Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 166

Θέμα: Τεχνικό πρόβλημα νο1

Eτσι ειναι διοτι ο κεφτες με το βαρκαντερο (για παραδειγμα) που ξεμεινε απο τρομπα η απο ηλεκτρικα, πρεπει να εχει και γνωσεις μηχανολογιας για να καταλαβει οτι πρεπει να κραταει την σταθμη βενζινης ψηλα και να εχει προνοησει να εχει κανα ανορθωτη μαζι του. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τον κοροιδεψετε καποιοι.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Eτσι ειναι διοτι ο κεφτες με το βαρκαντερο (για παραδειγμα) που ξεμεινε απο τρομπα η απο ηλεκτρικα, πρεπει να εχει και γνωσεις μηχανολογιας για να καταλαβει οτι πρεπει να κραταει την σταθμη βενζινης ψηλα και να εχει προνοησει να εχει κανα ανορθωτη μαζι του. Αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να τον κοροιδεψετε καποιοι.
    Καλή η απορία σου. Αλλά κι εγώ που είχα ένα 690SM για μια βδομάδα (ολοκαίνουργιο) κι έσβηνε όποτε γούσταρε, το λάτρεψα αλλά όταν έστριβα έκανα δέηση σε όλους τους θεούς του γνωστού κόσμου... Κάτι το TPS λέει, κάτι η φίσα με τα καλώδια στο λαιμό που δεν ειχαν ένα προστατευτικό... δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Συγκαμένο μέλος Το avatar του/της Drake Ramore
    Ούτε τα πράγματα είναι τόσο δραματικά με τα Ευρωπαικά μηχανάκια, ούτε και το μόνο που έχουν να επιδείξουν τα Ιαπωνικά είναι η αξιοπιστία τους ενώ από στήσιμο είναι για τα μπάζα. Εμείς απλά αρεσκόμαστε να κανιβαλιζόμαστε μεταξύ μας για το ποιανού είναι μακρύτερο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Drake Ramore Προβολή μηνύματος
    Ούτε τα πράγματα είναι τόσο δραματικά με τα Ευρωπαικά μηχανάκια, ούτε και το μόνο που έχουν να επιδείξουν τα Ιαπωνικά είναι η αξιοπιστία τους ενώ από στήσιμο είναι για τα μπάζα. Εμείς απλά αρεσκόμαστε να κανιβαλιζόμαστε μεταξύ μας για το ποιανού είναι μακρύτερο...
    Να περνάει κι η ώρα....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Καλή η απορία σου. Αλλά κι εγώ που είχα ένα 690SM για μια βδομάδα (ολοκαίνουργιο) κι έσβηνε όποτε γούσταρε, το λάτρεψα αλλά όταν έστριβα έκανα δέηση σε όλους τους θεούς του γνωστού κόσμου... Κάτι το TPS λέει, κάτι η φίσα με τα καλώδια στο λαιμό που δεν ειχαν ένα προστατευτικό... δεν ξέρω, δεν κατάλαβα ποτέ...

Αλλοι κανουν δεηση για το εαν θα αντεξει το πλαισιο να στριψουν, και εσυ σκοτιζεσε γιατι ο μαστορας σου δεν ηξερε τι ηταν?
    Εγω κανω δεηση εαν θα σκασει το μοτερ

ps. Παντως, ποσες φορες οι μαστοροι δεν ξερουν τι τους γινετε... Ακομα θυμαμαι ποστ ενος με transalp700 που ειχε αλλαξει ποσους μαστορους και ποσο χρονο ειχε χασει, μεχρι να βρουν οτι εφταιγαν οι πιπες των μπουζι. Τετοια συμβαινουν συνεχως.
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

