Cool man! Απ' τον 4 αιώνα λένε οι Έλληνες φιλόσοφοι ότι στατιστικά είναι αδύνατον να μην υπάρχει ζωή και σε κάποιον άλλο πλανήτη.
Αλλά αν υπάρχει εξελιγμένη μορφή ζωής (όχι σε επίπεδο μικροοργανισμών) που μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα πολλαπλάσια της ταχύτητας του φωτός (γιατί αλλιώς θα χρειαζόταν μερικές χιλιάδες χρόνια ταξιδιού για να μας επισκεφθεί) Θα ήταν τόσο εξελιγμένη που εμείς θα είμαστε το χρυσόψαρο μέσα στην γυάλα.
Εδώ δεν έχουμε λύσει ακόμα το πρόβλημα της φύσης της ζωής, λες να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για την παρέμβαση αυτού του είδους κοσμικής νοημοσύνης που εκούσια εμφύτευε έναν γενετικό κώδικα στον πλανήτη μας?
Υποθέσεις και φιλοσοφικά ερωτήματα μπορούμε να θέτουμε όσα θέλουμε, η ώρα όμως που θα έχουμε τις απαντήσεις δεν ήρθε ακόμα.
Σενάρια περί UFO στους πάγους, ιπτάμενα πιάτα (πιάτα όχι δίσκους) πάνω απ' το L.A και το μυστικό που μας κρύβει η ΝΑΣΑ για το ατύχημα που είχε ο Ε.Τ και τον πιάσαμε στα πράσα, είναι το λιγότερο αστεία.
Άσε που η εκκλησία δεν δέχεται κουβέντα για τέτοια θέματα.![]()
Sent from me using a computer.
Θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει...
Ναι ρε συνεχιζεται η κουβεντα χαλαρα. Δεν κινδυνευει κανεις να καει στην πυρα σαν τον Γαλιλαιο, παρα μονο να μεινει ενα φορουμ μαλακες με τα παραμυθια που πιστευετε. Ασε που αποκαλυπτονται και οι ψηφοφοροι των ΑΝ.ΕΛΛ.
Btw οι φωτο με τους εξωγηινους σκελετους ειναι για πολλα γελια![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Εγώ πιστεύω στο Bigfoot και στο τέρας του Λοχνες και σας έχω όλους γραμμένους![]()
γύρισα απο Θάλασσα να κάνω και ένα διάλλειμα και εγώ με τόσο εξεταστική , και γυρνάω και διαβάζω την συνέχεια του θέματος,έχω πεθάνει πάλι στα γέλια με τις φώτο πουβάζετε με τους Allien πάνω σε μηχανές.. χαχα!
Αλλά και εγώ να πω την γνώμη μου ; Πιστεύω οτι απλά , υπάρχει κάτι κάπου μακριά,δεν θα έιναι πολύ "Εγωιστικό" να νομίζουμε οτι μόνο εμείς είμαστε;
Και αν τυχών είμαστε η πρώτη μορφή ζωής ;
Άπας αήρ αετώ περάσιμος