Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 84

Θέμα: πρώτη μεγάλη μηχανή BMW F650gs ή κάτι άλλο

Παλαιό μέλος
    το γεγονός ότι έχω την αγωνία μου να πάρω κάτι καλό και εσείς κερνιέστε μπίρες, τα λέει όλα...
    καλημέρες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Δίνεις max 2500, αν τα λάστιχα είναι οκ. Το μηχανάκι 99%, αν δεν είχε πρόβλημα όταν ακινητοποιήθηκε, δε θα έχει τίποτα. Λαδάκια στο μπροστινό σύστημα για αρχή, και αργότερα αν θέλεις επισκευάζεις το πίσω αμορτισέρ & του βάζεις και ένα ελατήριο. Αν και έχει λίγα χιλιόμετρα.

Προσωπικά, επειδή γνωρίζω σα τη παλάμη του χεριού μου αυτά τα μηχανάκια, θα το έπαιρνα στο 2500.
    Πήγα σε ένα ακόμα μάστορα BMW (ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός και θα έρθει να δει τη μηχανή στο γκαράζ που είναι), μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα για 2500€
    Το θέμα είναι ότι στο car τα δίμπουζα παίζουν στάνταρ στα 3000€ ++ και κανείς δεν κάνει παζάρια από όσους έχω πάρει. Τι γίνετε;
    Πως βγαίνει αυτό το 2.500€?
    και εγώ θεωρώ ότι είναι πολλά για μηχανή 9 χρονών, αλλά αν δεν το θεωρούν και οι πωλητές δουλειά δεν γίνετε...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από archi Προβολή μηνύματος
    Πήγα σε ένα ακόμα μάστορα BMW (ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός και θα έρθει να δει τη μηχανή στο γκαράζ που είναι), μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα για 2500€
    Το θέμα είναι ότι στο car τα δίμπουζα παίζουν στάνταρ στα 3000€ ++ και κανείς δεν κάνει παζάρια από όσους έχω πάρει. Τι γίνετε;
    Πως βγαίνει αυτό το 2.500€?
    και εγώ θεωρώ ότι είναι πολλά για μηχανή 9 χρονών, αλλά αν δεν το θεωρούν και οι πωλητές δουλειά δεν γίνετε...

Βρείτε μια μέση λύση, να ρίξει τη τιμή κανά 150αρι ο τύπος. Αν δε θέλει μαζέματα, τότε είναι μια χαρά τιμή.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Ποιός είναι ο λόγος που ψάχνεις αποκλειστικά δίμπουζο;

Παλαιό μέλος
    -πιο νεο μοντελο ( ειναι κατω απο το ψυχολογικο οριο των 10 χρονων)
    -ελαχιστα μικροτερη καταναλωση
    - και οι δυο μηχανικοι που ρωτησα μου ειπαν να το πρωτιμισω καθως εχουν λυθει καποια προβληματα (κατι το οποιο ομως δεν εχω επιβεβαιωσει απο οσα εχω διαβασει στο νετ)

Αρχικα θελω να αποκλεισω ολα τα διμπουζα που εχω δει και στη συνεχεια θα δω και τα υπολοιπα αν δε βρω κατι.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    -πιο νεο μοντελο ( ειναι κατω απο το ψυχολογικο οριο των 10 χρονων)
    -ελαχιστα μικροτερη καταναλωση
    - και οι δυο μηχανικοι που ρωτησα μου ειπαν να το πρωτιμισω καθως εχουν λυθει καποια προβληματα (κατι το οποιο ομως δεν εχω επιβεβαιωσει απο οσα εχω διαβασει στο νετ)

Αρχικα θελω να αποκλεισω ολα τα διμπουζα που εχω δει και στη συνεχεια θα δω και τα υπολοιπα αν δε βρω κατι.
    Ποιά είναι τα προβλήματα που δεν έχεις επιβεβαιώσει ότι έχουν επιλυθεί;

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Τη Τριτη που εχω ραντεβου με τον μηχανικο για να δει ενα μηχανακι θα τον ρωτισω για λεπτομεριες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    μίλησα με τον μηχανικό, μου είπε σε σχέση με το μονομπουζο για:
    - σβησίματα λόγο προβλήματος του injection
    - πρόβλημα στο κομπλερ της μίζας
    - πρόβλημα στο κοντέρ???