τριπλ-μελος Το avatar του/της gazz
    Το θεμα ειναι περιπου οπως και με τις γυναικες..αλλος θελει γυναικα για το σπιτι,να του μαγειρευει,να μην του ζηταει πολλα..αλλα ειναι λιγο ασχημουλα και καπως χοντρουλα και μπορει να αλληθωριζει και λιγακι,αλλα εχει ησυχο το κεφαλι του..(αυτα ειναι τα ιαπωνικα καπως), Ο αλλος παλι την θελει μ@@ναρα, κι'ας τον ταλαιπωρει λιγακι κι'ας μην ξερει να μαγειρευει και τοσο καλα, κι'ας μην ειναι και τοσο ησυχος τελικα,αλλα δεν χορταινει να την βλεπει και να την .....
    Ειναι πως το εχεις δει...
    '' Let your mind start a journey thru a strange new world. Leave all thoughts of the world you knew before. Let your soul take you where you long to be...Close your eyes let your spirit start to soar, and you'll live as you've never lived before..''

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gazz Προβολή μηνύματος
    Το θεμα ειναι περιπου οπως και με τις γυναικες..αλλος θελει γυναικα για το σπιτι,να του μαγειρευει,να μην του ζηταει πολλα..αλλα ειναι λιγο ασχημουλα και καπως χοντρουλα και μπορει να αλληθωριζει και λιγακι,αλλα εχει ησυχο το κεφαλι του..(αυτα ειναι τα ιαπωνικα καπως), Ο αλλος παλι την θελει μ@@ναρα, κι'ας τον ταλαιπωρει λιγακι κι'ας μην ξερει να μαγειρευει και τοσο καλα, κι'ας μην ειναι και τοσο ησυχος τελικα,αλλα δεν χορταινει να την βλεπει και να την .....
    Ειναι πως το εχεις δει...
    το θέμα όμως είναι μη σου μείνει και στα χέρια όσο την καβαλάς

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

τριπλ-μελος Το avatar του/της gazz
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Εαν ξερεις να την χειριστεις..δεν θα σου ''μεινει'' ποτε..
    '' Let your mind start a journey thru a strange new world. Leave all thoughts of the world you knew before. Let your soul take you where you long to be...Close your eyes let your spirit start to soar, and you'll live as you've never lived before..''

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    ΗΞΕΡΑ τι αγόραζα, το είχα μελετήσει πολύ το θέμα, το μΕχανάκι όμως καθημερινά μου χαρίζει το χαμόγελο που δεν είχα με κανένα γιαπωνέζικο (και είχα πολλά....) αυτό αρκεί νομίζω
    Ναι μεν, αλλά δεν ξέρω αν το αξίζει αυτό

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Έχω το strada του 2010 (2009 και την περασμένη βδομάδα μου έβγαλε το κλασσικό (πλέον) πρόβλημα με τον κεντρικό διακόπτη ενώ βρισκόμουν στην αττική οδό με 140+...

Όλα χαλάνε, με όλα κινδυνεύεις, το να το αποζητάς (όχι εσύ, γενικώς ε όμως μου φαίνεται κάπως.....

Μάλλον γέρασα πολύ πια.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    Όλα είναι στο παιχνίδι.
    Στην τελική όταν αγοράζεις μηχανάκι σε μικρό κλάσμα της αρχικής του αξίας είναι ή απολύτως αντιεμπορικό ή τάφος.
    Μας αρέσει δεν μας αρέσει τα "προβλήματα" σε ορισμένα μηχανάκια δημιουργούν καλές "ευκαιρίες" αγοράς σε ανθρώπους που είναι
    διατεθειμένοι να αφιερώσουν λίγη ώρα και λίγο μυαλό για να ασχοληθούν με κάτι που γουστάρουν.
    Δεν είναι κακό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Όλα είναι στο παιχνίδι.
    Στην τελική όταν αγοράζεις μηχανάκι σε μικρό κλάσμα της αρχικής του αξίας είναι ή απολύτως αντιεμπορικό ή τάφος.
    Μας αρέσει δεν μας αρέσει τα "προβλήματα" σε ορισμένα μηχανάκια δημιουργούν καλές "ευκαιρίες" αγοράς σε ανθρώπους που είναι
    διατεθειμένοι να αφιερώσουν λίγη ώρα και λίγο μυαλό για να ασχοληθούν με κάτι που γουστάρουν.
    Δεν είναι κακό.
    δεν έχω καμιά προκατάληψη, και Γιαπωνέζος θα σου μείνει, και καινούριο μηχανάκι, και παλιό και όλα έχουν τύχη να σε αφήσουν σύξυλο
    εγώ επικεντρώθηκα στον αρχάριο αναβάτη εξάλλου

