Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο; Όποιος θυμάται τον αριστείδη είναι π00στης;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
μα δεν παιρνεις δευτερο στη μηχανη για να ξεκ@υλωσεις, το κανεις για να μοιραστεις την ομορφια της διαδρομης, τα τοπια κλπ. και για παρεα. και σε βολτες οπως αυτη που δεν γινονται καφριλες ειναι οτι πρεπει.
καλημέρες, καλό μήνα....
μιας και μπήκαμε στην κρίσιμη εβδομάδα, για πείτε να ξέρουμε και τι μας γίνεται.....
1. moi - spyrakos35
2. ......
3. .....
.
.
.
.
.
.
Προσοχή
ο καιρός της κυριακής, σήμερα, προβλέπεται δροσεροβρόχινος (χίε, γκαντεμόσαυρε, κάτω απο 20 θα είναι, θα έρθεις?).... καλό είναι να τσεκάρετε και μόνοι σας τον καιρό και να μην δηλώνετε συμμετοχή μεν, αν δεν βρέξει δε.....
επειδή οι μπόρες εκει στα ορεινά είναι δυνατές, θα πράξουμε αναλόγως σε ότι αφορά στην φορά της διαδρομής (δλδ ενδέχεται να ανέβουμε πρώτα καρπενήσι και μετά να κατέβουμε)....
θα υπάρξει σχετική ενημέρωση το αργότερο ως το σάββατο το μεσημέρι...
http://freemeteo.com/default.asp?pid...264354&nDate=6
καλά δεν βλέπω και κάτι σοβαρό να συμβαίνει ... είναι πολύ νωρίς για αξιόπιστες προβλέψεις. Αδιάβροχα να έχουμε μαζί δεν βλάπτει φυσικά ...
εγώ δηλώνω συμμετοχή επειδή βλέπω την σύζυγο πολύ ζεστή αλλά ... ξέρετε τώρα πως αλλάζουν γνώμη οι κρυουλιάρες γυναίκες ...
Το πράσινο Manalishi δεν θα καταφέρει να έρθει .....Καλά να περάσετε!!!!
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
Τα άλλα χρώματα πάουερ ρέιντζερ.... ΕΕΕΕΕΕ ΜΑΝΑΛΙΣΙ ήθελα να πω, θα έρθουν;
Άντε ρε μπαγάσες, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα έρθω... Σας λυπάμαι να γυρνάτε μόνοι στην ερημιά. Δεν μ'ενθουσιάζει η προοπτική μιάς μέρας με τόσα χιλιόμετρα και όλο στροφή, αλλά τι να κάνω, θα το πιω το ποτήρι.
έχουμε ως τώρα....
1. moi - spyrakos35
2. mesastou - δικάβαλλο.
3. amyroukai
4. ....
5. ....
.
.
.
.
Από ότι θυμάμαι από τις οδηγίες του 36ώρου (όπου κάναμε ανάποδα το κομμάτι αυτό) περνώντας την Ελατού και κατευθυνόμενοι προς Άνω Χώρα είναι πολύ καλύτερα να κατευθυνθούμε βόρεια προς Κρυονέρια (μέσω κάτω Xώρας) και όχι προς Αμπελακιώτισσα επειδή εκεί υπάρχει πολύ δύσβατος χωματόδρομος.
Ο Σπύρος, ή όποιος θυμάμαι ας επιβεβαιώσει.
Δηλαδή Ελατού - όχι Άνω Χώρα αλλά Κάτω Χώρα (απέξω) - Κρυονέρια - Περδικοβρύση - Αράχοβα (άλλη) κλπ.
Οι χάρτες google δεν έχουν αυτόν το δρόμο (μόνο μέρος του), που είναι εύκολος χωματόδρομος, οι χάρτες road - που έχω δίπλα μου εδώ στο γραφείο- τον έχουν. Ψάξτε το και σε τυχόν άλλους χάρτες.
Τον έχει και το gps μου και αν χρειάζεται το ψάχνω και εκεί για να μην ταλαιπωρηθούμε.
τα ματαλέμε.
Τελευταία τροποποίηση από mesastou; 02/07/2013 στις 09:00.
.................
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 02/07/2013 στις 10:02.
Διόρθωση διαδρομής
ξαναπλάκωσα τηλέφωνα, δήμους κοινότητες κλπ κλπ
και βρήκα οτι ο μεσαστου έχει δίκιο....
η προτεινόμενη διαδρομή είναι η παρακάτω:
Ανω Χώρα - Κρυονέρια - Περδικόβρυση - Κλεπά - Αράχωβα - Δομνίστα
επειδή ο χάρτης της γοογλε δεν την βγάζει, δεν ανανεώνω τον αρχικό χάρτη αλλά θα πρέπει να το έχουμε κατά νου όσοι μαζευτούμε...
(φτιάχνει και ο καιρός)
![]()
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 02/07/2013 στις 10:02.