δεν ξέρω αν και τι ισχύει (δεν έχω διαβάσει κάτι από φόρουμ που ψάχνομαι) , πάντως ο μηχανικός φαίνεται σοβαρός και αρκετά εξυπηρετικός σε σχέση με όσους είδα.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/...&hi=&modified=

Συγνωμη που πεταγομαι σαν π@υτσα στο θρεαντ του παιδιου,αλλα με βλεπω σ'αυτη την κατηγορια χρηματων ,μαξ 1300€, βλεπεται κατι αξιολογο,εγω νομιζω μ αυτα που διαβασα απο AUFGEBRACHT(ευχαριστω), οτι μια χαρα θα ειναι ενα μεγαλο μερος αυτων.

Δεν νομιζω για την χρηση αυτης της μοτοσυκλετας να χρειαζοντε περισσοτερα χρηματα ή μηπως οχι,μεγαλο παπι θελω.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/...&hi=&modified=

Συγνωμη που πεταγομαι σαν π@υτσα στο θρεαντ του παιδιου,αλλα με βλεπω σ'αυτη την κατηγορια χρηματων ,μαξ 1300€, βλεπεται κατι αξιολογο,εγω νομιζω μ αυτα που διαβασα απο AUFGEBRACHT(ευχαριστω), οτι μια χαρα θα ειναι ενα μεγαλο μερος αυτων.

Δεν νομιζω για την χρηση αυτης της μοτοσυκλετας να χρειαζοντε περισσοτερα χρηματα ή μηπως οχι,μεγαλο παπι θελω.
    χαίρομαι που είμαι παιδί!!!
    επειδή είδα κάποια σε αυτά χρήματα, ήταν σε μαύρα χάλια, σκουριές, κρέμονταν καλώδια, φαγωμένα τακάκια αλυσίδες...
    μακάρι να βρεις κάτι σε αυτά τα χρήματα αλλά ίσως θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση κανένα πήγασο???
    επίσης αν μπορείς να ανέβεις λίγο δες αυτό αν και μακριά από Αθήνα αλλά φαίνεται προσεγμένο.

χαίρομαι που είμαι παιδί!!!
    επειδή είδα κάποια σε αυτά χρήματα, ήταν σε μαύρα χάλια, σκουριές, κρέμονταν καλώδια, φαγωμένα τακάκια αλυσίδες...
    μακάρι να βρεις κάτι σε αυτά τα χρήματα αλλά ίσως θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση κανένα πήγασο???
    επίσης αν μπορείς να ανέβεις λίγο δες αυτό αν και μακριά από Αθήνα αλλά φαίνεται προσεγμένο.
    ΕΛα ρε παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!

Μπα δεν παω τοσο ψηλα,οπου εχω διαβασει για το συγκεκριμενο μηχανακι ισχιουν τα ιδια,οποτε επειδη δεν μ ενδιαφερει η εμφανιση η τα γκαζια αν στα παραπανω που εβαλε ο sapabak και κανα 2 αλλα που δω ειναι οκ ,θα χτυπησω καποιο να τελειωνω.Με 1000c που ειμαι τωρα το ματωμα σε βενζινες ειναι μαματα.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zephyr1 Προβολή μηνύματος
    .Με 1000c που ειμαι τωρα το ματωμα σε βενζινες ειναι μαματα.
    Eίναι που είσαι και παντιάρης παναθεμά σε.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Eίναι που είσαι και παντιάρης παναθεμά σε.

ΚουΦαλααααα!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    μίλησα με τον μηχανικό, μου είπε σε σχέση με το μονομπουζο για:
    - σβησίματα λόγο προβλήματος του injection
    - πρόβλημα στο κομπλερ της μίζας
    - πρόβλημα στο κοντέρ???

δεν ξέρω αν και τι ισχύει (δεν έχω διαβάσει κάτι από φόρουμ που ψάχνομαι) , πάντως ο μηχανικός φαίνεται σοβαρός και αρκετά εξυπηρετικός σε σχέση με όσους είδα.
    φιλε μου εχω το μονομπουζο Dakar ,και τετοια θεματα δεν εχω παρα τα 82000 χλμ που εχει και τον καφρο τον προηγουμενο ιδιοκτητη που την ειχε του πεταματου,οσο για τα σβησιματα λυνεται πολυ απλα με εναν καθαρισμο πεταλουδας tps και μπεκ.

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. money for nothing η κατι αλλο
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2005, 19:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •