πολυ ευκολα βγηκε
αυτα για σημερα!!!!![]()
δεν ειναι περιεργο ειναι dellorto,cuore sportivo
και αμα το ρυθμισεις :a13:μου![]()
δε σε πρόλαβα αλλά καλό θα ήταν να ξεβιδώσεις τη φτερωτή με ταχύτητα και τη ρόδα φρεναρισμενη........οχι οτι δε ξεβιδώνει αλλα θα σε παίδεψε λιγο...... οταν βγάλεις τη φτερωτή και το μανιατο καλο θα ειναι να βάλεις σημαδάκια για να μη παιδεύεσαι στο χρονισμό αργοτερα....![]()