το γεγονός ότι έχω την αγωνία μου να πάρω κάτι καλό και εσείς κερνιέστε μπίρες, τα λέει όλα...
καλημέρες![]()
το γεγονός ότι έχω την αγωνία μου να πάρω κάτι καλό και εσείς κερνιέστε μπίρες, τα λέει όλα...
καλημέρες![]()
Πήγα σε ένα ακόμα μάστορα BMW (ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός και θα έρθει να δει τη μηχανή στο γκαράζ που είναι), μου είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα για 2500€
Το θέμα είναι ότι στο car τα δίμπουζα παίζουν στάνταρ στα 3000€ ++ και κανείς δεν κάνει παζάρια από όσους έχω πάρει. Τι γίνετε;
Πως βγαίνει αυτό το 2.500€?
και εγώ θεωρώ ότι είναι πολλά για μηχανή 9 χρονών, αλλά αν δεν το θεωρούν και οι πωλητές δουλειά δεν γίνετε...
Ποιός είναι ο λόγος που ψάχνεις αποκλειστικά δίμπουζο;
-πιο νεο μοντελο ( ειναι κατω απο το ψυχολογικο οριο των 10 χρονων)
-ελαχιστα μικροτερη καταναλωση
- και οι δυο μηχανικοι που ρωτησα μου ειπαν να το πρωτιμισω καθως εχουν λυθει καποια προβληματα (κατι το οποιο ομως δεν εχω επιβεβαιωσει απο οσα εχω διαβασει στο νετ)
Αρχικα θελω να αποκλεισω ολα τα διμπουζα που εχω δει και στη συνεχεια θα δω και τα υπολοιπα αν δε βρω κατι.
μίλησα με τον μηχανικό, μου είπε σε σχέση με το μονομπουζο για:
- σβησίματα λόγο προβλήματος του injection
- πρόβλημα στο κομπλερ της μίζας
- πρόβλημα στο κοντέρ???
δεν ξέρω αν και τι ισχύει (δεν έχω διαβάσει κάτι από φόρουμ που ψάχνομαι) , πάντως ο μηχανικός φαίνεται σοβαρός και αρκετά εξυπηρετικός σε σχέση με όσους είδα.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/...&hi=&modified=
Συγνωμη που πεταγομαι σαν π@υτσα στο θρεαντ του παιδιου,αλλα με βλεπω σ'αυτη την κατηγορια χρηματων ,μαξ 1300€, βλεπεται κατι αξιολογο,εγω νομιζω μ αυτα που διαβασα απο AUFGEBRACHT(ευχαριστω), οτι μια χαρα θα ειναι ενα μεγαλο μερος αυτων.
Δεν νομιζω για την χρηση αυτης της μοτοσυκλετας να χρειαζοντε περισσοτερα χρηματα ή μηπως οχι,μεγαλο παπι θελω.
χαίρομαι που είμαι παιδί!!!
επειδή είδα κάποια σε αυτά χρήματα, ήταν σε μαύρα χάλια, σκουριές, κρέμονταν καλώδια, φαγωμένα τακάκια αλυσίδες...
μακάρι να βρεις κάτι σε αυτά τα χρήματα αλλά ίσως θα βρεις σε καλύτερη κατάσταση κανένα πήγασο???
επίσης αν μπορείς να ανέβεις λίγο δες αυτό αν και μακριά από Αθήνα αλλά φαίνεται προσεγμένο.
ΕΛα ρε παιδι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!
Μπα δεν παω τοσο ψηλα,οπου εχω διαβασει για το συγκεκριμενο μηχανακι ισχιουν τα ιδια,οποτε επειδη δεν μ ενδιαφερει η εμφανιση η τα γκαζια αν στα παραπανω που εβαλε ο sapabak και κανα 2 αλλα που δω ειναι οκ ,θα χτυπησω καποιο να τελειωνω.Με 1000c που ειμαι τωρα το ματωμα σε βενζινες ειναι μαματα.