Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Πόσα βράδυα θα αντέχατε τους υπόλοιπους;

Ψηφοφόροι
157. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Μπα... Είμαι για να γυρίζω πίσω το απόγευμα

47 29,94%
  • Μία (1) διανυκτέρευση

91 57,96%
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις

19 12,10%
Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 139

Θέμα: Ετήσια Μοτο 2013

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Και εγω ψηφισα 1 διανυκτερευση.
    Σε μενα ειναι πιο πολυ το οικονομικο μεσα αλλα φανταζομαι οτι ολο και καποιος θα δουλευει κιολας(οσοι δουλευουν ακομα)
    Αντε να γνωρισω και κοσμο γιατι δεν εχω πετυχει βολτα εδω.

Επισης οι υπευθυνοι,κλειστε κανα αεροδιαδρομο να δεις δραστηριοτητες και αθλοπαιδιες εκει μεσα!

Μάνος Το avatar του/της mankam
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος

Από την άλλη θα σας πω τι μ' ενοχλούσε στις μέχρι τώρα ετήσιες και το οποίο δεν είχε λύση όσο κι αν το έψαξα.

Το λοιπόν εγώ είμαι από Πάτρα και κλασικά φτιάχναμε το δικό μας γκρουπάκι και ακολουθούσαμε την πορεία της ετήσιας. Οι συμμετοχές πολλές άρα και μπόλικα τα γκρούπ που σωστά έφτιαχναν οι διοργανωτές προς αποφυγήν ατυχημάτων. Όταν φτάναμε στην υποτιθέμενη στάση για καφέ, τα προηγούμενα γκρούπ έφευγαν και τα επόμενα μας προλάβαιναν για λίγο. Το ίδιο και στο φαγητό.
    Ο σκοπός που πάω σε κάθε ετήσια είναι να γνωρίσω τα άτομα πίσω από τα πληκτρολόγια που καθημερινά ανταλλάσσουμε απόψεις - κουβεντιάζουμε. Αυτό λοιπόν τελικά ποτέ δεν μπόρεσε να γίνει στον βαθμό που το ήθελα. Με τους πατρινούς ξεκινούσα, με τους πατρινούς έπινα καφέ και με τους πατρινούς έτρωγα, πράγμα που πολύ άνετα το κάνω στην Πάτρα χωρίς να αναγκαστώ να κάνω 700 χλμ και να είμαι μια μέρα στους δρόμους. Δεν λέω και η διαδρομή πάντα παίζει ρόλο, αλλά τελικά ο σκοπός (του νοου ασμπέτα) πραγματοποιούνταν πάντα σε πολύ μικρό βαθμό.
    .

. Δηλαδή για εσάς τους Αθηναίους μια αυθημερόν βόλτα στην Πελοπόννησο με 500-600 χλμ πήγαινε-έλα είναι ρεαλιστική. Για εμάς από την Βόρεια Ελλάδα απαγορευτική.

Με αφορμη αυτο το σχολιο αλλα και το παραπονο του βασιλη παραπανω θα κανω μια προταση και αναλογα με το ενδιαφερον που θα εχει το προχωραμε η οχι:
    Για εμας στην βορειο ελλαδα λογω μικροτερης συμμετοχης οπως ειναι λογικο οι ετησιες γινονται κυριως κεντρικη και νοτια ελλαδα οποτε και λογω χιλιομετρων-κοστους καυσιμων αλλα και παραπανω χρονου μεχρι να βρεθουμε ειναι σχεδον απαγορευτικες και αρεσκομαστε στο να σας παρακολουθουμε.
    Πως θα φαινοταν η ιδεα τα γκρουπ να ειναι 2:Βορειοι και Νοτιοι με 2 χωριστες διαδρομες με την πιθανοτητα οι 2 διαδρομες να εχουν συναντηση καπου στη μεση εστω για 1-2 ωρες? (οχι απαραιτητο)
    Αυτο προυποθετει βεβαια 2 ξεχωριστες ομαδες ευθυνης της οργανωσης και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.
    Εαν παντως προκυψει ομαδα βορειων,θα ειμαι μεσα.
    Οπως και να εχει ευχομαι καλη επιτυχια στην Ετησια

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Εγώ παίδες το δήλωσα, σκοπός είναι ναι μες και η διαδρομή αλλά και να δούμε παλιούς φίλους και να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα, που με τους ρυθμούς της ετήσιας όπως γίνεται είναι σχεδόν αδύνατος.

https://www.youtube.com/watch?v=Nc3dZkKA2-o

πως να το κάνω πιο κατανοητό???

