Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: Πασχα 2013 τρεις μερες χωματινη περιπετεια..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της electronics
    Oσον αφορα την καταναλωση ξεκινουσαμε ολοι με γεματα ρεζερβουαρ μεχρι το χειλος και ξαναγεμιζαμε εχοντας κανει ιδια αποσταση σε ιδιες συνθηκες παλι. Οσον αφορα την καταναλωση του Κτμ που ισως να σας φαινεται μικρη το μηχανακι το ρυθμισα με αναλυτη wide band lamda και ασχοληθηκα αρκετα με αυτο σε σημειο που βελτιωθηκε πολυ η εκκινηση με την μανιβελα (επαιρνε εμπρος με την πρωτη κρυο,ζεστο) Επισης εχω προσθεσει ενα γραναζι με 1 δοντι μεγαλυτερο μπροστα και στα οργανα εβλεπα 120χλμ στις 4800 στροφες. Και εγω ο ιδιος εντυπωσιαστηκα με την καταναλωση του κτμ μιας και ηταν η πρωτη του μεγαλη βολτα. Τωρα τις αναρτησεις τις ειχα βαλει στο μαλακο γιατι 8 μηνες πριν ειχα ενα σοβαρο ατυχημα οπου εσπασα δυο σπονδυλους με αποτελεσμα να υποβληθω σε σπονδυλοδεσια 5 σπονδυλων..Καταλαβαινετε οτι το μαλακο χωρις να τερματιζει με ενδιαφερει πολυ! Τι ακριβως δεν σας καθεται καλα με την καταναλωση?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Επειδή έχω 650GS και έχω φίλο με ίδιο ΚΤΜ με το δικό σου και έχοντας υπόψιν πως το BMW έχει την κατανάλωση ως δυνατό σημείο, μου κάνει εντύπωση που στο ταξίδι είχε χειρότερη κατανάλωση από το ΚΤΜ, ενώ μόλις πιάσατε χώμα είχε καλύτερη στα κατηφορικά κομμάτια λόγω ψεκασμού όπως λες...βέβαια λες ότι έχεις ρυθμίσει λάμδα και έχεις αλλάξει γρανάζι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της electronics
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Επειδή έχω 650GS και έχω φίλο με ίδιο ΚΤΜ με το δικό σου και έχοντας υπόψιν πως το BMW έχει την κατανάλωση ως δυνατό σημείο, μου κάνει εντύπωση που στο ταξίδι είχε χειρότερη κατανάλωση από το ΚΤΜ, ενώ μόλις πιάσατε χώμα είχε καλύτερη στα κατηφορικά κομμάτια λόγω ψεκασμού όπως λες...βέβαια λες ότι έχεις ρυθμίσει λάμδα και έχεις αλλάξει γρανάζι.
    Ειναι σιγουρο οτι αν συγκρινουμε εναν σωστα ρυθμισμενο καρμπυρατερατο κινητηρα με εναν ψεκαστο σε συνθηκες σαν αυτες που προανεφερα δηλαδη με 120-130 χλμ την ωρα χωρις ανηφορες και κατηφορες (που δεν χρειαζεται να κλεινεις γκαζι) τοτε δεν θα υπαρχει καμια διαφορα στην καταναλωση λογω ψεκασμου και η διαφορα θα ειναι μονο μεταξυ κινητηρων. Αν τωρα κανουμε την συγκριση στο χωμα και συγκεκριμενα στην δικη μου διαδρομη που ειχε παρατεταμενες ανηφορες και κατηφορες επισης με μεγαλη υψομετρικη διαφορα κτλ ο ψεκασμος ειναι που δειχνει την διαφορα του. Και αυτο γινεται γιατι οι ψεκαστοι κινητηρες με κλεστο γκαζι και πανω απο τις 1200-1300 στροφες κανουν injection cut=off mode που σημαινει οτι δεν καινε καθολου καυσιμο στις παρατεταμενες κατηφορες οταν ενας καρμπυρατερατος κινητηρας καιει τουλαχιστον την ποσοτητα που θα εκειγε στο ρελαντι με κλειστο γκαζι και κατι παραπανω λογω τις μεγαλυτερης υποπιεσης λογω περισσοτερων στροφων στην κατηφορα. Εχω διαπιστωσει παντως οτι δεν ειναι λιγα τα αρυθμιστα καρμπυρατερατα που κυκλοφορουν και ετσι ηταν και το δικο μου οταν το αγορασα.

και ... τις βολταρες !!!

μπραβο σε ολη την ομαδα !!!

3η φορά Μέλος -_-
    Μπραβο σας παιδες!!
    Στ'ωραιοι!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Μπράβο λεβέντες, άξιοι! Ειδικά στο KLE βγάζω το καπέλο (λόγω καβασάκι αδυναμίας) κι ας μπούκωσαν τα καρμπ!!
    'Ημασταν κοντά σας, αλλά πιο χαμηλά και στην άσφαλτο!!!
    Απίθανα μέρη, είδικά αυτή την εποχή! Να είμαστε όλοι καλά, να ξανανεβούμε!!!
    ...το νου σου!!

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Η μητέρα και οι τρεις παρθένες
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2008, 07:22
  2. Σας χαιρετώ!: Καλό Πάσχα σε όλους!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2004, 11:20
  3. Απαντήσεις: 22