Μάλλον και εγώ μέσα αν δεν έχει χωματόδρομους η διαδρομή.
το μενου δεν περιλαμβανει χωμα εκτος και αν χαθουμε πραγμα βεβαιο. ολοι με στριτ θα ημαστε πλην του vaska.![]()
Παιδια αν σας ενδιαφέρει την Κυριακή θα κοψουμε πιτα βόρειοδυτικης ελλαδας της λεσχης μοτο πρεβεζας στις 12, 30 περάστε αν θέλετε θα μαζευτούμε κόσμος
Μέχρι τη μονή (Σέλτσου ) έχει χώμα πάντως , αν πάτε .
Και αν κρίνω από τους 3 μήνες που βρέχει δεν θα είναι και ιδιαίτερα προσπελάσιμος ο δρόμος ( για τη μονή μιλάω πάντα εε ).
Από που Πάτρα θα ανεβείτε ??
πραγματι για μονη σελτσου δεν το κοβω,δεν ηταν σκοπος ουτως η αλλως. οταν λες απο που πατρα?
δυσκολο γιατι βγαινουμε εκτος προγραμματος αλλα εαν η παρεα ψηνεται γιατι οχι! τα ακουτε ρε για γραφεται οσοι θα ερθετε να κανονιζομαστε σιγα σιγα.
υπαρχει περιπτωση να τροποποιηθει η διαδρομη και να παμε απο μεσολογγι-αγρινιο-αμφιλοχια-μενιδι-αρτα-πετα-καλεντινη-γρεβια. αναλογα τον καιρο!
Εγώ 100% μέσα αν δεν βρέχει.
Ξεκινάω τη λίστα και ο καθένας ας συμπληρώνει το όνομά του.
Συμμετοχές :
Νικος χρ. (μηχανή δε γνωρίζω)
Verde (MT-03)
Μεσα και εγω..
Mpampis200 με fazer 600, οπως και ο νικος χρ. Με fazer 600.
Ειτε εχει καλο καιρο ειτε βρεχει ειτε μας πιασει χιονι στα ορεινα η εκδρομη θα γινει! Προσοχη φορεστε τον καλυτερο σας εξοπλισμο γιατι οι ρυθμοι οδηγησης εκτος της βαρετης ευθειας δεν θα ειναι τουριστικοι... Οποτε αναμενονται σαβουρες!!! Μιλαω για μενιδι και για ορεινη διαδρομη προς τα χωρια της αρτας..![]()