ψαναψόφα φούστη γλάρε

οπως σου ειπαν νωριτερα γραψου στο aprilia bikers σχεδον ολα τα προβληματα ειναι λυμενα

στα γρηγορα αν εχει τον μαμα ανορθωτη αλλαξετον ή απο sxelectronics ή μεταχειρο απο yamaha (δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο)

ανοιξε τον διακοπτη και ενισχυσε την κολληση στα γρηγορα με λιγο καλαΐ ή φτιαξε ενα κυκλωμα με ρελε ωστε να μην περναει ολο το ρευμα απο τον διακοπτη

τσεκαρε αν η μπαταρια εχει την βαση της η κρεμεται θα φτυσει τα υγρα της και θα κανει τον σκελετο χαλια

υγ και ο δικος μου γυρναει την μιζα του με το kill switch στο off

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από argiris34 Προβολή μηνύματος
    οπως σου ειπαν νωριτερα γραψου στο aprilia bikers σχεδον ολα τα προβληματα ειναι λυμενα

στα γρηγορα αν εχει τον μαμα ανορθωτη αλλαξετον ή απο sxelectronics ή μεταχειρο απο yamaha (δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο)

ανοιξε τον διακοπτη και ενισχυσε την κολληση στα γρηγορα με λιγο καλαΐ ή φτιαξε ενα κυκλωμα με ρελε ωστε να μην περναει ολο το ρευμα απο τον διακοπτη

τσεκαρε αν η μπαταρια εχει την βαση της η κρεμεται θα φτυσει τα υγρα της και θα κανει τον σκελετο χαλια

υγ και ο δικος μου γυρναει την μιζα του με το kill switch στο off
    Ένα δάκρυ κύλλησε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το συμπερασμα ειναι οτι δεν περνω ΠΟΤΕ ιταλικο μηχανακι καινουριο γιατι θα πεταξω τα λεφτα μου
    αν το γουσταρω τρελα περιμενω να παλιωσει 2-3 χρονια να το σιχαθει ο ''ευτυχης'' πρωτος ιδιοκτητης να το σκοτωσει στο χιλιαρικο ωστε να μπορεσω κι εγω να απολαυσω τα φοβερα ιταλικα κρατηματα και τις φοβερες ιταλικες φρεναρες
    αν βεβαια εχω τις γνωσεις το χρονο και το κουραγιο να κατσω να κανω ολες αυτες τις διορθωσεις που θα επρεπε να εχει κανει ο κατασκευαστης πριν ζητησει τα λεφτα του κοσμακη

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    το συμπερασμα ειναι οτι δεν περνω ΠΟΤΕ ιταλικο μηχανακι καινουριο γιατι θα πεταξω τα λεφτα μου
    αν το γουσταρω τρελα περιμενω να παλιωσει 2-3 χρονια να το σιχαθει ο ''ευτυχης'' πρωτος ιδιοκτητης να το σκοτωσει στο χιλιαρικο ωστε να μπορεσω κι εγω να απολαυσω τα φοβερα ιταλικα κρατηματα και τις φοβερες ιταλικες φρεναρες
    αν βεβαια εχω τις γνωσεις το χρονο και το κουραγιο να κατσω να κανω ολες αυτες τις διορθωσεις που θα επρεπε να εχει κανει ο κατασκευαστης πριν ζητησει τα λεφτα του κοσμακη
    θεώρηση νο1

θεώρηση νο2:
    το παίρνω και όταν λήξει η εγγύηση το αμολάς σε καμιά μάντρα (αλλά τέτοιες μαγκιές παλιά στο Γουισκόνσιν)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 5 από 12 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Εσωτερικο προβλημα???
    από HRT στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2004, 13:54
  3. Προβλημα και αντιδρασεις....