Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Κοντά είναι και το δικό μου σε χιλιόμετρα πέραν από τα τσιμουχάκια βαλβίδων που άλλαξα στις 19500κμ περίπου δεν είχα και δεν έχω κανένα θέμα όλα τα άλλα είναι μέσα στα πλαίσια της τακτικής συντήρησης ζημιά άλλη από τα τσιμουχάκια δεν είχα!!
Εσύ έκανες τη μια πατάτα μετά την άλλη....
Μια ανάλογη περίπτωση σε γειτονικό φόρουμ που έβριζε το fMX του και τη χοντα γιατί λόγω κρίσης άφησε το λάδι 8000κμ χωρίς να το αλλάξει και το πήρε στα χέρια, δεν έκανε καν τον κόπο να συμπληρώσει το έκαψε όλο το λάδι η μηχανή και άντε γεια!!
Μετά έβριζε το μηχανάκι και τη χόντα........
Κτηνος, φτάνει![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καλά ρε καλά....
μου περιορίζεις την ελευθερία έκφρασης έτσι...
Θα δεις όμως θα δεις...
Πάρε ένα Χόνδα ΧΧ με 700000 χλμ να μάθεις πόσο απαράδεκτη είναι η Χόντα Ελβετίας !!!!
http://www.motoblog.it/post/24836/fo...onda-cbr1100xx
υγ
Άμα το θέμα είναι σοβαρό το κουβεντιάζεις άμα λέει αυτά που λέει τι να πεις...?
ΑΣΕ ΤΟ ΦΜΧ να ζήσει ρεεεεεεεε
φριιιιιιν φφφφμμμμξξξξξξξξξξ....
![]()
Πράγματι απαράδεκτη η Honda, έχω κάνει ~150.000 με μηχανάκια της και έχω μείνει μόνο από βενζίνη! Αν είναι ποτέ δυνατόν!
![]()
Give me fuel, Give me fire
εχω ενα παπακι χοντα απο το 93 που το πηρε ο πατερας μου απο την μανα μου. μετα απο 10.000 χλμ πειραγμενο με 54χιλ διαδρομη κι αλλα τοσα διαμετρο φρακαρε η αντλια λαδιου και δεν εστενλνε λαδι. κολλησε 5-6 φορες στου αδερφου μου τα χερια και μετα μου το δωσε να κανω την δουλεια μου. ε καποια στιγμη φρακαρε αν κι ειχε λαδια μεσα. πουτ@ν@ χοντα!!!!! γιατι φρακαρε η γνησια αντλια?
υγ. σαφως και το γεγονος ειναι αληθινο κι οντως συνεβη.
υγ2 σαφεστατα και κανω πλακα αυτοσαρκαζομενος.