Οπότε για μένα το 2ήμερο είναι μία πολύ καλή λύση. Έτσι κι αλλιώς ο καθένας ακολουθεί μέχρι εκεί που μπορεί - θέλει. Ας δώσουμε λίγο χρόνο βρε αδερφέ στη σχέση μας.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Κατά τρίτον για επιστροφή αυθημερόν είμαι μέσα μεν, αν είναι ρεαλιστικός ο προορισμός δε. Δηλαδή για εσάς τους Αθηναίους μια αυθημερόν βόλτα στην Πελοπόννησο με 500-600 χλμ πήγαινε-έλα είναι ρεαλιστική. Για εμάς από την Βόρεια Ελλάδα απαγορευτική.
    Με κάθε σεβασμό στο Βόρειο κλιμάκιο, αλλά η παρουσία του στην βόλτα του 2009 που έγινε στην Ελάτη, Καλαμπάκα κλπ προκειμένου να συμμετάσχουν και τα μέλη της βορείου Ελλάδος, μάλλον προς γράψιμο έμοιαζε...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    @ Συντονιστές της ετήσιας: Το νήμα θα πάει στις 40 σελίδες και άκρη δεν θα βγει. Διοργανώστε μόνοι σας και όσοι μπορούν θα έρθουν. Σε κάποια πράγματα η πολλή δημοκρατία βλάπτει. Φιλικά πάντα.
    Drake δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε σε κάτι. Απ' την στιγμή που υπάρχει ψηφοφορία τα σχόλια είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.
    Δημοκρατία στο μοτό δεν υπάρχει έτσι κι αλλιώς. Κανένας δεν υποχρεώνει τους διοργανωτές να τηρήσουν το όποιο αποτέλεσμα.
    Sent from me using a computer.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Με κάθε σεβασμό στο Βόρειο κλιμάκιο, αλλά η παρουσία του στην βόλτα του 2009 που έγινε στην Ελάτη, Καλαμπάκα κλπ προκειμένου να συμμετάσχουν και τα μέλη της βορείου Ελλάδος, μάλλον προς γράψιμο έμοιαζε...
    Έχετε απομονώσει κάποια μέλη παραπάνω, ένα κομμάτι από την απάντηση που έδωσα στον spyrakos35, στη ερώτηση του περί συμμετοχής όσων ψηφίζουν, και απαντάτε σαν να εξέφρασα κάποιο παράπονο για τους Βόρειους ή σαν να μιλάω εκ μέρους τους.

http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2289370

Η τοποθέτηση ήταν στο ερώτημα περί συμμετοχής και του απάντησα ότι πρακτικά είναι ανέφικτο να υπάρξει "μέτρηση πρόθεσης", λόγω του ότι ακόμη και αυτοί που ψηφίζουν έχουν στο μυαλό τους την επιλογή που ψηφίζουν και όχι τις υπόλοιπες επιλογές. Και ότι ακόμη και αυτοί δεν είναι σίγουροι αν δεν υπάρξει μια ημερομηνία σταθερή και μια τοποθεσία εκ των προτέρων γνωστή, έστω και στο περίπου.

Ούτε εκπροσωπώ κάποιο βόρειο κλιμάκιο, ούτε καν τον εαυτό μου σαν μέρος βόρειου κλιμακίου. Ούτε και ζητάω να αλλάξει κάτι προς τα πάνω, προς τα κάτω ή προς κάποια ημερομηνία. Αν βολέψει θα έρθω, αν όχι, δεν πειράζει.

Όπως γράφω στο τέλος, καλύτερα να διαλέξετε εσείς που θα γίνει και όσοι μπορούν θα ακολουθήσουν. Θυμηθείτε απλώς, ότι είναι αδύνατον να ικανοποιηθούν όλοι.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Θα προτιμούσα να μην υπήρχαν "κλιμάκια". Όλοι μέλη είμαστε & ο στόχος είναι να παραβρεθούμε όσοι το δυνατόν περισσότεροι με όρεξη. Το poll εξάλλου γίνετε για να δούμε τι προτιμά ο περισσότερος κόσμος & προς αυτή τη κατεύθυνση να κινηθούμε. & εν τέλη αφού πήγαμε το Moto.GR όλοι μαζί ένα βήμα παραπέρα, ήρθε η ώρα να γεννηθεί και ένας θεσμός νομίζω.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mankam Προβολή μηνύματος
    Με αφορμη αυτο το σχολιο αλλα και το παραπονο του βασιλη παραπανω θα κανω μια προταση και αναλογα με το ενδιαφερον που θα εχει το προχωραμε η οχι:
    Για εμας στην βορειο ελλαδα λογω μικροτερης συμμετοχης οπως ειναι λογικο οι ετησιες γινονται κυριως κεντρικη και νοτια ελλαδα οποτε και λογω χιλιομετρων-κοστους καυσιμων αλλα και παραπανω χρονου μεχρι να βρεθουμε ειναι σχεδον απαγορευτικες και αρεσκομαστε στο να σας παρακολουθουμε.
    Πως θα φαινοταν η ιδεα τα γκρουπ να ειναι 2:Βορειοι και Νοτιοι με 2 χωριστες διαδρομες με την πιθανοτητα οι 2 διαδρομες να εχουν συναντηση καπου στη μεση εστω για 1-2 ωρες? (οχι απαραιτητο)
    Αυτο προυποθετει βεβαια 2 ξεχωριστες ομαδες ευθυνης της οργανωσης και δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο.
    Εαν παντως προκυψει ομαδα βορειων,θα ειμαι μεσα.
    Οπως και να εχει ευχομαι καλη επιτυχια στην Ετησια
    Αν θέλεις, τώρα που ειναι νωρίς και δεν έχουν παρθεί αποφάσεις, μπορείς να ανοίξεις ένα θρεντ να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε, ώστε να μπορούν οι διοργανωτές να κρίνουν αν αξίζει ή όχι να μας συμπεριλάβουν στα γενικά πλάνα τους. Γνώμη μου είναι πως δεν θα μαζευτούμε αρκετοί ώστε να επηρεάσουμε αποφάσεις αλλά ελπίζω να βγω ψεύτης. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα πάω θα το έκανα εγώ.

Αλλά εγώ αν δεν δουλεύω θα πάω έτσι κι αλλιώς, όπου κι αν γίνει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    παντως και εμεις που ειμαστε απο νησια(ειμαστε και εμεις καμποσοι)ειναι λιγο δραμα(καραβια,ναυλα πανε ελα....)αλλα να μου πεις ΟΚΤΩ (8) ωριτσες με το καραβι ειναι....και καμια 150αρα ναυλα-μαυλα ελα που παραπονιωμαστε κιολας!!!!!!τζαμπα πραμα!!!παντως βρειτε ενα ενδιαμεσω μερος να μπορουν και βορειοι και νοτιοι (οσοι μπορουν βεβαιως-βεβαιως)να "ρολαρουν"
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από road spirit Προβολή μηνύματος
    1 διανυκτέρευση με σκηνή και τάπερ ... κόστος μόνο οι βενζίνες ...
    :

+1

εύκολο οικονομικό και κατι που θα θυμόμαστε

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    & εν τέλη αφού πήγαμε το Moto.GR όλοι μαζί ένα βήμα παραπέρα, ήρθε η ώρα να γεννηθεί και ένας θεσμός νομίζω.

Πανελλήνια moto.gr ??
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    1 διανυκτερευση
    αν ψηφιζα προορισμο θα επελεγα και εγω Καρπενησι, απλουστατα γιατι δεν εχω παει...

μελος γενικοτερα.... Το avatar του/της jorge's garage
    Tο πήλιο θα μου άρεσε σαν ιδέα,απλά επειδη πολλοί για να πάνε θα πάρουν ξεχωριστες διαδρομές αναγκαστικά λογο απόστασης (πχ πατρινοι) θα ειναι καλή φάση η διανυκτέρευση ετσι ωστε να εχουμε χρονο να γνωριστούμε οσοι δεν γνωριζόμαστε και οσοι δεν θα μοιραζόμαστε την ιδια διαδρομή,επισης εχει και ωραία θάλασσα σχετικα κοντά και φυσικα οποιος δεν μπορεί γυρνάει την ίδια μέρα.. (ακόμα δεν ξεκίνησα δουλειά και τους λέω οτι προς τέλη μαιου θα έχω βαφτισια και θα χρειαστεί να λείψω χαχαχα)
    BTW: O "ΑΥΤΟΣ" (Ετσι τον αναφέρουν στα περισοτερα θέματα του φορουμ που στοιχειώνει , Ναι ολοι ξερετε για ποιόν λέω) θα είναι?
    The Bird of Hermes Is My Name, Eating My Wings To Make Me Tame...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από jorge's garage Προβολή μηνύματος
    BTW: O "ΑΥΤΟΣ" (Ετσι τον αναφέρουν στα περισοτερα θέματα του φορουμ που στοιχειώνει , Ναι ολοι ξερετε για ποιόν λέω) θα είναι?
    Περίμενε τη λίστα συμμετοχών.

διαλεξτε οι διοργανωτες ενα μερος,βαλτε δυο διανυκτερευσεις κ οποιος θελει ερχεται,ειτε μια μερα ειτε δυο κτλ.οπως μπορει ο καθενας.

Σελίδα 5 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF